מידע רפואי
פורומים
- התמודדות עם לחץ, פרידה, בגידה, פיטורין
- דלקות והפרשות באברי המין - גברים ונשים
- קונדילומה, פפילומה, קוניזציה
- אורולוגיה, סרטן הערמונית, סרטן האשכים, סרטן שלפוחית השתן
- נוירוכירורגיה, ניתוחי ראש
- התפתחות הילד, התפתחות ילדים
- קטרקט - ניתוח וטיפול
- חרדה חברתית
- שתלים דנטליים, טיפול שורש
- פסיכיאטריה
- ניתוחים פלסטיים לילדים
- דיכאון אחרי לידה
- יחסים, זוגיות ונישואין
- פדיקור
- פוד קואצ'ינג, אימון להרזיה
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
יפעת אלקיים - מומחית באפילציה
אפילטורית מוסמכת בהסרת שיער לצמיתות על ידי אפילציה (אלקטרוליזה) ושעווה. בוגרת האקדמיה למקצועות הקוסמטיקה GIGI ACADEMI. מתמחה בפתרון בעיות צמיחה הפוכה, האטת צמיחה, הסרה לצמיתות של שיער לבן, בלונדיני וכהה, טיפולים בדלקת זקיק השערה.ד"ר דב אנגלשטיין
אורולוג וכירורג בכיר וחוו"ד יו"ר איגוד האורולוגים הישראלי. מתמחה באונקו-אורולוגיה, לרבות סרטן הערמונית וסרטן בשלפוחית השתן, באנדו-אורולוגיה ובכל ענפי האורולוגיה הכללית. נותן ייעוץ משפטי וחוות דעת בתחום האורולוגיה.
- התאמה לניתוח לייזר - בדיקה בשני מקומותיצחק25/11/2019
שלום רב דוקטור נבדתקי במכון עיינים ונמצאתי לא מתאים לניתוח לייזר מסיבת קרנית דקה.
נבדתקי לאחר כשבועיים במכון אחר ונאמר לי שאני יכול לבצע את הניתוח והקרנית שלי אומנם דקה אבל ניתנת לניתוח?
רציתי לדעת בבקשה ממה נובעת ההשלכות שכל מקום אמר לי דבר אחר? האם זה לקיחת סיכון שונה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני מקומות
ד``ר אליה לוינגר25/11/2019שלום רב,
אם נמצאת לא מתאים מבחינתי זוהי האבחנה.
ההבדלים לא ברורים לי גם כן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
PRK למספרים גבוהים בעיניים
ניתוח מונוויז`ן - מה החסרונות?
התייצבות מספר לפני ניתוח עיניים
התאמה לניתוח לייזר - בדיקה בשני מקומות
שיטה מומלצת להסרת משקפיים
ניתוח אינטראלאסיק - בירור חשוב
יעילות הטיפול הפדיקורי- בירור
ניתוח קטרקט בלייזר - התייעצות
אינטראלאסיק + wavefront- בירור חשוב
ניתוח מונוויז`ן - מה החסרונות?
התייצבות מספר לפני ניתוח עיניים
התאמה לניתוח לייזר - בדיקה בשני מקומות
שיטה מומלצת להסרת משקפיים
ניתוח אינטראלאסיק - בירור חשוב
ניתוח קטרקט בלייזר - התייעצות
אינטראלאסיק + wavefront- בירור חשוב
ערוץ הבריאות
בעיות בדרכי השתן, בכליות ובמערכת הרבייה הזכרית, עלולות להחמיר
רבים עלולים להרגיש נבוכים לשתף בבעיות אינטימיות ומהסיבה הזאת, דוחים את הביקור אצל האורולוג, חשוב שאותם אנשים יתגברו על המבוכה ויבינו את החשיבות הגבוהה של אבחון וטיפול מקדים
בחן את עצמך:
האם אתם קמצנים?
האם אתם קמצנים?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
אלון ברונדווין אופטומטריסט מומחה.
עדשות לקרטוקונוס, אורטוקרטולוגיה, עין יבשה, מיפוי קרנית העין, בדיקות ראייה, עדשות מגע, משקפים.... קרא עוד
אונקולוגיה של העין
מומחה באונקולוגיה ופתולוגיה של העין. התמחות ברפואת עיניים במרכז הרפואי הדסה, י-ם. התמחות בפתולוגיה של העין באוניברסיטת אילינוי בשיקגו. מרצה ברפואת עיניים, וחבר באיגוד רופאי העיני... קרא עוד