מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בחירת שם לתינוקתאירה28/01/2011
שלום,
בשעה טוב סיום 26.1.11 (שעה 13:25) נולדה לנו בת. שם משפחתה קריקון.
השם המועדף עלינו ביותר הוא נטע.
השמות החלופיים הםמעיין, שני , לאה..
תודה רבה מראש
אירה
נ.ב. לפני שנתיים כשנולדה בתנו הגדולה נעזרנו בפורום שלכם בבחירת השם ואנחנו מאוד מאוד מרוצים מהשם שנבחר והוא מתאים לה מאוד:) תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אירה
ליאת יוגב28/01/2011מספר הגורל של התינוקת הינו 4 -13 מספר המוכיח על צורך בבטחון מסגרת יציבות , מידה רבה של אחריות , ה-13 הינו מספר קרמטי המדגיש צדדים של תחושת הגבלה , חוסר שביעות רצון , שבעצם באה ללמוד איך לקבל הגבלות ומסגרות , לדעת שכשדלת אחת נסגרת , תיפתחנה שתיים אחרות , כמו לומר - לדעת לא ללכת עם הראש בקיר ...
בחנתי את כל אחד מהשמות ונראה שאף לא אמת מההצעות מתאימה , מאחר והמפות המתקבלות , כבדות , גבריות , נוקשות וקרמטיות .
נסו להתחבר לשמות נוספים , צר לי שכך !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמות נוספים
אירה29/01/2011שלום ליאת
הנה עוד רשימה של שמות אפשריים מחינתנו:
עינב,עינת,ניצן,נעמי,טל,עמית, ענבר,לילך, עדן
שאלת אגב- האם יש בנומרולוגיה התייחסות לבעיותיות שבשמות קצרים מדי (2-3 אותיות) ?כי אני מאוד אוהבת את השם טל אבל אני יודעת שבגדול לא מומלץ שם קצר (ואין לי שום כוונה לתת שני שמות)?
שוב המון תודה מראש
אירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אירה
ליאת יוגב29/01/2011בחנתי את כל השמות , לא אוכל להמליץ על מי מהשמות בפה מלא,
מציעה להתקשר ולשוחח !!
להשתמע .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לילדה
אירה30/01/2011שלום ליאת
בהמשך לשיחתנו הינה עוד שמות אפשריים מבחינתנו: גלי, גלית, מיכל,ליאת.. בתקווה שיספיק:)
ודרך אגב חשבתי אני ובעלי לגבי השפה בה אנחנו חושבים- אז נראה כי חושבים בשפה בה נדברים באותו רגע ו/או בהתאם לנושא עליו חושבים (דוגמא- עבודה- בוודאות בעברית, על הילדים- אולי ברוסית כי מדברים איתם רוסית).
תודה רבה על העזרה
אירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אירה
ליאת יוגב30/01/2011מצטערת , אך לא אוכל להמליץ על מי מהשמות, המפות המתקבלות- מספרים גבריים
נוקשים עצורים רגשית או קונפליקטיים .
אולי בכל זאת , נצטרך לדבר ?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקת דחוף!!דקל פרץ28/01/2011
היי, רציתי לשאול אם השם רותם והדי עם ה' הם שמות טובים לתינוקת ? אשמח לקבל את דעתך.
תודה מראש,
דקל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טלי
ליאת יוגב28/01/2011מהם הנתונים ? שם משפחה , תאריך לידה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתאמת שם לתינוקת
דקל פרץ28/01/2011שם משפחה: צרפתי תאריך לידה: 4.1.2011
תודה רבה!!
טלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוק דחוףאייל27/01/2011
בשעה טובה נולד בנינו בתאריך 24.1.2011 בשעה 06:38
אנחנו מתלבטים קשות לגבי בחירת השם : אורי ,גיא ,עידן ,יהלי ,עילי
שם האב:אייל
שם האם:ליאת
שם משפ :גרין
ישנם שני ילדים נוספים בבית : ליה ואיתי
מבקשים את עזרתכם הדחופה בנושא.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אייל
ליאת יוגב28/01/2011מבין השמות שהצעתם , השם אורי נראה כשם המתאים ביותר , מאחר והמספרים המתקבלים הם מספרים הרמוניים , יכולת ביטויית נפלאה , צדדים יצירתיים ועוד .
אך הבעייתיות המתקבלת מתוך השם בכל זאת , היא העובדה שהמספרים כולם הינם מספרים רכים , נשיים !!! מפה נשית עבור בנים עלולה ליצור בעייתיות בכל הקשור באינטימיות , לימים .
השמות האחרים הינם שמות בעיתיים , או בשל צירופים קונפליקטיים , או קרמטיים , (קרמה= חוב שמגיע מחיים קודמים ויוצר קשיים בחיים אלה ...)
לשיקולכם , אשמח בכל אופן אם תציעו עוד אופציות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - שמות נוספים
אייל28/01/2011אורי זה שם שאנחנו מאוד מתחברים אליו , אחרי מה שכתבת יש קצת חשש.
מה לגבי רועי או רוי ??
תודה שוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אייל
ליאת יוגב28/01/2011השם רועי אפשרי , המפה המתקבלת צדדים אידיאליסטיים מול חשיבה פרקטית , שאפתנית , המפה כולה יכולה להיחשב כמפה מנהיגותית , ביום מן הימים , או לחילופין , כאשר מספר הגורל הינו 2-11 מוכיח על צד רגיש במיוחד , צורך באינטימיות , עידוד תמיכה , אך בחוויה שלו , ההורים מורים חברה סביבה דורשת ממנו להשגיות , הצלחה ובגדול ! האם מי מכם , כהוריו טיפוס מנהיגותי ומוביל ?
ה-11 בשלב ההתבגרות יכול להיחשב למספר מנהיגותי בפני עצמו ואז כל המפה כולה מוכיחה על העוצמה הרבה הקיימת בו !
בהצלחה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך בחירת שם דחופה לקראת ברית
אייל28/01/2011תודה רבה על העזרה.
שאלתי האם משני השמות שאנחנו מעוניינים : אורי ורועי , את אומרת שרועי הרבה יותר מתאים ?
ליאת מתחברת טיפה יותר לאורי אך לחלוטין לא שוללת את רועי . חשוב לנו לעשות בחירה נכונה שהכי מתאימה לילד והכי חשוב שיהיה לו טוב אם זה.
מה המלצתך ?
תודה,
אייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אייל
ליאת יוגב29/01/2011מאחר ופירטתי את משמעות כל אחד מהשמות , אורי , רועי ,
מכאן והלאה ההחלטה בידיכם , אם תרצו לשוחח על הנושא , דברו איתי בצאת השבת .
ברצון !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הצעת שםענת27/01/2011
האם את יכולה להציע שם אחר במקום נויה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ענת
ליאת יוגב27/01/2011לא נוהגת להציע שמות , בחירת שם נעשית ע"י אמא .
נסי לעבור על רשימת שמות ולנסות להתחבר למי מהשמות ,אהיה בשבילך כשתציעי השמות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התאמת שם לתינוקת - דחוףףף בבקשהמזרחי לירז27/01/2011
שלום רב, ילדתי את בתי בתאריך 21/1/11 בשעה 10:07 בבוקר
וטרם מצאנו שם שמתאים לה. חשבנו על עדי או אופיר או שירה.
יש לי בבית שני בנים ששמם אורי ועמית וההורים זיו ולירז מזרחי.
אודה לך על תשובה בהקדם האפשרי, כי חלף כבר הרבה זמן. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לירז
ליאת יוגב27/01/2011מספר הגורל של התינוקת הינו 8 , מספר המדגיש צורך בהשגיות שאפתנות , תוך גישה פרקטית , מספר המוכיח על כוח רב , מבחן לכל הקשור בהישרדות .
השם עדי , מספרים שיש בהם צדדים עצורים סגורים יותר , מול העובדה שכלפי חוץ, יהיה חשוב לה להיראות יותר מוחצנת תקשורתית ופתוחה , אם כך , מה שנקרא - פחות קבלה עצמית . כמו גם מרבית מספרים המפה גבריים , מפה גברית עבור בנות , עלולה ליצור קשיים באינטימיות , לימים ,
השם שירה , מספרים פרפקציוניסטיים !! כמו גם פחד מאיבוד שליטה ,
השם אופיר , קודם כל יוצר פצע גלגולי התואם למספר הגורל , דבר המוכיח שיהיה קושי לממש היעוד !מעבר לכך , מרבית המספרים הינם מספרים גבריים .
נסו להתחבר לשמות נוספים !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת בעניין זה מלירז
מזרחי לירז27/01/2011חשבתי גם על השמות היאלי ונטע, האם שמות אלו יוכלו להתאים לתינוקת
שלי??
תודה על תגובתך המהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לירז
ליאת יוגב27/01/2011אין ספק , שהשם היאלי , כמו גם ליהיא - בכתיב זה , נפלא .
מספר גורל 8 כמספר יותר עצור רגשית , פרקטי מעשי וגברי, מול זה המספרים האחרים המתקבלים הינם מספרים מרככים את הצד של ה-8 מדגישים יכולת הבנה ונתינה רבה , תוך דגש להרמוניה ומשפחתיות . נפלא !
השם נטע - לא מתאים !
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקתמירי27/01/2011
היי,
נולדה לנו בת בשעה טובה ביום חמישי ה 20.01.2011 בשעה 10:47 .
שם המשפחה - גולדשטיין.
אנחנו בבעיה כי אנחנו לא מתחברים לאף שם ואין לנו מושג איך לקרוא לתינוקת.
חשבנו אולי על אלה או הדר אבל אנחנו ממש לא בטוחים בשמות האילו .
נשמח לקבל הכוונה .
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מירי
ליאת יוגב27/01/2011מצטערת אך לא הולכת להקל עלייך , זאת מאחר וגם השם אלה - בעייתי במיוחד , בשל הקונפליקטים הקיימים בשם , צירוף היוצר בלבול רב, מצבים של פחד מאיבוד שליטה , דבר העלול ליצור מציאות המאבדת שליטה בדרך החיים !
השם הדר - יוצר צירוף קרמטי 19-1 מצבים קורבניים , הרגשת נחיתות , או לחילופין עליונות ,בקיצור בעייה תקשורתית לא קלה . כמו גם מפה גברית במיוחד .
נסו להתחבר לשמות נוספים !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם השם נויה מתאים לתינוקת שנולדהענת27/01/2011
האם השם נויה מתאים לתינוקת שנולדה ב-24.1.11. שם משפחתה רוזנר - סלילת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ענת
ליאת יוגב27/01/2011מספר הגורל של התינוקת הינו 11-2 מספר המדגיש בילדות ,מידה רבה של חוסר שקט פנימי , בשל העובדה שמספר 11 נחשב למספר מסטר , כאשר ילדים לא יודעים איך להשתמש במשמעות הגבוהה של המספר , ה-11 לימים , יוכיח על צד רוחני , השראה דמיון יצירתיות , יכולת הדרכה וכו. בילדות סביר להניח שתלך עם ה-2 היותר זקוק לשיתוף , אינטימיות ושייכות רבה .
מול זה על פי השם נויה , המפה המתקבלת - גם השם המלא הינו 11 -2 המדגיש עוד יותר את הרגישות הרבה הקיימת בה . מול זה , קיים קונפליקט במפה , ה-2 מול ה-1 , דבר היוצר , בעיות בערך העצמי , כמו גם , צירוף קרמטי 19-1 הרגשה של קורבנות , נחיתות , או לחילופין הרגשת עליונות , אך מוכיח ללא ספק , על בעיות תקשורת .
כל המפה מעידה על מצבי פחד מאיבוד שליטה , פחד מללכת עם הצדדים המאד רגישים תלותיים , אינטימיים , מה פתאום ? חייבת בחוויה שלה , להיות יותר עצמאית יחודית ובדרכה המיוחדת . מפת פחד מאיבוד שליטה עלולה להביא לחייה , מצבים של הפתעות !!!!
האם לבחור בשם ? ממש לא !!! נסו להתחבר לשמות נוספים !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רותי דחוףרותי26/01/2011
תודה על התגובה המיידית, משום מה אין לי שמות נוספים פשוט בלק אאוט
מה לגבי השם עדי ??
שם ההורים שלא ציינתי קודם רותי ומיכאל מנצר
אשמח לקבל שמות שמתאימים לתאריך הלידה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רותי
ליאת יוגב27/01/2011השם עדי יוצר מפה שיש בה חלקים עצורים רגשית מול יכולת תקשורתית נפלאה , כלומר , עולם הפנים יותר סגור ועצור , כמו גם נוקשה , מול החלק האחר המוכיח על פתיחות רבה , מה שנקרא - תחושת תסכול ! והשאלה שנשאלת - "אם היה לי , יותר ויותר ..." כמו כן , מספר הגורל הינו 8 , זהו גם מספר הפצע הגלגולי , דבר המוכיח על הקושי לממש היעוד שאליו נועדה .
נסי להתחבר לשמות נוספים , נסי להיעזר באתר שנקרא -"שם לי"
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבת דחוף דחוף....רותי26/01/2011
שלום רב
נולדה לנו בשעה טובה בת לאחר 2 בנים וההתרגשות גדולה
נולדה בתאריך 21.1.11 יום שישי האחרון בשעה 8:39 שם המשפחה הוא מנצר
אשמח לשמוע חוות דעת על השם רוני חייבת לקרוא בשם מחר הילדה מסתובבת כבר כמעט שבוע בלי שם - מחר בעלי הולך לבית הכנסת לקרוא בשם, האם שם זה מומלץ
לאחים קוראים איתי ואורי
אודה לתגובתכם המהירה
רותי
ליאת יוגב26/01/2011מספר הגורל של התינוקת הינו 8 , מספר המדגיש צדדים פרקטיים מעשיים , שאפתנות , השגיות , כוח רב , יכולת הישרדות או נכון יותר מבחן לנושא הכוח וההישרדות ! השם רוני יוצר מספר שם מלא 16-7 המוכיח על שיעור במערכות יחסים
מצבים של ניתוקים והפתעות לדרך החיים .
כמו כן , נוצרת מפה גברית במיוחד , כאשר מפה גברית מוכיחה על קושי באינטימיות , לימים , כמו גם , בלבול בזהות המינית ,
אפשרות נוספת בניתוח המפה , צדדים נוקשים אובססיביים ועצורים רגשית, מול הצד המוכיח עד כמה חשוב לה להיראות כלפי חוץ לעולם - ליברלית פתוחה וחברותית ופחות מכך נוקשה ואובססיבית ועצורה.
אם כך , מה שנקרא - פחות קבלה עצמית .
מכל ההסבר המצורף , ברור שלא נכון לבחור בשם זה
נסו להתחבר לשמות נוספים !!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השם אילוןאפרת הלוי26/01/2011
שם משפחה: הלוי
שם הילד: אילון (שם שני- משה)
נולד ב7.6.2010
ב1:59 בלילה
האם השם מתאים ומה המשמעות שלו מבחינה נומרולוגית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אפרת
ליאת יוגב26/01/2011מאחר והשם נבחר , אין כל סיבה לדון על הבחירה ??!
אך בשל העובדה שמספר הגורל של התינוק הינו 7 מיום לידה 7 , שם פרטי 7 , חשוב שתאפשרו לו ללכת עם הצדדים היחודיים, הפרטיים , הצורך בלבדיות באופן היותר מודגש , כמו גם להיות לא סטנדרטי , דגש על עומק איכות למידה וחכמה .
(האם סובל מדלקות אוזניים )?
בהצלחה בדרך ... !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבת יובלאסף26/01/2011
שלום
הבת שלי נולדה ב 7.4.2009
שמה יובל
היא כמעט בת שנתיים ועדיין השם לא מרגיש לי נכון במאה אחוז.
מה דעתך המקצועית?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם לבת יובל - תגובה
חנה עטיה26/01/2011לאסף שלום,
השם כבר ניתן אז מה יש לומר.
מה גם שלא ציינת את שם המשפחה.
השם יובל - נראה לי שם של בן אף על פי שהיום הוא ניתן גם לבנות.
יעודה מספר 22/4 - ז"א 4 פשוט - מסגרת, בית, משפחה, חריצות, מעשיות, פרקטיות, פרטי פרטים. אך המאסטר 22 גורם לילדה הרבה לחץ ומתח ורק בבגרותה, אולי תממש את המספר. בלי התיחסות לשם המלא היא בתוכה רצינית, מסגרתית יתכן ותאהב ללמוד - אך יש כאן גם סגירות ונוקשות.
ציין את שם המשפחה ואוסיף כמה מילים.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקת שלנומירית26/01/2011
שלום,
ביום חמישי 20.1.11 בשעה 14:00, נולדה בתנו התינוקת. אנו רוצים לקרוא לה גלי. שם המשפחה הוא שלו.
האם השם מתאים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם לתינוקת שלנו - תגובה
חנה עטיה26/01/2011למירית שלום,
ילדתך הגיע לעולם עם יעוד מספר 7 - יעודה להיות חכמה, בוגרת, מעמיקה, איכותית, נבדלת, בעלת עומק רגשות, אינדיבידואליסטית, שקטה, מופנמת ועוד.
גם השם גלי הוא מספר 7 - ז"א שאת מצפה ממנה להיות חכמה, בוגרת, לומדת, רצינית.
נוצרת מפה של ילדה סופר אינדיבידואליסטית - היא תוכל ללמוד ולהעביר ידע. כלפי חוץ היא תקרין ילדיות, קסם, שובבות - ממש ההיפך ממה שהיא אמורה להיות. יתכן והיא לא תאהב את עצמה. כל המספרים מאוד של עושה מה בראש שלה ופחות מסגרת, משפחה. חוץ מיום הלידה שהוא 2. מפה מאוד גברית לבת. יתכנו פחדים וחרדות - יש לדאוג שתעלה את רגשותיה מהעומק ושתדע לשוחח עליהם.
בהצלחה חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם - דחוףףף.יעל שוקר25/01/2011
שלום רב
נולדה לנו בת ב- 21/11/10 בשעה 19:45 בערב,וטרם קבענו לה שם.
יש לנו 3 ילדים נוספים ושמותהם:נוי,ניר ונועה ולתינוקת החדשה אנו רוצים שם
שיתחיל אות נ'. חשבנו על השם: נוגה. הבן שלנו מציע את השם נטע-לי אך אני פחות
מתחברת אליו. שמות ההורים :יעל ואמיר.
אודה לחוות דעתך בעניין כי טרם נקבע השם למרות שעבר זמן רב.
יעל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחירת שם - דחוףףף. - תגובה
חנה עטיה25/01/2011ליעל שלום,
הילדה הגיע לעולם עם יעוד מספר 8 - יעודה להיות חזקה, השרדותית, מצליחה, כריזמתית, ביצועיסטית, מנהיגה.
השם נוגה שוקר - יוצר מפה של בונקר רגשי. ז"א כל המערכת הרגשית אצלה סגורה ונעולה. איני יכולה להמליץ על שם כזה. המפה גם מאוד גברית לילדה וזה לא מומלץ. כלפי חוץ היא תקרין חברותיות, תקשורת, גמישות.
נטע לי - מפה מאוד גברית ודיס הרמונית - גם לא מומלץ.
אני מבינה שהענין מורכב אך אם אתם מתיעצים, חישבו על שמות נוספים כדי ליצור לילדה גם רכות ורגישות במפה.
בהצלחה חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם- דחוףףף
יעל שוקר26/01/2011האם יש לך הצעות לשמות לבת המתחילים באות נ' והמספר הייעודי הוא 8?
(מלבד נוי ונועה שיש לי)
בכבוד רב
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם- דחוףףף - תגובה
חנה עטיה26/01/2011ליעל שלום,
היעוד הוא - תאריך הלידה המלא - זה גורלה של הילדה - מספר 8 במקרה הזה.
שמות רק את תציעי ואני אמליץ מה יוצר מפה הרמונית או דיס הרמונית.
אני לרשותך
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם-דחוףףף
יעל שוקר28/01/2011ומה לגבי השם נופר\ האם הוא במספר יעוד 8 ?
אודה לתשובתך . יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם-דחוףףף - תגובה
חנה עטיה29/01/2011ליעל שלום,
אני חוזרת על דברי הקודמים שאולי לא הספקת לקרוא אותם.
היעוד זה תאריך הלידה המלא.
לגבי נופר שוקר - אני בודקת בצרוף תאריך הלידה איזו מפה נוצרת.
ובכן,
השם נופר שוקר יוצר מפה הרמונית למדי.
כי בתוכה היא מאוד חזקה עוצמתית, מנהיגה וכל המספרים מסביב יתנו לה יצירה, רעיונות, משפחתיות, טוב לב ונתינה למשפחה, לקהילה, ותוכל להשתמתש ביכולות אלה בתחום הלימודים והקריירה.
בהצלחה רבה חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שםיסמין בן דוד25/01/2011
היי אני מחפשת שם לתינוקת שלי שנולדה ב 18-1-11 בשעה 13.02
האם יש שם שמומלץ ?
אני חשבתי על שקד , שי-לי, לורן , ליאם
אודה על עצתכם בהקדם ... :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחירת שם - תגובה
חנה עטיה25/01/2011שלום ליסמין
שם המשפחה נחוץ ביותר ליעוץ.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם - יסמין בן דוד דחוףףף
יסמין בן דוד26/01/2011שם המשפחה : בן דוד
אב: אשר
אחות :אורין
אמא: יסמין
האם יש שם מומלץ מהתנ"ך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם - יסמין בן דוד דחוףףף - תגובה
חנה עטיה26/01/2011שלום ליסמין,
את השמות רק את יכולה להציע.
אתיחס לשמות שהצעת אתמול,
השם המומלץ הוא ליאם.
יעודה של ילדתך הוא 14/5 - יעודה להיות חופשיה כציפור, תקשורתית, גמישה, זורמת, קלילה, פחות רגישה. אך זה יבוא מתוך קושי בגלל הקארמטי 14.
נוצרת מפה של גמישות, קלילות, יצירה, הרבה קסם אישי, "החיים הטובים" אך עם חשיבה בגדול ורחב, חשיבה יעילה, אתגרית, פרקטית, מתוכננת, מסגרתית. גם כלפי חוץ היא תקרין מסגרתיות - שונה ממה שהיא תהיה בתוכה - עושה מה בראש שלה, פחות רוצה מחויבות.
בהצלחה חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שירה או נעמה...רותי25/01/2011
אנחנו הורים לצאצאית חדשה ...
התינוקת שלנו נולדה בט"ו בשבט, בתאריך 20.01.11 בשעה 00:45
ואנחנו לא בטוחים איך כדאי לקרוא לה:
נעמה או שירה
נודה להמלצתך לשם הטוב ביותר
תודה מראש
רותי וגיא
אדלר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירה או נעמה... - תגובה
חנה עטיה25/01/2011לרותי שלום,
השם נעמה הוא המומלץ.
הילדה הגיע לעולם עם יעוד מספר 7 - יעודה להיות בוגרת, חכמה, נבדלת, איכותית, אינדיבידואליסטית, מעמיקה, עם עומק רגשות שיש להעלותן. אולי תחוש שבין כה וכה לא מבינים אותי ולכן למה לומר מה אני מרגישה.
בכלל יהיה צורך לעבוד איתה על הביטחון העצמי שלה.
נוצרת מפה של מצד אחד מאוד פרקטית, חריצות (בתחום הקריירה) ומצד שני עומק, חוכמה, בגרות. יש בתוכה מסגרתיות, סגירות רגשית ואפילו נוקשות.
בהצלחה חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)