מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- המלצות ללמידה בניית בג'להדר22/11/2013
בוקררר טוב בנות יקרות,
אני מעוניינת להתחיל קורס בג'ל מניסיונכם פליזזזזזזזזזזזזזזז,
1.היכן אתם הכי ממליצות ללמוד זאת באיזור המרכז?
2.מהיכן אתן ממליצות לקנות חומרים איכותיים ולא במחיר מפוצץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - מכונת uv9 וואטאורטל09/10/2013
מה ניתן לעשות עם מכונת uv 9 וואט
האם גם היא מתאימה ללק גל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכונת uv9 וואט - תגובה
אילנה כסיף11/10/2013אפשר ליבש איתה סילר ואת כל סוגי הג׳ל אבל מכיוון שיש לך רק נורה אחת בפנים האצבעות לא נחשפות לאור באותו אופן ולכן לא מומלץ להשתמש במנורה זו אלא במנורה עם לפחות שתי נורות - כדי לאפשר חשיפה אחידה של כל האצבעות לאור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עדיף יותררוני07/10/2013
סילר בייבוש מנורת לד או סילר בייבוש באויר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה עדיף יותר - תגובה
אילנה כסיף09/10/2013תלוי לאיזה צורך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנורת לדשרית05/10/2013
שלום רב
אני רוצה לקנות לי מנורת לד לג'ל של גליש בתור תחביב. אני מתלבטת בין כמה , רציתי לדעת מה חשוב במנורה, הוולט , השניות? מה פשר השניות והאם אפשר בלי זה? איך אני יודעת כמה זמן צריך לשים את הג'ל מתחת למנורה?
אשמח לעזרה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנורת לד - תגובה
אילנה כסיף09/10/2013שלום שרית. מנורת החד הינה מכשיר לשימוש מקצועי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לק גל:)01/10/2013
שלום,
עשיתי לק גל ,והתקלף לי אחרי יומיים ,עשיתי שוב ועוד פעם זה קרה ..
והקוסמטיקאית אמרה שלאחרות לא קורה \\וזה חזיק עד 3,4 שבועות..
מה יכול להיות הסיבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לק גל - תגובה
אילנה כסיף02/10/2013יכולות להיות הרבה מאד סיבות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרבה סיבות.....
:)03/10/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני לומדת כרגע קורס בניית ציפורנייםיעל27/09/2013
שלום
אני לומדת כרגע קורס של בניית ציפורניים וחטפתי פחד פתאום ורציתי לשאול את דעתך
לעבוד עם אנשים זה הפחד שלי
נניח שבאה אלי אישה לא כלכך נעימה ולא נחמדה ומבקשת שאעשה לה ציפורניים
אני עושה לה את הציפורניים היא בוחרת בדוגמא מערמה של דוגמאות שהכנתי בצד של קישוטים כדי להגיד לי מה מתאים לה ומה היא רוצה או שהיא מבקשת משהו מיוחד שהיא חשבה עליו.
אני יושבת ובונה לה את הציפורניים ומקשטת לה כמה שיותר מדוייק כמו שביקשה או לפי הדוגמא שיש לי בצד שהיא בחרה.
ונניח שהיא אומרת לי לא זה לא מה שרציתי או שזה לא בדיוק כמו שרציתי או שזה לא לטעמי ברור שאחרי ציפורן אחת שהיא רואה את הציפורן ונותנת אישור אני ממשיכה לעשות לה את כולם ואם נניח יש איזה שני צפורניים שהיא רוצה שונים אני עושה אחת ואם זה טוב אז ממשיכה. אבל נניח שאחרי כל העבודה שאני עושה ולא אמרה שמשהו לא מתאים לה באמצע העבודה פתאום היא אומרת לי תשמעי זה לא מה שרציתי אני לא מרוצה לא מוכנה לשלם לך את השכר של העבודה שלך.
מה עושים במצב כזה? שולחים אותה הביתה ומוותרים לה ולא מקבלים אותה יותר או מה אפשר לעשות במצב כזה?
פתאום חטפתי פחד מכל מיני אנשים וטיפוסים שיכולים להיות מאוד נא נחמדים ולא נעימים. איך בוחרים את הלקוחות שלנו שיהיה לנו נעים איתם? ומה עושים עם טיפוסים לא נעימים? מקבלים פעם אחת ואחרי זה לא מקבלים יותר?
איך מסננים ?
מקווה שהשאלות שלי לא דפוקות אבל אני באמת מתחילה לחשוש שאולי אל בחרתי את המקצוע הנכון. אני די חוששת מיזה ומתארת לי שיש לזה תשובות אז שואלת.
תודה רבה
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה על הכפילות פעם ראושנה ששלחתי
יעל27/09/2013את ההודעה לא ראיתי שהיא הועברה אז שלחתי שוב. סורי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני לומדת כרגע קורס של בנייתיעל27/09/2013
שלום
אני לומדת כרגע קורס של בניית ציפורניים וחטפתי פחד פתאום ורציתי לשאול את דעתך
לעבוד עם אנשים זה הפחד שלי
נניח שבאה אלי אישה לא כלכך נעימה ולא נחמדה ומבקשת שאעשה לה ציפורניים
אני עושה לה את הציפורניים היא בוחרת בדוגמא מערמה של דוגמאות שהכנתי בצד של קישוטים כדי להגיד לי מה מתאים לה ומה היא רוצה או שהיא מבקשת משהו מיוחד שהיא חשבה עליו.
אני יושבת ובונה לה את הציפורניים ומקשטת לה כמה שיותר מדוייק כמו שביקשה או לפי הדוגמא שיש לי בצד שהיא בחרה.
ונניח שהיא אומרת לי לא זה לא מה שרציתי או שזה לא בדיוק כמו שרציתי או שזה לא לטעמי ברור שאחרי ציפורן אחת שהיא רואה את הציפורן ונותנת אישור אני ממשיכה לעשות לה את כולם ואם נניח יש איזה שני צפורניים שהיא רוצה שונים אני עושה אחת ואם זה טוב אז ממשיכה. אבל נניח שאחרי כל העבודה שאני עושה ולא אמרה שמשהו לא מתאים לה באמצע העבודה פתאום היא אומרת לי תשמעי זה לא מה שרציתי אני לא מרוצה לא מוכנה לשלם לך את השכר של העבודה שלך.
מה עושים במצב כזה? שולחים אותה הביתה ומוותרים לה ולא מקבלים אותה יותר או מה אפשר לעשות במצב כזה?
פתאום חטפתי פחד מכל מיני אנשים וטיפוסים שיכולים להיות מאוד נא נחמדים ולא נעימים. איך בוחרים את הלקוחות שלנו שיהיה לנו נעים איתם? ומה עושים עם טיפוסים לא נעימים? מקבלים פעם אחת ואחרי זה לא מקבלים יותר?
איך מסננים ?
מקווה שהשאלות שלי לא דפוקות אבל אני באמת מתחילה לחשוש שאולי אל בחרתי את המקצוע הנכון. אני די חוששת מיזה ומתארת לי שיש לזה תשובות אז שואלת.
תודה רבה
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לומדת כרגע קורס של בניית - תגובה
אילנה כסיף27/09/2013בקר טוב יעל.
הבעיה שתיארת היא בעיה של נימוס והתנהגות הוגנת בין אנשים. אם סיכמתן על מחיר ועבדת אזי מגיעה לך תמורה נקודה.
במקרה שתיארת יתכנו שתי אפשרויות: לא עבדת טוב וכפי שהיה מצופה על ידי הלקוחה או שלא היה תאום בין הציפיות של הגברת למה שאת הצעת לה. בכל מקרה אפשר לדבר על הדברים ולהגיע לעמק השווה.
במקצוע שלנו צריך להיות ״אדם של אנשים״ וגם להיות בעלת מיומנות גבוהה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גל לקהילה24/09/2013
שלום, האם את ממליצה לקנות את המכשיר והלקים של ג׳ל לק ולעשות לעצמי בהית על מנת לחסוך עלויות ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גל לק - תגובה
אילנה כסיף26/09/2013שלום הילה וחג שמח.
מוצרי הג׳ל הינם מוצרים מקצועיים. יש צורך בהבנת תהליכים וחומרים כימיים ואיך הם מתנהגים - כמו שציינתי מוצר מקצועי. שימוש לא נכון עשוי לגרור בעקבותיו נזק. ועד כמה שידוע לי לא תוכלי לרכוש מוצר המוגדר כמקצועי אם אינך בעלת תעודה מקצועית.
אבל הבשורה הטובה היא שאת תמיד יכולה ללמוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםרוני17/09/2013
מעונינת לדעת איך לא יראו סימני שיוף על בניה עם אקריל שקוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה
רוני17/09/2013וגם אם אני רוצה ציפורניים שקופות שלא יצהיבו איזה אקריל כדאי להשתמש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה - תגובה
אילנה כסיף17/09/2013הי רוני. האקריל אינו מצהיב אם מקפידים על כללי העבודה.
לגבי סימני השיוף לא ברור לי למה התכוונת. כדי להחליק את האקריל יש לעצב בעזרת פצירה ואחר כך להחליק עם בלוק או ספונג׳י ואז להבריק עם פצירת הברקה או כל מבריק אקריל אחר. אם השאלה היא לגבי הקןים האדומים מתחת לאקריל אזי צריך לשייף נכון עם המכונה כדי לא ליצור אותם מתחתחילה. אם בכל זאת יש לך קוים כאלה את יכולה לטשטש אותם עם אבקה מתקנת ולהימנע מליצור אותם בהמשך על ידי תרגול של שיוף נכון.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ואיזה אקריל עדיף ורדרד
רוני18/09/2013או שקוף, כי אני אוהבת את המראה השקוף ולא האטום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ואיזה אקריל עדיף ורדרד - תגובה
אילנה כסיף19/09/2013מה שאת אוהבת ??
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה
רוני22/09/2013איזה סוג של ציפורניים שקופות טובות מומלץ בהזמנה מאיבי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לק גל.28/08/2013
יש לי ציפורניים חלשות ומתקלפות לפעמים מה עדיף להשתמש במחזק ציפורניים או לעשות לק גל ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לק גל - תגובה
אילנה כסיף29/08/2013שלום תמרהה,
אם את מעוניינת לחזק את הציפורנים יש להשתמש במחזק. אם את מעוניינת שהן יהיו יפות וחזקות למשך כשבועיים את יכולה להסתפק בג'ל.
את כמובן יכולה לשלב: כשאין לך ג'ל שימי מחזק וכשאת עם ג'ל אין צורך במחזק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לק ג'יל ללא ברקשיר26/08/2013
שאלה על לק ג'יל-
בדקתי בכל הפורום ולא מצאתי תשובה לשאלתי..
אני מורחת לך ג'יל ללקוחה ועליו סילר..עובדת לפי התהליך ואחרי שאני מנטרלת עם ההלכוהול הלק לא מבריק..אין ברק.
מה לא בסדר?
תודה שיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לק ג'יל ללא ברק - תגובה
אילנה כסיף27/08/2013שלום שיר,
מוזר שלא מצאת, אני עניתי כאן בפורום מספר פעמים על השאלה הזו. בכל אופן, אני לא יודעת עם איזה ג'ל את עובדת ולכן איני יודעת מה ההמלצות של החברה הספציפית לניטרול הג'ל.
בהנחה שהג'ל נחשף למנורת ה UV את הזמן הנדרש, נטרלי עם NAS99 של OPI.
אלכוהול רגיל (70% ) מכיל 30% מים ולכן תתכן עמימות בג'ל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוצרים של חברת OPI וחברת IBDזהבה26/08/2013
בוקר טוב,
ברצוני להשתמש במוצרים של חברת OPI וחברת IBD לג'ל לק לציפורן טבעית ולבנייה באקריל.
אילו חומרים עלי לקנות. כלומר פריימר, מסיר ג'ל, ג'ל לק בסיס וסיום וכו'...
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוצרים של חברת OPI וחברת IBD - תגובה
אילנה כסיף01/09/2013שלום זהבה. אנא פני לאחד ממרכזי השרות של החברות. ישמחו לתת לך שרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קילוף הג'לשחף18/08/2013
שלום !!
לקוחות מתלוננות וחוזרות אלי כי הבניה בג'ל שעשיתי להם מתקלפת חלק נתלשות שלמות ממש כמו שבלונה וחלק נשברו בהתחלה ואז נפלו..
ממש מבאס ואני לא מצליחה להבין למה מה אני עושה לא נכון..
אשמח אם תצליחו לעזור !!
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קילוף הג'ל - תגובה
אילנה כסיף19/08/2013בקר טוב שחף.
יתכן שאת בונה דק מדי ולא מחזקת את נקודת הלחץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקילוף הג'ל
שחף19/08/2013בוקר טוב..
יכול להיות שזה בגלל שאני מגיעה ממש עד הקוטיקולה אני משתדלת להגיע ממש עד הסוף?
או איכות הג'ל?
אני משתדלת לעשות שכבות די עבות כי אני גם מאריכה את הציפורניים..
תודה לך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקילוף הג'ל - תגובה
אילנה כסיף21/08/2013בקר טוב שחף. זה לא רק העובי. חשוב לשים לב למבנה הציפורן. נקודת לחץ חזקה קירטת ישרים לא לעלות עם החומר על העור הקשתות של הציפורן צריכות להיות אחידות ומקורות. שימי לב לכל הפרטים. אם משהו לא בנוי נכון - הציפורן לא תחזיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מילוי עם ג'יל וכתמים של תבליניםשיר12/08/2013
שלום רב-
עשיתי מילוי בג'יל ללקוחה ומרחתי פרנץ לבן מלק ג'יל ומעליו מרחתי סילר רגיל..לא הסילר שאני משתמשת על ציפורן טבעית.
יום למחרת היא מתקשרת אליי וטוענת שכל הציפורניים שינו את צבעם בגלל התבלינים שהיא משתמשת.
למה זה בעצם קרה?למה נשארו כתמים ?האם לא הייתי צריכה לשים סילר רגיל אלא את הסילר של הלק ג'יל לציפורן טבעית?
אודה לכם מאד אם תעזרו לי פה..לא ממש ידעתי מה לומר לה
תודה רבה-שיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מילוי עם ג'יל וכתמים של תבלינים - תגובה
אילנה כסיף19/08/2013בקר טוב שיר,
האם יתכן שהחלקת עם בלוק לפני שציירת את קו הפרוץ׳?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמילוי בג'יל
שיר20/08/2013אכן החלקתי עם בלוק לבן כדי ליצור מרקם חלק..ואז מרחתי לק ג'יל לבן(פרנץ)
ואחרי פעמיים פרנץ מרחתי סילר רגיל..לא סילר של ציפורן טבעית(IBD)..
האם עשיתי בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמילוי בג'יל - תגובה
אילנה כסיף21/08/2013שלום שיר. הסילר הינו ג׳ל ולכן חובה לחספס לפני ששמים אותו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנורת לד לייבוש ג'לליה12/08/2013
שלום!
רציתי לשאול כמה וואט מומלץ להשתמש במנורת לד, ראיתי באמזון מנורות של 3, 6, 12 וואט. מה ההבדלים ביניהם? ולמה עוד צריך לשים לב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנורת לד לייבוש ג'ל - תגובה
אילנה כסיף12/08/2013שלום רב,
תלוי באיזה חברת ג׳ל את משתמשת. ההמלצה ב OPI היא 36 ואט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)