מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זקוקה לעזרה בהחלטהיוליה07/10/2014
אני מאוד אודה לעזרתכם!! אני בהריון מתקדם עם בתי השניה. מרגע ראשון ידעתי שאני רוצה לקרוא לה ליה. לא שמרתי את השם הזה בסוד כמו בהריון הקודם.סיפרתי לכמה חברות שככה אני רותה לקרוא לבתי. אך הריון הזה לא פשוט...בהתחלה היה לי חשג לבעיות עם שליה אבל אחר כך הכל הסתדר. עכשיו בסוף ההריון מצאו חשד למום במעי התינוקת... אף אחד לא יכול להגיד האם תצתרך תיקון אחרי לידה או שזה יהיה תקין בסוף..
אני מתחילה לחשוב על החלפת שם .אולי סתם השם לא מתאים לה..ואנחנו ממש קוראים לה בשם כבר. ואולי לספר לאנשים זו הייתה טעות מצידי.מה אתם אומרים? תודה וסליחה על הודעה ארוכה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקוקה לעזרה בהחלטה - תגובה
חנה עטיה07/10/2014ליוליה שלום,
מאחלת לך לידה קלה וטובה.
כאשר אדע את תאריך הלידה, את תוכלי להציע שמות + שם משפחה ואוכל לעזור לך למצוא לילדה שם שיצור לה מפה הרמונית למען יהיו לה חיים טובים כמה שניתן.
חבל עכשיו להיכנס לחרדות בגלל השם עליו את חולמת.
יתכן ולאחר הלידה נבדוק ונראה שהוא כן טוב.
התעזרי בסבלנות ואעזור לך בשמחה לאחר הלידה.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שםשחר26/09/2014
שלום, בעזרת השם אמור להוולד לי בן בנובמבר
אני יודעת שעדיף לחכות לתאריך הלידה אבל רציתי להכין כמה שמות לפני שיוכלו להתאים
השמות שאני אוהבת הם: ירדן,אופק,שחר,רון,לירון,רוני,יניב
שם המשפחה דוד
מה יכול להתאים?
תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחירת שם - תגובה
חנה עטיה26/09/2014שלום לך,
כפי שכתבת, בלי תאריך לידה לא ניתן להמליץ על שם מתאים.
אך אני יכולה כעת לשלול שמות ורק לאחר הלידה לראות איזו מפה נוצרת לילד.
אולי רק רון ויניב באים בחשבון.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך בחירת שם
שחר26/09/2014שאר השמות יכולים כן להיות מומלצים לאחר שתדעי את תאריך הלידה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך בחירת שם
שחר26/09/2014העניין הוא שאני הכי מתחברת לירדן אופק ושחר (שם משפחה דוד),אמורה ללדת בנובמבר
ליניב לא כל כך
ובעלי לא מתחבר לשם רון
דרך אגב יש לי עוד 2 בנות עם שמות של מים: יובל ומעיין
יש מצב שההתאמה תשתנה אחרי שתדעי את תאריך לידה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך בחירת שם - תגובה
השם המלא ותאריך הלידה המלא יוצרים מפה התנהגותית של האדם.
הקשר בין היעוד (תאריך הלידה המלא) והיכולות הנרכשות (השם המלא) - הוא הקו המרכזי כ 70% מהמפה. הכי חשוב שקשר זה יהיה הרמוני.
אך - יש עוד תחומים רבים שנבדקים במפה - תחום בחירות הלב, תחום התעסוקה וכו'.
השמות ששללתי הם בכל מקרה לא מתאימים. כי הם כבר יוצרים סביב היעוד (שעדין איני יודעת אותו) דיס הרמוניה.
חכי ללידה וחשבי עד אז על שמות נוספים.
אני לרשותך.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך בחירת שם-שאלה נוספת
שחר26/09/2014קודם כל תודה רבה
אני אחכה עד הלידה לפי עצתך,רציתי לשאול אם יש שמות שעשויים להתאים רק לפי הנתונים שיש כרגע כלומר שם המשפחה דוד
כדאי להתכוונן לגבי גימטריה מסוימת?
מאוד קשה לי למצוא הפעם שם
אני רוצה שיהיו לי כמה אופציות לפני הלידה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם אופציות נוספות
סיגל26/09/2014שמות נוספים: אלמוג,אביב,אורי,אור,שקד
למשפחת דוד
דרך אגב למה ירדן לא מתאים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם אופציות נוספות - תגובה
מבינה ללבך שאת רוצה להכין שם.
אך בשלב זה אני רק יכולה לבדוק את המספרים סביב היעוד האם הם הרמוניים בינם לבין עצמם ולא בקשר שלהם עם היעוד.
זאת ממש בדיקה ראשונית.
ירדן לא מתאים כי נוצר מספר קארמטי - ובמצב כזה אני ישר פוסלת.
יתכן שמספרי 2, 3, או 8 יתאימו. אך לא כל שם יתאים כמובן גם לא בשלב זה.
קחי את זמנך ומצאי שמות שאת מתחברת אליהם ואני אבדוק בבוא העת איזו מפה נוצרת.
גם אם אומר ששם מסוים כרגע יוצר הרמוניה, כאשר נדע את תאריך הלידה הכל יכול להשתנות.
חנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם המשך
סיגל26/09/2014יכול להשתנות ל 2 הכוונים?
כלומר ששמות שכרגע לא נראים מתאימים יתאימו עם תאריך הלידה?
מה זה מס׳ קרמטי?
זה קשור לשם או למספר הגימטרי?
כי ירדן זה 3* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם המשך - תגובה
שם שפסלתי לא יתאים בכל מקרה !!!
ירדן יוצר מספר קארמטי 19/1 בעיצורים (מהשם המלא) - בתדמית שהוא יקרין לעולם. זה עלול ליצור מצב שדוקא השלילי של המספר יבוא לידי ביטוי.
נכון, ירדן זה מספר 3 והרי הוא לא מתאים.
מעריכה וחושבת שיש מספרי 3 שכן יתאימו.
כנסי לאתר בשם "שם לי" - שם מוצעים שמות עם המספר שלהם.
מספרים קארמטים זה 13/4, 14/5, 16/7, 19/1.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם
סיגל26/09/2014איך מחשבים מספר קרמטי?
שאני אדע להבא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם - תגובה
לדוגמא:
איתי - 1 + 1 + 4 + 1 = 7.
עמית - 7 + 4 + 1 + 4 = 16/7.
מספר קארמטי לא מצמצמים עד הסוף.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם
שחר27/09/2014כשאני מחשבת יוצא לי
ירדן-1+2+4+5=12
דוד 4+6+4=14
14/12* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם - תגובה
חנה עטיה27/09/2014שלום לך,
יפה,
ירדן - 12 = 3.
דוד לא מצמצמים יוצא = 14/5.
ביחד = 14 + 3 = 17 = 8.
קחי רק את העיצורים:
ר, ד, ן, ד, ד, = 19/1.
סיגל27/09/2014עיצורים זה האותיות שלא שומעים, שלא מנוקדות?
מתחת לאות ר׳ ו ד׳ יש ניקוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם
סיגל27/09/2014אני חייבת להבין איך זה מחושב כדי לקחת בחשבון בשמות אחרים
תודה על כל ההסברים ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם
סיגל27/09/2014דוד רושמים עם קמץ/פתח מתחת לאות ד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמא1
סיגל27/09/201419 זה חיבור של האותיות שרשמת ומה זה 1?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמא1 - תגובה
חנה עטיה27/09/2014לאמא שלום,
זה כלל וכלל לא שייך לניקוד, אלא רק לאותיות עצמן.
העיצורים הן כל האותיות שהן לא אהו"י.
סיגל27/09/2014הבנתי ??תודה
ומה זה ה 1?
19 זה רדןדד=2+4+5+4+4=19
למה רשום 19/1
ועוד שאלה איך קובעים שתאריך לידה הוא מספר קרמטי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם - תגובה
חנה עטיה27/09/2014רושמים 19 = 1.
אם תאריך הלידה המלא יוצר 13, 14, 16, או 19 הוא קארמטי.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם - תגובה
חנה עטיה27/09/2014שלום לך,
הפורום נועד לעזור להורים ולהמליץ על שם מתאים לתינוקות שנולדו זה עתה.
לכל מידע נוסף את יכולה להתקשר אישית ולהיעזר בידע המקצועי שלי.
סיגל27/09/2014תודה ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם
סיגל28/09/2014בוקר טוב,
יש לי עוד שאלה כללית אם יש מספר קרמטי בשם אך אין מס׳ קרמטי בתאריך הלידה
מה זה אומר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם - תגובה
חנה עטיה28/09/2014שלום לך,
ההבנה וניתוח המפה הנומרולוגית של האדם היא תוצאה של לימודים ממושכים.
זה אומר שצריך לראות את כל המפה עם כל הפרמטרים (כולל המספרים הקארמטים) ולנתח את מה שקורה לאדם.
מספר קארמטי תמיד נחשב לפחות קל לאדם.
מזמינה אותך ללמוד את התחום.
סיגל28/09/2014אוקי תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לנסיכהדקלה26/09/2014
שלום
ברוך השם ובשעה טובה בתי נולדה ביום 23.9.14 בשעה 23:30 שם המשפחה הינו מלול.
אשמח לקבל ניתוח של השם אדל...
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם לנסיכה - תגובה
חנה עטיה26/09/2014לדקלה שלום,
הילדה הגיע לעולם עם יעוד מספר 3 - יעודה לשמח אתכם, להיות אופטימית וילדית, מקסימה, יצירתית, אוהבת אנשים וחברה.
עם יום הלידה 5 - עולמה הפנימי הינו קליל, חברותי, מקסים, אהבה של חופש ושינויים, פחות מחויבות.
השם אדל יוצר מצב שהיעוד הקליל ילדי מוקף במספרים בוגרים, רציניים, חכמים.
זה נקרא "חנק על היעוד" - היא עלולה להסתובב בעולם בתחושה שלא מבינים את עולמה הפנימי היותר קליל, ילדי ומצפים ממנה להיות בוגרת, רצינית ואיכותית יותר.
ממליצה לחשוב על שמות נוספים.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לנסיכה המשך...
דקלה28/09/2014חנה שוב שלום
ליתר דיוק שעת הלידה הינה 23:45.
כמו כן מה לגבי השם אודל, נויה או יעל?
לעניין השם אדל מה הכוונה חנק על הייעוד? האם השם אדל ממש לא מתאים? זה השם היחיד שהתחברתי אליו בתקופת ההריון...
במידה ואבחר 2 שמות כגון אדל שרה/ אדל שרי האם זה יהיה יותר מתאים לילדה?
להמלצתך המקצועית אודה
דקלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לנסיכה המשך... - תגובה
חנה עטיה29/09/2014שלום לדקלה,
לגבי אדל - כאשר אני אומרת "חנק על היעוד" הכונה היא:
היעוד שזה תאריך הלידה המלא - אלה הצרכים הרגשיים העמוקים שלנו ובשביל זה הילדה הגיע לעולם. להיות שמחה, מקסימה, עליזה, מדברת, יצירתית, ילדית וכו'.
השם המלא נותן לנו את השאיפות, היכולות, וגם מה שאנו מקרינים לעולם.
כאשר המספרים מסביב ליעוד הם קונפליקטים ליעוד, האדם הולך בהרגשה שלצרכים הרגשיים יש קושי לבוא לידי ביטוי, והם שונים ממה שמצפים ממנו ובעצם בסביבה שלו לא מבינים את עולמו הפנימי.
הוא עלול ללכת בתחושה שבעצם יש לו קושי לממש את יעודו, או שיעבור ארועים של משברים שונים כדי לגבש את אישיותו.
זה בקיצור.
השם המאוד מומלץ מההצעות שלך הוא נויה - הוא יוצר לילדה מפה הרמונית, נשית, מקסימה, עם יכולת נתינה, טוב לב, יצירתיות, אומנות, חשיבה רחבה.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבישג
דקלה18/10/2014שוב שלום,
לאחר לבטים רבים החלטנו על השם אבישג
אשמח לקבל את ייעוצך בנוגע לשם
תודה...:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבישג - תגובה
חנה עטיה18/10/2014לדקלה שלום,
השם כבר ניתן ולכן רק אומר ש:
לגבי היעוד ראו תכתובת קודמת.
נוצרת לילדה מפה לפיה היעוד מספר 3 + יום הלידה 5 - מעידים על כך שהיא הגיעה לעולם להיות מקסימה ונחמדה, קלילה וילדית, פחות אחראית ויותר צריכה חופש, ענין, בילויים וכו'. היא תהיה גם מאוד יצירתית.
המספרים מסביב הם שונים - הם גבריים, מנהיגותיים, עם צורך להצליח, כושר ארגון וניהול, השגיות. זאת תהיה החוויה שלה מהסביבה שכך מצפים ממנה להיות.
זה נקרא "חנק על היעוד" - ולכן מתפקידכם לאפשר לה להיות ילדה, מקסימה, נחמדה, אופטימית, לדבר המון, חברים ופחות לדרוש ממנה להצליח ולהיות ילדה טובה וממושמעת.
בהצלחה בגידולה.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשם יעל - תגובה
חנה עטיה26/05/2015שלום לך,
לא ראיתי את פנייתך עד עתה.
שינוי שם הוא סוגיה שלמה בפני עצמה.
חשוב להבין מדוע את רוצה לשנות את שמה, כאשר הילדה כבר מתקרבת לגיל שנה.
השם הניתן לילדה בהיוולדה עם שם המשפחה ותאריך הלידה המלא יוצר מפה ההתנהגותית, והוא הקובע כ 80%.
זה אומר ששינוי שם לא ממש משמעותי בניתוח המפה הנוצרת.
ויחד עם זאת, חשוב שתאהבי את השם שהענקת לביתך, כי זה הקשר הרגשי העמוק שלכן.
מחכה להתייחסותך.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשינוי שם
דיקלה26/05/2015שלום חנה,
אני לא מתחברת לשם שנתנו לה (אבישג).
מאוד מתחברת לשם יעל או נויה. בזמנו אמרת לי שנויה מתאים לה מאוד. אשמח לדעת מה לגבי השם יעל - האם הוא מתאים? שם המשפחה מלול
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשינוי שם - תגובה
חנה עטיה26/05/2015לדקלה שלום,
בהמשך לשיחתנו,
השם יעל בהחלט אפשרי.
בהצלחה.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקציפי23/09/2014
שלום רב,
בתי ילדה בשעה טובה בן ב- 21.9.14
שם המשפחה הוא בר- חק
הם חשבו על השמות יונתן /יהונתן , איתמר, דניאל
האם מי מהם מתאים?
תודה ושנה טובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שם לתינוק - תגובה
ליאת יוגב23/09/2014ציפי , מספר הגורל של נכדך - 19-1 מספר המוכיח על דרך עצמאית , יחודית , פרטית , יכולת להוביל , להנהיג , בהמשך הדרך ... מבין השמות שהצעת , השם יהונתן יכול היה להתאים ,אך מאחר ומספר הפצע הגלגולי תואם למספר הגורל , (פצע גלגולי הינו פצע שהאדם מגיע איתו מגלגולים קודמים וגם בחיים אלה קיים קושי לממש משהו באותו נושא ). משום כך , יקשה עליו לממש את יעודו . כמו גם נוצרת בעייתיות נוספת , שלא אפרט ...
השמות האחרים שהצעתם , גם הם לא מתאימים , יונתן ואיתמר , בשל העובדה שמתקבל צירוף קרמטי 16-7 המציין שיעור במערכות יחסים .
השם דניאל , יוצר מפה קונפליקטית .
משום כך , נכון יהיה להתחבר לשמות נוספים . שמות שהערך הגימטרי שלהם 1 , 4 5 או 8 .
ניתן להיעזר באתר "שם לי" חזרו להתייעץ !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוספת שםאוסנת23/09/2014
עברו כבר 5 שנים ולביתי קוראים טלאור ובעלי חושב שהינו צריכים להוסיף לה שם כלומר שהיו לה 2 שמות.
אני חושבת שהשם שנתנו לה מושלם ומעניין
מה דעתך להוסיף כדי לחזק את האישיות שלה?והאם השם הזה מספיק לה בנורמולוגיה למי שהיא תהיה בעתיד בתור נערה אישה ?תאריך הלידה 16-7* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הוספת שם - תגובה
ליאת יוגב23/09/2014אוסנת , חשוב לדעת מהו תאריך הלידה , כמו גם שם המשפחה של הילדה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתשובה
רינת08/10/2014תוכלי בבקשה לכתוב לי מה דעתך
אשמח לתשובה ההקשר להוספת שם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מחכה לתשובה - תגובה
ליאת יוגב10/10/2014אוסנת ,ראיתי את פנייתך זה עתה ...
אם עדיין רלוונטי , התשובה - מספר הגורל של הילדה הוא 7 , מיום לידה 7 ,
ילדה רצינית בוגרת איכותית , השם טל-אור , אין סיבה להוסיף לו שם , להיפך , מיטיב
במידה מסויימת , לאחר שנעשתה בחירת השם לפני 5 שנים ויותר ,
המפה המתקבלת , הרבה בלבול בין ה-7 הכבד ל-5 בשם המלא , היותר קליל זורם ופתוח .
זאת תלמד עם השנים ... חשוב להבין אותה , מאחר ויש בה משהו אחר !!! שונה , עד כדי "גאונות" מסויימת .. תפנו אותה לכיוון יצירתי , כזה או אחר ..
בהצלחה ! (שוב , אין סיבה להוסיף שם !!) צריך וחשוב להתייעץ לפני שבוחרים , השם הראשון הוא הקובע ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקתעינת21/09/2014
שלום, ב16.9 נולדה לנו תינוקת קטנטנה, אחרי שעות של ציריםאבל לידה מהירה מאוד.. שם המשפחה הוא פינחס, וחשבנו על שמות כמו: ניצן, זהר, שיר, שני, יסמין, נשמח להכוונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם לתינוקת - תגובה
חנה עטיה21/09/2014לעינת שלום,
יעודה של הילדה הינו מספר 5 - יעודה להיות חברותית, נחמדה, אוהבת לדבר וחברה, מסתדרת, פקחית ופחות רגישה.
יום הלידה הינו שונה ודוקא יביא אותה לרצון ללמוד ולהעמיק.
השם יסמין בא בחשבון כאשר היעוד מוקף במספרים רכים ונשיים עם יכולות נהדרות לעסוק בכל תחום בו תבחר.
היא הגיע לעולם להיות חברותית, מוחצנת, עושה מה בראש שלה, פחות מתחשבת במוסכמות. אך כלפי העולם תציג תדמית שונה - של רגישות, התחשבות, משפחתיות, ולכן תצטרך ללמוד לאהוב את מי שהיא באמת.
לשיקולכם.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקתשירי16/09/2014
שלום,
ביום שני ה 15.9 נולדה לנו בת
השמות שחשבנו עליהם הם
רוני, שני, נטע, שי-לי, רעות
שם המשפחה הוא סמית
תודה על עזרתכן.
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם לתינוקת - תגובה
חנה עטיה16/09/2014לשירי שלום,
יעודה של הילדה הינו מספר 22/4 - יעודה להיות מסגרתית, חשוב לה הביטחון הכלכלי, מעשית, פרקטית ופחות רגישה. המאסטר 22 יוכל לבוא לידי ביטוי בבגרותה אם תפתח מנהיגות, סמכות, אומץ ועשיה בגדול.
שני - יוצר לילדה מפה בהחלט הרמונית, כאשר היעוד הגברי והפחות רגיש מוקף במספרי הרגש שמאוד חשוב לילדה, כדי שיהיה איזון בין החלק היותר פרקטי, מעשי, לבין הצד הנשי והרך.
זה השם המומלץ מההצעות שלך.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממשיכים להתלבט..
שירי20/09/2014שלום,
מודה על תשובתך, אולם אנו עדיין מתלבטים.
בעלי לא ככ אוהב את השם שני ולכן אנו מנסים אפשרויות נוספות.
בראש העדיפויות נמצאים נטע או רוני אולם גם שלי נשקל כאפשרות.
מה דעתך?
תודה,
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממשיכים להתלבט.. - תגובה
חנה עטיה21/09/2014לשירי,
מהשמות שהצעת בהתחלה, רק שני יצר מפה הרמונית.
על נטע ורוני לא המלצתי כי הם לא התאימו, ואסביר:
נטע - כמה דברים - גם נוצרה מפה גברית לבת, דבר שעלול ליצור קושי באינטימיות בבגרותה. חשוב שיהיו במפה גם מספרים רכים ונשיים. היעוד 22/4 - נחשב לגברי ולכן חשוב שמסביב ישבו מספרים יותר רכים וריגשיים. בשם נטע, בקו המרכזי יעוד - יכולות יושבים המספרים 22/4 מול 9. 4 בפני עצמו מול 9 - זה קשר מאוד דיס הרמוני, העלול ליצור לילדה משברים בחיים, עקשנות, מלחמות על צדק וחבל. להגיע למאסטר 22 זה מאוד לא פשוט. (הקשר 22/4 עם 9 יותר הרמוני). לכן שם זה לא מומלץ.
רוני - על פניו נראית מפה הרמונית, אבל - בקו המרכזי יושבים המספרים 22/4 מול 2. 2 ו 4 הם מאוד מאוד הרמונים, ואדם עם מספרים כאלו בודאי ינהג כ 2-4 - קשר של פשטות, מופנמות, בית, שגרה, מסגרת, זוגיות, סגירות רגשית וכו'. אך ביעוד יושב המספר 22 שהוא דיס הרמוני ל 2 ביכולות וזה אומר שיהיה לו קושי לבוא לידי ביטוי ואז האדם עלול להרגיש מתוסכל שלא הביא לידי ביטוי מספר מאסטר כזה רציני. לכן לא המלצתי על שם זה.
שלי - יוצר אובר מספר 4 במפה דבר העלול ליצור שהשלילי של המספר יבוא לידי ביטוי.
ממליצה לחשוב על שמות נוספים אם אינכם בוחרים בשם שני.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתקשה בבחירת שם לתינוקתשירן גבאי15/09/2014
שלום רב,
שמי שירן גבאי וביום שלישי 19.8.14 בשעה 11:30 ברוך ה' ילדתי בת
ואני ממש אבל ממש מתקשה לבחור לה שם וצריכה את עצתך.
אשמח אם תוכלי לסייע.
תודה,
שירן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך לפנייתי
שירן גבאי16/09/2014חשבנו על השמות הבאים:
אגם, שי לי , ליאן, נויה, אדל, גאיה .
שוב תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהמשך לפנייתי - תגובה
ליאת יוגב16/09/2014שירן , מתוך הבנה ששם המשפחה של התינוקת הינו גבאי ,
תשובתי - מספר הגורל של התינוקת הינו 7 , מספר המוכיח על צורך בידע למידה , איכות רצינות , עומק , פרטיות ועוד . מול זה , השמות ליאן וגאיה יוצרות מפות גבריות ולא מומלצות . השם אדל אפשרי בהחלט , בשל הריכוך והצדדים החברתיים הנוצרים במפה , כאשר המספר 7 מיום לידה 1-19 , יוצר צדדים אינדבדואליים גבריים נוקשים , חשוב אם כך לרכך המפה וליצור מידה של נשיות רכות וחברותיות , דבר שנוצר בעקבות בחירת השם אדל . גם השם אגם יוצר זאת ובכל זאת השם אדל - עדיף !
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה
שירן גבאי17/09/2014הי ליאת,
תודה רבה על התגובה המהירה !
מה לגבי השמות אביגיל (או אביגאיל), נויה, רומי , לורן...???
והאם יש שמות נוספים שתוכלי להמליץ לי עליהם כמתאימים וטובים
שוב תודה רבה.
שירן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה על התגובה - תגובה
ליאת יוגב17/09/2014שירן , מבין השמות הנוספים שהצעת , השם רומי , הוא היותר מומלץ , המפה המתקבלת מידה של ריכוך למספרים אליהם נולדה , יום 1 גורל 7 , מספרים פרטיים נוקשים וגבריים , המפה המתקבלת בעקבות בחירת השם רומי - ריכוך , צדדים חברתיים יותר ונשיים .
למרות זאת , במידה ולא מספיק מתחברת , שמות פרטיים בערך גימטרי 2 , אפשרי ביותר , גם אם אביגיל =2 , לא מתאים בשל קונפליקט במפה בנקודה אחרת ,
כל השמות האחרים שהצעת נבדקו אף הם - אך אינם מתאימים .
שוב , נסי להתחבר לשמות שהערך הגימטרי שלהם 2 , או 5 . כאופציה טובה .
ניתן להיעזר באתר "שם לי" .
חזרי להתייעץ !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לפנייתי
שירן גבאי18/09/2014הי ליאת...
בהמשך לעצתך נכנסתי לאתר שם לי ומצאתי כמה שמות נוספים:אבישג, מייה, דורין, דוריה מה לדעתך נכון לה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהמשך לפנייתי - תגובה
ליאת יוגב18/09/2014שירן , השם היחידי שהערך הגימטרי שלו הוא 2 = מאיה , בהחלט אפשרי ,
מפה שיש בה מידה רבה של בגרות חברותיות ורכות ביחס ליום לידה 1 גורל 7 ,
אפשרי ! אלא אם כן , תוכלי למצוא שמות נוספים שאוהבת ומתחברת בערך גימטרי 2 .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבן שנולד ב-7-9-14יוסף14/09/2014
שלום
אני ואשתי מתלבטים בין שמות אריאל ושון עבור בן שנולד ב-7/9/14
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם המשפחה
יוסף14/09/2014שם המשפחה הוא רשקובסקי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שם המשפחה - תגובה
ליאת יוגב16/09/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שם המשפחה - תגובה
ליאת יוגב16/09/2014מספר הגורל של התינוק הינו 5 , מספר המוכיח על הצורך בחופש ,ריגוש , עניין , סקרנות , תקשורת וחברה , מול זה , מבין השמות שהצעתם , השם אריאל נראה כמתאים יותר (בהנחה שחושבים בשפה העברית,כשבוחרים השם )??
המפה המתקבלת , צדדים יחודיים , זורמים וילדיים , אך כלפי חוץ יהיה חשוב לו להראות צדדים יותר מתונים אולי אף - ביישנות מסויימת , מתקבלת מפה שנקראת - פחות קבלה עצמית . אם רוצה להראות לעולם משהו אחר מכפי שאני , סימן שלא ממש מקבל את מי שאני . למרות זאת , המפה המתקבלת בבחירת השם אריאל , עדיפה על המפה מתוך השם שון .
חשוב שתנסו להתחבר לשמות נוספים ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבןאלמונית13/09/2014
בתאריך ה-8/9/14 נולד לי ילד שלישי
אני ובעלי מתלבטים בין כמה שמות עוז, אמיתי , דניאל, עידן
לבן הבכור שלנו קוראים אורי ולבת האמצעית קוראים ליה
שם המשפחה הוא שטיין
שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שם לבן - תגובה
ליאת יוגב13/09/2014שירה , מספר הגורל של התינוק הינו 6 , מספר המוכיח על הצורך באהבה , משפחה , הרמוניה , אסתטיקה , נתינת שרות ועוד , מול זה , ניתן לראות שכל השמות שהצעת , יוצרים מפות רכות נשיות מדי . לכן חשוב , יהיה לנסות ולהתחבר לשמות שהערך הגימטרי שלהם = 7 , כדי ליצור שם מלא 8 , או לחילופין שמות פרטיים 3 , כדי ליצור שמות מלאים 4 4,8 נחשבים למספרים גבריים , לכן מומלצים .
השם דניאל לדוגמא - שם היוצר מפה נפלאה , הרמונית במיוחד , אך המספרים כולם - נשיים , רכים רגשיים וכו.
חזרו להתייעץ !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמות נוספים
אלמונית13/09/2014איך השמות בעז, ארד,אראל, איתי, ליאו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שמות נוספים - תגובה
ליאת יוגב13/09/2014מבין השמות שהצעתם , השם ארד הוא היותר מומלץ , מה גם שבעז , זוהי אופציה אפשרית בהחלט .
השם ארד יוצר מפה שיש בה מידה של רכות רגש , הרמוניה בכל היבט , חברתי , זוגי ואפשרות לגבש האישיות בצורה טובה ..
השם בעז , האות ע , קצת בעייתית , לכן ולמרות שהמפה המתקבלת הרמונית בעיקרה , במידה ואוהבים השם ארד - מומלץ בחום !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אלמונית13/09/2014כנראה שנקרא לו ארד ושם שני בעז על שם אבא של בעלי , תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמות לתאומיםאלמונית13/09/2014
שלום רב, נולדו לי ביום רביעי האחרון תאומים בן ובת ואנ מתלבטת איך לקרוא להם .
יש לנו כמה שמות לבן ולבת.
לבן- זיו,עילי,דותן.
לבת- גלי,ליהי, יערה.
השם משפחה הוא פרידמן
בברכה ענת פרידמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שמות לתאומים - תגובה
ליאת יוגב13/09/2014ענת , מספר הגורל של התאומים הינו 8 , יום לידה 10 , מספרים המוכיחים על צדדים מנהיגותיים ,עוצמתיים , וכדו. מספר גורל 8 , מייצג שאפתנות , צורך בהישגיות תוך גישה פרקטית במיוחד ,
בבחירת השם לבן , השם עילי הוא היותר מתאים , מפה דינמית , מול חלקים מבטאים וחברותיים . (גם השם זיו אפשרי, אך קיימת בו איזה שהיא בעייתיות , שלא אכנס אליה).
עבור הבת , לא ניתן להמליץ על מי מהשמות , גלי וליהי שמות הנותנים מפות גבריות , מדובר בבת ! יערה , יוצר קושי חברתי תקשורתי - לא מומלץ .
נסי להתחבר לשמות פרטיים 3 , 6 , 5 או 8 ,
חיזרי להתייעץ !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמות לתאומים
אלמונית13/09/2014ומה עם השמות
לבן- דניאל, הראל?
לבת- תמר , נעה, נטע?
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמות לתאומים
אלמונית13/09/2014חשבתי על עוד שני שמות כל אחד.
דריה ואגם
אמיר ועפר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שמות לתאומים - תגובה
ליאת יוגב13/09/2014מבין השמות הנוספים שהצעת ,
אגם , נעה , כמו גם נועה . שאולי אף עדיף , מספרים מרככים נשיים , לעומת הצדדים הגבריים שאליהם נולדה , יום 10 גורל 8 , נועה בכתיב זה , נראה כאופציה הטובה יותר .
אמיר , מפה דינמית והרמונית בעיקרה . עפר - בעייתי משהו ..
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על העזרה
אלמונית13/09/2014החלטנו לקורא לילדים ליבי ועילי , תודה על העזרה !!
תודה על העזרה - תגובה
ליאת יוגב13/09/2014השם עילי - יופי !
האם תרצו את ניתוח המפה על פי בחירת השם ליבי ?
עדיף השם לבי , בכתיב זה !!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אלמונית13/09/2014נשמח לשמוע את ניתוח המפה על השם ליבי,
יש הבדל בין ליבי ללבי?
שבוע טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה - תגובה
ליאת יוגב16/09/2014השם לבי עדיף , בשל העובדה שנוצרים מספרים רכים , נשיים וחברותיים יותר , למספר גורל 8 מיום לידה 8 שהינם מספרים גבריים .
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםשני04/09/2014
שלום, ילדתי בת ב -15.8.2014 בת , השם משפחה הלפרן אני מתלבטת בין שירה לנוגה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלום - תגובה
ליאת יוגב04/09/2014מספר הגורל של התינוקת הינו 3 , מספר המוכיח על צורך בביטוי , חברה , צדדים ילדיים זורמים ועוד . מול זה , השם נגה , בכתיב זה - נפלא !! מפה מאד דינמית והרמונית !!!!
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לבןטלי04/09/2014
שלום רב, רציתי בבקשה להתייעץ ילדתי בן ב - 30/8/14 ואני רוצה לקרוא לו שי-אל. שם משפחה ניסימוב. האם יש חיבור ביניהם?
תודה
טלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בחירת שם לבן - תגובה
ליאת יוגב04/09/2014טלי , האם קיימות אופציות נוספות , מספר הגורל של התינוק הינו 9 , מספר המוכיח על הצורך להגיע לבגדול , לתקן העולם , מרחב מחיה , הבנה נתינה רבה , מול זה , מתקבלת מפה , על פי השם שי אל , מפה שיש בה צדדים של תסכול , כמו גם קונפליקט בציר הבחירה המקצועית .
לכן , במידה וקיימות אופציות נוספות , ניתן יהיה להיטיב ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמות נוספים
טלי04/09/2014אביאל, אוראל, בן-אל, סהר, סער, ניראל, ליאב, דנאל, אושרי,לי-אור.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לתינוק
טלי04/09/2014למרות כל שמות שרשמתי אני הכי מתחברת לשם שי-אל.....עכשיו אני ממש מתלבטת ואני צריכה כבר לבחור שם לפני הברית.
הילד שלי בא לעולם מבלי שהתכוונתי להביא ילדים נוספים והוא הגיע כמתנה לכן אני כל כך התחברתי לשם ומבחינתי זה בדיוק מה שאני מרגישה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שמות נוספים - תגובה
ליאת יוגב05/09/2014טלי , מבין השמות הנוספים שהצעת , השם ניר אל , הוא השם היותר מומלץ ! מתקבלת מפת מנהיגות , עוצמתית ומובילה . כאשר אם בכל זאת , לא מתחברת לשם הנ"ל .
תהיי שלמה בבחירת השם שי-אל , המפה בסה"כ לא רעה ... לשיקולך !
בחנתי את כל השמות האחרים , אך לא נמצאו כמתאימים ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם נוסף ....
טלי05/09/2014אילעי
שם נוסף .... - תגובה
ליאת יוגב05/09/2014אילעי , מפה לא מיטיבה , אך עילי בכתיב זה , אפשרי , המפה המתקבלת הינה מפת מנהיגות . אפשרי בהחלט!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ילדתי ועצה לגבי שם...סנופי29/08/2014
שלום
ילדתי בן ב28/8/14 בשעה 14:11 שם המשפחה יודקוביץ.
בתחילת ההריון רציתי בשם נדב ואח"כ גיליתי במקרה את השם יועד. לא הכרתי את השם ולקח לי יומיים להתרגל אליו עד התאהבתי בו. אבל חושבת גם על השם דותן או דנאל. השם שלי יהודית ואומרים לי שיודעת ויועד דומים מידי. אשמח לשמוע את דעתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילדתי ועצה לגבי שם... - תגובה
חנה עטיה29/08/2014שלום לך,
יעודו של ילדך הינו מספר 16/7 - יעודו להיות חכם ואיכותי, רציני ובוגר, פרפקציוניסט ובעל רגשות עמוקים שלא תמיד יוציא אותם. הקארמטי עלול להקשות עליו להגיע ולהבין את יעודו עד שיתגבר על השלילי של המספר.
אני מתיחסת לשם כחלק מהמפה ההתנהגותית הנוצרת מהשם המלא ותאריך הלידה המלא.
השמות שהצעת:
נדב - במיוחד נוצרת מפה קונפליקטית.
דותן - הדיס הרמוניה המשמעותית היא בתחום הקריירה, תעסוקה, לימודים.
דנאל - אובר מספר 16/7 - עלול לגרום לחרדות ופחדים ולכך שיבוא לידי ביטוי השלילי של המספר.
יועד - "הפצע הגלגולי" - סכום הספרות החסרות בשם המלא הן כמספר היעוד, דבר העלול להקשות להבין ולהגיע ליעוד.
מציעה לחפש שמות נוספים למען יהיו לילד חיים טובים.
אני לרשותך,
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. מה עם נמרוד?
סנופי29/08/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. מה עם נמרוד? - תגובה
חנה עטיה29/08/2014שלום לך,
נמרוד - ממש לא.
כנסי לאתר בשם "שם לי" וחפשי שמות במספרי - 5, 7 (אבל לא 16).
אני לרשותכם.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתלבטת לגבי שם לתינוקתmor26/08/2014
היי ילדתי ביום שישי האחרון
שם המשפחה הראל
מתלבטת לגבי השמות לורן וניקול
אשמח לעצתך בהקדם ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתלבטת לגבי שם לתינוקת - תגובה
חנה עטיה26/08/2014שלום לך,
רשמי תאריך לידה מדויק.
האם השם באנגלית או בעברית.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתלבטת לגבי שם לתינוקת - תגובה
mor26/08/2014תאריך הלידה הוא ה 22.8.2014
השמות הם בעברית
אופציה נוספת הוא השם לוריין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתלבטת לגבי שם לתינוקת - תגובה - תגובה
חנה עטיה27/08/2014שלום לך,
יעודה של הילדה הינו מספר 1 - יעודה להיות מנהיגה ומובילה, אינדיבידואליסטית, יוזמת, מוחצנת, יחודית ופחות רגישה.
לורן - יוצר מפה הרמונית למדי לילדה.
בגדול, היעוד עם יום הלידה יוצרים פנימיות גברית, חזקה, עוצמתית, מנהיגותית. השם מוסיף רכות, נשיות, יכולות גבוהות בעשיה וביצירה.
רק כלפי העולם היא תציג תדמית יותר משפחתית, הרמונית, טוב לב ובעצם זה נוגד את היעוד האינדיבידואליסט שלה.
היא תצטרך ללמוד לאהוב את עצמה.
שאר השמות יוצרים מפות דיס הרמוניות.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתלבטת לגבי שם לתינוקת - תגובה
mor27/08/2014תודה על התגובה המהירה,
אז השם ניקול בכלל לא מתאים נומרולוגית (אני ממש נוטה אליו...)
מה לגבי השם אוריאן?
איזה ערך נומרולוגי עליי למצוא כדי שיתאים למקרה ואני צריכה למצוא חלופות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתלבטת לגבי שם לתינוקת - תגובה
mor27/08/2014אגב לא בטוחה שהבנתי את הכוונה בקטע של ה׳גבריות׳
ועצם העניין שתצטרך ללמוד לאהוב את עצמה זה למעשה בעקבות השם הספציפי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתלבטת לגבי שם לתינוקת - תגובה - תגובה
חנה עטיה27/08/2014למור שלום,
לגבי הגבריות - יש מספרים גבריים ומספרים נשיים. אנו רוצים איזון בענין. אצל ביתך, היא נולדה עם עוצמה רבה ומנהיגות והמספרים 1 + 4 הם גבריים. אני רוצה שלמען יהיו לה חיים טובים למצוא שם שיאזן ויוסיף רכות ונשיות למפה.
לגבי לאהוב את עצמה - השם יצר מצב שהתדמית שהיא תקרין לעולם שונה מהיעוד. זה אומר שהיא לא תמיד תאמר מה שהיא מרגישה אלא מה שנדמה לה שמצפים ממנה לומר. זה אומר שהיא צריכה ללמוד לאהוב את מי שהיא באמת וזה היעוד שאליו הגיעה לעולם.
ניקול - יוצר הרבה מספרים קארמטים ודיס הרמוניה בתחומים רבים.
אוריאן - יוצר קושי בבחירות הלב. לכן לא מומלץ.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה חנה, מה לגבי השם לוריאן?
mor27/08/2014מי מבין השניים שאני רוצה פחות מומלץ ניקול או אוריאן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה חנה, מה לגבי השם לוריאן? - תגובה
חנה עטיה27/08/2014למור שלום,
אם איני ממליצה על שם מסוים, כנראה הוא יוצר מפה דיס הרמונית.
לא אמליץ על שם היוצר קונפליקטים כאלו ואחרים לילדה.
אם את נכונה לשמוע את חוות דעתי, התייחסי למה שכתבתי או הציעי שמות נוספים, אם אינך מתחברת לשמות המומלצים.
כי הכי חשוב שתאהבי את השם שבחרת לילדה.
אני לרשותך.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי חנה, אשמח אם תוכלי לבדוק ...
mor29/08/2014את האופציה של לוריין או ליאן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי חנה, אשמח אם תוכלי לבדוק ... - תגובה
חנה עטיה29/08/2014למור שלום,
כנסי לאתר בשם "שם לי" וחפשי שמות במספרי 1 - אך לא כל שם שתציעי יתאים, אלא אצטרך לבדוק איזו מפה הוא יוצר לילדה.
אני לרשותך.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאן בגימטריה הוא 1, אפשר לבדוק ?
mor07/09/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאן בגימטריה הוא 1, אפשר לבדוק ? - תגובה
חנה עטיה07/09/2014למור שלום,
ליאן - בסדר.
הקו המרכזי יעוד - יכולות - 70% - הרמוני.
עם העוצמה הפנימית הרבה, מנהיגות ויוזמה, יושב ביכולות מספר 3 הילדי והיצירתי, הקליל והמקסים.
אך - כלפי העולם היא תציג תדמית יותר סטנדרטית, סגורה, אפילו בישנית במידה.
כדאי שתלמד לאהוב את עצמה, כדי שתתחבר לצד הילדי, מקסים, אינדיבידואלי אליו הגיע לעולם.
בהצלחה
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על כל העזרה חנה!
mor07/09/2014בחרנו בשם לורן :)
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)