מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- החלפת שם לתאומים שנולדו ב-6.6.17עופרה בר לב26/09/2017
שלום רב,
ב6.6.17 ילדתי תאומים בת ובן. (זה גם התאריך בו נולדה הבת הבכורה שלי - כולם באותו תאריך).
הם נולדו לאחר הריון קשה מאד בשבוע 34 והיו כחודש בפגייה. שם לחצו עלינו לתת להם שם כיוון שזה גורם לחיבור לתינוקות ומחזק אותם. קראנו להם מיקה ויאיר אך איני מתחברת לשמות כלל. אני לא ישנה בלילה, לא מצליחה לקרוא להם בשם ורוצה להחליף להם לשם אחר.
אני אשמח לעזרה. אני ממש אובדת עצות.
לבת הבכורה קראנו רונה. (שנולדה גם באותו תאריך בשנת 2012)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בחירת שם
ליאת יוגב26/09/2017אחד הדברים החשובים ביותר בבחירת השם לתינוק , זו העובדה שחשוב שאמא תאהב את השמות שבוחרת , במידה ואינך מתחברת לשמות , חשוב שתעברי על רשימת שמות שאוהבת ,(ניתן להיעזר באתר "שם לי") . תציעי השמות ואז נוכל להתחיל ולבחון מה מתאים יותר , אך מאד חשוב לציין את שם המשפחה של התאומים ?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם משפחה בר-לב
עופרה בר לב26/09/2017שם המשפחה שלנו הוא בר-לב (זה שם שעברתנו)
אני מתחברת לשם מיכאלה או אלה אך פתוחה להצעות. לבן חשבתי על השם ירון למרות שגם ליאיר אני לאט לאט מתחברת.
למיקה כלל לא. שם מקסים אבל לא מתאים לה בכלל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בחירת שם
ליאת יוגב26/09/2017דברי איתי מחר אחרי 9.30 ואנסה לייעץ לך , בשמחה !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמות לתאומים
חנה עטיה26/09/2017שלום לך,
יעודם של התאומים הינו 13/4 - זה אומר שהם הגיעו לעולם לחיות חיים מסודרים, מאורגנים, עם בטחון כלכלי, עבודה קבועה, מעשיות, פרקטיות וכו.
המפה שנוצרת למיקה בהחלט טובה, היעוד מוקף במספרים רכים ונשיים שבהחלט מתאימים ליעוד. כלפי העולם היא תפגין יותר חברותיות ותקשורת, אך בתוכה תהיה פחות חברתית. ליאיר המפה פחות הרמונית.
חשוב שתאהבי את השמות שאת בוחרת לילדיך - כי זה הקשר שלך אליהם.
אני לרשותך.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלפת שם לתאומים
עופרה בר לב26/09/2017היי חנה, תודה על התשובה המהירה.
את קריאת המפות שאת רואה לילדים זה עם השמות הנוכחים? לא הבנתי מה זה אומר 13\4. שרצף השם הפרטי עם המשפחה יהיה 4 או 13?
האם יש שמות שמומלצים לשניהם? חשבתי על אלה, מיכאלה, אלונה, ירון, אלון. פתוחה לעוד הצעות.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמות לתאומים
חנה עטיה26/09/2017שלום לך,
תאריך הלידה המלא הוא יעודו של האדם. הוא הסיבה מדוע הגענו לעולם. יש כאן 4 ויש את ה13 - שקצת מקשה על האדם להגיע ליעודו.
השם הפרטי עם שם המשפחה, אלה הן היכולות הנרכשות, איך אדם פועל בחיים, איך פותר בעיות, איך בעבודה וכו. הכי חשוב שמספר היעוד יהיה הרמוני לשם המלא. אנו משתדלים לא להחליף שם כי השם המקורי מהווה כ 80% והשם הנוסף יוסיף שינוי רק של 20%. מצד שני כפי שציינתי, מאוד חשוב שהאם תאהב את השם אותו היא מעניקה לרך הנולד. השם הוא מתת המודע של האם ולכן חשוב שהיא תבחר בשם ותתחבר אליו, כדי שגם תתחבר ותאהב את ילדיה.
אם החלטת להחליף שמות - אני אבדוק לעומק את השמות שהצעת.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמות נוספים
חנה עטיה26/09/2017אלה, מיכאלה, אלונה - יוצרים לילדה מפות דיס הרמוניות. מיקה ממש עדיף.
גם אלון וירון יוצרים מפות דיס הרמוניות.
חפשי באתר "שם לי" - לבן שמות במספר 8. אני אבדוק כל שם איזו מפה הוא יוצר לבן.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלפת שם לתאומים
עופרה בר לב26/09/2017אני אחפש. ואם ארצה להחליף למיקה?
אני אשמח להצעות. חשוב לי שמות שמסתיימים ב-ה' בשבילה וחשוב לי שמות ישראלים ועבריים. (לא ליאו, אלכס, רומי).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיקה
חנה עטיה26/09/2017חפשי מספרי - 2 או 6.
כל שם אבדוק לעומק איזו מפה הוא יוצר לרך הנולד.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקת - נויה הודיהTuly24/09/2017
שלום רב,
אשמח לייעוץ
תאריך לידה 31/07/17 שעת לידה 19:20
השמות שהחלטנו עליו לבסוף הם 2 שמות נויה הודיה ...
אשמח לקבל חוות דעתך על הבחירה ... והאם עשינו נכון ... חייבת לציין שלקח לנו זמן ..
בברכת שנה טובה ומתוקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בחירת שם
ליאת יוגב25/09/2017האם כשבוחרים השם מתכוונים לשני השמות או לשם נויה והשם השני בת.ז בלבד - הודיה ? מהו שם המשפחה של התינוקת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
Tuly25/09/2017השם נויה ובתעודת זהות תוספת הודיה ... שם משפחה ארביב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בחירת שם
ליאת יוגב25/09/2017חשוב להתייעץ לפני הבחירה ,אם תרצי הסבר ,דברי איתי , בשמחה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבן- תום או דיןלילי19/09/2017
הי
שואלת כי מתלבטת בין שני שמות לבן: תום ודין.
בבקשה ללא הסבר על האיסורים למיניהם ידועים לי כולם. מסקרן אותי מה יותר יפה בלבד.
תום יפה בעיניי אבל פוחדת שכל הזמן ישאלו ב ת' או ב ט'... דין גם יפה אבל פוחדת שנשמע מנוכר מדי.
מה אתם אוהבים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תום או דין
חנה עטיה19/09/2017שלום לך,
לא ידועים לי שום איסורים !!, מה יותר יפה זה טעם אישי. את בתור האמא של התינוק אמורה לאהוב את השם שאת בוחרת לרך הנולד.
אני בתור נומרולוגית בוחנת את צירוף תאריך הלידה המלא, שם משפחה ושמות שאת מציעה ובודקת לעומק איזו מפה נוצרת כדי שיהיו לילד חיים טובים כמה שניתן. אם ברצונך בעזרתי צרפי את הנתונים החסרים ואעזור לך בשמחה.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבעיה שלא יודעת להחליט...
לילי19/09/2017אפשר גם בלי תאריך לידה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתום או דין
חנה עטיה20/09/2017שלום לך,
תאריך הלידה הוא הכי חשוב ביעוץ הנומרולוגי. הוא הסיבה אליה הגענו לעולם, הוא הצרכים הרגשיים העמוקים שלנו והאירועים השונים שנעבור במהלך החיים.
איני יכולה לייעץ בלעדיו.
תנסי להתחבר לאחד השמות שעולים בראשך, "לישון על השמות בלילה" ולנסות להתחבר לאחד מהם...
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לני, נטע או תומר לבתגליה17/09/2017
הי
מתלבטת מאוד בין השם לני, נטע או תומר לבת. מתאריך הלידה נאמר לי שמספר הגורל הוא 4.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בחירת שם
ליאת יוגב17/09/2017מהו שם המשפחה של התינוקת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התאמת שם לתינוק - ינאי, אביתר, ניתאירונית יגל15/09/2017
שלום
ילדתי היום 14/9/17 בן ואני מתלבטת בין 3 שמות - ינאי, אביתר, ניתאי.
אשמח לדעת אם מה הכי יתאים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בחירת שם
ליאת יוגב15/09/2017מהו שם המשפחה של התינוק ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהש
רונית15/09/2017שם המשפחה יגל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
רונית
ליאת יוגב15/09/2017מספר הגורל של התינוק 6 ,דגש על משפחה אהבה הרמוניה , המון רגישות , מבין השמות שהצעת , השם אביתר הוא השם היותר מתאים , צדדים רכים מול היכולת להיות חזק ,פרקטי מעשי . בהצלחה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקת - נעמה סול אדוה אמיליהדניאל14/09/2017
מתלבטים בין השמות נעמה סול לאדוה אמיליה. התינוקת נולדה ביום 12 בספטמבר 2017. שם משפחה קמפוס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בחירת שם
ליאת יוגב14/09/2017מספר הגורל של התינוקת -4 , מספר המוכיח על הצורך בבטחון ,מסגרת ,יציבות ,אחריות .. כל אחד מהשמות שהצעת ,יוצר מפה קונפליקטית למספר הגורל ומשום כך , לא ניתן להמליץ על מי מהשמות . נסי להתחבר לשמות שהערך הגימטרי שלהם הינו 8 , כדי ליצור הרמוניה למספר הגורל , השם המלא שיתקבל יהיה 6 - הרמוני למספר הגורל . תעזרו באתר "שם לי" חיזרי להתייעץ !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לתינוקת ייעוץ
דניאל14/09/2017מה לגבי השם נעמה קמפוס או אדוה קמפוס. ללא השם השני.
דניאל
ליאת יוגב14/09/2017דברו איתי .. כשבוחרים השם מתכוונים לשני השמות ? או לשם הראשוןוהשני בת.ז בלבד ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוק לפני ברית מחרקארין מאיר28/08/2017
שלום רב,
בני נולד בתאריך 21.08.2017 בשעה 12:37
שם המשפחה שלנו הוא מאיר
מהו השם המומלץ בשבילו או עם איזה ערך נומרולוגי לבחור?
אפשרויות שחשבנו עליהם:
ירדן
זיו
ירון
כמו כן אם אתן מכירות שם שמשמעותו שחיכינו לו הרבה זמן עד שהגיע (זהו ילד שהגיע אחרי 3 הפלות)
אשמח מאוד מאוד לתשובה מהירה
תודה רבה!
קארין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בחירת שם
ליאת יוגב28/08/2017מספר הגורל של התינוק הינו 3 מספר המוכיח על צורך בביטוי חברה יצירתיות ועוד השם ירדן יוצר מפה רגשית נשית וחברותית , מדובר בבן ולכן , לימים יכול ליצור קושי באינטימיות . השמות ירון וזיו יוצרים ערך גימטרי 5 , שם מלא קונפליקטי למספר הגורל כמו גם ציר הרצוי מול המצוי שמדבר על בחירה מקצועית , לימים , יצור קושי ובעייתיות , לכן השמות לא מומלצים . חפשו שמות פרטיים 2 (לא 11,לירן , מיכאל =11 ולא מומלץ כי יתקבל שם מלא 19 - בעייתי , שמות פרטיים 9 גם הם יכולים להתאים ,חיזרו להתייעץ ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנעשה סיעור מוחות מחדש
קארין מאיר29/08/2017תודה רבה על התשובה המהירה
נשב על השמות מחדש בתקווה שנספיק לחזור ולהתייעץ שוב
תודה! :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמות נוספים
קארין29/08/2017היי ליאת,
שמות נוספים שעלו אם תוכלי לחוות את דעתך
ערך נומרולוגי 2:
איתן
נדב
ערך נומרולוגי 9:
רז
אופיר
יניב
גלעד
שוב תודה רבה,
קארין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קארין
ליאת יוגב29/08/2017מבין השמות שהצעת , השמות -רז ,גילעד או אופיר -אפשריים ; השם אופיר יוצר מפה שמוכיחה על העובדה שנולד להיות ילד בנשמתו , אך יש דרישות ,שיקלוט אותן מצד הסובבים אותו כולל הוריו , כדרישות להשגיות מטרות ופרקטיות , המפה הרמונית , דינמית עם צורך בקצב ועניין . השם גילעד - חשוב שיכתב עם י !! בשום אופן לא גלעד , מפה הרמונית דינמית . צדדים ילדיים מבטאים מול חוזקות ופרקטיות . השם רז מפה רגשית רכה מול יכולת להיות מעשי ועם חוזקות .. לשיקולכם !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה
קארין29/08/2017איתן נדב ויניב פחות מתאים לטעמך בגלל זה לא התייחסת אליהם?
קארין
ליאת יוגב29/08/2017נכון מאד , השם המלא במקרה של איתן / נדב =19 קרמה של בעיית ערך עצמי , הרגשת קורבנות או עליונות .. יניב , מפה המוכיחה שלא מאפשרים לו להיות את ה-3 הקליל שבו ..ועוד סיבות , לא מומלץ !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!
קארין29/08/2017ליאת אין לי מילים להודות לך, אני ממש מעריכה את ההשקעה והתשובות המהירות,
המשך שבוע מקסים!
שוב תודה!
קארין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקת שנולדה ב-14.8.2017 בשעה 13:07מיכל18/08/2017
אנו מתלבטים בין השמות:
1. איילת
2. בת-שבע
שם המשפחה: הורנונג
אודה מאוד על תשובה מהירה עוד היום.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בחירת שם
ליאת יוגב18/08/2017מספר הגורל של התינוקת הינו 5 , מבין 2 השמות שהצעתם , השם בת שבע - עדיף !!!! לא לבחור בשם איילת וגם לא אילת , קונפליקט בעייתי בין 5 ל-7 . בת שבע - מפה רכה חברותית ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
מיכל01/09/2017עזרת לי מאוד. אכן קראנו לה בת שבע, כמו שרציתי:)
אבל מעניין אותי לדעת עוד מדוע השם אילת אינו התאים (בעלי רצה אילת). איזה קונפליקט? אשמח להרחבה.
תודה!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה...
מיכל01/09/2017מספר הגורל 5 זה קשור לתאריך הלידה? והמספר 7 למה הוא קשור?
מיכל
ליאת יוגב01/09/2017בבדיקה ,צודקת אין 7 במפה ובכל זאת השם בת שבע - עדיף !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקת 17.8.17נטלי17/08/2017
היי מחפשים שם לתינוקת שנולדה בתאריך 17.08.17 אמא שרה אבא אלי משפחת יוסף אשמח להכוונה מקצועית לאפשרויות מתאימות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בחירת שם
ליאת יוגב17/08/2017מספר הגורל של התינוקת 8 , נסו להתחבר לשמות שהערך הגימטרי שלהם - 2 ,3 ,6, 9 . ניתן להעזר האת "שם לי" . חיזרו להתייעץ ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיפוש שם לתינוק לפי תאריך לידהנטלי כהן11/08/2017
היי,
בשבת הזו יש לנו ברית ואין כיוון לשם אפילו, רציתי לקבל הכוונה...אולי לפי תאריך הלידה של הילד 4/8/17, תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בחירת שם
ליאת יוגב11/08/2017צייני את שם המשפחה של התינוק !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיפוש שם לתינוק
נטלי כהן11/08/2017שם המשפחה ינאי
בחירת שם
ליאת יוגב11/08/2017נסו להתחבר לשמות פרטיים שהערך הגימטרי שלהם 2 (לא 11, לירן ,לדוגמא=11 אורון=2) שמות בערך גימטרי 7 או 9 כאפשרות נוספת , חיזרו להתייעץ !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיפוש שם לתינוק
נטלי כהן11/08/2017ניצן?
בחירת שם
ליאת יוגב11/08/2017בשם ניצן ינאי , נמצאים מעט מדי אותיות , כלומר ,יי אי , צ ו-נננ -3 פעמים , מכאן שיש שיעורים קרמיים רבים ..מוכיח על הרגשה שחסר לו בתחושה שלו ,אהבה כסף ועוד ועוד , תציעי שמות נוספים .
נטלי כהן11/08/2017גפן
רימון
שקד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בחירת שם
ליאת יוגב11/08/2017השם רימון , אפשרי (מפה שיש בה חלקים פרקטיים בשילוב מספרים עצורים רגשית , גם כי מספרים דינמיים כשהצורך שלו לקצב איטי יותר.. צריך יהיה לדעת לכבד את הקצב שלו המפה הפנימית , כן מוכיחה על צדדים תקשורתיים יותר . השם גפן מפה המרככת יותר את ה-4 רגש הרמוניה ועוד . השם שקד=8 לא מתאים !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מציאת שם לתינוקת שנולדה ב-5 באוגוסטאבקש עזרה10/08/2017
נולדה לי תנוקת מקסימה תאריך 5 באוגוסט 2017.
לא מוצאת שם.
אבקש בכל בקשה את עזרתכן
תודה מראש נועה בן דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בחירת שם
ליאת יוגב10/08/2017מספר הגורל הינו 5 , מספר המוכיח על הצורך בחופש ריגוש עניין סקרנות תקשורת חברה ותנועה ,נסו לבדוק באתר שם לי שמות בערך גימטרי 5 ,7 , או 9 .. חיזרו להתייעץ !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לתינוקת שנולדה ב- 5 באוגוסט 2017
בן דוד נועה16/08/2017אני מבולבלת.
ליאת תעזרי לי.
לא רוצה לעשות טעות.
תודההההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמות לתאומות שאמנם נולדו כברשירה07/08/2017
הי
אמנם התאומות שלי בנות שנתיים וחמישה חודשים. אבל הייתי שמחה לניתוח השמות שנבחרו להן באהבה.
תאריך לידה 25/3/15
בת ראשונה - מדליין משה - שעה 14:40
בת שנייה - אביגייל משה - שעה 14:55
שמי - שירה משה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תאומות בנות שנתיים וחמישה חודשים
חנה עטיה07/08/2017שלום לך,
האתר נועד לעזור לאמהות שזה עתה ילדו....
אם תרצי את עזרתי את יכולה לפנות בפרטי, להבנת המפה של התאומות בנות השנתיים וחמישה חודשים.
אני לרשותך.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לפי תאריך לידהדיקלה04/08/2017
שלום רב! ילדתי ביום רביעי בשמונה בבוקר בת ואני רוצה לדעת איזה שם מתאים לה מבחינת תאריך הלידה 2.8.17 שם שוהם או אגם או ליאם או שי-לי?תודה רבה אשמח לתשובה אשמח לתשובה בהקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם המשפחה - חסר
חנה עטיה04/08/2017שלום לך,
אוכל לעזור לך בבחירת שם לילדה לאחר שתוסיפי את שם המשפחה.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם משפחה
דיקלה ביליה04/08/2017שלום בהמשך להודעה שם המשפחה הוא ביליה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוהם או ליאם
2 השמות שוהם וליאם יוצרים לילדה מפה מקסימה במיוחד. ילדה מוכשרת במיוחד, בכל תחום בו תבחר לעסוק. יצירתיות, נשיות, אוהבת חברה ואנשים, חוכמה וגם מנהיגות בבגרותה. השם שוהם בכל זאת עדיף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשרי להוסיף שם שני לשם
דיקלה ביליה04/08/2017תודה לך על תשובתך המהירה רציתי לשאול דבר נוסף יש כאלה אומרים לי שהשם שוהם לא כל כך רצוי לקרוא לבת ושהוא יוצר חסימה האם זה נכון? ודבר נוסף חשבתי להוסיף לה שם שני נעומי על שם אמא שלי האם זה גם בסדר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוספת שם שני
אני עוסקת בנומרולוגיה ולא מבינה בחסימות (באמת). השם שוהם יוצר מפה נומרולוגית נהדרת עם יכולות נפלאות בבגרותה. יחד עם זאת הילדה רגישה ונחוצה לה הרבה אהבה, תשומת לב, שיחות נפש וכו.
לגבי שם שני - כאשר שם שני אינו בשימוש ביום יום אלא רק נרשם בתעודת הזהות, הוא לא נכנס למפה הנומרולוגית ולכן אין שום בעיה להוסיף אותו.
בהצלחה בגידול הילדה
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לבת, מבקשת לדעת האם השם שהוענק מתאים.בתאל קדוש30/07/2017
שלום יקירות,
שמי בתאל וילדתי את בתי השנייה בתאריך ה5/7/2017. היה לי הפעם קשה מאוד לבחור שם ולאחר המון התלבטויות הענקנו לה את השם טליה. גם לאחר נתינת השם אני חשה כי אני לא שלמה איתו במאה אחוז וזה מאוד מכביד עליי. אשמח לשמוע מכן האם השם מתאים לה בכדי להיות רגועה יותר. שם משפחה קדוש, תאריך עברי יא בתמוז, נולדה ב10:00 בבוקר, אמא בתאל, אבא מאור ואחות בכורה יהל. אשמח לתשובה... תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בחירת שם
ליאת יוגב30/07/2017היי בת אל , תמיד תוהה איך לענות אחרי שהשם נבחר .. ובכל זאת בשל פנייתך , מזמינה אותך לשוחח איתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם השם מתאים
חנה עטיה30/07/2017שלום לך,
יעודה של הילדה הינו 13/4 - היא הגיעה לעולם לחיות חיים מסודרים, עם בטחון כלכלי, עם יכולת של להיות פרקטית, מעשית, מאורגנת, חרוצה ופחות רגישה.
השם הניתן בלידה הוא הקובע במפה הנומרולוגית. הכי חשוב שהאם תאהב את השם אותו היא מעניקה לילדה
השם טליה באמת יוצר כמה קונפליקטים במפה. היא תרצה חיים מסודרים ובלי הפתעות, יותר סגירות ומופנמות והיכולות שלה יהיו של חברה, אנשים, פתיחות, פקחות. מציעה לכוון אותה לעיסוק של ספורט ותנועה.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם השם מתאים
חנה עטיה30/07/2017שלום לך,
יעודה של הילדה הינו 13/4 - היא הגיעה לעולם לחיות חיים מסודרים, עם בטחון כלכלי, עם יכולת של להיות פרקטית, מעשית, מאורגנת, חרוצה ופחות רגישה.
השם הניתן בלידה הוא הקובע במפה הנומרולוגית. הכי חשוב שהאם תאהב את השם אותו היא מעניקה לילדה
השם טליה באמת יוצר כמה קונפליקטים במפה. היא תרצה חיים מסודרים ובלי הפתעות, יותר סגירות ומופנמות והיכולות שלה יהיו של חברה, אנשים, פתיחות, פקחות. מציעה לכוון אותה לעיסוק של ספורט ותנועה.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לבת בכורהמור25/07/2017
שלום רב!
אני עתידה ללדת בתחילת דצמבר בת בכורה ואנחנו מתחילים לחשוב על שמות.
אנחנו רוצים מאוד שלביתנו ולילדים שיבואו אחריה תהיה האות מ' בשם כי זו האות שמתחילה את שמי ומסיימת את של בעלי (אדם).
שמות שחשבנו עליהם: תמר, שוהם, נעמה.
מה דעתך על השמות האלו לפני שאנו יודעים את תאריך הלידה המדוייק?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בחירת שם
ליאת יוגב25/07/2017צייני את שם המשפחה של התינוקת ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם משפחה
מור25/07/2017שם המשפחה הוא מלצקי
בחירת שם
ליאת יוגב25/07/2017השמות שוהם שהם ונעמה , אפשריים , נשתמע לאחר הלידה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
מור25/07/2017תודה רבה!
אתייעץ שוב לאחר הלידה כשיהיה תאריך :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)