מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איפה כדי ללמוד בניית ציפורנייםסיון13/01/2016
היי אני מקריות ואני רוצה ללמוד בניית ציפורניים מניקור ופדיקור איזה בית ספר כדי לי ללמוד? כמובן שהיה באזור קריות וחיפה. תודה רבה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איפה כדי ללמוד בניית ציפורניים - תגובה
אילנה כסיף17/01/2016הי סיוון, אני כמובן ממליצה לך ללמוד בנייל סטודיו. 40,000 בוגרות לא טועות.:) ויש סניף בצ'ק פוסט בניהול מנהלת הפורום איילה עובד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ibd בניהלינה01/01/2016
1.האם ג'ל לבניה של IBD מתאים גם למכונת לד?
2.באחת החברות שרכשתי ג'ל בניה אמרו לי שאני לא צריכה לשים בונדר אלא לשים אולטרה בונד ועל זה ג'ל בניה.האם זה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ibd בניה - תגובה
אילנה כסיף05/01/2016הי לינה,
1.יש ג'ל בניה של IBD אשר מתאים לשימוש בלד - זה מצויין על האריזה. 2. אפשר בהחלט להשתמש באולטרה בונד כפריימר לבניה בג'ל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהibd בניה
לינה05/01/2016אותי לימדו לשים אקולייזר על זה בונדר ואת הבונדר לייבש דקה ביו וי.
מה השלבים עם אולטרה בונד? הוא בא במקום האקולייזר ובונדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהibd בניה - תגובה
אילנה כסיף06/01/2016לימדו אותך נכון.
אם את משתמשת באולטרה בונד זה במקום הבונדר ואין צורך כמובן לייבש במנורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קצה ציפורן כתוםגוני06/12/2015
היי, עשיתי למספר לקוחות לק גל פראנץ פאני באני ויצא לכולן מצויין. הלקוחה האחרונה שלי הייתה לפני כמה ימים ויצרה איתי קשה שהקצה של הציפורן נהיה כתום. ממה זה יכול להיווצר? יש איך לתקן? תודה !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קצה ציפורן כתום - תגובה
אילנה כסיף06/12/2015הי גוני, אולי היתה במכון שיזוף? להוריד ולשים חדש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיהדנה03/12/2015
שלום, אני לומדת בניית ציפורניים ומבדיקת טסטים לאלרגיה התברר כי אני יש לי רגישות ל acrylates.
אני מאוד אוהבת את התחום ולא רוצה להפסיק .
אשמח לדעת מה עליי לעשות כדי לעסוק בזה בצורה טובה ובטוחה ובכלל האם יש סוגי שיטות / חומרים אחרים שלא מורכבים ממרכיביך
אקריל שבהם אוכל להתמקד.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה - תגובה
אילנה כסיף06/12/2015הי דנה,
צר לי לקרוא על האלרגיה. לצערי אני לא אשת בשורה כל חומרי העבודה הם ממשפחת האקרילטים (כולל לק). אבל זה גם תלוי בדרגת החומרה של האלרגיה. נסי טבילה וג'ל ותראי איך את איתם.
את יכולה לנסות, כדי לא להפסיק לעבוד, לנסות לעבוד עם כפפות ושרוולים ארוכים ומסכה וכמובן ונטה טובה כדי להקטין את המגע שלך עם החומרים.
תנסי. תראי איך זה עובד עבורך. להפסיק תמיד אפשר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לק ג'ל וקישוטיםמיכל02/12/2015
שלום
1. לאחר מריחת לק ג'ל האם ניתן לשים קישוט בחותמות מעל ואז טופ קוט?
2. האם אפשר לקשט מעל באקריל ולהכניס למנורה ואחכ טופ קוט?
3. את הקישוט שוב צריך להכניס למנורה? מה הם השלבים? וכמה זמן ניתן לשים קישוט במנורת UV?
תודה
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לק ג'ל וקישוטים - תגובה
אילנה כסיף06/12/2015שבוע טוב מיכל,
לאחר ייבוש וניטרול טופ הג'ל ניתן לעשות מעליו כל קישוט (חותמות, אקריל מדבקות וכיוצ"ב) ולסגור אותו עם טופ קוט של לק רגיל.
אם בחרת לקשט בג'ל הרי שאת קישוט הג'ל יש להכניס למנורה ומעליו לשים טופקוט של ג'ל .
לגבי זמן הייבוש של הקישוט במנורה הרי זה תלוי באיזה קישוט את עושה ובאילו חומרים את משתמשת ואיזה קישוט את עושה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חותמות לציפורניים דחוווווףמורן קנזי18/11/2015
היי בנות
אני צריכה המלצה לקנייה של פלטה לחותמות+ לק חותמות
ברמה טובה ואיכותית... התאכזבתי כבר כמה פעמים ואני רוצה
לקנות משהו טוב אשמח להמלצות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חותמות לציפורניים דחוווווף - תגובה
אילנה כסיף22/11/2015הי מורן,
ההמלצה שאתן לך היא לקנות במרכזי שיווק מקצועיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכת לק ג'ל ביתית?דב15/11/2015
אהלן,
אני גיטריסט מקצועי שפורט באמצעות ציפורני יד ימין. לשם כך אני זקוק לציפורניים חזקות מאד. כבר יותר משנה שאני הולך למכון שבו מורחים לי שכבות של ביו סקולפצ'ר ג'ל - בלי שום עיצוב או צבע, פשוט שכבות לחיזוק, וזה עובד נהדר. הבעיה היא שלפעמים אני מנגן בכל מיני מקומות, לפעמים גם לא בארץ, ואני לא תמיד מצליח להגיע לבניה כל שבועיים - וזה ממש קריטי לנגינה שלי. בקיצור - אני צריך ללמוד לעשות את זה לבד. מה האופציות? האם יש ערכות למכירה כולל מנורה שאפשר להשתמש בהן לבד בבית (שוב - האסתטיקה לא חשובה לי, רק החיזוק). תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערכת לק ג'ל ביתית? - תגובה
אילנה כסיף16/11/2015דב שלום, כל דבר בעולם אפשר ללמוד :) אם זה משהו שמעניין אותך לך ללמוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמריחת ג'ל בבית
חווית הטיפוח19/02/2016דב
אין פשוט מזה.
לך למקום מקצועי למכירת חומרים לבניית ציפורניים, הסבר את מטרתך ותקבל ייעוץ וגבי החומרים.
לגבי הפרקטיקה : כבר ראית איך עושים את זה (כי עשו לך) שאל כמה שאלות מנחות, קצת יוטיוב ופורומים כאלה ותלמד.. אולי לא תוכל להציע שירותי בניית ציפורניים אבל בהחלט תוכל לחזק את ציפורנייך שלך.
זו לא תורה מסיני
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוצאת בניה מהציפורניםבתיה09/11/2015
לאחר כ 12 שנה ברציפות של בניה בציפורנים. החלטיתי לא לחדש את הבניה ולהוציא.
אבקש את המלצתכם לרכישת חומרים לחיזוק הציפורן ואם יש תכשיר לעידוד הארכה של הציפורן. תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוצאת בניה מהציפורנים - תגובה
אילנה כסיף09/11/2015שלום בתיה,
את יכולה מיד לאחר הסרת הבניה להעזר בג'ל לק לפחות עד שהציפורניים יצמחו מעט ויתקשחו. או לחילופין להשתמש במחזק טיפולי המלצתי כאן פעמים רבות בעבר על מחזקים שונים את מוזמנת לדפדף אחורה. כל זאת בתוספת שמן הזנה על העור ועל הציפורניים יעשו לך שרות בחיזוק ובשיקום הציפורן.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיופים בצורה אחידהמיטל07/11/2015
שלום ,רציתי לדעת איך אני יכולה לעשות שיופים בצורה אחידה אחרי שאני עושה בנייה בג'ל אני משתמשת במשייף של איזיפלואו שהוא מצוין אבל אחרי שיוף משטח הציפורן ובדיקה בעזרת האצבע שלי שהמשטח חלק ומוכן למריחת הלק /לק ג'ל אני מוצאת בליטות ,שקעים ושוב אני מוציאה את הלק ומשייפת עד להחלקה דבר הגוזל ממני זמן וגם מהלקוחה מה ניתן לעשות תודה. בנוסף רציתי לשאול עם איזו חברה של לקי ג'ל הצבע הלבן נמרח טוב ונוח לעבודה אני משתמשת בצבע הלבן של קוצ'יו ללא הצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיופים בצורה אחידה - תגובה
אילנה כסיף08/11/2015הי מיטל, הפצירות נועדו לעיצוב משטחי הציפורן, אם ברצונך להחליק עלייך להשתמש בבלוק או בספונג'י או לחילופין בסילר אם את משתמשת בג'לק על הבניה אין צורך להחליק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Opiרותם13/10/2015
שלום,
קניתי לק ג׳ל של opi והוא לא מתייבש. יש לי מנורת לד 18w. האם אני צריכה לקנות מנורה חזקה יותר? ואם כן איזה?
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Opi - תגובה
אילנה כסיף15/10/2015מה זאת אומרת לא מתייבש? הוא נשאר נוזלי או נשאר דביק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשאר נוזלי
רותם15/10/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשאר נוזלי - תגובה
אילנה כסיף18/10/2015את ככל הנראה מורחת שכבות עבות. הקפידי על מריחה דקה. ובכל מקרה המנורה המומלצת היא של 32 ואט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נזק לציפורניים עקב הסרת לק ג'לטליה11/10/2015
שלום,
לאחר מריחת לק ג'ל עם מילוי מתחת , נאלצתי לחזור לאחר מס' ימים לזו שמרחה לי כי הלק החל להתקלף. אותה גב' שעוסקת בין היתר במינקור פדיקור הסבירה שהיתה פשלה והמילוי ששמה לי לא מתאים. היא הסירה את לק הג'ל תוך שיוף רב ( שגרם לחום עז בציפורן) וגירוד לאחר מס' דקות שעטפה כל ציפורן במסיר לק. הלק היה עקשן ורק לאחר שיופים רבים וגירוד הוא החל לרדת. היא שמה לי שוב לק ג'ל עם מילוי - 3 שכבות וכל פעם יבשה במכונת ייבוש אולטרא. לאחר שבוע ניסיתי להוריד את הלק עם אציטון עטןף בנייר כסף. הלק ירד אך נשארו שאריות דביקות של המילוי.
הציפורניים שרוטות , סדוקות וחסרות ברק, נוטות להישבר.(הציפורניים קצרות לא מעבר לבשר). מה עושים? איך משקמים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נזק לציפורניים עקב הסרת לק ג'ל - תגובה
אילנה כסיף15/10/2015טליה שלום,
כאשר מסירים את חומרי הבניה מה ציפורניים בשיוף אגרסיבי אכן נגרם נסק לציפורניים. השיקום יכול להעלות באמצעות מריחת לק ג׳ל או באמצעות שימוש המחזק ציפורניים טיפולי.
בכל אופן, שיקום מלא יקח כארבעה עד שישה חודשים.
עד שתחליטי איך את רוצה להמשיך מרחי ישירות על הציפורניים סרום דל אבופלקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציבעי אקריליק...אירמה10/10/2015
האם ציבעי האקריל לאומנות מתאימה גם לציפורניים?? כלומר האם הם מתקשים במנורה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציבעי אקריליק... - תגובה
אילנה כסיף18/10/2015הם לא מתיבשים במנורה אך מתאימים לקישוטי ציפורנים. שימי לק בסיס ציירי בצבעי אקריל וסגרי בטופ קוט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לק ג'לצורית10/10/2015
עשיתי לק ג'ל על הציפורניים הטבעיות שלי אתמול ואני אלרגית לאקריל
היום הציפורניים הפכו לצהובות
איך אני מורידה את זה ומחזירה את הציפורן שלי למצב הרגיל שלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לק ג'ל - תגובה
אילנה כסיף18/10/2015שלום צורית,
לא ברור לי הקשר בין אלרגיה לאקריל ללקג'ל. חזרי למניקוריסטית שעשתה לך והיא תעזור לך להסיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת לק ג'לרוני30/09/2015
שלום, הלקוחה שלי, הגיעה כדי להסיר את הלק,
הכל נעשה לפי הכללים, הלק אומנם התרומם לאחר 15 דק' אך היה נורא קשה להסירו לגמרי. הוא ממש נדבק לציפורן וסירה להפרד ממנה. החזרתי את הצמר ואת נייר הכסף לעוד מספר דקות, אך לא קרה כלום, פשוט לא התנתק מהציפורן. לקח לי המון המון זמן להסיר אותו ולבסוף הייתי חייבת לשייף טיפונת.
מה ניתן לעשות במקרה כזה
אשמח לעזרה
תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת לק ג'ל - תגובה
אילנה כסיף06/10/2015הי רוני,
פעלת נכון.
זה יכול לקרות מכמה סיבות.
1. השתמשו בפריימר 2. הציפורן הטבעית היתה מחוספסת מאיזה סיבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות!אתי29/09/2015
לפני 10 שנים למדתי בניית ציפורניים ועבדתי בזה תקופה של שנה בערך.. לאחר מכן עברתי עיר ואז פשוט זנחתי את זה...
היום בין מירוץ החיים מאוד רוצה לחזור לאהבה הישנה שלי ולפתח עם זה קריירה ...
אני אמורה ללכת ללמוד שוב מהתחלה או לעשות ריענון או משהו??
מאיפה להתחיל ?? אני מרגישה קצת לא בטוחה בעצמי ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות! - תגובה
אילנה כסיף06/10/2015הי אתי,
תחום הציפורניים הוא מהתחומים המתפתחים ביותר בתעשיית היופי, רק בחודש שעבר היתה השקה של מכשירי פדיקור חדשים ופורצי דרך.
תחום בניית הציפורניים מצריך הכרה של חומרים כימיים שונים ותרגול של טכניקות כך שעשר שנים הם זמן רב מדי כדי לגשר בשיעורים פרטיים או בהשתלמויות.
לדעתי, את צריכה קורס חדש כדי להיכנס לתחום עם בטחון ועם ידע וכדי שבאמת תוכלי להפוך את התחביב שלך או כדברייך "את האהבה הישנה" שלך למקצוע מכניס בו תוכלי להיות גאה ולהתחיל עם יתרון משמעותי של טכניקות וחומרים חדשים.
בהצלחה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)