ניתוח אינטראלאסיק - בירור חשוב

מנהל הפורום

ד"ר אליה לוינגר
ד"ר אליה לוינגר
053-4877784
לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך
 
  • ניתוח אינטראלאסיק - בירור חשוב
    עידן
    04/08/2019

    שלום דוקטור, לפני כחמישה ימים עברתי ניתוח אינטראלסיק במכון "עיניים".
    רציתי לשאול כדי לקבל חוות דעת נוספת של רופא.
    אני אוהב לשחק כדורגל עם החברים מדי שבוע.
    לאחר כמה זמן ניתן או רצוי לשוב לשחק?
    לצערי, הופתעתי לגלות שמי שעוסק בספורט, מומלץ לו לעבור ניתוח בשיטת ה- PRK.
    האם עשיתי טעות חמורה בבחירת הניתוח?
    אני לא עוסק בספורט אתגרי/אמנויות לחימה, רק משחקי כדור וחדר כושר בעיקר.
    תודה רבה!

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אליה לוינגר - 053-4877784

    הוספת תגובה
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

  • אינטראלסיק

    ד''ר אליה לוינגר
    04/08/2019

    שלום רב,
    ראשית עלי לציין כי אני עובד במרפאת עיניים.
    ראשית לא עשיתה טעות. אני ממליץ להמתין כשבוע עד לחזרה לפעילות ספורטיבית.

    לחץ/י למידע על ד"ר אליה לוינגר
    או לבדיקה ללא עלות חייג 053-4877784
    הוספת תגובה
    לבדיקת התאמה
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

  • אינטראלאסיק

    עידן
    04/08/2019

    שלום דוקטור, תודה רבה על המענה המהיר.
    לצערי, אני מרגיש שלא הייתי חכם מספיק ולא בדקתי לעומק את ההשלכות שעלולות להיות.
    מה הסיכוי שהמתלה שנוצר בניתוח יזוז מכדור למשל שפגע בפנים?
    האם אתם מקבלים פניות רבות מאנשים שזה קרה להם?
    מצטער אם אני נשמע קצת לחוץ.

    הוספת תגובה
    לבדיקת התאמה
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

  • אינטראלסיק

    ד''ר אליה לוינגר
    05/08/2019

    שוב שלום
    אין פניות רבות כלל, אפשר לומר שתזוזת המתלה על רקע חבלה מתרחשת במצבים נדירים
    בהצלחה

    לחץ/י למידע על ד"ר אליה לוינגר
    או לבדיקה ללא עלות חייג 053-4877784
    הוספת תגובה
    לבדיקת התאמה
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

  • מקווי מים

    עידן
    07/08/2019

    שלום שוב דוקטור וסליחה על ריבוי השאלות.
    אני עתיד לעבור לגור באירופה, האם תהיה לי סכנה לשחות באגמים?
    האם תהיה סכנה לקפוץ ממקפצות?
    תודה רבה ושוב סליחה.

    הוספת תגובה
    לבדיקת התאמה
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

  • מים

    ד''ר אליה לוינגר
    07/08/2019

    שוב שלום
    אין שום מגבלה אחרי חודש מהניתוח

    לחץ/י למידע על ד"ר אליה לוינגר
    או לבדיקה ללא עלות חייג 053-4877784
    הוספת תגובה
    לבדיקת התאמה
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

