מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בילבול בבחירת שם לילדהדיאנה רוזנברג14/08/2010
בבקשה אני ביקשתי הסבר לגבי תשובתך ולא נענתי .אני רוצה לתת שם שאני יהיה שלמה עימו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלבול שם לתינוק
ניר גוטליב14/08/2010דיאנה היקרה שבוע טוב,
אין שום משמעות לדניאל או רוני בן או בת.
בבדיקת התאמת שם לתינוק יש דברים מאוד ברורים שניבדקים על מנת לתת בשם את הכלים הנכונים למימוש הפוטנציאל הגלום בתאריך הלידה.
היפר אקטביות לא קשורה למשמעות השם שניתן לילד אבל יכולה להיות דוקא קשורה לחוסר התאמה בין שם ניבחר לתאריך.
מי שאמר לך שלא נותנים כזה או אחר לבן או בת הוא זה שצריך לנמק ולהסביר מדוע.
שוב מה שחשוב הוא שההרמוניה של מימוש התכונות והיעוד של תאריך הלידה דרך השם שניבחר.
אשמח לענות לך על שאלות נוספות בעינין.
שבוע טוב
ניר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לבת- דחוףנופר14/08/2010
היי,
נולדה לי בת בתאריך 09.08.2010 ב-10:28
שם האב : שלומי
שם האם: נופר
שם משפחה: אביקזר
רצינו לדעת איזה שם טוב לילדה:
ליאן
אליאן
אלין
ליאן
לינוי
אוריאן
שילת
לינוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון
נופר14/08/2010השם ליאן נרשם פעמיים הכוונה לאחד מהם ליאל תודה רבה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
נופר
ליאת יוגב14/08/2010אין ספק , שמבין השמות שהצעת , השמות הראויים ביותר הם אלין או ליאן , בהצלחה
כל השמות האחרים בעייתיים , כל אחד וסיבתו ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבןורוניקה14/08/2010
שלום רב. אני אמואה ללדת ב-23.08.10 (ידוע מראש, ניתוח מתוכנן).
לי קוראים ורוניקה, לבעלי- דוד.
האופציות הן: איתן, יותם, יאיר, אשמח לקבל עזרה בבחירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ציינתי...
ורוניקה14/08/2010שם משפחה :רבקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ורוניקה
ליאת יוגב14/08/2010אם אכן תלדי בתאריך המצויין , השם איתן יוצר מפה נוקשה , במידה רבה , כמו גם אינדבדואלית במיוחד , מול זה עד כמה הרצון הוא בכל זאת , להיות אדם חברותי יותר ,מפת פחד מאיבוד שליטה , כמו גם מפה מאד עצורה רגשית במרביתה !
השם יאיר- בעייתי במיוחד , כי יוצר שם מלא קרמטי 16- שיעור במערכות יחסים , כמו גם פחות קבלה עצמית ,
השם יותם - צירוף נוקשה במיוחד אובססיבי , סגירות רבה ,
האם להמליץ ? בעייה , נסי להתחבר לשמות נוספים , עד הלידה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרואי
ורוניקה14/08/2010תודה , מא עם שם רואי (עם א כפי שציינתי)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד אחד
ורוניקה14/08/2010אידו (גם ב"א)"
ורוניקה
ליאת יוגב14/08/2010בואי נדון על בחירת השם , לאחר שהתינוק יוולד ולא יהיה ספק בת.הלידה שלו ..
להשתמע לאחר הלידה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבת - דחוף עד מחרמיכל13/08/2010
בתי נולדה אור ל- 31/7/2010. השמות שחשבנו: יולי, ליה, שיר, יה-לי. ושנשמח לקבל רעיונות אחרים כי אנו אובדי עצות ומחר יש עליה לתורה של כל המשפחה.
אודה באם תכווני אותנו לשם הנכון
שמי מירית שם בעלי ערן שטרנברג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמות נוספים
מיכל13/08/2010שמות נוספים אפשריים הם אגם, אור,
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מירית
ליאת יוגב13/08/2010מספר הגורל של התינוקת הוא 5 - מספר המדגיש צורך בחופש גיוון ריגוש חברה , מספר מאד דינמי פעיל , מול זה על פי השם שיר , מתקבלת מפה של פחות קבלה עצמית , מספרים מאד דינמיים , אך כלפי חוץ חשוב להיראות מאד מובנת , כמי שהולכת בתלם , אם חשוב לי להראות משהו אחר ממי שאני , עד כמה אוהבת עצמי ??
השם יולי מספרים דינמיים מול זה ,כלפי חוץ להיראות יותר שקולה , שקטה , שוב השאלה שנשאלת - עד כמה אוהבת את מי שאני ?
השם ליה , מתקבלת מפת חנק , מספר גורל 5 זקוק לחופש שלו , לריגושים המספרים האחרים במפה מראים שחייבת , כי לכך תדרש , מהחברה סביבה הורים מורים , ללכת בתלם , אם כך , עד כמה מישהו חיצוני לי מבין לעולם הצרכים הקיים בתוכי ???מפת חנק עלולה ליצור, בעיות בריאות , כמו גם מצבים של ניתוצים , לימים !!
השם אגם = צירוף קרמטי 16-7 מצבי ניתוקים והפתעות , בעייתי במיוחד
השמות אור ויהלי , קיים קונפליקט בעייתי בין מספרי 5 ל-7 , מספרים היוצרים בלבול רב , כמו גם אירועים בחיים המאבדים שליטה , כמו גם , בעייה בבחירת בן הזוג , לימים.
מכאן , שלא אוכל להמליץ על מי מהשמות בשל הבעייתיות המתקבלת , צר לי , אך לאחר שקיים הסבר על כל אחד מהשמות , מאמינה שתוכלו לסמוך על תשובתי !!
מאחר ולא נוהגת להציע שמות , כל שאומר - נסו להתחבר לשמות נוספים ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקת-דח בת חודשאור13/08/2010
שלום רב,ילדתי בן ובת תאומים ביום 14.7.10 בשעה 9:00 בבוקר.(קיסרי)
מחר הברית/ה ונבחר השם תהל לבת-שם משפחה מלול- האם השם מתאים??
שמות נוספים שהועלו- ליהי, לידר,תאיר,הלית
אשמח באם תעדכנו אותי תשובה בהקדם.-
תודות רבות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אור
ליאת יוגב13/08/2010לטענתך נבחר השם , אם כך , האם זוהי שאלה ?
התינוקת בת חודש , אם כך , במידה והשם נבחר , אין כל טעם להיכנס לבדיקה של כל השמות האחרים
80% מערך מפתו של האדם זהו השם הראשון שנבחר !
?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטרם נסגר שם באופן סופי- דחוף עזרתך
אור13/08/2010בוקר טוב
זה השם העיקרי שנבחר מבין מספר שמות
היום הברית בצהריים כך שעדיין זה לא סגוא
השמות שהועלו:
ליהיא, ליאן, יהלי, לורן, תהל.
מה המתאים ביותר????
כפי שציינתי זה טרם נסגר ואנחנו מספר שעות לפני הבריתה.
בהערכה רבה ותודה על תשובתך המהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירה סופית
אור13/08/2010בבקשה דחוף
ויתרנו על השם תהל
החלטנו לבחור בן לורן לבין ליאן
תאריך כאמור 14/7/10
נודה לתשובתך
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אור
ליאת יוגב13/08/2010אפשר תמיד לפנות אלי טלפונית כשדחוף , מצטערת שרואה עכשיו ההודעה , אם כך
מעניין מה נבחר , השם העדיף מבין השניים הוא לורן , בכל מקרה , גם אם בחרתם בשם ליאן ,
הקפידו להבין את הצורך שלה באהבה !!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אור14/08/2010היי,
אכן השם לורן הוא שנבחר.
אז אני שמחה שגם זו המלצתך.
תודה רבה על הכל.
אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף שם לתינוקת שכמעט בת חודשואיןשםטלי13/08/2010
שלום,
נולדה לנו בת ב- 19.07.10.
שם משפחתנו נאור.
שם בתי הבכורה נועה ושם בני נדב.
חשבנו על שם באות נון.
השם שמאוד רציתי הוא : ניקה.
הרבה אנשים לא מתחברים לשם...
האם השם הוא חיובי לה?
חשבנו על שם נוסף שאני פחות אוהבת- נאיה.
הוא פחות מתנגן לי.
שם נוסף שבא בחשבון אך אינו בנון -אגם.
ראשית, האם ניקה הוא שם טוב ואם אפשר לפרט אודה לכם.
אם לא טוב, אז מה מבן 2 השמות שהצעתי נאיה או אגם עדיף?
בבקשה, ביום שני היא בת 4 שבועות, כמעט חודש ואין לה שם.
זה מאוד מפריע לנו ואנחנו לא מצליחים למצוא לה שם!!!
אודה מאוד מאוד מאוד על תשובה מפורטת ככל שניתן שתעזור לנו בבחירה.
רב תודות, טלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טלי
ליאת יוגב13/08/2010ראשית , מספר הגורל של התינוקת הינו 11-2 מספר המדגיש צדדים רגישים במיוחד , צורך בשיתוף מצד אח'ד , מול צדדים רוחניים מהצד השני , יכולת לימים , להנחות להורות ללמד ועוד
מול זה השם ניקה בעייתי ,מאחר ויוצר א, מפה קרמטית ,קרמה= חוב המגיע מחיים קודמים ויוצר קשיים בחיים אלה ,, קרמה 13 מצבים המדגישים חוסר שביעות רצון , תחושת תקיעות , כמו גם מתקבלת מפת חנק ,מספרים המוכיחים על גישה פרקטית כאשר נועדה לרגש אינטימיות שותפות ועוד .
השם נאיה , מוכיח על מפה שיש בה קצב מהיר , דינמיות רבה , כאשר ה-2 עולם הצרכים שבו , לשלוה רוגע , אם כך , עד כמה מישהו חיצוני לי יוכל להבין עולם הצרכים הקיים בתוכי , השלווה ?
השם אגם , שוב מספרים החונקים עולם צרכים , לא נותנים ביטוי לרגשות , גם אם לכך נועדה ...
מבין השמות , אם אסכם בכל זאת השם נאיה הוא המתאים ביותר
אך אם קיימות אופציות נוספות , הציגי אותן .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם חדש.אמא טריה13/08/2010
שלום, לאחר שינוי בחשיבה על שם מסויים שהבנתי ממך שהוא לא מתאים עולות בי מחשבות חדשות על השם "גלעד" או "גילעד" לבתי שתוולד ב"ה בחודש ינואר. שם המשפחה הוא ליפמן. איזה מהאופציות עדיפה (עם או בלי י') והאם זהו בכלל שם מתאים? למרות שהוא נפוץ יותר לבנים?
תודה רבה על ההתיחסות. (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חנילי
ליאת יוגב13/08/2010עדיף לבדוק הדברים לאחר הלידה , להשתמע לאחריה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בילבול בקביעת שם לילדהדיאנה רוזנברג12/08/2010
לפני כשבוע וחצי נולדה ילדתנו השלישית ומאד קשה לי להחליט כיצד לקרוא לילדה
שמי דיאנה אביטל רוזנברג , שמו של בעלי אורי רוזנברג, הילדה נולדה ב - 2/8/10 בשעה 21:27 .
השמות בהן אני מתלבטת : רונה, שירה, אגם , תמר, רוני, אלונה, ליהי.
אשמח לחוות דעתך, הנושא מאד דחוף לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאנה
ניר גוטליב12/08/2010דיאנה שלום,
השם המומלץ ביותר הוא רוני ואחריו תמר, יתר השמותפחות טובים מול תאריך הלידה.
חשוב לי לציין שבסופו של דבר הבחירה צריכה להיות שלכם ההורים
בברכה,
ניר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבילבול בשם לתינוקת
דיאנה רוזנברג13/08/2010נאמר לי שלבת עדיף שם של בת ורוני זה מתאים לשניהם. כמו כן האם זה נשמע כבד עם שם המשפחה ?
יש לי בת ששמה דניאל והיא מאוד היפרית ולכן אני מפחדת אני רוצה ילדה שלווה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקבנ גרינברג12/08/2010
רציתי לדעת את דעתך לגבי השמות?
1-עילי
2-נריה
כאשר שם המשפחה הינו גרינברג (לא יודע אם יש חשיבות לכך)
האם המפה הינה טובה או בעייתית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין
בנ גרינברג12/08/2010התינוק נולד כרוח סערה במחלקה.לא הספיקו להעביר את אישתי
ליולדות.כמו כן הוא נולד עם "חולצה"כלומר איזשהוא קרום שקוף שכיסה
אותו והמיילדת הפשיטה אותו.נאמר לנו שהדבר נדיר מאד.
ברוך השם הוא בריא ושלם וגם אישתי.
הוא נולד ב-10.8.10 בשעה 16:54
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנ גרינברג
ניר גוטליב12/08/2010יש הרמוניה טובה יותר בין השם עילי לבין תאריך הלידה 10-8-2010
אשמח לענות על שאלות נוספות
בברכה,
ניר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבקשך לנמק
בנ גרינברג13/08/2010תשובתך מעט נסתרת מידי.האם ניתן לומר שהשם עילי הינו שם "בריא"? או שהוא פשוט
טוב יותר מנריה.אתה אומר שהשייכות לתאריך הלידה הינו הרמוני יותר אך
העניין לא נראה לי חד משמעי.אם תוכל לנמק יותר על שתי השמות אודה לך מאד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנימוק
ניר גוטליב13/08/2010השם של האדם הוא בעצם "ארגז הכלים " למימוש הפוטנציאל הטמון בתאריך הלידה לדוגמא אדם שנולד בתאריך שמקנה לו יכולת ניהולית ואנו כהורים נותנים לו שם של אסרטיביות, יכולת נתינת הוראות, יכולת ליצירת קשרים, כושר ניהול, וכו' אנו בעצם גורמים לו שבנקודות חשובות בחייו הוא יבצע בחירות נכונות לעומת שם אחר שנותן לו רגישות יתר, מופנמות, בישנות...אותו אדם בדיוק בעל היכולת הניהולית בנקודות החשובות בחייו כנראה שיבחר פחות טוב כי השם שלו " ארגז הכלים " לא מכיל את התכונות " הכלים " הנכונים.
שאני מדבר על הרמוניה בין תאריך לידה לשם התינוק אני מתכוון שיש התאמה מושלמת בין הייעוד הנשמתי או הפוטנציאל הטמון בתאריך הלידה לבין השם שיאפשר לו לממש את הפוטנציאל הזה.
השם נריה קצת פחות טוב.
בברכת שבת שלום,
ניר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבחירת שם לתינוקהגיסה12/08/2010
גיסתי (חד הורית) ילדה בן ב - 10/8/10 בשעה 8:57.
היא מתלבטת בין השמות :
יהלי , יהל , גיא, נעם.
נשמח לשמוע מה דעתך.
הגיסה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגיסה בוקר טב
ניר גוטליב12/08/2010בוקר טוב,
השם היחידי שלא מומלץ הוא נועם, יתר השמות טובים, כאשר יהלי וגיא טובים יותר
הבחירה הסופית צריכה להיות של האמא
בברכה,
ניר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך לשאלה לגבי תאיהאליאנה12/08/2010
בהמשך לשאלתי: אני לא יודעת איך לכתוב את השם הזה נכון. אולי תוכלו לייעץ לי איך כידי לכתוב אותו : תיה, טיה, טאיה, תאיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אליאנה
ניר גוטליב12/08/2010אליאנה בוקר טוב,
את שם הילד יש לבדוק סופית רק לאחר הלידה ממש, כי חייבת להיות הרמוניה בין תאריך הלידה לשם הניבחר.
לגבי משמעות השם החשיבות פחותה, לאותיות ומיקומם בשם משמעות רבה יותר.
איך כותבים את השם: תאי-יה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תגובתך המהירה!!!
אליאנה12/08/2010שלום ניר,
תודה על תגובתך המהירה!!!
האם השם הזה מצלצל מוכר בארץ?
בכל מקרה שוב תודה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקתעינב11/08/2010
שלום רב,
נולדה לי ילדה ב- 13.7.10 קראתי לה בשם יולי.
למרות שהרב לא המליץ על כך.
בפתאומיות יולי הפסיקה לנשום ועשינו לה הנשמה פעמיים וברוך השם היא ניצלה.
היא מאושפזת כבר שבוע בבית חולים ובודקים מה הבעיה.
אני חושבת אולי לתת לה שם נוסף או להחליף אותו כי שמעתי שזה שם של אלילים ושם לא טוב.
מה דעתכם?
אשמח לתגובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עינב
ליאת יוגב11/08/2010מהו שם המשפחה של התינוקת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשם של התינוקת
ליאל12/08/2010השם הוא יולי גבאי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ליאת יוגב
ליאל16/08/2010השם של התינוקות : יולי גבאי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהeynav_lior
עינב12/08/2010כן עדיף להוסיף שם נוסף גם לי יש אחות שהאיתה מאושפזת חודשיים מאז שנולדה אוספנו לה שם נוסף שאני ממליצה לך ליאן שפירושו לי אלוהים אותך נתן זה שם שנתן לנו רב תישאלי לגבי השם בישביל הילדה שלך שינינו את השם של אחותי יש ליה שתי שמות תהל וליאן ולאחר 4 ימים היא שוחררה מבית החולים היום היא בת שלוש וברוח השם הכול טוב איתה השמח לדעת מה עשית עם תחזרי אלי לאימלבבקשה עינב....
עינב
ליאת יוגב16/08/2010לא הייתי משנה את שמה של ביתך , המפה נפלאה , אך קיימת רגישות בריאותית, כן הייתי מוסיפה שם , דברי איתי לצורך העניין , אפשרות נוספת , לחפש שם פרטי באות ש שנותן 1 , כמו שירלי .,
ובכל זאת , דברי איתי ואנחה אותך....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוק שטרם נולדמעוז ממן11/08/2010
שלום רב,צפוי להיוולד בניתוח קיסרי ב 26/8/2010ומתלבטת בין מס שמות:
יהלי,אראל,אמיתי,אלייה,יהל,אלמוג,יהב דיע לפי סדר עדיפות
כמו כן אשמח לשמוע חוות דעתך על ילדיי הגדולים יותר
בן ינאי 18/01/2007
לבת אלה 07/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מעוז
ליאת יוגב11/08/2010האם ניתן להבין ששם המשפחה שלכם הינו ממן ?
אם כך הדבר , אתייחס לשמות שלא מתאימים כרגע , יהלי , אמיתי , אלמוג ,
שאר השמות יבחנו לאחר הלידה , ביחס לתאריך הלידה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקניר גוטליב11/08/2010
לכל אדם יש שם שנותנים לו הוריו. מה אומר השם? האם הוא משפיע על אישיותו של הילד ?
בחירת שם לתינוק אינו עניין של מה בכך כי אם מהלך הרה גורל אשר יש בו כדי להשפיע על עתידו של הילד .
משמעות ותכונות
שמו של האדם נותן את התכונות המשמשות לו ככלי עבודה להשגת מטרותיו בכל מהלך חייו על מנת להגיע לייעודו . ככל שאנחנו ההורים נעשה את ההתאמה הטובה ביותר, כך בעצם נגדיל את סיכויו של ילדינו לבחור נכון יותר, להצליח, להגיע לדברים ולהגשימן בדרך הקלה ביותר.
שמו של האדם נותן את התכונות המשמשות לו ככלי עבודה להשגת מטרותיו בכל מהלך חייו על מנת להגיע לייעודו. אי לכך, קיימת חשיבות להתאמה בין השם לבין תאריך הלידה. ככל שאנחנו ההורים נעשה את ההתאמה הטובה ביותר, כך בעצם נגדיל את סיכויו של בננו/ בתנו לבחור נכון יותר, להצליח, להגיע לדברים ולהגשימם בדרך הקלה ביותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם לתינוק
דקלה24/09/2010שלום שמי דקלה אני אמורה ללדת בע"ה 17/3/11 בן אני יודעת שזה מוקדם מידי לחשוב על שם אך מאוד אשמח לדעת את דעתך לגבי השם לידר.
בבית יש לי ילדה בכורה בת 5 ושמה ליאם
בברכת שבת שלום ותודה דקלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דקלה
ליאת יוגב24/09/2010אין כל דרך לנתח שם פרטי בלבד , חשוב לדעת את שם המשפחה , כמו גם את תאריך הלידה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שולחת שוב- אנא ענו ליאפרת11/08/2010
שלום,
בננו נולד בתאריך 6/8 בלידה רגילה.
שמי: אפרת
שם בעלי: יוסף
שם משפחה: אייזנר
שמות שחשבנו עליהם: יהב, אביב, איתמר, יהונתן, איתן.
כדאי לציין אולי שאנו מעונינים להעניק לילד גם שם אמצעי בת.ז: קלמן
אשמח אם תעזרו לנו בהתלבטות.
המון תודה ויום מקסים.
אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לידה בתאריך 6-8-2010
ניר גוטליב11/08/2010אפרת שלום, ומזל טוב.
מבחינת התאמה כל השמות שחשבת יכולים להתאים.
השם אביב ימתן את הילד מהבחינה החומרית ויחבר אותו יותר למשפחתו.
לגבי שם בתעודת זהות - המוח עובד עם חמשת החושים ולכן התכונות הנרכשות ע"י השם נירכשות רק ע"י שמיעה מפורשת של תדר מכוון שכךהמשמעות של מה שכתוב בתעודת הזהות פחות חשובה לחיי היום יום אלא רק מה שהאוזן שומעת.
במידה ובברית אתם מתכונננים לקרוא לו שם מסוים + קלמן אז במקרה הספציפי הזה השם אביב פחות מומלץ.
שתזכו לגדלו בנחת וברווח
בברכה,
ניר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)