מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מזל טובאודלה10/06/2010
שלום רב,
האם השמות רונה או דניאלה מתאימים
לתינוקת שנולדה בתאריך 3/6/10
משפחת פלס
תודה רבה
ויישר כוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אודלה
ליאת יוגב10/06/2010השם דניאלה מקבל מפה בעייתית משהו , כאשר קיים צד מאד רגשי מול החלק הפוחד ללכת עם כל החלקים הרגשיים ביתר .
השם רונה יכול להתאים יותר , כאשר אפשר לראות המפה צד של המון רגש מול החיים ידרשו להיות חזקה פרקטית מעשית ,עם הרבה כוח , אם כך , יש מה שנקרא רצוי מול מצוי , היושב על חווית תסכול לא פעם ... אם כל המשתמע מכך .
השם רונה אף יוצר סוג של מפת חנק , כאשר המהות מאד יחודית , בדרכה המיוחדת , מול חלק המחייב הליכה בתלם . על פי נורמות , גם למפות חנק יש סוג של מחיר !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל טוב
אודלה12/06/2010שלום רב,
נודה לבדיקתך האם אחד השמות הבאים מתאים
ענבר, רות, הודיה, נופר, נועה
תודה רבה,
אודלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אודלה
ליאת יוגב12/06/2010מבין השמות שהצעת , השם רות הוא המתאים ביותר , כאשר המפה המתקבלת
מאד הרמונית , מספרים , רכים , אפשרות ליצירתית ועוד .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוספה או שינוי שם לתינוקדקלה10/06/2010
שלום רב,
בני טמיר נולד בשמיני לאוקטובר 2009 ואני מתחילה לחשוש שאולי שמו אינו מתאים לו מכיוון שהילד אינו יוצר קשר עין ויש קצת עיכוב התפתחותי.
האם תוכלו להמליץ על הוספת שם? האם יש צורך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם המשפחה
דקלה10/06/2010שכחתי לציין שם משפחה ילון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
גלית
ליאת יוגב10/06/2010מצטערת , לא אוכל לענות על שאלתך , אין לי מושג מדוע קיימת הבעייה שטוענת שקיימת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה שלי האם השם של התינוק מתאים
דקלה13/06/2010מתאים לו או לא, לתחושתי הוא גם באופי מעט טמיר...והאם בכדי לשנות זאת יש להוסיף שם או לא...
תודה בכל אופן על תגובתך...
גלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
גלית
ליאת יוגב13/06/2010ראשית , תשבותי הן הרבה יותר מעמיקות , מעבר לתשובה מתאים או לא מתאים.
מספרי המפה של טמיר מעידים על חלקים מופנמים סגורים , האם בשל כך אפשר להבין מדוע לא יוצר קשר עין עם הסביבה ? לא יודעת !!
על כל פנים חשוב שתבינו את הצדדים הרגשיים הקיימים בו ,זקוק להרבה תמיכה ועידוד ,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך
דקלה14/06/2010אכן יש חלקים סגורים ומופנמים, ונתמוך בו ונאהב אותו כפי שהוא, ידעתי מה יהיה שמו עוד לפני לידתו כך שהדברים הם כפי שצריכים להיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם ליאן לתינוקת שנולדה ב3.6.20010איתי09/06/2010
שלום. האם שם ליאן מתאים לתאריך . או עדיף שם אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עדי
ליאת יוגב09/06/2010מהו שם המשפחה של התינוקת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם שם מיה מתאימה לתינוקת
איתי11/06/2010הי רציתי לדעת עם שם מיה מתאים לתינוקת שנולדה ב03.06.2010 בשעה 4.45 בערב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עדי
ליאת יוגב11/06/2010במידה ושם המשפחה של התינוקת הינו אליאסי , השם ליאן עדיף על השם מיה .
השם ליאן יוצר מפה הרמונית יותר , לעומת השם מיה , שיוצר בעייתיות בהיבט של פחות קבלה עצמית .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמא מבולבלת
איתי12/06/2010סליחה שאני מטרידה אותך כל כך. מה הכי מתאים לה? ליאן או אלין או לייה ל03.06.2010 תאריך לידה
עדי
ליאת יוגב13/06/2010כל השמות מתאימים באותו אופן , מאחר והערך המספרי של כולם הינו 1 ,
אך נראה לי שהשם ליאן הוא המועדף ,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדי
איתי13/06/2010אני מאוד מודה לך אל העזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייעצות לגבי שם לתינוקת: ענבר, עדי
מירי ס.18/07/2010בתי נולדה ב-27.3.10 ושם המשפחה סליס.
מצא חן בעינינו השם ענבר אך מה שמפריע לי זה שקראתי בכל מיני מקומות שיש משהו בשם ע"פ צרוף האותיות שיוצר קושי בחיים שדברים בחיים באים לאט ובקושי ובגיל מבוגר.ותיקון מחיים קודמים.. בקיצור - לא עושה לי טוב
ע"פ הכלים שיש בידיכם האם ענבר זה טוב לה? אם לא - מה עם השמות: ליאן, לינוי, עדי, עינת? אולי שמות אחרים שיוצרים מפה יותר הרמונית ונוחה?
בעזרת ה' נעשה ונצליח !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מירי
ליאת יוגב18/07/2010השם לביתך נבחר לפני למעלה מ3 חודשים , כך שאין ויכוח על הבחירה !!!
כל הצעה אחרת , כרגע לא רלוונטית (מאחר והשם הראשון מהווה 80% מערך מפתו של האדם )
מדוע צריך עכשיו לבחון איזה שם עדיף ?
כדי לנתח המפה על פי השם הנבחר - ענבר , יש המון עומק בניתוח , כך שלא אוכל לומר - טוב או רע ... אם תרצי פירוט , התקשרי ,
כל שאוכל לומר , הקנו לה המון א ה ב ה , לכך זקוקה באופן מיוחד .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אות ראשונה ואחרונה זהותמיכל09/06/2010
שלום. האם יש משמעות לכך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מיכל
ליאת יוגב09/06/2010אין לי מושג , לא מבינה עד הסוף את שאלתך .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסבר
מיכל10/06/2010השמות שחשבנו עליהם לתינוקת הם ניצן או היא-לי
רציתי לדעת אם יש משמעות כלשהי לשם שבו האות הראשונה והאחרונה זהות.
התינוקת נולדה ב 8-6-10 בשעה 13:40
תודה
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מיכל
ליאת יוגב10/06/2010מהו שם המשפחה של התינוקת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמות לתאומותסבתא אינה09/06/2010
שלום רב
אני סבתא לתאומות שנולדו היום 09/06/2010
שמות ההורים ליאת וזאב וקס
השמות שהם חושבים עליהם זה : נטע, סתיו, דניאל, יובל
אשמח לתשובה מהירה, בלילה טסה אליהם לבוסטון
תודה מראש
אינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סבתא
ליאת יוגב09/06/2010מבין השמות שהצעת השם היחידי המתאים הינו דניאל ,
השמות האחרים בעייתיים ,מאחר ויוצרים צירופים קרמטיים , קרמה = חוב מחיים קודמים
וקשיים בחיים אלה, חשוב לא לבחור בהם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סבתא
ליאת יוגב09/06/2010השם שירה , נפלא ! מפה הרמונית במיוחד !!! נשית רגשית ונפלאה , בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוק שנולד ב-3/6אלינור09/06/2010
שם האם: גלית, אלינור ושם האב: שי משפחה: גרשוני
התינוק נולד ב3/6 בשעה 21:24
מתלבטים בין השמות: גיא, נועם, אביב, תום, גפן, אור.
נשמח לתגובה מהירה הברית ביום שישי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אלינור
ליאת יוגב09/06/2010מבין השמות , באופן הכי חד משמעי , השם המתאים ביותר הינו אביב .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נולד ב-5/6/10 8:30 בבוקרבשם חברתי09/06/2010
שם משפחה:תשובה. האם השם איתי מתאים לילד?
בשם חברתך
ליאת יוגב09/06/2010השם איתי , בעייתי מהסיבה , מספר גורל 5 יום לידה 5 , מספר המציין צורך בחופש ריגוש עניין סקרנות , חברה תקשורת ועוד. מול זה , המפה מראה על צדדים מאד זורמים קלילים הזקוקים לחופש ,
אלא שנראה , שאבא לא ממש יקבל את אלה הצדדים הקיימים בילד וידרוש להיות יותר אחראי , בוגר , מעשי ועוד , אם כך עד כמה אבא מכבד את מי שאני ,
אם כך , עד כמה הילד בעצמו יאהב את עצמו ,אם מראה לעולם צד אחר ושונה ממי שהוא , סימן שלא תמיד אוהב ומקבל את מי שהוא .
בעייתי !!
האם קיימות אופציות נוספות ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינוי או קיצור שם לתינוקתרונה09/06/2010
שלום רב!
בתי אליענה נולדה לפני קצת יותר מחודשיים, בערב פסח, י"ד בניסן תש"ע.
התאריך הלועזי הוא 29.3.2010 בשעה 03:27 לפנות בוקר.
שמי הוא רונית שחר (15.3.1978), שם האב אלון שטייניץ (26.1.1977), ושטייניץ הוא שם משפחתה של התינוקת.
אני מאוד אוהבת את השם, ואליענה היא באמת התגשמות כל בקשותינו, והחיבור לחג הפסח ולאל קסם לי מאוד, אבל יש ימים שפתאום השם לא "מתחבר" לי, דבר שמעולם לא קרה עם אחיה הבכור, יאיר.
מה דעתך?
אנחנו קוראים לה "אלי" כשם חיבה. האם שם זה יכול להתאים לה יותר? או אולי קיצור כשלהו של השם, כולל החלפת ה-ע' ב-א', למשל: אנה או ליאנה, או אליען.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רונית
ליאת יוגב09/06/2010ראשית , קיימת חשיבות רבה לשם הראשון שנבחר !!! כך שההתייחסות תמיד באיך לבחון מיהי ביתך אליענה , היא קודם כל על פי השם הראשון אותו בחרת בעבורה .
מעבר לכך , האם השם אלי מתאים - ממש לא !! עדיף לא לקרוא לה בשם אלי ,מבין השמות שהצגת ,
השם העדיף לשימוש ביום יום הינו אליען .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם אמצעי על שם אדם שאינו בחייםרואי בן דוד09/06/2010
נולד לנו ילד לפני שבועיים אח לנגה המקסימה
שמו איתמר בן דוד וחשבתי להוסיף לו את השם האמצעי ארנון.
ארנון היה בן דוד שלי וחברי הטוב ביותר והוא מת לפני 21 שנה בנסיבות לא ברורות.
הוא נפל לפנות בוקר מקומה רביעית במה שנראה כתאונה או התאבדות.
הוא היה נער/איש מדהים עם אישיות קורנת, נפש עמוקה עמוס כשרונות וחוכמה.
אך יותר מהכל הוא היה חברי הטוב ביותר שגדל איתי מגיל 0.
משנולד לי בן חשבתי שהדבר הראוי והפעוט מבחינתי לעשות להנצחת זכרו הוא לשלב את שמו בשם בני.
אישתי חוששת שהוספת השם בעייתית מבחינה רוחנית ומבחינה נומרולוגית וביקשה שהתייעץ עם נומרולוג מומחה ובהמשך גם עם פסיכולוג.
הודה לכם על תשובה
רואי בן דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רואי
ליאת יוגב09/06/2010מאחר ובחירת השם ארנון , אמור להיות כשם שני , הדבר נראה כפחות בעייתי ,
יש טענה האומרת שאם השם הראשון של הילד נבחר על שם אדם יקר שנפטר ומעורר כל פעם חרדה מסויימת , שמא גורלו של הילד יהיה כשל אותו אדם על שמו נקרא -שם הבעייתיות ,
אך לא כאשר מדובר בשם שני , כלומר ,כל עוד לא תלכו אם אותה חרדה , הכל בסדר .
בהצלחה , אם תרצו הוסיפו פרטי תאריך הלידה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקתאפרת08/06/2010
הי. ביום 3/6 בשעה 7:21 נולדה בתי. עדיין לא מצאנו לה שם מתאים. חשבנו על תמר או יעל או אופיר או יובל. המשפחה זה שרעבי. אנא המלצתך. תודה
אפרת
ליאת יוגב09/06/2010אין ספק , שמבין השמות שהצעת השם המתאים ביותר הינו אופיר , שם שיוצר מפה הרמונית במיוחד
מפה נשית ורגשית ונפלאה !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקתעדי טופז08/06/2010
ילדתי ב6.6.2010 בשעה 5.53 לפנות בוקר
מתלבטת בין השמות מיה עם חיריק או דניאלה
שם המשפחה הוא טופז
אשמח לעצה בנידון
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עדי
ליאת יוגב09/06/2010מבין השמות שהצעת , השם המתאים יותר הוא מיה .
למרות זאת במידה וקיימות אופציות נוספות , הציעי ,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך עדי טופז
עדי טופז09/06/2010תודה על המענה כרגע אלו שתי אופציות המובילות אשמח לדעת מה יכולה להיות הבעייתיות עם מיה עפ"י שאר הפרמטרים , אופציות נוספות שפחות מוצאות חן בעייני הן עלמה ואמה .
עדי
ליאת יוגב09/06/2010על פי השם מיה הקושי עלול להיות , לימים , בנושא המקצועי , מהי הבחירה הנכונה מבחינה זו ?
השם עלמה עדיף , אך חשוב להתחבר ולאהוב השם !
המפה על פי השם עלמה , מאד הרמונית , בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נולדה במזל טובמירב08/06/2010
ביום ה - 7.6.2010 נולדה ביתי, שם המשפחה בר גיל,
השמות שחשבתי עליהם: זוהר, מיה, קרין, עדן, שיר
מה לדעתך המתאים ביותר, אם אף אחד מהם לא ממש מתאים אנא הציעי לי שם מתאים
תודה מראש מעיין בר גיל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מעיין
ליאת יוגב08/06/2010אכן אף אחד מהשמות שהצעת , לא מתאים !
אך מאחר ולא נוהגת להציע שמות, נכון לחשוב על אופציות אחרות ..
ניתן להתקשר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקת שתיוולד ב"הרויטל08/06/2010
אני עתידה ללדת ב"ה ב-6.9 ויש לי בת .בעלי ננעל על השם נועה ושם משפחתנו : שלום רציתי לדעת האם השם מתאים בלי קשר לתאריך הלידה? ילדיי מעדיפים את השם טוהר.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רויטל
ליאת יוגב08/06/2010שני השמות אפשריים ,נכון לעכשיו ! היי איתי בקשר לאחר הלידה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקשגיא07/06/2010
שלום רב,
שמי שגיא ואישתי לילך , שם משפחה ברקת
בננו הראשון גל , וב1/6/2010 נולד בננו השני .
אנו מתקשים בקבלת החלטה לגבי השם ונשמח מאד לעזרתך
השמות : אופיר , יובל , לירי ? עוד הצעות ?
תודה
שגיא
שגיא
ליאת יוגב08/06/2010אין ספק,שמבין השמות שהצעת השם המתאים ביותר הוא אופיר
המפה המתקבלת , הרמונית כמו גם מנהיגותית .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמות נוספים
שגיא08/06/2010תודה רבה על תשובתך המהירה , היום הברית ולא היינו סגורים על השם אופיר - קראנו ששילוב של א+ ו הוא לא כל כך טוב.
האם אחד מהשמות הבאים טוב יותר או להישאר עם אופיר ?
עידו, ניר, ליעד, אופק, עילי, יאיר , ליאור.
תודה רבה
שגיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שגיא
ליאת יוגב08/06/2010שוב ,השם אופיר הוא הטוב מכולם , בחנתי את האופציות האחרות שנתת .
היו שלמים עם הבחירה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
שגיא08/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת שםאושרה07/06/2010
אני רוצה לבדוק את השם נטע.
אושרה
ליאת יוגב07/06/2010לאיזה תאריך לידה ושם משפחה ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת שם
אושרה21/06/2010הי,עדיין לא ילדתי.שם המשפחה שלי הוא ירקוני ושם בעלי הוא גבריאל.שם בני הבכור הוא איתמר.שם בתי השנייה הוא שלי.
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)