מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בלפרוספזם ...יונתן אל04/06/2011
שלום רב!
כבר כתבתי פה מספר פעמים לגבי נושא הבלפרוספזם, אני אציין שוב שאני סובל מתופעה זו כבר שנה וחצי, עברתי 5 הזרקות של בוטוקוס שאף אחת מהם לא הייתה יעילה אפילו ב70% אני אציין גם שמתוך ה5 פעמים בהם עברתי היה לי 4 פעמים צניחת עפעף, 3 פעמים בעין ימין ופעם אחת בעין שמאל, אף על פי שהזרקנו על העפעף עצמו רק פעם אחת.
דיברתי עם רופאיי לגבי הניתוח של כריתת השיר שגורם למצמוץ הלא רצוני והם אינם ממליצים עליו בתוקף מפני שאני בן 22 וזה משאיר צלקות נוראיות לדבריהם...
עוד דבר שרופא אחר אמר לי זה שאין דבר כזה באמת בלפרוספזם ושזה הכול נובע ממתח ועצבים אישיים שלי... אני אציין שאני גם לוקח קלונקס וציפרלאקס כדור אחד ליום מכול אחד
אני כבר חסר אונים, זה פוגע לי באיכות החיים בצורה דרסטית ביותר, פשוט נמאס לי כבר...
אודה אם תוכל לחדש לי על טיפולים בנושא או לחדש לי משהו על מידת ההצלחה של הניתוח, עד כמה צלקות הוא באמת משאיר ואיך הוא מתבצע, או על כול טיפול אחר שלדעתך יהיה יעיל יותר מן ההזרקות הלא מוצלחות הללו !
תודה על ההתייחסות יונתן :/* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלפרוספזם ... - תגובה
פרופ' גיא בן סימון04/06/2011שלום רב
בלפרוספזם נובע מכיווץ לא רצוני של שריר ההבעה סביב העיניים, ונכון שהדבר עלול להיות קשור במתח הטיפול לכך הוא תרופתי או כירורגי
במידה שישנה הפרעה תפקודית ממשית וזריקות בוטוקס אינן עוזרות מומלץ בהחלט לבצע ניתוח
הניתוח אינו הרסני והוא כולל כריתה חלקית של שריר ההבעה באופן שאינו פוגע בתפקוד העפעפיים או מנגנון המצמוץ
עצתי לך לקבוע פגישת ייעוץ עם רופא עיניים מומחה לפלסטיקה של העין - אוקולופלסטיקה על מנת שיוכל לבדקך ולראות האם הניתוח של כריתת השריר מתאים לך
במידה שיש עיניים יבשות (ממצא מאוד שכיח בחולי ספזם) מובן שיש צורך לטפל תחילה בהן לפני שמבצעים כל ניתוח
בתודה
דר' בן סימון גיא, מומחה לרפואת עיניים מנתח
כירורגיה פלסטית עפעפיים ארובות ודרכי דמעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דלקת עפעפיים כרונית בעין ימין
שעורה שלא עוברת הרבה זמן
עיניים גדולות ויוצאות בן 24
נפיחות מתחת לעין מה הסיבה
ניתוח קטרקט בעין במצב של IFIS
עיניים שקועות מספר שנים מה אפשר לעשות?
צלקת בעקבות כלזיון בעפעף התחתון
שאיבת שומן מעפעפיים תחתונות
באיזו דרגה מומלץ ניתוח במימון ביטוח או קופות חולים?
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)