מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מכונת ייבוש ללק גלאילנה28/09/2015
התחלתי לעבוד עם לקים של opi ומכונת ייבוש opi שלא מייבשת את הלק גל טוב לא ב30 ולא ב15 ולא ב60 שניות מה עושים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכונת ייבוש ללק גל - תגובה
אילנה כסיף29/09/2015פני למקום שקנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לק ג'ל למושתלת כלייהרינת28/09/2015
שלום רציתי לדעת האם מותר למושתלת כלייה למרוח לק ג'ל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לק ג'ל למושתלת כלייה - תגובה
אילנה כסיף29/09/2015אם את מחליטה לעשות, קודם כל להקפיד על כלים סטריליים וכמובן שהרופא המטפל ידע וישאר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורדת לק ג'ל ללא הצלחה!!!!שירה27/09/2015
הי הגיעה אלי לקוחה עם לק גל של opi שלטענתה הוזמן מחול ונמרח על ידה בשלוש שכבות. רק הצבע. ניסיתי את כל השיטות של המסת הגל ללא הצלחה. הלק נתפס ככ חזק בציפורן שרק שיוף עזר לי להורידו. לדעתי החלשתי לה את הציפורן וסה ממש ביאס אותי. מה הסיבה? למה זה קרה??? אשמי לתשובה מהירה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורדת לק ג'ל ללא הצלחה!!!! - תגובה
אילנה כסיף06/10/2015האם ראית את הג'ל שהיא שמה לעצמה?
הג'ל הינו מוצר מקצועי ויש צורך בידע מקצועי כדי להשתמש בו. במיוחד כשהלקוחות (ולצערי גם חלק מהמקצועיות עושות זאת...) מזמינים מחו"ל לא בטוח בכלל שמקבלים את המוצר אליו התכוונו.
אז אני יכולה לחזק את ידייך ולומר לך שאם עשית כמיטב יכולתך לא לפגוע בציפורן הטבעית אז עשית עבודה טובה. כי תחשבי מה האלטרנטיבה שעמדה בפני אותה לקוחה....
אגב, לOPI אין ONE STEP ג'ל.(ג'ל ללא טופ ובסיס).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בניית ציפורנייםליטל16/09/2015
שלום קוראים לי ליטל למדתי קורס בניית ציפורניים ומאז שהתחלתי לעבוד בזה פחות או יותר כל הזמן הציפורניים נופלות אחרי שבועיים ניהיה התרוממות והציפורניים לא חזקות בכלל..
אני משתמשת באקולייזר של חברה לא מוכרת וכל השאר (פריימר אקריל ) של חברת " קריאיישן " אשמח אם תענו לי באיזה חומרים אשתמש שהבנייה תחזיק לפחות חודש..
אני פשוט עובדת לפי כל השלבים וזה ממש מוזר שזה נופל כל הזמןן
אשמח לעזרה תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בניית ציפורניים - תגובה
אילנה כסיף20/09/2015שלום ליטל,
ראשית בואי נזכור שרק סיימת קורס והתרוממויות ושברים יתכנו בגלל שהטכניקה שלך אינה מושלמת עדין.
אני מציעה לך להתעקש ולתרגל רק כך משיגים תוצאות.
לגבי חומרי העבודה של קיראשן, הרי שרוב בונות הציפורניים בארץ עובדות עם קריאשן (ואני וחברותי ביניהן) ולנו החומר לא ולא נשבר.
לכן אני חוזרת ומציעה לך לשפר מיומנות. את כמובן יכולה לחזור ולתייעץ עם המורה שלימדה אותך כדי שתתן לך עוד דגשים במה למה לשים לב כאשר את בונה באקריל.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבניית ציפורניים
ליטל21/09/2015כן התייעצתי עם מישהי שעוסקת בבניית ציפורניים מישהי מקצועית
והיא אומרת שזה קשור בהרבה לסגירות עם ראש יהלום
מקווה שזה יעזור תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבניית ציפורניים - תגובה
אילנה כסיף21/09/2015מעולה. תנסי ככל שאת יכולה לא לגעת בעור עם חומרי העבודה ולאחר שסיימת קחי דוחף עור מעץ או מפלסטיק ודחפי בעדינות את העור מהחומר כך שנוצרת הפרדה ברורה בין החומר הבנוי לציפורן ולעור ואז יותר קל לשייף.
השתדלי לא לגעת עם המשייף לא בעור ולא בציפורן הטבעית. הכי קל לעשות את זה עם ראש עגול (ראש חכם)
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקת ציפורניים על ציפורן חולהשירי30/08/2015
האם אפשר לעשות הדבקה על ציפורניים עם פטרת רבת שנים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבקת ציפורניים על ציפורן חולה - תגובה
אילנה כסיף30/08/2015הי שירי, פיזית אפשר להדביק אך לא מומלץ. אם אתן מחליטות להדביק אנא הסירו אחרי יום יומיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בניית ציפורן בבוהןדקלה18/08/2015
שלום רב,
בתי (בת 17) עברה ניתוח לעקירת הציפורניים בבהונות לפני 3 חודשים.
מאז לא נראה כי עומדות לצמוח ציפורניים חדשות. הדבר מתסכל אותה ובנינו, גם נראה זוועה!
האם ניתן לבנות ציפורניים על הבהונות? זה לא מזיק?
אם כן, האם זה מחזיק מעמד הרבה זמן?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בניית ציפורן בבוהן - תגובה
אילנה כסיף18/08/2015שלום דליה,
אפשר לבנות סוג של ציפורן "תותבת" מאקריל אולם באין ציפורן אין על מה להתפס ולכן היא לא תחזיק מעמד זמן רב.
מכיוון שאין ציפורן למטה האקריל לא יכול להזיק משום שאינו נבנה על הציפורן(אין ציפורן) אלא מגיע להדבקה מוכן כבר בצורתו הסופית הדבק זה הדבר היחיד שעולה בדעתי שעשוי לגרום לרגישות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ג'ל פאני באנידנית17/08/2015
היי התחלתי לעבוד עם לקים ג'ל של חברת OPI
ורציתי לדעת את השלבים של פאני באני
האם הפאני באני הוא הבסיס עצמו או רק הפרנץ בסוף?
ואם לא מהו הבסיס שלו? כי ראיתי שפאני באני הוא ממש לבן .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ג'ל פאני באני - תגובה
אילנה כסיף18/08/2015הי דנית,
ג'ל פאני באני הוא שם של צבע הג'ל (יש לק בדיוק באותו גוון).
את יכולה להשתמש בו כמו בכל צבע אחר או באופן שמכסה את כל הציפורן כדי לקבל גוון אחיד של צבע אחד או כפרנץ' תנסי/תשחקי עם הצבעים זה חלק מהכיף במקצוע. אין נכון או לא נכון . מה שמתאים לך וללקוחות שלך זה מה שנכון.
: )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנת אבל..
דנית19/08/2015היי אבל ראיתי שהגוון שלו ממש לבן ואז לא ניתן לראות פרנץ,
מהו הבסיס של הפאני באני כמו שהרוב עושות ואיך נקרא?
אשמח לעזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנת אבל.. - תגובה
אילנה כסיף19/08/2015הרקע הוא פאני באני והקו של הפרנץ הוא ALPINE SNOW
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מניקור ביתידניאל14/08/2015
היי, אני מקווה שהגעתי למקום הנכון.
אני מעוניינת להתחיל בטיפות ציפורניים, עד לפני כחודשיים כססתי אותן וסוף סוף נפטרתי ההרגל הזה.
לכן, אבקש ממכן מין שלבים למניקור ביתי שלדעתכם ניתן לעשות בבית (לעצמך), אשמח אם תפרט כל שלב עד כמה שניתן
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מניקור ביתי - תגובה
אילנה כסיף16/08/2015הי דניאל,
יש המון מאמרים באינטרנט שכתבתי ופורסמו כבר את מוזמנת לחפש אותם. חלק מהכתבות אפילו מצולמות.
בכל אופן ובקצרה שטפי ידיים, הסירי לק שייפי ועצבי את הציפורניים ושימי האצבעות בקערית עם מים פושרים ומעט סבון לדקה. מרחי מרכך עור ודחפי בעדינות את העור כדי למקסם את גודל הציפורן.
נגבי בעזרת פד ספוג באלכוהול.
בעזרת בלוק עדין החליקי את הציפורנים.
שימי צ'יפ סקיפ ומחזק (יש מחזק עם צבע) ושמן הזנה.
תהני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גל לק משחיר בקצוות ודוההורידים11/08/2015
שלום רב
אני משתמשת בגל לק של איזיפלו ויש כמה צבעים שבכל פעם שאני משתמשת איתם לאחר יום או יומיים הקצוות משחירים והצבע נהיה דהוי ולא חי . כבר נסיתי כל מיני שיטות ושום דבר לא עוזר זה ממש מוזר . בנוסף אציין שסמתי את אותו גל ברגליים נשאר יפה ורענן.
האם זה מוכר? ומה אפשר לעשות על מנת למנוע זאת??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום נוסף
ורידים11/08/2015
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום נוסף - תגובה
אילנה כסיף11/08/2015הג'ל פשוט נצבע לך. או מהג'ינס או מצבע לשיער או כל דבר אחר עם פגמנט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגל עצמו משחיר
ורידים12/08/2015הוא לא נצבע לי אני שמתי לב לכך. אין צבע בשער ולא גינס.
שמתי לב שזה הגל עצמו משחיר לפעמים בחום בשמש הוא הופף להיות צהוב ממש הגל עצמו במקום השחור זה ממש מוזר.
האם זה ידוע ואך למנוע?? תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגל עצמו משחיר - תגובה
אילנה כסיף16/08/2015תנסי להחליף את הטופ לזה של OPI.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם לק ג'ל של CND מתאים ל LEDרוני08/08/2015
1. אשמח לדעת האם ג'ל של CND מתייבש גם ב LED של OPI
2. בנוף אשמח לדעת האם חברה זו מומלצת או ש OPI יותר טוב?
3. האם זה נכון שהג'לים של IBD מתקלפים מהר מאוד? משום מה שמעתי שהג'ל מתקלף מהר מאוד ואינו מחזיק מעמד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם לק ג'ל של CND מתאים ל LED - תגובה
אילנה כסיף09/08/2015הי רוני,
1. עד כמה שאני יודעת כל הג'לים שיש בהם זרז המתאים ללד מתיבשים היטב במנורה של OPI.
2. OPI נחשבת לחברה מס' 1 בעולם המקצועי (ולא רק בארץ)
3. הג'ל של IBD אינו מתקלף אם עובדים איתו נכון. לפני הבסיס יש לשים חומר שנקרא POWER BOND.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גיל לק לציפורן טבעיתדרור אמירה מכ02/08/2015
שלום אשמח לקבל עזרה
אני בונת ציפורניים 16 שנה
התחלתי לעבוד על לק גיל opi לפי כל שלבי העבודה אבל למה כשהציפורן גדלה היא נוטה להשבר או להתקלף אשמח לעזרה דחופה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיל לק לציפורן טבעית - תגובה
אילנה כסיף03/08/2015שלום רב,
הג'ל לכשעצמו מהווה סוג של ציפוי - בדיוק כמו לק. הג'ל אינו משנה את איכות הציפורן. לנו יש נטייה לשכוח את האיכות של הציפורן ומכיוון שעם הג'ל היא מרגישה לנו חזקה ועמידה הרי שברגע שהג'ל מוסר הציפורן חוזרת להיות במצבה הטבעי.
כאן נכנסת לתמונה עבודת המניקוריסטית המקצועית: להקפיד על כללי העבודה במניקור, להקפיד על המסה נכונה, להקפיד על הנחה נכונה של החומרים וכיוצב'.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחוףנופר28/07/2015
חייבת עזרה דחוף .. אני לקראת סיום קורס בנייה ..
וכשרני עושה ללקוחות שכוססות בנייה היא נופלת .. הציפורן נופלת בשלמותה ..
השלבים שלי :
מכינה את 4 שלבי יסוד לאחר מכן מדביקה טיפס כמעט בקצה הציפורן .. מורחת דבק וטובלת את היד באקריל .. לאחר 3 פעמים שמה מייבש דבק ומתחילה בשיופים ..
מתמקדת בסגירה כל שצריך באיזור הקוטיקולה ובצדקים של הציפורן ..
ולמרות כל זה הציפורניים נופחות בשלמותן .. יש למישהי פתרון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחוף - תגובה
אילנה כסיף03/08/2015הי נופר, זה קורה לפעמים כשאין שטח לוחית ציפורן. נסי לעבור לשיטת האקריל זה לרוב מחזיק טוב יותר. אל תבני ציפורן שאורכה יותר מאורך האצבע (שלא תבלוט מעבר לאצבע). אני מצרפת לך קישור לטיפים לבניה לכוססת.
בהצלחה.
ספרי לי איך מתקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפורניים שקופות מלאכותיות דחוףףףאני21/07/2015
בבקשה תענו לי מהר!! אפשר למרוח על ציפורניים שקופות מלאכותיות לק? ואם כן אז מתי? לפני שאני שמה אותן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפורניים שקופות מלאכותיות דחוףףף - תגובה
אילנה כסיף26/07/2015בוודאי שאפשר לשים לק על ציפורן מלאכותית שקופה. הדביקי שייפי ועצבי ומרחי לק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה זה מיועד?רגינה19/07/2015
היי רציתי לדעת למה מיועד החומר הזה של CND
זה מיועד לחיזוק ציפורניים?במידה וכן מתי שמים אותו?
שאלה נוספת יש הטוענות שלא שמים פריימר לפני הבייס בלק ג'ל
במידה והלק ג'ל לא מחזיק עדיף כן לשים פריימר כדי שהג'ל יחזיק יותר זמן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה זה מיועד? - תגובה
אילנה כסיף19/07/2015הי רגינה איני מוסמכת לענות מטעם החברה אך אני משערת שזהו מוצר שאמור לשקם את הציפורן.
אין צורך לשים פריימר לפני בייס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לק ג'ל על ציפורן טיבעיתרגינה13/07/2015
היי
יש לי בעיה, אני משתמשת רק המוצרים של OPI,ו IBD
אני מכינה את הציפורן ואז מורחת BOND HID של OPI ואז מורחת בסיס, פעמיים צבע , טופ ואז ניטרול. עושה סגירות כמו שצריך ומשום מה לרוב הלקוחות מתקלף אחרי שבוע
למה זה? מה לא בסדר במה שאני עושה?
לגבי הלקים ג'ל של IBD מה השלבים שם?
אני משתמשת במנורת UV 36' 220W והמנורה חדשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לק ג'ל על ציפורן טיבעית - תגובה
אילנה כסיף13/07/2015הי רג'ינה , חיזרי לבסיס. בדקי שהכנת הציפורן טובה ושאת מניחה נכון את החומר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלק ג'ל על ציפורן טיבעית - תגובה
אילנה כסיף13/07/2015הי רג'ינה , חיזרי לבסיס. בדקי שהכנת הציפורן טובה ושאת מניחה נכון את החומר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)