מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- יצירת שם משפחה חדשמאיה02/09/2018
אני ובן זוגי רוצים שם משפחה חדש לשנינו.
השם שלי מאיה אמיר, תאריך לידה 11.4.89
השם שלו תומר שגיא תאריך לידה 9.2.87
חשבנו על שם המשפחה בר. האם יכול להתאים לנו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מאיה
ליאת יוגב04/09/2018בחירת שם המשפחה בר , לא נכונה עבור כל אחד מכם ..
אשמח ללוות אתכם בתהליך חיפוש שם המשפחה הראוי ..
היו בקשר טלפוני איתי (אם תרצו)..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התאמת שם לתינוק שנולד ב-10.4.18דפנה29/08/2018
היי
בני נולד ב10.4.18 וקראנו לו בשם נועם
האם השם מתאים? עדין לא התחברתי לשם באופן סופי.
חשבתי אולי להחליף לאחד מהשמות הבאים;
יואב
גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דפנה
ליאת יוגב29/08/2018צייני את שם המשפחה של נועם בנך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוק - אלרון או עמנואלאורה אזולאי27/08/2018
אני ובעלי מתלבטים בין 2 שמות לתינוק שלנו .
אני רוצה שיקראו לו עמנאול ובעלי אלרון , איזה שם יותר כדאי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בחירת שם
ליאת יוגב28/08/2018מה תאריך הלידה של התינוק , כמו גם , שם המשפחה ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבחירת שם לתינוקתחן26/08/2018
היי, נולדה לי תינוקת ביום יום שישי 24.8 בשעה 16:50 בשם משפחה מסר. מתלבטים בין שני שמות - עלמה ומיקה. תודה רבה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
משפחת מסר
ליאת יוגב26/08/2018האם קיימות אופציות נוספות ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינוי השם ענבר לשם חדשענבר24/08/2018
שלום רב, החלטתי לשנות את השם אותו בחרו לי הוריי השם ענבר לשם נועה. אשמח לדעת האם עדיף נועה או נעה ללא האות ו. תאריך הלידה שלי: 30.04.1986 שעה: 16:00 שם משפחה רובין. תודה רבה על עזרתך 😊
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ענבר
ליאת יוגב24/08/2018קיימת חשיבות רבה לשם הנבחר לאדם , כך שיש צורך להבין המפה הראשונה .. בקצרה , רואים במפתך קונפליקטים רבים !
(אם תרצי הסבר מעמיק , מוזמנת ליצור קשר),
מבין השמות שהצעת , נועה או נעה , באופן חד משמעי , נכון לשנות לשם נעה , בכתיב זה .
בהצלחה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לבן שנולדאולה סורין23/08/2018
שלום, אנחנו רוצים לקרוא לבן שלנו אור. המתוקי נולד ב21.8.18 שעה 9:23.
אשמח לדעתך. תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם משפחה
אולה סורין23/08/2018שם המשפחה סורין.
המון תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
משפחת סורין
ליאת יוגב23/08/2018השם אור , יוצר קונפליקט בין מספר הגורל שהינו 22-4 למספר אחר במפה שהינו 5 , מה שאומר , שיווצר קושי ,לימים, בכל הקשור בבחירה הזוגית , כי מצד אחד רצון לבטוח יציב מסודר , מצד שני , צורך גדול בריגוש , עניין דינמיות , אז מה ירצה בזוגיות ?
נסו להתחבר לשמות נוספים !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לילדה מיקה שטריתשירה18/08/2018
היי הבת שלי נולדה ב5/8/18 בשעה 11:10 עד עכשיו מתלבטים לגבי השם שלה. אנחמו דוקלים לקרוא לה מיקה. האם זה שם שמתאים עבורה מבחינה נומורולוגית? צריכה תדובה דחוף...
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
משפחת שטרית
ליאת יוגב19/08/2018מתנצלת שלא ראיתי קודם לכן שאלתכם , הצגתם שם אחד בלבד , כך שאין מקום לבחון אפשרויות ,מספר הגורל של התינוקת 6 , מדגיש הצורך באהבה , שייכות ,הרמוניה , משפחתיות , השם נמלא הרמוני למספר הגורל =3 , לפי הכתיב -שטרית ללא יוד אחרי ה-ש .. מול זה קיימת מפה שמוכיחה על פחד מאיבוד שליטה , רגש ,חברותיות ,נשיות , מול הפחד מלהיות מדי רכה ורגישה (כנראה מישהו מכם כהוריה ,לא תמיד יאהב את הצדדים הרכים ורגשיים מדי)...עלול להיווצר גם עניין תקשורתי , שלפיו כלפי חוץ חשוב יהיה להראות קלילות ,זרימה פתיחות , בניגוד לדרך החשיבה שלה היותר , רציני מעמיק ודורש איכות ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קראנו לבתי בשם אורן (אור רן)זיו15/08/2018
שלום רב,
הבת שלי נולדה ב 5.2.18 בבוקר בניתוח קיסרי שנקבע
היתה בלי שם כמעט חודש עד ששמענו את השם ונדלקנו עליו ואני מאוד אוהבת את השם ופירוש אור זה אור רן שמחה והיא הכניסה המון אור ושמחה לבית.
הרב אמר שהשם לא טוב וצריך להחליף רציתי לשמוע חוות דעת נוספת והאם אולי להוסיף שם שני כמו:טליה,הודיה,טדלה(שם אמהרי).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אור רן
ליאת יוגב15/08/2018צייני את שם המשפחה של התינוקת ?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עדיף -יונתן או יהונתןאורנה14/08/2018
סוגרים על השם אבל לא בטוחים אם להוסיף ה' או לא. תאריך לידה - 11.8 ושם המשפחה הוא רון. תודה רבה רבה!
מה עדיף
ליאת יוגב14/08/2018אין ספק ,שהשם יהונתן עדיף , מאחר ונוצרת מפה הרמונית !! לעומת השם יונתן ,שלפיה נוצרים מספרים קרמטיים ,חובות קרמטיים - היוצרים קשיים בחיים אלה 13-חוב התקיעות וחוסר שביעות הרצון , חוב 16 - חוב שיעור במערכות יחסים , מצבים של ניתוקים והפתעות . לכן וללא ספק ,עדיף השם יהונתן . בהצלחה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוות דעת על השם רואירויטל12/08/2018
נולד לנו בן ביום חמישי (9.8) חושבים על השם רואי. שם המשפחה הירש. תודה!
משפחת הירש
ליאת יוגב13/08/2018מספר הגורל של התינוק הינו 1 , מדגיש צדדים עצמאיים יחודיים ,פרטיים , יהיה חשוב לאפשר לו ללכת בדרכו .. השם רואי , יוצר מפה שלפיה כל המספרים מוכיחים על הליכה בדרך המיוחדת שלו סקרנות , חברותיות , מול העובדה שכלפי חוץ ישדר בשונה מדרך חשיבתו , 7 מול 5 , שמוכיח על עניין תקשורתי , לא תמיד פשוט , ירצה להראות לעולם צדדים בוגרים , מעמיקים , איכותיים , בשונה למרבית חלקי המפה היותר חברותית קלילה זורמת , מכאן יווצר מצב של פחות קבלה עצמית וכמו שציינתי , קושי תקשורתי , האם זוהי האפציה היחידה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לבן בכורענת10/08/2018
היי :)
מתלבטים בבחירת שם לבן שנולד בתאריך 5.8.18
שם משפחה חי. מתחברת בעיקר לשם נועם, חושבת אולי גם על יהונתן או עידו.
אשמח מאוד לשמוע מה לדעתך מומלץ בהקדם האפשרי.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שעת לידה
ענת10/08/2018לא בטוחה אם נדרש אבל ראיתי שחלק כותבים.. שעת לידה 02:51
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לבתנו הבכורהעידן08/08/2018
שלום רב (:
שם משפחה: אדיב
תאריך לידה: 7/8/18, בשעה 05:10.
מתלבטים רבות בין אופק (ערך נורמולגי 7), שאשתי מאוד רצתה כל הזמן, והשם הראשון שאמרתי לה היה זה.
לבין נוגה (ערך 1) שעלה סמוך ללידה.
רצינו לדעת מה מומלץ 😁
תודה רבה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עידן
ליאת יוגב09/08/2018מספר הגורל של התינוקת הינו 8, מספר המוכיח על גישה פרקטית , שאפתנית , פחות תאהב סמכויות ,מספר גברי , גם יום הלידה 7 , הינו מספר גברי , לכן השם אופק , שיוצר מספרים נשיים , מאד מומלץ , כי המספרים האחרים , הינם מספרים רכים יותר , חברותיים , נשיים , בצירוף יכולת הבנה ורכות .
מבין שני השמות שהצעתם , השם אופק הוא המומלץ יותר ! בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבחירת שם לתינוק שנולדה ב-1.8הדס05/08/2018
ילדתי ב-1.8 לתינוקת מהממת שאנחנו לא מצליחים להחליט איזה שם המתאים לה ביותר.
שם המשפחה שלה הוא בר
חושבים על נעם, נעה, נגה
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הדס
ליאת יוגב05/08/2018מספר הגורל של התינוקת הינו 2 , מספר המוכיח על הצורך בהרבה עידוד ותמיכה , שייכות , הכלה , שיתוף , זהו מספר רגשי , נשי , מבין השמות שהצעת , השם היותר מתאים הינו נועם , עם האות ו . כדי ליצור מפה הרמונית עד כמה שאפשר , המפה המתקבלת הינו מפה זוגית , ונפלאה !!
בחנתי גם האפשרויות האחרות , נמצאו פחות מתאימות ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם של תינוקת שהוחלףשרי02/08/2018
הבת שלי נולדה ב 11.08.2017 בשעה 5:54 ל.בוקר לי קוראים שרי שם משפחה פרי חן !קראתי לילדה לאחר התלבטויות והתייעצות עם רב בשם ליר בסמוך לקביעת השם נהיה לה כתם בפנים וגילו לה קטארט בעין שזה נדיר ובכלל היא לא נולדה עם זה לאחר שהינו שוב אצל הרב הוא אמר להוסיף לה שם או להחליף ואז,הינו אצלו בנובמבר החלפנו את השם ל תרין כיום היא בת שנה עדין במעכב רופא עור עיניים גם נורולוג הכתם לא יעבור רק בלייזר עשינו 2 טיפולים אבל הכתם חזר ובקיץ לא עושים לייזר רציתי לשאול את דעתך בנושא פתאום אני נכנסתי לחששות השמות בהתחלה שהרב המליץ הם שואל או טלאור מה שלא קראנו אשמח לתגובתך ☺ האם השם תרין לפני תאריך לידה מתאים לה אני רוצה שיהיה לה חיים טובים ובריאים ותעבור הכל בשלום תודה שרי
שרי
ליאת יוגב03/08/2018ראשית , ציינת את שם המשפחה שלך , האם זהו גם שם המשפחה של התינוקת ? פרי חן ?
שנית , פחות יודעת ללכת עם שיקול דעתם של רבנים !!
לא יודעת להסביר , שיקול דעתם של אחרים , בבחירת/ שינוי השם.
לא מוצאת הסבר לבעיית עיניים , אלא רק , בהסבר של גוף נפש והקשר ביניהם , מה במציאות החיים קשה לראות ??האם ?
התינוקת , מאד רגישה , חשוב להכיל אותה , לעודד אותה , לתת לה תחושת שייכות . זאת על פי , יום 2 גורל -2 .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נמרולוגיה שם של בן נולד 2.7.18אני02/08/2018
בן נולד ב 2.7 קראנו לו עומרי אלון ציגלר,אשמח לשמוע
אני
ליאת יוגב02/08/2018השם אלון הוא שם שני ? או ההתייחסות היא לעומרי אלון ציגלר , כשם שאותו מתכוונים לקרוא ביום יום ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)