מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ייעוץ לגבי הוספת שםמיטל31/10/2018
שלום, רציתי להתייעץ לגבי הוספת שם עבור הבת שלי קוראים לה רומי איצקוביץ נולדה ב 22.08.2009 האם הוספת השם קורין זה מתאים ? אודה לתשובתך עקב משבר שעברה החלטתי להוסיף לה עוד שם. אם תוכלי לתת לי ייעוץ לגבי שמות שיכולים להתאים. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ייעוץ לגבי שם
מיטל31/10/2018האם הוספת השם שיר או עלמא יכול גם להתאים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מיטל
ליאת יוגב31/10/2018חשוב יהיה להבין את מפתה של רומי ,ביתך ..
לצורך כך , דברי איתי !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לבת לפי תאריך לידהמירב30/10/2018
שלום רב
בתי נולדה בתאריך 7.10.18
חשבתי על כמה שמות
גפן
עופרי
יהלי
אריאל
בר
נודה לך מאד אם תעזרי לי בבחירת שם מתאים.
בברכה
מירב קלמנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מירב
ליאת יוגב30/10/2018מספר הגורל של התינוקת הינו 1 , מספר המוכיח על צורך בפרטיות , יחודיות , עצמאות , מספר עם יכולת להוביל ופחות תאהב שיאמרו לה ויחליטו עבורה .. מבין השמות שהצעת , השם יהלי הינו השם המומלץ ביותר . מפה הרמונית , יכולת הסתגלות , תימרון , זרימה רבה ! בהצלחה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השם ליאה או ליה?מירית28/10/2018
היי
יש לי בבית
ליאן
אילאי
אליה
וכרגע אני חושבת על השם ליה או ליאה
מה יותר כדאי אני ממש רוצה להמשיך באותו רצף של אותיות השם
אשמח לעזרתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מירית
ליאת יוגב28/10/2018ההתייחסות שלי לשמות היא בהתאם לשם המשפחה ולתאריך הלידה !! צייני זאת , אם עדיין לא נולדה נשתמע לאחר הלידה ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
מירית29/10/2018שם המשפחה הוא בטיטו
את מתכוונת לתאריך הלידה של התינוקת..
אם כן אז אחכה ללידה ואתייעץ איתך תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מירית
ליאת יוגב29/10/2018נשתמע אחרי הלידה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עדיף - רון או רננה?תומי28/10/2018
הבת שלי נולדה ביום חמישי 25.10, אני רוצה לקרוא לה על שם אמא שלי - רינה. אנחנו מתלבטים בין רון לרננה. שם משפחה מור. תודה על העזרה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
משפחת מור
ליאת יוגב28/10/2018מספר הגורל של התינוקת הינו 1 ,מציין צורך בפרטיות ,עצמאות ,יחודיות הליכה עם הדרך המיוחדת לה,מול זההשם רננה יוצר קונפליקט עם ה-1 ,שם מלא 2 המנוגד ל-2 ויוצר בלבול גדול עם מה נכון ללכת, בדרכי או בשיתוף??? בעייתי במיוחד.. השם רון יוצר שם מלא 16/7 מה שאומר שיעור במערכות יחסים כמו גם מפה מדי אינדבדואלית וגברית במרביתה,משום כך,לא אוכל להמליץ על מי מהשמות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקת שנולדה ב-23.9שני לוי25/10/2018
לאחר התלבטות חשבתי על השם לירן . התינוקת נולדה ב23.9 ביד בתשרי בשעה 3:33.שם המשפחה לוי וההורים טל ושני. האם השם מתאים ומיטיב עבורה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שני
ליאת יוגב25/10/2018על פי השם לירן , מתקבלת מפה שיש בה צדדים נוקשים , עצורים רגשית , מול העובדה שתלמד לתקשר ולבטא עצמה , קוראים למצב שכזה , רצוי מול מצוי , המביא לחוויית תסכול ,כמו גם , הרגשה של "אם היה לי יותר ויותר"... מעין תחושה למה הקלפים שמקבלת פחות טובים ביחס לאחרים .. לכן , השם לירן - פחות מתאים ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם לתינוקת שנולדה ב23.9
שני28/10/2018היי ליאת....האם השם עדי יכול להתאים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שני
ליאת יוגב28/10/2018השם עדי , יוצר מפה גברית , מפה גברית , יוצרת לימים מצבים של קושי באינטימיות ועוד עניינים , לא מומלץ !!
השם יוצר גם מספרים עצורים רגשית ונוקשים מדי ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם לתינוקת שנולדה ב23.9
שני31/10/2018היי ליאת, עברתי על השמות האתר שטמרת לי לפי המספרים הנומרולוגיים,אך לא התחברתי שם לשם מסויים. התוכלי לסייע לי בדרך אחרת?אוךי להציע שמות שטובים לה?
שני
ליאת יוגב31/10/2018דברי איתי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לילדה ראשונהטלי24/10/2018
שלום רב...
שם משפחה: עזר
תאריך לידה: 23/10/2018, בשעה 10:39.
מתלבטים רבות בין מספר שמות לבת ראשונה: שי-לי, דניאל, שחר, דורון או אגם.
רצינו לדעת מה מומלץ 😁
תודה רבה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טלי
ליאת יוגב25/10/2018מספר הגורל של התינוקת הינו 8 , מספר המוכיח על צדדים פרקטיים מעשיים , שאפתניים , פחות תאהב סמכויות .. ועוד .
מבין השמות שהצעתם , השם היותר מתאים ויוצר מפה הרמונית ונפלאה ,השם - שי לי . בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקרוא לבן שלי נואה?טל21/10/2018
בעלי לא ישראלי ולמעשה אני גם לא גדלתי בארץ אבל כרגע אנחנו גרים פה. אני ובעלי תמיד אהבנו את השם נואה לבן (Noah) ולא נח, אני קצת חוששת בארץ כי זה שם לבת, האם בכל זאת ללכת על זה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טל
ליאת יוגב21/10/2018ההתייחסות שלי בבחירת השם לתינוקות , בלראות מידה רבה של הרמוניה בין מספר הגורל לשם המלא , כמו גם לנקודות מסויימות נוספות במפה , זוהי דרכי לבחון , האם השם מתאים כן או לא ..
היום , קיימים אינסוף שמות שידענו כשמות לבנים והפכו לשמות לבנות ולהיפך (אילן, גיא , רותם ועוד ) ,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עדיף - ב-א' או ב-ע'?עדית21/10/2018
נולד לי בן אתמול (20.10), אנחנו רוצים לקרוא לו ARAD אבל מתלבטים אם ב-א או ב-ע' (ארד/ערד). שם המשפחה שלנו הרשקוביץ
עדית
ליאת יוגב21/10/2018מספר הגורל של התינוק הינו 14/5 ,צורך בחופש ריגוש , עניין סקרנות , תקשורת חברה ותנועה , השם ארד יוצר קופנליקט בין מספר 4 , שנוצר במפה , לבין ה-5 כמספר הגורל , כמו גם , קונפליקט עם מספר 9 כמספר השם המלא , לכן , בעייתי במיוחד !!!
השם ערד בכתיב זה , יוצר מפה רכה , מושפעת , גם כי , חברותית מאד , אך קיימת גם מפה פנימית המוכיחה על אירועי החיים , בצירוף מספרים על פי המפה הפנימית , מתקבל צירוף מאד פרטי עם תחושת לבדיות .
לשיקולכם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה שם עדיף לילדה?ענבל18/10/2018
ילדתי שלשום תינוקת, ב-16.10
אנחנו לא יודעים איזה שם עדיף - תהל או הללי
שם המשפחה שלנו הוא גרינברג-פז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ענבל
ליאת יוגב18/10/2018מספר הגורל של התינוקת הינו 1 , מספר המוכיח על הצורך בעצמאות , פרטיות , יחודיות , ללכת עם האמת שלה והדרך שלה (מספר גברי מיום לידה 7,שגם הוא נחשב למספר גברי).מבין 2 השמות שהצעתם , השם תהל , נראה כמתאים יותר , מפה שיש גם מספרים נשיים , רכים וחברותיים, עם יכולת הבנה ונתינה . בהצלחה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תינוק שנולד ב-12.10חגית16/10/2018
מתלבטים על שם לתינוק. תאריך לידה - 12.10, שם משפחה שרעבי. שמות אפשריים אלון, נמרוד.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חגית
ליאת יוגב16/10/2018מספר הגורל של התינוק הינו 6 , מיום לידה 3 , מוכיח על צדדים רכים , רגשיים , כאשר ה-6 זקוק לאהבה , משפחה , הרמוניה ועוד .
מבין השמות שהצעתם , השם אלון הוא היותר מומלץ , כאשר חשוב לציין שמתקבלת מפה הנקראת- פחד מאיבוד שליטה , קיימים צדדים רכים , רגשיים , מול החלק האומר - "מה פתאום להיות יותר מדי רגשי ..
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לבת שנולדה ב23.9שני לוי14/10/2018
היי אשמח תהכוונה לגבי שם לתינוקת שנולדה ב23.9 יד בתשרי בשעה 3:33 שם המשפחה לוי . חשבנו על מס
אפשרויות :שירה,הילה,רוני,שיר...האם אחד מהם מתאים ומיטיב איתה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שני
ליאת יוגב14/10/2018מספר הגורל של התינוקת הינו 7 , מספר המוכיח על עומק , איכות ,דרישה לשלמות , צורך בפרטיות ועוד ,מבין השמות שהצעת , השם רוני , נראה כיותר מתאים , צירוף מספרים חברותי רך ונשי , מתוך השם רוני , קיימת מידה רבה של הרמוניה בין כל מספרי המפה , בהצלחה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם לבת שנולדה ב23.9
שני לוי15/10/2018בעלי התעייץ עם רב שאמר שהשם רוני לא מומלץ וקשה לי להתחבר לשמות נוספים ...אשמח להכוונה ...תודה רבה
שני
ליאת יוגב15/10/2018אין לי ויכוח עם טענות של רבנים ... הגישה שלי שונה לחלוטין .
אם בכל זאת , מבין הרשימה שהצגת , גם השם הילה אפשרי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם לבת שנולדה ב23.9
שני21/10/2018היי ליאת עדיין לא החלטנו על שם😣האם השם נויה יתאים לה?
שני
ליאת יוגב21/10/2018בשל העובדה שמתקבל במפה של התינוקת , מתוך בחירת השם נויה , צירוף מספרים 19-1 שנחשב למספר קרמטי , היוצר תחושת עליונות או נחיתות , חלילה , משום כך , בחירת השם נויה , פחות מומלצת .
אולי כדאי שנדבר ... ?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם לבת שנולדה ב23.9
שני21/10/2018אשמח..תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם לבת שנולדה ב23.9
שני24/10/2018היי ליאת האם השם לירן יתאים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכוונה בבחירת שם לתינוקתשני14/10/2018
שלום רב. זקוקה להכוונה בבחירת שם לתינוקת . תאריך לידה 23.9.18 יד בתשרי בשעה 3:33
שני
ליאת יוגב14/10/2018צייני שם המשפחה של התינוקת , כמו גם , שמות שאוהבת ומתחברת אליהם ?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתלבטים על שם המשפחהויקה14/10/2018
אתמול בבוקר (יום שבת ה-13.10) ילדנו בת וקראנו לה מילה. ההתלבטות היא על שם המשפחה, אם לתת לה רק את השם של האבא או גם את השם של האמא. השם של האבא הוא רוזנטל ושל האמא הוא גולן.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ויקה
ליאת יוגב14/10/2018מספר הגורל של התינוקת הינו 7 , מיום לידה 4-13 , מספרים נוקשים , גבריים , המפה על פי השם מילה רוזנטל , מאזנת את כל המרכיבים , שצויינו , לכן , מאד מאד מומלץ לבחור בשם משפחה רוזנטל , בלבד !!!
המספרים האחרים שהתקבלו הינם מספרים , רכים , נשיים , רגשיים , רכים וחברותיים , יוצר מפה מאד מאוזנת ונפלאה .
בהצלחה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבחירת שם שני לתינוק שנולד ב-6.10שירן10/10/2018
ב-6.10 בשעה 17:20 ילדתי בן, החלטנו כבר על שם ראשון - הלל, הדילמה היא לגבי השם השני. שתי המשפחות רוצות שהשם השני יהיה על שם הסבא והחלטנו ש"הגורל" יכריע... השמות הם - אברהם ומרדכי. שם המשפחה מאיר. תודה רבה
שירן
ליאת יוגב10/10/2018החשיבות היא בעיקר לשם הראשון , בכל זאת , לשאלתך לגבי איזה שם להוסיף : נכון להוסיף השם אברהם !!
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות לשם של תינוקתלילי07/10/2018
שלום ליאת,
ילדתי תינוקת ב-3.10. חשבנו על שלוש שמות שאנחנו מאוד אוהבים - תמר, נעמה, עפרי.
שם המשפחה הוא הראל.
נשמח לעזרתך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לילי
ליאת יוגב08/10/2018מספר הגורל של התינוקת הינו 5 , מספר המוכיח על הצורך בחופש ריגוש , עניין ,סקרנות, חברה תקשורת ותנועה, כאשר מבין השמות שהצעת , השם תמר הוא היותר מומלץ , מפה שיש בה צדדים רכים , רגשיים , צורך בהרמוניה משפחה , מול יכולות ביטוי נפלאות. בהצלחה !!
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)