ניתוח קטרקט - עדשת מולטיפוקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח קטרקט - עדשת מולטיפוקל
    שרית
    11/06/2011

לפני כ- 4 שנים עברתי ניתוח קטרקט בעין אחת - הושתלה לי עדשה לראיה מרחוק. עלי לעבור עתה ניתוח בעין השניה. הומלץ לי להשתיל עדשת מולטיפוקל, או עדשה לקריאה. האם עדשות המולטיפוקל יעילות ובטוחות? האם הן באמת "עושות את העבודה" אני מכירה אנשים שלא הסתגלו לעדשות אלה במשקפיים, מה יקרה אם לא אסתגל לראיה דרכן בתוך העין? האם יש כבר נסיון וידע מספיקים לגבי עדשות אלה? תודה, שרית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בעיה דומה

יוליה
    16/10/2011

שרית, בוקר
    יש לי התלבטות דומה. האם ואיך ניתן ליצור אתך קשר?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח קטרקט - עדשת מולטיפוקל - תגובה

פרופ. אריה נמט
    11/06/2011

שרית שלום רב,

שאלתך טובה ונוגעת באחת הסוגיות ה"חמות" בתחום ניתוחי העיניים.
    אכן לא כל האנשים מסתגלים גם לעדשות מולטיפוקליות תוך עיניות, אם כי יש דיווחים טובים בסך הכל. השאלה הגדולה היא באמת אם הן עושות את העבודה- וכאן התשובה אינה חד משמעית.
    בכל מקרה, היות ויש לך עדשה אחת מלאכותית שאינה מולטיפוקלית, לא נראה שיש לך בכלל אופציה למולטיפוקלית בעין השניה.

בברכה,
    ד"ר אריה נמט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו