מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בחירת שם לתינוקת התלבטות בין כמה שמותאני27/07/2021
היי נולדה לנו תינוקת בתאריך 21.7.21
מתלבטים בין האפשריות הבאות לפי סדר העדפה:
1. אן- החשש היחיד הוא שהשם מורכב משתי אותיות (נשקול להוסיף שם שני)
2. אנה
3. אמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני
Liat yogev29/07/2021מהו שם המשפחה של התינוקת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השם תהל לבת לשלושה אחים: אביר, נריה ואבישגרוית דוד24/07/2021
היי אשנח לדעת לגבי ההתאמה של השם תהל לנסיכה. נולדה ב 19.7.21 השם שלי רוית דוד, של בעלי ניר דוד.
ותהלי כשם חיבה יוסיף לה עוד נדבך לשם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוית
Liat yogev24/07/2021השם תהל עבור ביתכם יוצר מפה הרמונית,מספרי 2 4 6 ו-8 בכל מיני מיקומים במפה,אלא שקיימים ב-80% מערך המספרים- מספרים גבריים כמו גם עצורים רגשית. לכן במידה ויש לכם שמות נוספים,תציעו ואבדוק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשם תהל יוצר הרמוניה של 4 1 5 8 ... יש גם אי זוגי
רוית דוד24/07/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוית
Liat yogev24/07/2021לא הבנתי שאלתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתי שאלות בנוגע להמשך הפנייה
רוית דוד24/07/20211. לפי מה שבדקתי יום הלידה הוא 1
תהל דוד זה 8
תאריך לידה זה 4
שם המשפחה זה 5
השאלה למה אין פה הרמוניה?
2. לאיזה ערך נומרולוגי אני צריכה להגיע כדי שתהיה הרמוניה
תודה ?:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיפוש שם פרטי בערך גימטרי 1
Liat yogev25/07/2021אני פחות נוהגת ללמד באמצעות האתר.. חפשי שם פרטי בערך גימטרי 1,שם שאוהבת . תיעזרי באתר "שם לי". מוזמנת לבוא ללמוד :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא שלמה עם השם שנתתי לבתינעמה20/07/2021
שלום,
בתי, ליבי, בת שמונה חודשים פלוס, אחות קטנה לזוהר (בת חמש) ותמר (בת שנתיים). כשליבי נולדה בעלי ואני התקשינו מאוד למצוא שם לבת שלישית, עד שלבסוף החלטנו על השם ליבי (תחילה בעלי שלל לחלוטין, אח"כ התרצה..). אציין כי היום בעלי שלם עם השם הזה. ליבי נולדה ב-10.11.21, ולאחרונה מנקרת בי ההרגשה שיכולנו לתת לה שמות יפים יותר כמו מיקה או נוגה. קשה לי למצוא שמות חיבה לשם הזה ואני לא יודעת אם אני באמת מחוברת אליו... אשמח לדעתך. תודה רבה מראש :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נעמה
Liat yogev20/07/2021השם נבחר !! צייני את שם המשפחה של התינוקת ואוכל להסביר לך מבחינה נומרולוגית המשמעות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוק שנולד ב14.7חן18/07/2021
שלום,
מתלבטים מאוד על שם לתינוק הנולד-
שם פרטי: לביא
שם משפחה: גת
תאריך לידה: 14.7.21
שם האב: עידן
שם האם: חן
לשם לביא יש משמעות עבורינו לכן רוצים אותו, אבל אני לא אוהבת את המשמעות של המספר הנומרולוגי 7 של השם לביא..
אם השם לביא בתוספת השם משפחה ותאריך הלידה שלו מבטלים את המשמעות של המספר 7 או יותר חזקים ממנה נקרא לו לביא, אשמח לדעת אם זה המצב.. אם לא מתלבטים על עוד שמות: איתמר, דניאל.
אשמח לתשובה כמה שיותר מהר על מנת להספיק לפני הברית.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חן
Liat yogev18/07/2021מספר הגורל של התינוק-8 מספר המוכיח על שאפתנות השגיות, פרקטיות מעשיות 8 זקוק ללחץ ופחות יאהב סמכויות, השם לביא אמנם הערך הגימטרי 7 - כשהמשמעות חשובה אך לא עיקרית,שם פרטי 7 ,הילד יקלוט שאמא מצפה ממנו להיות חכם ומושלם, אך הבעייתיות בכל זאת,שנולד למפה שהיעוד שלו להיות 8 אך זהו גם הפצע הגלוגולי שלו ומכאן יהיה קושי לממש היעוד.. השם איתמר יוצר מפה קונפליקטית בכל הקשור בהיבט המקצועי,כמו גם בעיית ערך עצמי ומכאן שהשם דניאל הוא באופציה הטובה יותר (לא מושלם,כשאין מושלם) נוצרת מפה שבמרבית חלקי המפה נוצר הרמוניה,לכן מבין 3 השמות זהו השם היותר נכון לבחור בו. אלא אם כן,קיימות אופציות נוספות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לתינוק שנולד ב14.7
חן19/07/2021היי תודה רבה על התשובה.
כלומר השם לביא הוא אופציה לא נכונה מבחינת המפה שאליה נולד אבל כן גובר על הערך הנומורלוגי 7 כך שכן יכול להיות אדם חברותי ותקשורתי ולא מתבודד וביישן?
בשם דניאל באיזה חלקים במפה נוצרת חוסר הרמוניה?
והאם השם איתמר יוצר רמה גבוהה של סבירות לבעיות ערך עצמי ובעיות בהיבט המקצועי? או משהו שאפשר להתגבר עליו? הוא עדיף על לביא או לביא עדיף עליו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לתינוק שנולד ב14.7
חן20/07/2021היי תודה רבה על התשובה.
כלומר השם לביא הוא אופציה לא נכונה מבחינת המפה שאליה נולד אבל כן גובר על הערך הנומורלוגי 7 כך שכן יכול להיות אדם חברותי ותקשורתי ולא מתבודד וביישן?
והאם השם איתמר יוצר רמה גבוהה של סבירות לבעיות ערך עצמי ובעיות בהיבט המקצועי? או משהו שאפשר להתגבר עליו? איתמר עדיף על לביא או לביא עדיף עליו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לתינוק שנולד ב14.7
חן20/07/2021היי, לא מצליחה לקבל תשובה על ההודעה הזאת- (כותב לי שהתקבלה תשובה ולא רואה כלום)-
היי תודה רבה על התשובה.
והאם השם איתמר יוצר רמה גבוהה של סבירות לבעיות ערך עצמי ובעיות בהיבט המקצועי? או משהו שאפשר להתגבר עליו? איתמר עדיף על לביא או לביא עדיף עליו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יולי או אור לתינוקת חדשהשירה06/07/2021
שלום נולדה לי בת ב 6.7.21 בשעה 20:15. אשמח לדעת איזה שם יותר מתאים לה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה שם המשפחה של התינוקת?
Liat yogev06/07/2021מה שם המשפחה של התינוקת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם המשפחה הוא ארמן
שירה06/07/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמספר הגורל של התינוקת הינו 9
Liat yogev06/07/2021מספר הגורל של התינוקת הינו 9,מספר של נתינה הבנה ,רצון לבגדול, צורך בשליטה ומנגד,במרחב מחיה. שני השמות שהצעת אפשריים,אור במידה מסויימת עדיף. מפה שיש בה מידה של דינמיותמוצורך באקשן. שאפתנות ויכולת ביטוי טובה. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על המענה:)
שירה06/07/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוק 20.6מיכל20/06/2021
היי ליאת,
עזרתך תתקבל בברכה.
תינוק שנולד היום 20.6.21 ב 08:18
הורים יניב ומיכל
אח רז
אחות שיר
שם משפחה קורן
מתלבטים בין אורי לאור ( חולם בשניהם )
אשמח לעצתך
בברכה,
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכל
Liat yogev20/06/2021מספר הגורל של התינוק הינו 4. מוכיח עלהצורך בבטחון מסגרת יציבות, השם אור יוצר שם מלא 5 היוצר קונפליקט בעייתי ל-4 בגורל ה-5 זקוק לחופש ריגוש עניין סקרנות,צירוף קןנפליקטי במיוחד!! השם אורי יוצר קונפליקט על ציר עולם הצרכים שמהווה גם ציר הזוגיות ,לימים. כשמצד אחד יהיה לו חשוב מישהי שתבין הצורך בבטוח קבוע מנגד מישהי שתרגש ותבין הצורך במידה של חופש. לכן,חשוב ונכון לחשוב על שמות אחרים נסו להתחבר לשמות בערך גימטרי 1 5 או 6. חיזרו להתייעץ (גם אורי=1 ובכל זאת לא מתאים)..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל
Liat yogev20/06/2021חשוב שתחזרי להתייעץ.. נסי להיעזר באתר "שם לי"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לתינוק 20.6 אביב או יהלי
מיכל21/06/2021הי ליאת, תודה. עלה גם השם אביב ושם נוסף שיכול אולי להתאים הוא יהלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל
Liat yogev21/06/2021השם אביב אפשרי בהחלט!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה
מיכל26/06/2021היי ליאת,
קודם כל תודה רבה על ההכוונה בבחירת השם . רציתי לדעת האם ישנה חשיבות לכך שישנה אות בשם התינוק הקיימת בכל אחד משמות בני הבית?
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל
Liat yogev26/06/2021מיכל,אין לזה כל משמעות!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מיכל26/06/2021טוב לדעת :) שבוע טוב ותודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקת בת חודשמיכל09/06/2021
התינוקת שלנו כבר בת חודש ועדיין לא מצליחים לבחור שם. היא נולדה ב 6.5. מתלבטים בין נועם, שירה (בהתחלה היתה גם אופציה של מיקה)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכל
Liat yogev10/06/2021מהו שם המשפחה של התינוקת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם משפחה
מיכל13/06/2021ולט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהו יודע מה ההבדלים בין השיטות השונות לבדיקת שמות ?
אורלי11/06/2021מקודדים (קוד-יה) בודקים שמות לתינוקות אחרת מנומרולוגים, נכון? גם רבנים מחשבים אחרת..
מעניין מאיפה הגיעו השיטות השונות האלה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורלי
Liat yogev11/06/2021את צודקת קיימות שיטות שונות (אני אישית פחות מכירה השיטה שציינת) יודעת להבטיח שהשיטה בה עובדת ,מדייקת ומדהימה מתוך נסיון של 29 שנים בתחום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלפת שם אחרי חודשים מהלידהאלית17/05/2021
שלום, אשמח מאוד לשמוע את דעתך על שינוי שם הילוד אחרי חודשים... אני כותבת בשם גיסתי שלא מדברת עיברית. בזמן הברית קראו לילד תיהיל אלחנדרו (שני השמות בספרדית אלכסנדר ותיהיל שזה שם אינדיאני ) אבל מכיוון שההורים חיים באוסטרלי ( והכי חשוב שוהאמא אוסטרלית יהודיה , האבא מצ'ילה, לא יהודי ) רוב האנשים פה בקהילה מרימים גבה לשם הילד ואפילו הסבתא והמשפחה לא מתחברים לשם( מרגיש ללא שום ציווה יהודית) אז הם חושבים להוסיף את השם ארי - מה את חושבת על שינוי אחרי כמה זמן ? והאם נראה לך שיתאים
ארי או אלכסנדר יותר ? שם משפחה פאלמה
תאריך לידה 16/4/21 באוסטרליה .
ממממממש נשמח לשמוע את עצתך . תודה מקרב לב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלית
Liat yogev17/05/2021ראשית, חשוב שאמא תאהב את בחירת השם, טענת בעיקר שהסביבה פחות מתחברת (זה פחות חשןב).. מעבר לכך כדי שאפשר להבין את מפתו של הילד צריך לראות השם בשפה בה אמא חושבת (האם חושבת באנגלית או ספרדית?) מעבר לכך,יש משמעות מאד גדולה לשם הראשון שנבחר ובעצם נבחר שם. לא יכולה לענות על משמעות המפה אלא אם כן יכתב בשפב בה האמא חושבת (כפי שציינתי)..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
alita19/05/2021תודה רבע על התשובה המהירה:) האמא חושבת ודוברת אנגלית והילד יחייב באוסטרליה גם. השם נבחר מהלחץ של האב והאמת היא זאת שלא מתחברת לא רק הסביבה.ובעיקר, היא פתאום קלטה שלילד אין שם עיברי / יהודי שהיא לא חשבה על זה לפני...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלית
Liat yogev19/05/2021צייני מהו השם שהאמא חשבה כשבחרה השם, צרפי גם את שם המשפחה באנגלית (מתוך הבנה שחושבת באנגלית),כמו כן מהו השם שרוצה לשנות אליו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם
אלית20/05/2021תודה רבה !
למתוק קוראים
Alejandro Tehiel Palma
פלמה שם המשפחה
וחושבים לשנות ל
Ari Alejandro Palma
או
Ari Tehiel Palma
תודה מקרב לב, אלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבן בניחוח ים תיכוניאמיר הרוש07/04/2021
שלום,
מחפש שם לבן בניחוח ים תיכוני ערבי.
חשוב שיהיה שם לא מוזר מידי. כזה שמתקבל על הדעת אך עם גוון של יחודיות מעולמות אגן הים התיכון והערביות.
כמובן שהשם יכול להתקשר לפסח והאביב.
השמות הקודמים של האחים של הרך החדש הם אורי, וגאיה ושם המשפחה שלנו הוא הרוש.
אשמח לעזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מהן האפשרויות למתן שם?
ליאת יוגב07/04/2021ההתייחסות שלי כמו גם מטרת הפורום היא לנסות וליצור עד כמה שיותר מפות הרמוניות,בדר"כ ההורים מציגים כמה שמות ואני מתוך הנסיון והידע שלי, מנסה לדייק השם הראוי, תציגו אפשרויות ואעזור לכם..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרסמתי תגובה לשאלה הזו וזה לא פורסם, לא מפרסמים תגובות פה ?
יעל11/04/2021תודה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לילדה חדשהשני03/04/2021
היי שירה שלנו נולדה בתאריך 25/12/2020, היא המון בוכה היא כבר בת שלושה חודשים.
השם שלה לא מסדר לי בבית כי יש לה אחות בשם שילת זה אותם צלילים.
אני מאד מתחברת לשם ליאה .
הייתי רוצה לדעת איזה שם יותר טוב לילדה שלי.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני
ליאת יוגב03/04/2021כדי לבדוק הפרטים ,חשוב לי לדעת מהו שם המשפחה של שירה? תוכלי גם להתקשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם לילדה
שני04/04/2021שם המשפחה של שירה זה יגר.
שירה יגר
שמות ההורים:
שני
תומר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשני
ליאת יוגב04/04/2021ראשית העובדה שהשם שירה נבחר, אין ספק שקיימת משמעות לשם זה , השם הראשון שנבחר מהווה 80%מערך המפה, הרצון שלך לשנות השם לליאה, ממש לא מיטיב עם המפה שלה, כך שלא מומלץ!!!! גם השם ליה לא מיטיב. במידה ולא מתחברת לשם שבחרת-שירה, חשוב לשם שיצור מפה הרמונית. כשזה לא מה שקורה בשמות שציינת..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם לילדה
שני04/04/2021היי תודה רבה על המענה המהיר שלך!!
אך בכל זאת הייתי רוצה לדעת אם באמת השם שירה מתאים לה
מכוון שהיא המון בוכה חשבתי שאולי יש לשם שלה משמעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמניסיון אישי כשלא מרגישים טוב עם השם כדאי לשנות
יעל05/04/2021אחרת סוחבים את השם צולע.. וזה משפיע מאד אנרגטית על הילדה ומערכות היחסים בבית לאורך שנים...
היתה לי בעיה כזאת וחייבת לציין למרות שלא רוצה לעשות פה פרסומים.. שיניתי כשהילדה היתה בת 4 כבר!! לקח לי המון זמן והתלבטויות... (שיניתי לה שם עם שיטת קוד-יה, מאד מרוצה ! )
והשינוי עצום ! באמת.. מרגישים את זה באופי של הילדה.. אפילו בבריאות שלה.. וביחסים , יש הרבה יותר הרמוניה בבית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פגישה עם אישה בתחום נומרולוגיהנאור31/03/2021
היימה נשמע? לפני יומיים נפגשתי עם אישה די מבוגרת(היא מסטיקנית כזאת) שהתעקשה לעשות לי סוג של נומרולוגיה כזאת התנגדתי בהתחלה אך להסוף הסכמתי נתנתי לה את תאריך הלידה שלי המדויק (24.10.1997)ולאחר מכן היא פשוט עשתה חישובים שערכו מס' דקות ולאחר מכן לפי מה שאני זוכר היא סוג של ציירה טבלה כזאת עם מס' חודשים של השנה+שנה הבאה ופשוט הצייבה שמה מספרים והיא פחות או יותר הפחידה אותי(חששתי בהתחלה לבצע את הפעולה שהיא ביצעה עבורי) אני חייב לציין שאני לא מכיר אותה!!! אני כל היום חושב על זה ואני מרגיש שזה מאוד השפיע עליי ואני ממש מודאג(ואני חושב שדואג לחינם) היא רצתה לעשות לי עם קלפים וכבר לא רציתיהאם יש לך אפשרות לעזור לי ואולי אתה מכיר את מה שהיא עשתה עם המספרים האלו היא אמרה שגם אם משהו אחר יעשה הוא יראה אותו הדבר אולי תוכלי לבצע את זה גם? בתודה, נאור
אשמח אם תענה לי בכלל או תעזרי לי עם זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נאור
ליאת יוגב31/03/2021היי,לא יודעת באיזה שיטה ניתחה אותה אישה, לדעתי במידה ויש 1000 נומרולוגים,קיימים 999 שיטות, במידה ותרצה יעוץ, מוזמן לפנות אלי, שווה כדי להרגיע עצמך, בעלות מאד הוגנת, לשיקולך!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלפת שם בגיל חצי שנה - ייעוץטל25/03/2021
שלום רב
ילדתי תינוק מקסים בערב ראש השנה 18/9/2020 שהגיע אחרי כמה שנים של טיפולים . בבית יש ילדה אחת בת שש וחצי בשם אופיר
לאחר הלידה לא הצלחתי להתקבע על שם ,אז מצאתי עצמי קוראת לו גור קטן ,גורי שלי ..ומפה לשם הוחלט לקרוא לו גור ( כי הוא גור שלנו נולד בתחילת שנה - חיים חדשים וכי זה שם מיוחד) , קיבלתי לא מעט הרמת גבה על השם והרגשתי שהייתי בלחץ למצוא שם ואולי זה שם מקטין ולא מעצים , כמעט והחלפנו לו פעמיים ונסוגתי .. הנושא מעסיק אותי יום וליל ופשוט לא בטוחה שבחרתי נכון עבורו שם מתאים . בהריון חשבתי על השם ליעד - שלי לעד ואחרי הלידה על השם אור ובחודשיים האחרונים חושבת אולי לשנות לשם יובל .. או פשוט להשאיר כך . מציינת כי הוא ילד מאוד חייכן סקרן ורגוע
( בעלי תומך בכל החלטה, אך באמת שהזמן כבר דופק)
אשמח לעצתך ועזרתך
לבעלי קוראים עמית ושם המשפחה דדון
תודה מראש 🙏🏻
טל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טל
ליאת יוגב25/03/2021הדברהחשוב צכל הוא, שתאהבי את בחירת השם לבנך ותתחברי אליו, (גם אם אנשים "מרימים גבה"). השם גור יוצר מפה,לפיה קיימים צדדים אחראיים ערכים עקרונות ומצפון (יום 9 גורל 22/4), ה-4 הזקוק לבטחון מסגרת ויציבות , בהמשך יכולת מנהיגותית עשייה בקנה מידה גדול בשילוב כריזמה, השם גור נותן מספר 3 דומיננטי, מה שמוכיח על יצירתיות,ביטוי חברותיות וזרימה, קיים בו צד בוגר מול צד ילדי, קיימת חשיבות מאד גדולה לשם שנבחר, כך שבמידה ובעוד 20 שנה גור ישוחח איתי השאלה הראשונה שאשאל אותו , "מהו השם הראשון שנולדת אליו"? כשכל אחד מהשמות האחרים לא מיטיב, יובל , אור או ליעד. הייתי מציעה לך להשאיר השם גור, במידה ועדיין לא שלמה עם הבחירה,מוזמנת לשוחח!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלפת שם
טל25/03/2021תודה רבה על המענה המהיר
לא כ"כ הבנתי את המספר החזק
וכן אשמח לשוחח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שמות לתאומות- התלבטות לגבי שמותלירון17/02/2021
שלום, אני בהריון עם תאומות ומתלבטת לגבי מספר שמות: יעלה, טליה, ענבל, יערה, אילה.
בבית יש אייל ודקלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לירון
ליאת יוגב18/02/2021ניתן לבחור שם כשידוע ת.לידה מדוייק, אחרי שתלדי, צייני התאריך ושם המשפחה של התאומות. להשתמע!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמענין אותי נושא השמות לתינוקות
Lsxchjk19/02/2021ממי אפשר ללמוד את זה לעומק ?מישהו יודע ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש ממליצה לך לבדוק בשיטת קוד-יה שמות לתאומות
אורלי19/02/2021כי זו השיטה הכי מדויקת בענייני שמות, אני לא מרויחה מזה, אבל ממליצה כי בעצמי עשיתי לבנות שלי ואין מלאכים כאלה, וילד אחד שלי שהיה חולה והבריא.. ועוד.. חברות ובקיצור ראיתי הרבה נסים, שווה בדיקה
תחפשי בגוגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקתמור31/01/2021
היי נולדה לי ילדה ב4.12.20 מתלבטת בין השמות לורן, אלה, ליב,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מור
ליאת יוגב31/01/2021מבין השמות שהצעת, השם לורן הוא הנכון ביותר, מפה נשית,רגשית נשית וחברותית..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות בבחירת שם- רום או דורהילה22/12/2020
היי ליאת, אשמח לשמוע את דעתך לשם רום Rom או דור Dor עבור בן שנולד היום 22.12.20 בשעה 6:56 בקיסרי .
שמי הילה בעלי גיא ועוד 2 ילדים בשם הוד ו עוז .
שם משפחה כלבkalev
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הילה
ליאת יוגב22/12/2020מספר הגורל של התינוק הינו 2/11-מספר המוכיח על הצורך בשיתוף,הרמוניה,עידוד ותמיכה, מנגד , גם השם דור וגם רום יוצרים שם מלא 1, שמועיד על קונפליקט בעייתי עם מספר הגורל, מוכיח על כך "שכאילו החיים דורשים ממנו להיות עצמאי, בניגוד ליעוד...(מספר הגורל)חפשו שם פרטי בערך גימטרי 1 (העליתי פוסט בפייסבוק במוצ"ש, בדיוק בהקשר למספר גורל 2,נסו לקרוא זאת) חיזרו להתייעץ עם מספר שמות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם בזמן בחירת שם לתינוק חושבים על הרמוניה בינו להורים ?
אורלי23/12/2020האם יש דרך לבדוק את הנושא הזה ?
זה אלמנט מאד חשוב.. לא ?
אני שואלת כי נתקלתי בשיטה , שנקראת קוד-יה שבודקת את הנושא הזה בין היתר ורציתי לדעת אם גם בנומרולוגיה יש התייחסות לזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורלי
ליאת יוגב23/12/2020נכון שיש חשיבות ביחסים בן הילד להוריו, אך החשוב יותר הוא שתהיה מפה הרמונית עד כמה שיותר כדי שבכל מערכות היחסים יהיה לילד אפשרות לאזן עצמו כמו גם להיות ברור לעצמו..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייעצות בבחירת שם
הילה כלב23/12/2020תודה ליאת , אם נוסיף את שם אמצעי לשם דור .."ניסים" זה מסתדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההילה
ליאת יוגב23/12/2020במידה ותקראו ביום יום בשם דור נסים אפשרי, אך קשה לי להאמין שזו כוונתך..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)