מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם לבת..רעות08/11/2010
שלום רב,
אני מתחבטת בין השמות לבת: יולי, אמילי ואמה.
אני מאוד אוהבת שמות אלו וקשה לי לחשוב על שם אחר..
שם המשפחה הוא פישמן.
ויש לציין שעדין לא ילדתי :)
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם לבת.. - תגובה
חנה עטיה08/11/2010שלום לך רעות. היעוץ ינתן לאחר הלידה. יום הלידה ותאריך הלידה המלא הם פארמטרים חשובים ביותר בבחירת השם המתאים.
בהצלחה בלידה ואשמח לעזור לך לאחר הלידה.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך תגובה ושמות נוספיםאבי08/11/2010
קודם כל סליחה שלא הבנתי את כוונתך העדיפות שלנו היא לשם רותם.
האם זה שם שיתאים ? או שהשם שירה יותר מתאים לה מבחינת התאריך?
השמות הנוספים שמעונינים הם אדווה.שגית.
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך תגובה ושמות נוספים - תגובה
חנה עטיה08/11/2010לאבי שלום,
בדקתי שוב את כל השמות.
השם הטוב ביותר הוא שירה.
הוא יוצר מפה הכי הרמונית מכל האופציות.
אף על פי שהשם עצמו נוגד את היעוד וכמובן שזה פחות מוצלח לילדה.
אם יש לכם רעיונות נוספים מה טוב.
בהצלחה חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבתדיקלה07/11/2010
תאריך לידה משוער של קיסרי 17.11.2010 שמי דיקלה ובעלי כפיר משפחה כהן ושם בננו אוראל וכעת מצפים לבת . אשמח לשמות צועדפים כי לנו אין עדיין. חשבנו קצת על יובל, ליה, יעל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם לבת - תגובה
חנה עטיה07/11/2010שלום לדקלה,
כאשר תעברו את הלידה בשעה טובה, אעזור לכם בשמחה בבחירת שם מתאים. תאריך הלידה המלא ויום הלידה חשובים ביותר בהתאמת השם המתאים לתינוקת שתוולד.
בהצלחה חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת שםאסנת07/11/2010
שלום רב,
ב 4.11.10 ילדתי את אופק שם המשפחה הינו אביטל. רציתי לבדוק את ההתאמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת שם - תגובה
חנה עטיה07/11/2010אופק הגיע לעולם להיות מנהיג, רחב אופקים, חכם, להיות אוניברסלי, לראות הכל בגדול.
גם השם שניתן לו וגם שם המשפחה הם קארמטים - זה לא פשוט לילד כך לגדול.
כל המפה היא (חוץ מיום הלידה) היא רק 2 מספרים. נוצרת מפה של איש העולם הגדול, עם כריזמה, רצון להסתובב בעולם, יכולת לפרסום, עבודה עם אנשים, הרבה קסם אישי, מנהיגות.
יחד עם זאת חסרים מספרי המים והאדמה. לשיקולכם.
אם יש לכם שמות נוספים להציע יתכן וכדאי לבדוק אותם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקתאבי07/11/2010
שלום
נולדה לנו תינוקת בשעה טובה בתאריך 5/11/10 בשעה 11 בבוקר
אנחנו מתלבטים לגבי השמות:רותם.ליאן. עינב.יערה.
אשמח לעזרה לגבי בחירת השם המתאים.
שם משפחה.פרץ
תודה ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם לתינוקת - תגובה
חנה עטיה07/11/2010לאבי שלום,
השמות ליאן, עינב, יערה - מאוד לא מומלצים.
לגבי השם רותם - השם רותם הוא שם קארמטי לכן לא מומלץ. היעוד של הילדה קארמטי (תאריך הלידה המלא) לכן חשוב לתת לה שם טוב שיעזור לה לעבור את מהמורות חייה. המפה עם השם רותם יוצרת מפה הכי טובה מהשמות שהצעתם. בכל זאת אשמח שתחשבו על שמות נוספים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תגובה ותודה רבה
אבי07/11/2010למה הכוונה יעוד קראמטי? והאם אחד מהשמות הודיה.שלי. שירה.תהל.מתאימים לתאריך שלה ?
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תגובה ותודה רבה - תגובה
חנה עטיה07/11/2010שלום אבי,
מספרים קארמטים - 13, 14, 16, 19 - היא נולדה בתאריך 19/1 - זה יוצר קושי ומגבלה להיות מספר 1 - מנהיגה, מובילה, יצירתית, יחודית, יוזמת וכו'. תפקידך וגם תפקידכם כהורים לעזור לה לפתח בטחון עצמי, להאמין בעצמה, בלי ביקורת ושיפוטיות.
השם שירה הכי מתאים כאן - מוסיף שאיפה להרמוניה, משפחתיות, טוב לב, יצירתיות, רגישות למספר 1 ביעוד - זה יוצר מפה יותר הרמונית.
שאר השמות - הודיה, שלי, תהל - מאוד לא מומלצים
בהצלחה רבה בגידולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל את טעית קצת
אבי07/11/2010הבת שלי נולדה בתאריך 5/11 בשעה 11 בבוקר ולא ב 19/1 כמו שחשבת.
אז האם זה משנה תמצב ?השמות שחשבנו זה יערה.רותם. תהל.שירה.הודיה.
משפחה פרץ. האם יש משהו שמתאים?
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל את טעית קצת - תגובה
חנה עטיה07/11/2010לאבי שלום,
לא הבנת אותי לצערי,
המספר 19/1 הוא מספר היעוד שלה - זה סיכום תאריך הלידה
2010 = 3
11 = 11
5 = 5
ביחד = 19/1 - מספר קארמטי
כך מחשבים את מספר היעוד בנומרולוגיה
אם זכור לי כתבתי שרותם הכי מתאים ואשמח לשמות נוספים כי רותם גם קארמטי 16/7
בהודעה השניה המלצתי על שירה - כעת נזכרתי
בהצלחה ואשמח לעזור לכם בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תגובה
אבי08/11/2010קודם כל סליחה שלא הבנתי את כוונתך העדיפות שלנו היא לשם רותם.
האם זה שם שיתאים ? או שהשם שירה יותר מתאים לה מבחינת התאריך?
שוב תודה על העזרה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תגובה - תגובה
חנה עטיה08/11/2010לאבי שלום,
השם שירה הרבה יותר מתאים.
השם רותם גם קארמטי.
הכי חשוב שתעשו מה שאתם מרגישים.
בהצלחה חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשה דחופה להתייעצות לגבי מתן שםעדי שחר06/11/2010
שלום,
נודה מאוד לעזרה דחופה בנושא בחירת השם לתינוק.
בננו נולד ביום שישי בתאריך 5.11.2010 בשעה 16:44 .
שם המשפחה שלנו- שחר.
ההורים: אמא – עדי נולדה ב-13.04.78, יש לציין ששם המשפחה הקודם שלי הוא פלג, אבא – מכאל נולד ב-11.09.78 ויש לנו בבית בת בכורה בשם הילה נולדה ב-12.11.2008.
אני מתלבטים בין מספר שמות:
• הראל
• אביב
• שגיא
• פלג
מבין כל האפשרויות מהי ההמלצה שלכם לפי השם שהכי יתאים לו (מבחינת המפה, מאפייני ועיצוב האישיות).נשמח מאוד להסבר מדוע או אם יש שתי חלופות מומלצות וההבדלים בינהן מבחינת השפעה על המפה.
המון תודה מראש,
עדי שחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקשה דחופה להתייעצות לגבי מתן שם - תגובה
חנה עטיה06/11/2010לעדי שלום,
השמות אביב, שגיא, פלג - מאוד מאוד לא מומלצים.
הילד נולד עם מספר יעוד קארמטי ולכן חשוב יותר מתמיד ליצור לו מפה הרמונית ככל שניתן.
התינוק הגיע לעולם להיות מוביל, מנהיג, יחודי ויצירתי - אך זה יבוא מתוך קושי.
תפקידכם ובעיקר של האב להעניק לו בטחון עצמי, לא לבקר אותו, להאמין ביכולת שלו. השם הראל נותן לו המון נתינה, טוב לב, שאיפה להרמוניה - אך יחד עם זאת יקשה עליו לבטא את היחודיות, היצירתיות והמנהיגות שלו. אשמח לשמות נוספים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת שםאמאלה05/11/2010
שלום
מעוניינת לבדוק התאמת שם לבני נדב (שם שני משה) משפחה :פרנסיס. נולד ב-29.07.2001 אציין שאני מתייעצת כיוון שהוא רגיש ביותר . האם השם מתאים ? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת שם - תגובה
חנה עטיה05/11/2010שלום לאמאלה,
האבחנה שלך מאוד נכונה. השם כבר ניתן כך שזאת הייתה הבחירה שלך ביום לידתו וכעת יש להתמודד עם מי שהוא.
המלצתי בקיצור - להרחבת העניין נוכל לשוחח טלפונית.
בפועל יש לשמור עליו מאוד כי הוא רגיש, תמים, יתכן ואפילו יהיה תלותי, חשוב מאוד לשמור עליו מפני זרים. הוא לא חזק בתוכו ויכול להעלב בקלות, להיות נודניק, קושי להתמקד, וכו'. שמרי בעיקר על נפשו. יחד עם זאת הוא יהיה יצירתי, אינטלגנטי, בעל קסם אישי, אולי ידבר הרבה, יצחיק את החבר'ה. וכו' וכו'...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הלל או הללי?רוני שושנים05/11/2010
בתי השלישית היא בת 8 ימים
נולדה ב28.10.2010 בשעה 10:06 בבוקר
שם המשפחה שושנים.
אנחנו מתלבטים מאוד בין השמות הלל והללי.
אני נוטה יותר להללי שנשמע לי רך וזורם ובעלי להלל על שום המשמעות החזקה שלו
אשמח לעצה.
תודה רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הלל או הללי? - תגובה
חנה עטיה05/11/2010לרוני שלום,
האם אלו לא שמות של בנים ??
הללי ממש ממש לא מומלץ - בדקתי את המפה.
השם הלל בסדר אך לבת - מומלץ לא לתת לבנות שמות של בנים ולהיפך.
אשמח להצעות נוספות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלו שמות לבנות
רוני שושנים05/11/2010הללי - "הללי אלוהייך ציון" - שם ידוע לבת
הלל במשמעות של שבח והודיה לא הילל כמו הלל הזקן - גם הוא שם לבנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלו שמות לבנות - תגובה
חנה עטיה05/11/2010אני תמיד שמחה ללמוד. הללי שם לבת אך במקרה הזה מאוד לא מומלץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבן זכראילנית05/11/2010
בן זכר שנולד היום, 5/11/10 בשעה 0755
3 שמות אפשריים אשמח להארותיכם:
א. אוריה
ב. אליה
ג. מנור (תורן מפרשית..)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי שם משפחה ורדי
אילנית05/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לבן זכר - תגובה
חנה עטיה05/11/2010מזל טוב לך אילנית,
אני צריכה שם משפחה בבקשה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לבן זכר - תגובה - תגובה
חנה עטיה05/11/2010לאילנית שלום,
השמות אוריה ואליה - מאוד לא מומלצים.
השם מנור - יותר טוב.
הילד הגיע לעולם עם יעוד קארמטי ולכן אני רוצה לבחור לו שם שיעזור לו לעבור את מהמורות חייב ביתר קלות.
אשמח לשמות נוספים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התאמת השם גאיהמיכל04/11/2010
שמי מיכל )3/2/75) נשואה לחן 28/12/70)
יש לנו 2 בנות: גאיה שנולדה ב- 17/5/2004
ורונה שנולדה ב23/5/2007
השאלה היא לגבי גאיה האם השם שלה מתאים לה?
לפעמים יש לי תחושה שהשם שלה "חוסם" את האישיות שלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התאמת השם גאיה - תגובה
חנה עטיה04/11/2010למיכל שלום,
ראשית כל נחוץ פה שם המשפחה.
שנית השם כבר ניתן, ולכן ניתן לבדוק את המפה ולהבינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אותיות אהוילילי04/11/2010
אני נמצאת סמוך מאוד ללידה
ורציתי לשאול האם שם שמכיל כולו אותיות אהוי חוץ מאות אחת, אפשרי?
למשל אביהוא?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אותיות אהוי - תגובה
חנה עטיה04/11/2010לילי שלום,
אותיות אהו"י מאוד חשובות בשם כי הן החשיבה, השאיפות, המחשבות, הרצונות, המטרות וכו'. העיצורים חשובים גם הם - הם מסמלים את מה שהאדם מקרין כלפי חוץ ואוהב בעצמו, זה מספר ההגנה של האדם, אלו התכונות אותן האדם אוהב ורוצה אותן לתדמיתו החיצונית.
ובכן הכל חשוב מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם השם טוב?הלה04/11/2010
שלום שמי הלה בן לולו לבן שלי קוראים אופק בן לולו רציתי לדעת אם השם שלו טוב הוא נולד בתאריך 22.9.06 אשמח אם תעני לשאלתי תודה הלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הלה
ליאת יוגב04/11/2010בעצם השם נבחר ! אם כך , אוכל רק לציין , שחשוב לאפשר לילד מידה רבה של ביטוי , קלילות , לתת לו להיות ילד , המספר אליו נועד = 3 שהינו מספר ילדי
בהצלחה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השם נויהסיון04/11/2010
שלום לך
התינוקת שלנו אמורה להיוולד בעזרת השם בתאריך משוער 15.03.10
שמי סיון
ושם בעלי איתמר מלר
האם השם נויה מתאים לה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סיון
ליאת יוגב04/11/2010השם נויה אפשרי בהחלט , אלא שחשוב לבחון זאת ביחס לתאריך הלידה , כמרכיב של 50% מערך המפה .
היי בקשר לאחר הלידה! להשתמע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקתמיכל03/11/2010
שלום,
בתי נולדה ב-1/11 בשעה 12:40
חשבנו על השם שובל. שם משפחה לויט.
האם מתאים?
אודה לתשובתך המהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם לתינוקת - תגובה
חנה עטיה03/11/2010למיכל שלום,
נתת לי רק שם אחד לתינוקת שנולדה. סה"כ השם יוצר מפה של ילדה מאוד משפחתית, כולה נתינה, טוב לב, צורך בהרמוניה, יופי, אסטטיקה, מאוד יצירתית, אך זה גם באובר. הייתי שמחה לקבל הצעות נוספות אם ברצונכם בכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל תודה על התגובה
מיכל03/11/2010זה השם שהכי התחברנו אליו שנינו.
אשמח לדעת מה זאת אומרת שהוא באובר.
אם אפשר אולי להתקשר רק הגידי מתי נוח לך ואשמח לעשות זאת.
חשבנו גם על שירן כאופציה.
גם מאי עלה, אך לא לגמרי התחברתי לשם זה.
שוב תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל תודה על התגובה - תגובה
חנה עטיה04/11/2010למיכל שלום,
אשמח להסביר לך טלפונית למה הכוונה ב"אובר". תתקשרי אחה"צ המאוחרים ואם יצאתי תתקשרי שוב מאוחר יותר.
לגבי השם שירן - לטעמי השם הזה יוצר מפה יותר מאוזנת. ילדה שכולה רגש, נתינה, יצרתיות. אך יש בה גם עוצמה, השגיות, ראיה בגדול.
לגבי השם מאי - ממש לא מומלץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקת פגיתהילה03/11/2010
שמי הילה , בעלי קוראים עירן .
ילדתנו נולדה בלידה מוקדמת שבוע 30 משקל 1090 גרם.
תאריך לידה לועזי 25.10.10
נאמר לנו שיש לה אוטם מוחי (פגיעה מוחית ) ולכן חשוב לי שהשם יהיה בעל משמעות .
חשבנו על השם אליה. מה דעתך ?
תודה הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה רבה . תשובה
הילה03/11/2010היי , שם המשפחה - ברק.
אשמח אם תכווני אותי לשם (אני רוצה אליה, בעלי רוצה אליאן או ליאן) . ממש חשוב לי שיהיה שם שייתן לה כוחות להתגבר על הקשיים הצפויים לה בעקבות הפגיעה המוחית.
תודה רבה
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה . תשובה - תגובה
חנה עטיה03/11/2010להילה שלום,
התינוקת הגיע לעולם עם יעוד המעיד על רגישות רבה כילדה. גם יום הלידה מוסיף לכך. לכן חשוב שנמצא שם שיחזק אותה פיסית ויתאים לתאריך הלידה.
לצערי 3 השמות, יוצרים מפה רגישה מדי לילדתכם ואיני רוצה להמליץ על שמות אלו, בודאי לתינוקת שנולדה כפי שכתבת. קחי את זמנך וחשבי על שמות נוספים ואשמח לעזור לך. זאת תינוקת שתצטרכו לשמור על נפשה. היא תהיה זקוקה להמון חום ואהבה וחיבוקים ויחס טוב ומבין. בהצלחה לכם בינתיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופציה נוספת
הילה04/11/2010היי ובוקר טוב,
חשבנו על השם : תהל.
מה דעתך ? יתאים לה?
המון תודה הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופציה נוספת - תגובה
חנה עטיה04/11/2010להילה שלום,
אני מתלבטת כי מצד אחד היא נולדה עם רגישות גדולה וכעת הוספתם לה עוצמה וכוחות רבים בעשיה. אך מצד שני נוצר קונפליקט בתחום הזוגיות והקשרים הקרובים. קשה לי אישית להמליץ על שם כזה.
היא תהיה פקחית וזריזה בחשיבה, עם יכולת של ארגון והובלה בתחום הקריירה. אך הקשרים הקרובים והקשר הזוגי לטעמי חשובים מאוד, ולא רק עם בן הזוג הצמוד אלא עם הורים, אחים, מטפלות, גננות וכו' במהלך חייה. חומר למחשבה. אשמח להמשיך ולעזור לכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)