מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עזרה בבחירת שםשמואל25/12/2015
בתאריך 8.12 נולדה לנו תינוקת ברוך השם.
ברצוננו לבחור שם
יש לנו 2 שמות
לין או ליפז
נשמח איזה שם יותר מתאים לתינוקת ומה הפירוש
שמות ההורים
האם: מורן חיה מנחם
האב: שמואל מנחם
ויש לנו 3 ילדים נוספים הבן הבכור: שחר שעוד שבפברואר יהיה בן 6 והבת השני: נויה תהיה בפברואר בת 5
והבת השלישית : שובל בת ה 3
נשמח לקבל תשובה
בתודה רב
שמואל מנחם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עזרה בבחירת שם - תגובה
ליאת יוגב27/12/2015מספר הגורל של התינוקת הוא 1 , מספר המוכיח על עצמאות יחודיות , פרטיות , מקוריות יזמות ועוד , מבין שני השמות שהצעתם , מתוך הבנה , ששם המשפחה של התינוקת הינו - מנחם , השם לין הוא היותר מומלץ , מאחר ומתקבל צד יותר פשרן , ביטויי , יצירתי ועוד .
גם כי , עלול להיות קושי תקשורתי , חברתי ... בשל העובדה שכלפי חוץ , תראה צדדים רכים , רגישים , ביישניים , מול הפנים היותר חד , ענייני וחותך .
מכאן שיהיה חשוב לה שלא להראות את דרך החשיבה שלה , כך שיווצר קושי חברתי תקשורתי ,
השם ליפז מנחם , מוכיח על צדדים גבריים , נוקשים ואינדבדואליים מדי .
לשיקולכם !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השם לני לבתשירן24/12/2015
אשמח לחוות דעת לגבי השם. טרם ילדתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
השם לני לבת - תגובה
ליאת יוגב07/01/2016ההתייחסות לשם נקבעת על פי תאריך הלידה והשם המלא , כך שלא אוכל לומר דבר בעניין בחירת שם - "לני" צייני לפחות את שם המשפחה ואומר לך חלק מהתשובה ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם משפחה
שירן07/01/2016שם משפחה "יגודה"
חוץ מהשם "לני" אשמח גם לבדוק את השם " גפן".
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שם משפחה - תגובה
ליאת יוגב08/01/2016השם גפן -אופציה . השם לני - פחות טוב , מספרים גבריים , כמו גם נוצר צירוף מספרים 13-4 תחושת תקיעות וחוסר שביעות רצון ..
חזרי להתייעץ לאחר הלידה , כשנדע תאריך לידה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לבתיפית22/12/2015
שלום, אני צריכה ללדת בע"ה חודש הבא,מתלבטת לגבי שם לבת: ירין,נוגה,ליבי או רומי.אשמח לקבל הכוונה.תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין שם משפחה
יפית22/12/2015שם משפחה זינגר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בחירת שם לבת - תגובה
ליאת יוגב22/12/2015יפית , חשוב לדעת את תאריך הלידה , ובכל זאת אפשר לראות שמבין השמות שהצעת , נכון לכרגע , מבלי לדעת נתון של 50% מערך המפה , השמות ירין ונוגה אפשריים ,
השמות האחרים , יוצרים מפות בעייתיות ...
חזרי להתייעץ לאחר הלידה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לבת
יפית22/12/2015תודה רבה , אחזור בע"ה להתייעצות נוספת:-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבנייפעת17/12/2015
שלום רב, מתלבטים עם שם לבננו שנולד ב 16.12 בשעה 3.20 .
שמות שעל הפרק:
צורי, אורי (שמתחרז עם כדורי לא כמו האור שלי), חגי, דרור, ירון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שם לבני - תגובה
ליאת יוגב17/12/2015יפעת , מהו שם המשפחה של התינוק ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי - שם משפחה
יפעת17/12/2015שם משפחה - איטח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שכחתי - שם משפחה - תגובה
ליאת יוגב17/12/2015מבין השמות שהצעת , השם צורי הוא היותר מתאים , אפרט בהמשך ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצורי ושמות אחרים
יפעת17/12/2015אשמח לשמוע למה והאם בכל זאת כדאי לחפש שם אחר.
(אני התאהבתי בשם עוד כשהיה בבטן, בעלי פחות..)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
צורי ושמות אחרים - תגובה
ליאת יוגב17/12/2015מספר הגורל של התינוק הוא 9 ,מספר המוכיח על יכולת הבנה, נתינה , רצון לבגדול לצדק ואמת , צורך במרחב מחיה וחשוב להגיע אליו ממקום של טוב ועד חצי המלכות ...,
מול זה , השם צורי , יוצר מפה שיש בה חלקים מנהיגותיים ועוצמתיים מפה הרמונית ונפלאה , לכן מומלץ בחום .
השמות האחרים נבחנו אף הם , אך לא נמצאו כמתאימים ..,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמות נוספים לבדיקה
יפעת19/12/2015אשמח לבדיקה של כמה שמות נוספים לבני -
גלעד, אלון, אלעד, ארז , הלל , עילם ושגיא
תודה וסליחה על הנדנוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שמות נוספים לבדיקה - תגובה
ליאת יוגב19/12/2015מבין השמות שהצעת , השם אלון , האפשרי ביותר , כאשר המפה המתקבלת מספר גורל 9 , יכולת הבנה נתינה , רצון לבגדול , ללכת עם צדק ואמת ומרחב מחיה ..
השם המלא הוא 7 , מספר של איכות , תובנה חכמה , אך גם , שמירת חיץ מסויימת , המפה כולה , מפה מאד מנטלית , תובנה וחכמה .
אפשרות נוספת , לנסות ולהתחבר לשמות שהערך הגימטרי שלהם הוא 7 , 4 או 9 .
חזרו להתייעץ !
זאת במידה ולא שלמים עם השם אלון ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי
יפעת20/12/2015הערך הנומרולוגי של השם הפרטי צריך להיות 9 7 או 4 או ביחד עם שם המשפחה? ואז עלינו לחפש שמות פרטיים בערכים 8 6 ו 3 . (צורי = 9 , אלון = 6 .)
לא הבנתי - תגובה
ליאת יוגב20/12/2015צודקת , השם צורי יכול בהחלט להתאים ! המפה המתקבלת , הינה מפת מנהיגות
מאד עוצמתית ויכולת להוביל .
מפה הרמונית ונפלאה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוהה לגבי השם של הבת שלי...ש ב ת י י ב16/12/2015
הסיפור הוא כזה,
לפני שהיא נולדה היה שם שממש רציתי, אך התלבטתי מאחר והוא לא נפוץ כ"כ, והיה לנו בשיקול גם "שיר".
לאחר הלידה בתאריך 24.2.15 בעלי ואני התלבטנו רבות, במיטה ליד היתה מישהי שאמא שלה נומורולוגית והיא הציעה לייעץ לנו.
נתנו לה את השם שרציתי, "שיר" ו- "פנינה" (שעלה כמעיין בדיחה).
לגבי השם שרציתי, היא התנגדה נחרצות (לא מציינת אותו מאחר ואולי בעתיד אשתמש בו לבת אם תהיה), טענה שהוא יעשה לה קשיים בעולם (משהו כמו מחזק יותר את מה שהיא נולדה איתו ולא מהווה איזון, שהיא לא תהיה מחוברת לרגש שלה וכו)
כך גם לגבי השם שיר,
מהשם פנינה היא מאוד התלהבה ואמרה שהוא 100% מתאים לה.
כמובן שלא באמת התכוונו לקרוא לה כך, כי זה שם ישן מידי לטעמי.
הדבר הזה הוציא אותי מבאלאנס לגמרי, ופשוט לא הצלחנו לבחור שם.
השמות ששקלנו נשללו (כי איך נבחר לה משהו בידיעה שזה לא טוב עבורה?) ופשוט לא הצלחנו למצוא שום שם שנראה הולם אותה (כי כבר לא הינו מחוברים לשום שם).
היא היתה כשלושה שבועות בלי שם, והחלטנו רק מאחר וערכנו טקס בבית כנסת שאליו כל המשפחה הוזמנה.
גם כשבעלי יצא לבית הכנסת עוד קראתי לו מהרחוב ולא הינו סגורים על עצמינו.
השם שבחרנו - נ ע מ ה פ ר ל
(שם משפחה בכותרת)
אשמח לדעת האם בסוף בחרנו משהו שמבחינה נומורולוגית מתאים.
בפועל, כולם מתלהבים כמה שהשם מתאים לה :)
תודה מראש
יפעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תוהה לגבי השם של הבת שלי... - תגובה
ליאת יוגב16/12/2015לא הבנתי מהי השאלה , האם מתייעצת לגבי השם נעמה ?או נעמה פרל ?
כשבחרת בשם , למה התכוונת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשם הוא
יפעת16/12/2015נעמה פרל (2 שמות), כולם קוראים לה נעמה
השם הוא - תגובה
ליאת יוגב17/12/2015דברי איתי, אנסה לענות לך ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקתליאורה14/12/2015
היי אבקש עזרה בבחירת שם לביתי הקטנה שתיוולד בע"ה בסוף דצמבר תאריך משוער 28.12.2016 שם בעלי ואני (ליאורה ורפי זיתוני ) מבין הששעות שעולים לי הם:שירה ,עלמה ,יהלי ,אוריה אשמח לעצתכם או האם יש שם שמתאים יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחירת שם לתינוקת - תגובה
חנה עטיה14/12/2015שלום לך,
תאריך הלידה הוא קריטי בהמלצה לשם לילדה שתיוולד לך.
אני יכולה בשלב זה לשלול שמות, ולאחר הלידה אעזור לך במציאת שם שיצור לילדה מפה הרמונית כמה שניתן.
מבינה שעדין בשנת 2015.
שירה ואוריה אפשריים בשלב זה.
אני מציינת שוב שרק לאחר הלידה אוכל לבחון איזו מפה נומרולוגית נוצרת לילדה.
אני לרשותך.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקתהילה01/12/2015
הי נולדה לנו תינוקת בתאריך 30.11.15
שם משפחה טננבאום, רציתי לדעת איזה שמות מומלצים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
הילה01/12/2015אוסיף ואומר שאנחנו אוהבים את השם דניאלה.. רציתי לדעת אם זה יתאים לתינוקת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך - תגובה
ליאת יוגב01/12/2015מספר הגורל של התינוקת הינו 4 , מספר המוכיח על הצורך בבטחון מסגרת יציבות , מידה רבה של בגרות ואחריות .
מול זה , על פי השם דניאלה , נוצרת מפה הרמונית , בעולם הצרכים שלה , מאחר ונוצר גם מספר 5 (על פי כל אותיות א ה ו י ) , שזהו מספר מאד קונפליקטי למספר הגורל 4 , עלול לימים ליצור בעייתיות בכל ההיבט הזוגי .
נכון יהיה לנסות ולהתחבר לשמות פרטיים שהערך הגימטרי שלהם 1 (גם אם דניאלה 1 , לא מתאים ) , או שמות בערך גימטרי 6 .
חיזרו להתייעץ !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינוי שםקרול26/11/2015
שלום, יש לי ילדה בת 6 חודשים לקח לנו לא מעט זמן לבחור שם לילדה מכיוון שלא הייתה הסכמה בעלי רצה ניצן ואני רונה,נעמה,נעמי ועוד. רציתי משהו מתוק ונעים.
בסופו של דבר הסכמנו על מעיין אבל אף אחד מאיתנו לא באמת קורא לה מעיין אני מחוברת קצת ובן הזוג שלי והשאר לא.
לפני יומיים אבא של בעלי נפטר ושמו אלכס ובעלי נורא רוצה שנחליף את השם לאלכס
אני חושבת שאלכס לבת מיוחד ויפה קשה לי להגיד שאני מתחברת אבל בעיקר חוששת לקרוא על שם מישהו שנפטר שהיו לו בעיות בריאות ובכלל להעביר הלאה.
השם האמיתי של אביו היה אליק אבל כולם קראו לו אלכס
שכחתי לציין ששם המשפחה לנצמן
תאריך הלידה של הילדה 26/4/2015
אשמח לתגובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינוי שם - תגובה
חנה עטיה27/11/2015שלום לך קרול,
הסיפור שלך מאוד מעניין:
נתחיל מכך שהיעוד של בתך הוא מספר 2 שזה אומר שהיא הגיעה לעולם להיות רגישה ורכה, נשית ומתחשבת, אוהבת זוגיות ואינטימיות.
השם מעיין יוצר לה מפה הרמונית בהחלט. עם יכולות של ארגון וניהול, דינאמיות ויכולות טובות.
כאשר אם בוחרת שם לילדה חשוב מאוד שהיא תאהב את השם אותו העניקה לילדה. זה קשור לקשר הרגשי שלך אליה.
המפה שניתנה בלידה היא המפה הקובעת היא כ 80% מאיך שהילדה תתנהל בעולם.
השם אלכס יוצר לילדה מפה דיס הרמונית במיוחד. 2 המספרים, 1 מול 2 שהם במיוחד קונפליקטים ובמיוחד כאשר זה בתוך אותו בן אדם. לכן מאוד מאוד לא אוכל להמליץ על החלפת השם הזה.
מצד שני כפי שהסברתי חשוב מאוד שתאהבי את השם הנבחר.
ולכן מציעה: נסי להתחבר לשם שהענקת לילדה, חישבי כמה ימים ואם החלטת שזה לא מסתדר חישבי על שמות נוספים ואעזור לך בשמחה.
אני לרשותך.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקטל17/11/2015
שלום רב
הבן נולד ב 15.11.15 בשעה 18:32
ללירון וטל גולדנברג
אנחנו מאד רוצים לקרוא לו ליאו.
האם מומלץ?
תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם לתינוק - תגובה
חנה עטיה17/11/2015שלום רב,
הילד הגיע לעולם עם יעוד מספר 7 - יעודו להיות חכם ובוגר, עמוק, רציני, עומק רגשותיו העמוקים עלולים לגרום לכך שפחות ישתף בהם.
השם ליאו חד משמעית לא מומלץ - נוצרת כאן דיס הרמוניה בעולמו הפנימי עם עצמו - בחירות הלב.
חישבו על שמות נוספים ואעזור לכם בשמחה.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לבן
טל17/11/2015השמות הנוספים הם:
בעדיפות ראשונה עדי, עמית, אלון או רני, לביא.
תודה על העזרה טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמות נוספים
טל17/11/2015אופציות נוספות:
איתן, אדר, הדר ואיתמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמות נוספים - תגובה
חנה עטיה17/11/2015שלום לך,
השמות עמית ואדר יוצרים את המפה ההרמונית ביותר לילד.
נוצרת מפה גברית, עם חוכמה רבה, מנהיגות וגם שליטה רגשית.
יחד עם זאת, אדר עדיף על עמית.
גם השם רני אפשרי - מפה רוחנית עם יכולות לעסוק בכל תחום בו יבחר.
בהצלחה רבה בגידולו.
הפנו אותו ללימודים גבוהים, להתעמק בכל תחום בו יבחר.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה בנוגע לשמות
טל18/11/2015ראשית כל תודה רבה על תשובתך המהירה .
הצעת את השמות רני ואדר.. אך מה מבין השמות מומלץ יותר.
תודה טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה בנוגע לשמות - תגובה
חנה עטיה18/11/2015שלום רב,
בתשובה לשאלתך:
2 השמות מתאימים, אך לפי דברי כבר ניתן להבין שאדר יוצר מפה טובה יותר כאשר גם רני אפשרי בהחלט.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שםרוית רז15/11/2015
שלום רב,
אנחנו ממש לפני הברית ומתלבטים לגבי שמו של בננו.
הוא נולד ב8.11 בשעה 23:24 .
שם המשפחה שלנו הוא רז .
והשמות שחשבנו עליהם : אייל, איתן, אמנון , אדר , אורן .
נשמח לעזרה
יום מקסים
רוית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בחירת שם - תגובה
ליאת יוגב16/11/2015מספר הגורל של התינוק הינו 9 , מספר המוכיח על מנהיגות עוצמה , רצון לבגדול , נתינה רבה , צורך "לתקן העולם " ועוד .
מול זה , השמות שהצעת , יוצרים מפות רכות מדי נשיות , או לחילופין קונפליקטיות ,
נסו להתחבר לשמות פרטיים , שהערך הגימטרי שלהם 1 או 8 .
חיזרו להתייעץ !
ניתן להיעזר באתר "שם לי"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לבןשיר14/11/2015
הי אני בהריון, עתידית ללדת ב29.1.16
אנחנו מאוד אוהבים את השם רני מה דעתך עליו??
שם המשפחה הוא גבאי
מאוד אוהבים גם רון אורי אותי
אבל רני מאוד מיוחד עם משמעות חיובית ומופיע גם בתנך , אשמח לתשןבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחירת שם לבן - תגובה
חנה עטיה14/11/2015שלום לך,
תאריך הלידה הוא קריטי בהמלצה על שם לתינוק שיולד לך.
לכן רק אחרי הלידה ניתן להמליץ על שם מתאים.
השם רני יוצר מספרים מאוד הרמוניים סביב היעוד אך מאוד רכים, טובי לב ונשיים מדי לבן.
רון ואורי אפשרי בשלב זה עד שנדע את תאריך הלידה.
ממליצה לפנות לאחר הלידה ואעזור לך בשמחה.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקת חמודהאורן13/11/2015
בוקר טוב,
בשעה טובה ילדתי אתמול, 12.11.15, בשעה 12:27, את בתי. אני מתלבטת בין ארבעה שמות -
אדווה, פלג, מעיין, גלי.
שם המשפחה הוא קוסובסקי.
אשמח לחוות דעת.
תודה ויום נפלא :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחירת שם לתינוקת חמודה - תגובה
חנה עטיה13/11/2015שלום רב,
הילדה הגיע לעולם עם יעוד מספר 22/4 - 4 האוהב שגרה, חיים מסודרים, בטחון כלכלי, אחריות, מעשיות ופרקטיות ופחות רגישות. בבגרותה תוכל להגשים את המאסטר 22 בעשיה בגדול במנהיגות וכו.
השם אדווה יוצר לילדה מפה יפה עם מנהיגות כישורים מאוד מאוד מיוחדים בטיפול באנשים, בילדים וכו. ילדה מאוד מוכשרת לכוונה ללימודים מאוד גבוהים ורציניים.
ממליצה לאפשר לה להיות עוצמתית, חכמה, מנהיגה ולא להיבהל מזה. יחד עם זאת כן לשוחח איתה על רגשות ועל עולמה הפנימי שפחות תרצה לשתף.
בהצלחה בגידולה.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם לתינוקת חמודה - תגובה
חנה עטיה13/11/2015שלום רב,
הילדה הגיע לעולם עם יעוד מספר 22/4 - 4 האוהב שגרה, חיים מסודרים, בטחון כלכלי, אחריות, מעשיות ופרקטיות ופחות רגישות. בבגרותה תוכל להגשים את המאסטר 22 בעשיה בגדול במנהיגות וכו.
השם אדווה יוצר לילדה מפה יפה עם מנהיגות, כישורים מאוד מאוד מיוחדים בטיפול באנשים, בילדים וכו. ילדה מאוד מוכשרת מציעה לכוונה ללימודים מאוד גבוהים ורציניים.
ממליצה לאפשר לה להיות עוצמתית, חכמה, מנהיגה ולא להיבהל מזה. יחד עם זאת כן לשוחח איתה על רגשות ועל עולמה הפנימי שפחות תרצה לשתף.
בהצלחה בגידולה.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
אורן14/11/2015בוקר טוב,
תודה רבה על התגובה המהירה.
בעלי מעדיף את השם פלג. רציתי לשאול מה דעתכן עליו?
תודה רבה ושבת שלום :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
חנה עטיה14/11/2015שלום רב,
לא ולא - מצטערת.
נוצר מספר קארמטי בחשיבה ולכן לא מומלץ.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה על ההטרדה
אורן15/11/2015עדיין אין הסכמה בין הצדדים המעורבים...
איך השם מעיין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה על ההטרדה - תגובה
חנה עטיה15/11/2015שלום רב,
השם מעיין לא מומלץ.
דיס הרמוניה בקו המרכזי יעוד - יכולות כ 70% מהמפה.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
אורן15/11/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקאלונה08/11/2015
שלום אתמול בשעה 13:23 ילדתי את בני השני 7.11.15 מעוניינת לברר אם ירדן זה שם מתאים וגם דניאל אני פחות מתחברת לשם הזה אבל הבן זוג רוצה... אשמח גם לקבל הצעות לשמות נוספים שאולי יותר מתאימים שם משפחה אליהו תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בחירת שם לתינוק - תגובה
ליאת יוגב08/11/2015מספר הגורל של התינוק הינו 8 , מספר המוכיח על צדדים פרקטיים , מעשיים , שאפתניים , צורך בלחץ תמידי , פחות יאהב סמכויות ועוד . מול זה , מבין שני השמות , אפשר היה לחשוב שדוקא השם דניאל , הוא היותר מתאים , נוצרת מפה מרככת במידה רבה את הצדדים הנוקשים מדי שאליהם נולד , יום לידה 7 גורל 8 , המספרים האחרים , שמתקבלים במפה , הם מספרים חברותיים רכים ופשרניים , במידה רבה , לכן המפה נראית כמתאימה ,
הדבר הבעייתי שנוצר , בבחירת השם דניאל , שמספר הפצע הגלגולי , תואם למספר הגורל , פצע גלגולי 8 מספר גורל 8 , מה שיקשה עליו במידה כזו או אחרת לממש את יעודו .
השם ירדן , לעומת זאת , יוצר שם מלא 19-1 , גם אם המפה על פניה הרמונית בהחלט , אך ה-19-1 עלול ליצור מצבים של קורבנות , מסכנות , או עליונות התנשאות .
לפעמים יראה עצמו בעליונות , לפעמים בתחושת הקורבנות וכו.
משום כך , השם ירדן , פחות מומלץ !
במידה ויש לכם שמות נוספים , הציעו אותם !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוק -בןענת30/10/2015
היי
נולד לנו בן ב28.10.2015
שם משפחה - פז
השמות שעליהם מתלבטים: לירן, אלמוג, עמית, תומר.
אשמח לקבל חוות דעת בהקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שם לתינוק -בן - תגובה
ליאת יוגב30/10/2015מספר הגורל של התינוק הינו 1 , מיום לידה 1 -28 , מבין השמות שהצעתם , השם לירן נראה היותר הרמוני למספר הגורל שנולד אליו , גם כי , נוצר מצב שלפיו, מספר הפצע הגלגולי הינו 1 , כלומר , נועד להיות עצמאי יחודי , בדרכו המיוחדת , אך זהו גם הפצע שלו , הוכחה , לכך שבגלגולים הקודמים לא איפשרו לו ללכת עם המיוחדות שבו ,,
לכן , נכון לנסות ולהתחבר לשמות נוספים , שמות בערך גימטרי 2 , 6 ו- 3
חיזרו להתוועץ!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לבן המשך התייעצות
ענת31/10/2015אוקיי תודה!
מה עם השמות- אופיר, איתמר, אופק, עומר, רותם...
אודה לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שם לבן המשך התייעצות - תגובה
ליאת יוגב31/10/2015חשוב לשים לב לאפשרויות שציינתי בתשובתי הקודמת , שמות פרטיים 2 , 3, או 6 , יצרו הרמוניה עם מספר הגורל -1 , כל שם אחר , יוצר קונפליקט על ציר גיבוש האישיות , לכן השמות אופיר , עומר , רותם , אופק , הינם שמות בערך גימטרי שונה למה שציינתי , לכן יוצר קונפליקט לא מיטיב ..
השם איתמר =3 , אך למרות זאת , נוצר קונפליקט בין החלק של מספר הגורל , לכל אותיות א ה ו י , של השם המלא 1 מול 2 , שיוצר בעייתיות בכל הקשור לנושא עולם הצרכים שלו , כמו גם ציר הזוגיות , קונפליקט בציר הזוגיות , עלול ליצור חוויות משבריות , לימים בנושא זוגיות .
נסו להתחבר לשמות נוספים , שהערך הגימטרי שלהם , 2 3 או 6* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות שם לבתאייל27/10/2015
הי
אשמח לייעוץ לגבי בת בכורה שנולדה ביום חמישי האחרון, בתאריך ט' בחשוון (22.10)
חשבנו על -ירדן, אופציות נוספות גפן, רביד, ניצן,
שם ההורים- אייל ואיילה
שם משפחה- לוי בונה.
תודה רבה
'האיילים'
:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות שם לבת - תגובה
חנה עטיה27/10/2015שלום רב,
הילדה נולדה עם יעוד מספר 4 - יעודה לאהוב שגרה ובטחון כלכלי, להיות פרקטית ומעשית, אוהבת סדר ופחות רגישה.
גם יום הלידה 22/4 נותן לה אנרגיות דומות.
זה אומר שצריך להעניק לה שם שיוסיף לה רכות ונשיות.
השם ירדן לא עושה זאת. אלא יוצר מצב של 80% מהמפה מספר 4 - עלול לבוא לידי ביטוי השלילי של המספר - עקשנות, קושי להיות גמישה ולקבל את המציאות כפי שהיא.
שאר השמות גם לא יוצרים מפה הרמונית לילדה.
ממליצה לחפש שמות פרטיים במספרי - 2 או 6 אבל:
לא כל שם שתציעו יתאים, אלא אבדוק כל שם איזו מפה הוא יוצר.
אני לרשותכם.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייעצות שם לבת - תגובה
חנה עטיה27/10/2015שלום רב,
הילדה נולדה עם יעוד מספר 4 - יעודה לאהוב שגרה ובטחון כלכלי, להיות פרקטית ומעשית, אוהבת סדר ופחות רגישה.
גם יום הלידה 22/4 נותן לה אנרגיות דומות.
זה אומר שצריך להעניק לה שם שיוסיף רכות ונשיות.
השם ירדן לא עושה זאת. אלא יוצר מצב של 80% מהמפה מספר 4 - ומכאן עלול לבוא לידי ביטוי השלילי של המספר - עקשנות, קושי להיות גמישה ולקבל את המציאות כפי שהיא.
שאר השמות גם לא יוצרים מפה הרמונית לילדה.
ממליצה לחפש שמות פרטיים במספרי - 1 או 6 אבל:
לא כל שם שתציעו יתאים, אלא אבדוק כל שם איזו מפה הוא יוצר.
אני לרשותכם.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייעצות שם לבת-המשך
אייל28/10/2015תודה חנה
מה לגבי-
כרמל
רביד
שקד
יערה
עמית
תמר.
תודה רבה.
אייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייעצות שם לבת-המשך - תגובה
חנה עטיה28/10/2015שלום רב,
המלצתי לכם להציע שמות במספרי 6 או 1 - יערה 6, תמר 1.
תמר - נוצרת מפה שבחשיבה יושב מספר הנוגד את היעוד, דבר העלול לגרום לקושי בבחירות הלב בבגרותה.
יערה - נוצרת מפה הרמונית בחלקה, אך בוגרת וקושי בתקשורת עם הסביבה.
המשיכו לחפש שמות במספרי 6 או 1.
אני לרשותכם.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)