מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אמא מיואשתגל23/06/2010
תאומותי נולדו ב-24/5/2010 ושם משפחתי לייב
נועצתי איתך לפני חודש והמלצת על השם מאיה ואכן קראנו לאחת מהן מאיה, אולם השניה נותרה ללא שם עד כה ואני כבר מבולבלת ושום שם כבר לא נשמע לי נכון.
אודה לך אם תבדקי עבורי את השם הללי, אלה וסיוון
תודה מראש, אמא מיואשת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גל
ליאת יוגב23/06/2010מספר הגורל של התאומות = 5 , מול זה השם אלה יוצר קונפליקט בעייתי במיוחד בין מספר הגורל לבין מספר השם המלא - 7 קלילות מול כובד , בלבול רב ועוד בעיות .
ההשם סיוון יוצר קונפליקט בין מספר גורל 5 לבין שם מלא 4 , קונפליקט בעייתי בשל הבלבול הרב , חוויות טראומטיות ועוד .
השם הללי , עשוי להיות מתאים יותר, אך ממש לא מושלם , מהסיבה שקיים צד של פחות קבלה עצמית . מפה שיש בה חלקים דינמיים , אך כלפי חוץ , חשוב יהיה לה להיראות יותר שקטה , שלוה ועוד , אם כך , עד כמה מקבלת את מי שאני? כמו גם בעייתיות בנושא של עד כמה מראה כישורה החוצה לעומת מהן יכולותיה האמיתיות , מה שנקרא - כשתגיע למקום עבודה , לימים , לא יוכלו להבין את מי שהיא בכישוריה היחודיים , עצמאיים ועוד . סוג של בעייתיות ..
ובכל זאת מבין השמות , השם הללי עדיף על השמות האחרים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהמשך לתגובתך אודות השמותאפרת22/06/2010
נכנסנו לדילמה היות ומסרת אתמול כי השמות אינם מתאימים לבית י ( שאשא שנולדה בשבת בבוקר) להלן שמות נוספים(בתקוה כי הפעם ניקלע)
איילה, מיכל, אביב רוני עלמה
תודה רבה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אפרת
ליאת יוגב23/06/2010אין ספק , שמבין השמות שהצעת , השם מיכל הוא המתאים מכולם , אלא שחשוב לחשוב על שם שני , בנוסף... כאשר תהיו בטוחים בהחלטה לגבי השם , אוכל לעזור ליעץ על השם השני .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראשית, תודה רבה לך..
אפרת23/06/2010רציתי לשאול, צריך שם שני היות ומיכל לא מתאים לגמרי?
והאם יש לך הצעות לשם עבור הילדה? אולי כזה שלא ידרוש שם שני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אפרת
ליאת יוגב23/06/2010לא נוהגת להציע שמות , מעבר לכך , אין ספק שהשם מיכל נפלא עבור התינוקת .
אלא שחשוב להוסיף שם במקרה הנ"ל .
דברי איתי ואוכל לסייע .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שם אחד
אפרת25/06/2010לא הספקתי להתקשר ועכשיו שבת....
איך השם נעמה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפרת
ליאת יוגב26/06/2010השם נעמה בעייתי במיוחד , מאחר ומספר הגורל הינו 1 מול שם מלא 2 , בעייה בדימוי עצמי , קשיים וחוויות משבריות ,לא לבחור בו !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצוקה אמיתית...
אפרת26/06/2010ליאת, רשימה אחרונה (עד עכשיו התאים רק מיכל- לא מתלבש טוב..)
שני,
שירה
זוהר-עם או בלי ו'
אלה
אם גם אלו לא תופסים, מתי נוח להתקשר?.......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפרת
ליאת יוגב26/06/2010עדיין חושבת שהשם מיכל הוא הראוי מכולם ,
השם שני אפשרי גם כן , אך קיימת סוג של בעייתיות , שלא אוכל להסבירה כאן .
מוזמנת להתקשר בצאת השבת , להשתמע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורין - שם מקסים
רן28/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לילדעדי22/06/2010
שלום רב,
בני נולד ב18.7.2009 ובחרנו את השם יובל האם לדעתך השם הנבחר מתאים לילד.
שם משפחתנו הוא סאסי.
בברכה,
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עדי
ליאת יוגב22/06/2010השם יובל עבור התינוק - נפלא ! מפת מנהיגות , צדדים הרמוניים - יופי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבן נוה או נווהתמר21/06/2010
שלום, קראנו לבננו בן השלושה חודשים נוה או נווה אנחנו מתלבטים בעלי חשב בתחילה על נוה ואני על נווה חשבתי שלא כדאי להוריד אותיות אהוי וגם שכך כותבים בדרך כלל אז שלא יצטרך תמיד לתקן. אבל אחרי שקראתי את תשובתך הקודמת בשאלה זו חשוב לי להתאים את זה למפה שתהיה הכי מתאימה, טובה לו. שם המשפחה הוא אלטמן ותאריך הלידה 27.3.10
תודה תמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תמר
ליאת יוגב22/06/2010אין לי מושג מה היתה תשובתי ,
כשבוחנת את שתי האפשרויות , אין ספק , שהשם נווה עדיף !
זאת מאחר ומתקבלת מפה שיש בה חלקים פרקטיים מעשיות , חוסן כוח , יכולת התמודדות .
השם נוה באופן הזה , בעייתי , מאחר והמפה היא נשית רגשית מדי , מדובר בבן , כמו גם , כלפי חוץ יהיה חשוב לו להיראות משהו אחר ממי שהוא , כמו לראות עד כמה לא מקבל ואוהב עצמו , יושב על דימוי עצמי בעייתי
מניחה שהיתה החלטה , לפני ההיוועצות בי ? מה היתה ?
80% מערך מפתו של האדם , המפה אליה נולד . איך נרשם עד כה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא היתה החלטה
תמר22/06/2010מבחינתי עד כה לא היתה החלטה כששאלו אותי אמרתי שעוד לא החלטנו ושאני צריכה להתייעץ ופשוט התמהמהתי עם זה. המקום היחיד שנרשם הוא במכבי ושם רשמתי נוה. מה משמעות העיניין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא כלכך הבנתי את ה 80%
תמר22/06/2010תוכלי להסביר מה הכוונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תמר
ליאת יוגב23/06/2010מאחר והתינוק בן 3 חדשים , ברור שלא מעט פעמים נדרשת לרשום את שמו באופן כזה או אחר , עובדה שציינת זאת , נוה - זהו השם אם כך , שהוחלט , נכון לשנות לנווה , אך לא אוכל להתעלם מכך שהמפה הראשונה , שכפי שציינתי שערכה 80% מערך המפה היא המפה הראשונה , כמו לומר , כל מה שאבדוק בהתייחסות לבחירת השם , יהיה בהתאם למפה הראשונה , שיש לה השפעה אדירה ... לכל כיוון , להבנת האירועים בחיים , להבנת ההתייחסות של הילד לדברים ועוד
ובכל זאת , אין ספק שהשם נווה מומלץ , אם ובמידה לא ברורה , אפשר לדבר איתי , ברצון !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקאביגיל21/06/2010
שלום ,
אני חוזרת על הנתונים בצורה ברורה יותר, כי בשאלה הקודמת ששאלתי לא הצלחתי לקבל תשובה.
התינוק נולד ביום 29/12/09.
היה בפגיה תקופה ארוכה.
רשום במשרד הפנים בשם בן, אך אין אנו קוראים לו בשם זה אלא "תינוקי" וכיוב'.
שם המשפחה שמי.
השמות שמוצאים חן בעינינו: בן, ליאל, גילי, תום, גיא, דניאל.
תודה
אביגיל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אביגיל
ליאת יוגב21/06/2010מספר הגורל של התינוק הינו 7 , מספר המדגיש צדדים לא סטנדרטיים , יחודיות ,עומק , חכמה למידה
זהו היעוד שלו . מול זה על פי השם גיא ודניאל , קיימים צדדים של פחד מאיבוד שליטה , צדדים מאד אינדבדואליים כמו גם כבדים ורציניים בוגרים מול חלק האומר - חייב להיות חברותי וקליל וזורם יותר , אם כך , מפת פחד מאיבוד שליטה מביאה לתוך דרך החיים מצבים של איבודי שליטה - הפתעות...
בן , מפה המראה עד כמה אבא לא מקבל את עולם הצרכים שלי ... בעייתי
השם ליאל וגילי יוצרים צירוף קרמטי 16-7 המוכיח על שיעור במערכות יחסים , בעייתי במיוחד .
תום , אפשרי , גם כי , ניתן לראות מפה נוקשה במיוחד , גם כי כלפי חוץ חשוב יהיה לו להראות צדדים יותר רכים הרמוניים , נעימים וכו , אם כך , עד כמה אוהב את מי שאני , בעייה בדימוי עצמי
אם כך , לא ממש ניתן להמליץ על מי מהשמות המוצעים ,
נסי להתחבר לשמות נוספים , אם עד כמה לא נבחר שם ... אפשר שבחון שמות נוספים ובלבד להצליח יותר ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמות נוספים לבדיקה
אביגיל22/06/2010תודה על המענה המהיר.
איך השמות אגם או מייקי ?
תודה
אביגיל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אביגיל
ליאת יוגב22/06/2010שני השמות שהצעת , ממש לא מומלצים , מאחר ומתקבל צירוף קרמטי - 16-7 צירוף המדגיש שיעור במערכות יחסים , בעייתי במיוחד !
אולי כדאי לשוחח ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשמות שהומלצו לנו
אביגיל22/06/2010שלום ליאת
בהמשך לשיחתנו, השמות שהומלצו לנו בסופו של דבר הינם יונתן או איתמר.
אני מקווה שהשמות בסדר גם לשיטתך.
תודה על העזרה,
אביגיל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אביגיל
ליאת יוגב22/06/2010כל אחד ושיטתו .... כך שכל מה שצריך זה ללכת עם מי שסומכים עליו .
על פי שני השמות נוצרת מפה שקיימים בה צדדים עם עוצמות רגשיות מאד חזקות ,
בילדות - לא תמיד פשוט . כשיש עוד משמעות מעבר לכל אחד מהשמות בפני עצמו , אבל חשוב לקחת בחשבות האמירה הזו .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתלבטויות נוספות
אביגיל01/07/2010אני חוששת שמרוב מחשבות, בדיקות והמלצות לא הצלחנו לתת לתינוק שם עד עכשיו...
לכן שאלה אחרונה - מה יותר מתאים: יובל או יניב?
תודה רבה רבה רבה
אביגיל
ליאת יוגב02/07/2010החלק התמוה בסיפור שהתינוק ללא שם במשך חצי שנה ....
אם בכל זאת דעתי חשובה -
השם יובל יוצר צדדים שלפיהם מי שיכירו מבחוץ , לא יכירו מבפנים הפנים נוקשה החוצה פשרנות ורכות . כמו לראות פחות קבלה עצמית ..
השם יניב , מפה שלפיה המהות שלו מוכיחה על קצב מאד איטי , מול הדרישות שיקלוט מהעולם , לקצב מהיר , דינמי פעלתני , אם כך , עד כמה מישהו חיצוני לו יוכל להבין את עולם הצרכים הקיים בו ?? מה שנקרא מפת חנק , כי בהרגשתו , אין לגיטימציה למי שהוא . אם כך האנשים שימגנט לחייו יהיו אנשים קרים מנוכרים ועוד ....
על איזה שם להמליץ ?? לשיקולך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשם יובל
אביגיל05/07/2010שלום ליאת, תודה על הסבלנות. דחית מתן השם נובעת מהתקופה הארוכה בפגיה ואח"כ מההמתנה לניתוח הרניה + ברית מילה. אך אנו מבינים שזה לא בריא להישאר בלי שם...
האם השם יובל הינו טוב לו פרט להבדל בין הפנים לחוץ? אני מחפשת שם שיתמוך בבריאות שלו ושיעזור לו להצליח בחיים. האם יובל פחות טוב מיונתן או רביד?
תודה
אביגיל
ליאת יוגב05/07/2010השמות יובל ויונתן מאד תואמים ,האם מתאימים ? המפה המתקבלת , שוב , מי שיכירו מבחוץ לא יכירו מבפנים , הפנים נוקשה החוצה יראה צדדים רכים פשרניים יותר , כמו לראות עד כמה לא תמיד מקבל את מי שהוא .... צדדים המוכיחים על עוצמות רגשיות רבות
כמו גם , חנק , מאחר ויקלוט מתוך החברה סביבה הורים מורים שחייב להיות סטנדרטי גם , לא בדיוק מי שהוא .... מה שנקרא - עד כמה מישהו חיצוני לי מבין לליבי ?..
השם רביד , בעייתי !!
אם תרצי לבחון שמות נוספים , דברי איתי .. כי נראה שאין מוצא !!
אולי בסופו של דבר , ראוי לשוחח , בכל זאת .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקת החדשה שליאפרת21/06/2010
שלום בשבת ה19.6 ב9:26 נולדה לי בת רביעית. אני מתלבטת בין נטע, נגה, ניצן ורותם. שם המשפחה שאשא. אודה על העזרה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אפרת
ליאת יוגב21/06/2010מבלי להכנס להסברים , גם כי , אם תבקשי אעשה זאת ,
אף אחד מהשמות - לא מתאים .
צר לי , נסו להתחבר לשמות נוספים ואהיה בשבילך !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם עומרי או עפרישלומי דן21/06/2010
נולד לנו בן ביום חמישי 17/06/2010 בשעה 18:30 בדיוק , שם המשפחה דן , אבקש לדעת מה מומלץ משני השמות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלומי
ליאת יוגב21/06/2010מבין השמות , השם עפרי , ללא ספק מתאים !
צירוף מספרים המוכיח על צדדים מנהיגותיים , שאפתנות , ניהול , עשיה בגדול ועוד , נפלא !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקתגיא21/06/2010
שלום - נולדה לנו בת ב17.6.10 ואנו מתלבטים לגבי כמה שמות:
גל, אלה, יעל - איזה שם מתאים מבחינת התאריך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גיא
ליאת יוגב21/06/2010שם המשפחה של התינוקת הוא ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה עבור חבריםתמר21/06/2010
היי,
אני רוצה לבדוק בבקשה את השם אורי רוזלר-רוטנברג לתינוק שנולד אתמול 19.6.10 לנמרוד וביריה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תמר
ליאת יוגב21/06/2010מסרי לחברייך , שהשם אורי לא מתאים בשל קונפליקט מאד משמעותי הנוצר בין המספר 1 כמספר הגורל ויום הלידה , מספר המדגיש על עצמאות יחודיות , צדדים אינדבדואליים מול המספר 2 , המוכיח על קונפליקט לימים , בכל הקשור בנושא אינטימי זוגי , את מי בוחר כבת זוג , בעייתיות , העלולה ליצור מצבי משברים , בנושא הזוגי .
משום כך , ממש לא אוכל להמליץ על השם . צר לי !
שינסו להתחבר לשמות נוספים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוי וואי זמיר!
תמר21/06/2010מה עם יונתן?
ואם את כבר בודקת איך איתמר רוזלר-רוטנברג הנולד ב07.07.07?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תמר
ליאת יוגב21/06/2010השם יונתן מדגיש צדדים מאד פרטיים , לבדיות רבה , מול חלק הרוצה להראות לעולם הצד היותר ביתי ומשפחתי , אם כך , אם רוצה להראות משהו אחר ממי שאני , עד כמה אוהב את מי שאנ י ?
מה שנקרא - פחות קבלה עצמית ,
בכלל מפה מאד פרטית , יחודית , עצמאית , אינדבדואלית ,- ביתר , כאשר יש לכך מחיר
במיוחד כשלא תמיד אוהב להראות זאת לעולם החיצון , בעיה בדימוי עצמי ....
האם טוב ? לא ממש ,
האם קיימות שוב , אופציות נוספות , מצטערת שזו תשובתי , אך הכי מדוייקת!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה נוספת
תמר22/06/2010כמה שידוע לי הם די ננעלו על אורי... אני לא אבאס אותם עכשיו.
לא ענית לי על הבן הגדול, איתמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תמר
ליאת יוגב22/06/2010חבל שלא מתחשבים בתשובה שניתנת !!!
כך שאין יותר מה להוסיף על העובדה שהשם אורי - לא מומלץ !!
גם לגבי השם איתמר - פשוט נבחר , כך שאין חשיבות לניתוח .....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבחירת שםאמנון20/06/2010
שלום רב.
בננו נולד ב19.06.2010 בשעה 22:30
אנו מתלבטים בין גיא לעידו
שם המשפחה הוא סטניסלבסקי
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה רק לי לא עוזרים?
אמנון20/06/2010אנחנו מתלבטים קשות בין שני השמות ונשמח לעזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אמנון
ליאת יוגב20/06/2010מספר הגורל של התינוק הינו 1 ,מספר המדגיש צדדים יחודיים עצמאיים , הליכה בדרכו המיוחדת
מול זה , על פי השם גיא , מתקבלת מפה שיש בה חלקים זורמים במיוחד מול חלק אחר האומר - מה פתאום ?? כמו לראות מצבים של פחד מאיבוד שליטה , פחד מללכת עם כל מה שקיים בי , מצבים המביאים לאיבודי שליטה , הפתעות בדרך החיים - בעייתי במיוחד
השם עידו יוצר צירוף קונפליקטי , בכל הקשור בבחירה המקצועית , לימים , מול העובדה שנוצר מספר קרמטי 13-4 המדגיש מצבים של תקיעות וחוסר שביעות רצון , בעייתי לא פחות .
מצטערת , נסו להתחבר לשמות נוספים ואהיה בשבילכם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבןלי20/06/2010
היי ליאת
נולד לי בן ב16.06.2010 כלומר מספרו הוא 7 איזה שמות הכי מתאימים לו: אורי(מלשון אור),יהל, יהלי,אביב,עמית . הדגש הוא על אורי. שם המשפחה הוא תושיה
אני יודע שהמספר קצת בעייתי היות והילדים שלי האחרים גם מספר 7 ולקח לנו זמן לממצוא שם
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יובל
ליאת יוגב20/06/2010מספר הגורל של התינוק , כאמור, הינו 7 מספר המדגיש עומק , איכות חכמה ,ידע למידה ועוד
מול זה גם צדדים פרטיים , לא סטנדרטיים , ללכת בדרכו המיוחדת , כאשר מבין השמות שהצעתם
השם הראוי ביותר הינו יהל , זאת מאחר ומתקבלת מפה הרמונית , גם אם קיימים צדדים מאד יחודיים אינדבדואליים ,כל מספרי המפה הינם מספרים פרטיים במיוחד , חשוב יהיה לו ללכת בדרכו המיוחדת
מול חלקים של תובנה רבה , בנוסף לכך יכולת להיות מאד מיומן בתחום בו יעסוק , לימים
משום כך , אין ספק שזהו השם המומלץ
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת שם נוסף
לי21/06/2010ליאת שוב שלום
אהבתי מאוד את השם יהל אך אם תוכלי לבדוק לי את השם אדיר.(בגלל בעלי שעוד לא סגור על זה) כמו כן יש לנו יהב אז זה די דומה. בנוסף רציתי לדעת אם אני מוסיפה שם שני ,את שם אבי עזרא האם זה מתאים ליהל,אדיר ואורי.
שם המשפחה הוא תושיה ומספר הילד הוא 7
דרך אגב בזמנו התייעצנו איתך על יהב הלכנו על זה ומאז אנחנו מקבלים תגובות מדהימות על השם ...אז תודה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יובל
ליאת יוגב21/06/2010אין ספק , שהשמות אדיר או אורי לא מתאימים , האם השם עזרא כשם שני מתאים , כשנחליט קודם על השם הראשון , נוכל לבחון את השם השני ...
השם יהל עדיף , ללא ספק ! אלא אם כן קיימות אופציות אחרות .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת לא ממש הבנתי
לי22/06/2010האם השם אורי עזרא תושיה מתאים לתאריך הלידה שמספרו 7 ? במידה וזה לא מתאים בבקשה תסבירי לי על איזה כיוון של אותיות ללכת. כי אזלו לי השמות
יובל
ליאת יוגב22/06/2010מתוך הבנה שהשם עזרא אמור לשמש כשם שני בלבד .
והשאלה היא לגבי השם אורי , אם כך , השם לא מתאים מאחר ונוצרת מפה הנחשבת למפת חנק ,
העלולה ליצור בעיות , לימים גם בנושא בריאותי , גם בנושא זוגיות , כי עד כמה מישהו חיצוני לי יוכל להבין לעולם הצרכים הקיים בי ??
אם כך לא אוכל להמליץ על השם אורי ,
איזה שם לבחור , לא אוכל לציין אלא רק בשיחה , מאחר והתשובה הרבה יותר מורכבת ....
מצטערת .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת כל הכבוד על הסובלנות
לי23/06/2010איזה יאוש הברית נדחתה בכמה ימים...בגלל משקל הילד מה עם השם שגיא,נוי,רוי
יובל
ליאת יוגב23/06/2010ועדיין לא אוכל להמליץ על מי מהשמות , שגיא , מפה קונפליקטית בעולם הזוגיות לימים , בלבול רב , בעייתי , נוי , מפה כבדה , אינדבדואלית במיוחד עד כדי , פחות קבלה עצמית , אולי אף ברמה של שנאה עצמית , כי ההורים דורשים ממני ללכת על הצד הקליל הזורם החברותי , אך זה לא מי שאני ... אם כך , עד כמה מקבל את מי שאני ???
רוי , צירוף קרמטי , 19- היוצר בעייה תקשורתית , הרגשה של עליונות או נחיתות , מצבים קורבניים
בעייתי , ברור , אך מאחר וחשוב לי להיות מדוייקת , לא אוכל להסכים לשמות היוצרים קושי לחיים !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב שלום
לי24/06/2010מה לגבי השם פז
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת
לי24/06/2010תוכלי לבדוק לי את השם פז ואריאל. תודה
לגבי שם שני האם עזרא יכול להתאים לשנהם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיובל
ליאת יוגב25/06/2010השם אריאל יכול בהחלט להתאים , זאת מאחר והמספרים האחרים במפה מרככים מאד את מספר הגורל כמו גם את מספר יום הלידה , מחבר יותר לצדדים נשיים , רכים רגשיים , יכולת הבנה רבה , גם כי ניתן לראות שעל פי השם אריאל נוצרת מפה שלפיה קיים צד מאד פרטי אינדבדואלי מול חלק אחר
השואף למשפחתיות ואהבה , אם כך , מה שנקרא , פחד מללכת עם הצדדים האינדבדואליים הקיימים בי . ובכל זאת אין ספק שהשם מומלץ , אפשר בהחלט להוסיף השם עזרא - לאריאל תושיה .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבת: תהל או יהלנורית20/06/2010
שלום רב,
ילדתי בת מזה שלושה שבועות. לאחר לבטים רבים והתייעצות עם רב החלטנו אני ובעלי לקרוא לה בשם תהל. הבעיה היחידה היא שהשם מתקרב ודומה לשם של בתי הבכורה טל.(מבחינת ההברות של השם). אנא עזרו לנו להחליט.
כאמור אציין שהיא נולדה ב- 31.5.10 ושם המשפחה הוא מיכאלי.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נורית
ליאת יוגב20/06/2010מבין השמות יהל או תהל , עדיף השם יהל , זאת מאחר והמפה הרמונית , גם כי מספר 3 מאד דומיננטי בה , ובכל זאת , צירוף המספרים זרימה חברותיות , רגש , נשיות ועוד
על פי השם תהל , (לא קשור להערתך , לגבי העובדה שמזכיר השם של טל ) מפה שיש בה צדדים רגשיים מול פחד מלהיסחף בעולם הרגשות , כמו לראות , מפת פחד מאיבוד שליטה , המביא לחיים מציאות של הפתעות רבות ועוד .
אין ספק , שבחירת השם הראשון היא החשובה , 80% מערך מפתו של האדם זהו השם הראשון שנבחר . ובכל זאת השם יהל = עדיף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
נורית21/06/2010המון תודות. עזרת לנו מאוד!!
אני לא מאמינה שסוף סוף אני מתחילה להיות שלמה עם בחירת השם לבייבי שלי.
אשרייך..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחר ברית ואין שם לתינוקלילך שמש20/06/2010
שלום,
צריכים עזרה בבחירת שם(פתוחים להצעות)
נולד ביום 14/06/10 בשעה 04:25 בבוקר.
שם המשפחה שמש וחשבנו על גל,גיא,שלו,עדי,ברק ....
מבקשת תשובה דחופה,
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לילך
ליאת יוגב20/06/2010מצטערת , לא אוכל להמליץ על מי מהשמות , בשל העובדה שמרביתם יוצרים צירופים קונפליקטים
בין מספר גורל 5 לבין ה-4 היוצר צירוף בעייתי במיוחד כמו כן , יתכן שמבין השמות האפשרות היותר טובה , היא בחירת השם ברק , גם כי לא מושלמת , אך חשוב יהיה להוסיף במקרה זה שם נוסף בת.ז.
האם קיימות אופציות נוספות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעמית,דין,שון,ליאם,בן
לילך שמש20/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד כמה שמות:מתן,איתי,יניב
לילך שמש20/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תנו לי תשובה דחופה
לילך שמש21/06/2010הברית היום!!
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לילך
ליאת יוגב21/06/2010מבין כלל השמות שהצעת , השם המועדף הינו איתי ,
מתקבלת מפה הרמונית , דינמית פעלתנית , סקרנות , תוך גישה פרקטית ומעשית
שאר השמות ממש לא מומלצים , בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקתכץ סימה20/06/2010
שלום רב
נולדה לנו תינוקת ב 13.6 ,יש לה אח שנולד בתאריך 3.6.09
ואנו מתלבטים בין השמות יובל ,עמית או נועם.
נשמח לקבל עזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כץ
ליאת יוגב20/06/2010מתוך הבנה ששם המשפחה של התינוקת הינו כץ , השם המתאים ביותר , מבין השמות שהצעת
הוא - נועם . מפה הרמונית , בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתינוקת חדשה
כץ סימה21/06/2010ליאת תודה לך על תשובתך המהירה.
חשבנו על שמות נוספים:נועה או ליהי.
האם הם מתאימים יותר מנועם?
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כץ
ליאת יוגב22/06/2010השמות נועה וליהי בעייתיים , ממש לא לבחור בהם !
השם נועם עדיף ללא ספק .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתלבטות קשה
כץ סימה23/06/2010ליאת הי
למרות רצוננו הטוב לא נוכל לקרוא בשם נועם מאחר והשם נתפס ע"י חברים מאוד קרובים.
האם תוכלי לבדוק עבורנו את השם יובל.?
תאריך הלידה שלי 21.7.81
ושמי סימה כץ.התינוקת נולדה בתאריך 13.6.10 בשעה 11:44
תודה מקרב לב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סימה
ליאת יוגב23/06/2010השם יובל - לא מומלץ באופן הכי חד משמעי , מתקבלת מפה שיש בה את כל הקונפליקטים האפשריים , נסו להתחבר לשמות נוספים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה דחוף
כץ סימה30/06/2010ליאת שלום
לצערי עדין לא נסגרנו על שם.
אנחנו די ננעלים על עמית.
תוכלי לבדוק עבורנו מה עדיף.
בעלי פשוט מתחבר ליובל ואני לעמית.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סימה
ליאת יוגב30/06/2010השם עמית , יוצר קונפליקט מאד בעייתי העלול להביא לחוויות משבריות לתוך דרך החיים , קונפליקט בין מספר הגורל לשם המלא , מעבר לכך , מפה המוכיחה על תסכול רב בדרך החיים .....
האם להמליץ עליו ? ממש לא !!
מצטערת ,
אולי בכל זאת כדאי לשוחח ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לתינוקת
כץ סימה30/06/2010מבין שתי השמות יובל ועמית אני מבינה שיובל יותר טוב?
סימה
ליאת יוגב01/07/2010שתי המפות יוצרות צירופים קונפליקטיים , כך שלא אוכל להמליץ על מי מהשמות , עמית או יובל
גם אם ננעלתם על שמות אלו , כאשר מתייעצים אולי , כדאי גם להתייחס לעיצה !!!
צר לי שכך הוא הדבר , אך באמת שלא אוכל להמליץ על מי מהשמות .
נסו להתחבר לשמות נוספים ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תאריך לידהרואי בן דוד20/06/2010
ליאת שלום
המון תודה על תשובתך
תאריך הלידה של בננו איתמר הוא
23.5.10
שוב תודה
ולילה טוב
רואי
רואי
ליאת יוגב20/06/2010עד כמה שניתן להבין , השם נבחר ! אם כך , המפה המתקבלת הינו מפה שיש בה חלקים נוקשים מול חלק המראה על כישורים ויכולות יותר רכים ורגשיים , אם כך מה שנקרא , רצוי מול מצוי ,
הרצוי בכוון היותר סגור נוקשה מול יכולות להתרכך . חווית תסכול עלולה לשבת על המקום הזה .
צדדים אחרים , המוכיחים על ילד טוב ! גישה מעשית פרקטיות . בטחון כלכלי כדבר חשוב ועוד
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)