טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אסנת רזיאל טיפול רב תחומי בהשמנה
כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החייל
שלום דר מסנים שנה וחצי להיכנס להריון החודש קיבלתי זריקת פרוגסיבס לעשות הזרעה ואני כבר שבועיים לאחר ווסת ואין התקדמות בבדיקות דם לביוץ הבדיקות מהיום אסטרידול 280, lh8.1 ופרוגסטרון 0.16 אני נוסעת שבוע הבא האם יכול להיות ביוץ ביום שישי ? ואספיק לעשות הזרעה עד ראשון? כבר סיימתי מזרק אחד ועכשיו התחלתי את השני במינון של 37.5 היום ביקשו ממני להוריד מינון ל25 ולבצע שוב מעקב בחמישי אבל למה זה לא מתקדם? יש לציין חודש קודם קיבלתי גונאל והיה ביוץ תקין במינון של 12.5 והפעם כלום!! האם אספיק לבצע הזרעה בראשון?
ליצירת קשר עם מנהל הפורום: ד"ר אליעזר גירש - 053-4877802
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום ירין. אני אמבריולוג קליני ומומחה לפוריות ו-IVF, אבל לא רופא נשים. הנתונים שמסרת אינם מספיקים. ממליץ להיות במעקב אצל רופא המטפל שלך שמכיר את התיק, את כל הנתונים שלכם.
אמבריולוג קליני בכיר
מנהל מעבדה להפריה חוץ גופית (IVF) בביה"ח ברזילי, אשקלון. מנהל מעבדה אנדרולוגית בבנק הזרע Cryobank ברמת השרון. בוגר אוניברסיטה העברית (Ph.D) ומכון ויצמן למדע (פוסט-דוקטורט). ... קרא עוד
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד