מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בניית ציפורניים בשיטה האמריקאית. מה זהofra12/07/2016
שלום
פניתי למישהי שתעשה לי מילוי על בנייה באקריל שכבר קיימת לי ממשהי אחרת
אני אמורה לעשות את המילוי השבוע. היא אמרה שהיא עושה בשיטה האמריקאית
ושזה מתאים לאלה שכוססות שיניים ושהיא גמלה אותן מזה..
אני לא מחפשת את זה בכלל אלא שתהיה בנייה טובה עמידה שהציפורן לא תתרומם ויהיו פטריות..
ואני שואלת - מה זה שיטה אמריקאית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בניית ציפורניים בשיטה האמריקאית. מה זה - תגובה
אילנה כסיף19/07/2016ישנן שיטות של חברות אמריקאיות כמו OPI IBD ועוד שלכל אחת מהן שיטת עבודה וחומרי עבודה שונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנורה לייבוש לק גל מה מומלץ?פחות זמוחן כהן05/07/2016
שלום,
אני מחפשת מנורה לייבוש לק פחות מ2 דקות. על מה אתן ממליצות ומה ההבדל בין המכונות?
בנוסף מה דעתכן על חברת אורלי לק ג'ל?
באיזה קלינזר אתן משתמשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנורה לייבוש לק גל מה מומלץ?פחות זמו - תגובה
אילנה כסיף07/07/2016חן שלום אם את רוצה לקצר את זמן הייבוש עליך לעבור למנורת לד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנורת לד
חן כהן10/07/2016על איזה מנורת לד יש המלצה?
אודה על תגובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנורת לד - תגובה
אילנה כסיף10/07/2016OPI
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה המחירים?
חן כהן12/07/2016מאיפה ניתן לרכוש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה המחירים? - תגובה
אילנה כסיף08/08/2016נייל סטודיו הם היבואנים הבלעדיים של מוצרי OPI בישראל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי מנורת ג'ל UV של נייל סטודיושרון16/06/2016
היי בנות,
כרשתי בערכה לבנייה של נייל סטודיו מנורה לייבוש ג'ל.
הבנתי שנורות LED יותר טובות מUV ורציתי לדעת האם אפשר להחליף רק את הנורות עצמן?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי מנורת ג'ל UV של נייל סטודיו - תגובה
אילנה כסיף20/06/2016הי שרון, בהחלט אפשר. קני 4 נורות לד המתאימות למנורת הUV שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה, איפה קונים נורות לד
שרון20/06/2016?
והאם זה באמת יותר כדאי מUV?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה, איפה קונים נורות לד - תגובה
אילנה כסיף20/06/2016בנייל סטודיו ניתן להשיג נורות לד.
מנורות לד מקצרות את זמן הייבוש וזו טכנולוגיה חדשה יותר כך שלכ תעשיית הציפורניים מתכוונת בהתאם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה אילנה!
שרון20/06/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה וואט צריך לקנות?
שרון20/06/20164 נורות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה וואט צריך לקנות? - תגובה
אילנה כסיף20/06/20164 נורות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל כמה וואט כל נורה?
שרון20/06/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל כמה וואט כל נורה? - תגובה
אילנה כסיף20/06/2016תכנסי לסניף יש רק סוג אחד אם אני לא טועה זה 9 ואט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי המון תודה
שרון20/06/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשת מקום להתמחות בבניית ציפורנייםיוליה15/06/2016
שלום,
שמי יוליה בת 29 מ-פתח-תקווה. סיימתי קורס בניית ציפורניים, מניקור ומניקור ג'ל ב-נייל סטודיו ואני מעוניינת להתחיל לעבוד בתחום אך אין לי ניסיון בכלל.
אני בחורה חרוצה, יסודית, רצינית, מסורה ולומדת מחר.
האם יש מישהי שיכולה להעסיק אותי ולהכשיר אותי ועל הדרך אני יהיה אחראית משמרת וגם אעבוד על הקופה, אעשה שיווק למקום.
עבדתי בתור מנהלת משרד בכמה משרדים חשובים.
תודה,
יוליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחפשת מקום להתמחות בבניית ציפורניים - תגובה
אילנה כסיף20/06/2016אנא דברי איתי בפרטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פתיחת עסק בביתי לבניית ציפורנייםעדי31/05/2016
שלום.
בשעה טובה פתחתי בביתי קליניקה לטיפוח ובניית ציפורניים.
אני רוצה לקדם את העסק ולפרסם אותו באינטרנט.
אני מחפשת אתר או כל דרך אפשרית שתעזור לי בפרסום יעיל לעסק החדש.
אשמח לקבל מכן עיצות לגבי פירסום העסק.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה על פרסום העסק שלך
עדי31/05/2016אני ממליצה לך מניסיון לחפש אתרים בהם ניתן לפרסם עסקים קטנים או עסקים מהבית.
שיהיה המון בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לק ג'ל על ציפורן טבעית קצרה- מתקלף מהריעל15/05/2016
שלום,
לק ג'ל על ציפורן קצרה מתקלף יותר מהר כי אי אפשר "לסגור" את הלק. האם יש פתרון? טיפים לציפורן קצרה? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לק ג'ל על ציפורן טבעית קצרה- מתקלף מהר - תגובה
אילנה כסיף23/05/2016אפשר לעשות הארכה באקריל או בג'ל ואז החומר לא מתקלף. או לאט לאט ובסבלנות להאריך ציפורן טבעית קצרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הדרך הטובה ביותר להסיר לק ג'ליעל15/05/2016
מה הדרך הטובה ביותר להסיר לק ג'ל על ציפורן טבעית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה הדרך הטובה ביותר להסיר לק ג'ל - תגובה
אילנה כסיף23/05/2016הי יעל, לשייף היטב קצה חופשי וטופ לשים חומר המסה ולעטוף. להמתין 7 דקות ולהסיר אצבע אצבע את החומר בעזרת דוחף עור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לימוד בנייל סטודיו קורס בנייה בכל השיטות ועיצוב גבותליטל09/05/2016
שלום
אני רוצה להתחיל ללמוד בנייל סטודיו בניית ציפורנים בכל השיטות כולל לק גל
בנוסף לעשות קורס של עיצוב גבות + שעווה (קורס שאני מקבלת מתנה)
השאיפה היא להמשיך להיות שכירה ובהדרגה לגייס לקוחות - לעבודה מהבית
אני יודעת שנדרשת הרבה סבלנות עד שמגיעים למצב של עצמאות מוחלטת והיכולת להפסיק להיות שכירה(חשוב לציין יש לי עבודה טובה עובדת מ 6:30-15:00 ומספיקה להיות עם הילדים אחה"צ )אבל קשה לי עם העובדה שהבוקר שלי מתחיל כל כך מוקדם- כי אני נמצאת בעבודה כבר ב 6:30 והשאיפה היא להגיע למצב שאני יכולה להיות בבוקר גם עם הילדים שלי ולאחר שאבנה בסיס רחב של לקוחות קבועים לעבוד בשעות הבוקר ובשעות הערב כאשר באמצע מ 13:00 עד 18:00 זה יהיה הזמן שלי עם הילדים
צריכה הכוונה איך מתחילים? טיפים ? האם המקצוע הזה באמת ריווחי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימוד בנייל סטודיו קורס בנייה בכל השיטות ועיצוב גבות - תגובה
אילנה כסיף09/05/2016הי ליטל,
את ההתחלה כבר יש - את די מגובשת לגבי הרצונות והצרכים שלך.
עכשיו את צריכה לפעול כדי שיתגשמו.
אני מזמינה אותך להתקשר ונשוחח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בניית ציפורנים - מכונת שיוף - ראש תקוע במכונההנטלי16/04/2016
היי
שאלה קצת הזויה .. מה לעשות במצב שבו הראש לא משתחרר ממכונת השיוף ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בניית ציפורנים - מכונת שיוף - ראש תקוע במכונהה - תגובה
אילנה כסיף17/04/2016לשלוח לתיקון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה בדיקות אפשר לעשות לציפורניים חולות ?חי27/03/2016
הכירורג אמר שיש לעקור את הציפורניים ברגליים כי כנראה יש פטריה
השאלה שלי איזה בדיקות ניתן לעשות לציפורניים ?
איזה סוג פטריות ?
האם יש אפשרות לבדוק קנדידה ?
מה עוד ניתן לבקש לבדוק ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה בדיקות אפשר לעשות לציפורניים חולות ? - תגובה
אילנה כסיף28/03/2016לפני שעוקרים ... שולחים דגימה למעבדה שבודקת באיזה סוג של פטריה מדובר ואם היא בכלל פעילה במידה שהיא פעילה בודקים לאיזה חומר היא רגישה ומתאימים טיפול תרופתי בהתאם לסוג הפטריה.
מדובר בשתי בדיקות מעבדה: בדיקה במיקרוסקופ ובדיקה בצלחת פטרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לק ג'ל לציפורניים מתפצלות וחלשותאורלי23/03/2016
לציפורניים חלשות ומפוצלות השיוף שלפני מריחת הלק ג'ל מחליש אותן גם. מה ניתן למרוח עליהן כדי לחזק אותן ולמנוע את הפיצול שלהן? אמרו שאבקת אקריל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לק ג'ל לציפורניים מתפצלות וחלשות - תגובה
אילנה כסיף28/03/2016הי אורלי, אופציה אחת היא אכן בנית ציפורניים אופציה שניה היא מחזק ציפורניים שמטפל בבעיה בתוספת תזונה מתאימה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איפה קונים מוצרים של משרד הבריאותלנה07/03/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
איפה קונים מוצרים של משרד הבריאות - תגובה
אילנה כסיף09/03/2016ברשתות השיווק המורשות. את יכולה לבדוק גם באתר של משרד הבריאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פתיחת עסק קטן של לק ג'ל-אשמח עזרהיעל06/03/2016
היי! אני רוצה לפתוח בבית עסק קנטנן של לק ג'ל.
כמובן שאעבור קורס של לק ג'ל אך בינתיים אני רוצה להזמין מכונה ולקים מהאינטרנט.
ראיתי מכונת באייבי, אמזון ואלי אקספרס. איך אני אדע מה טוב, מה מומלץ להזמין?
מצרפת קישורים של המכונות, ממש אשמח לעזרה ממישהי בעלת ניסיון איזה מכונה כדאי להזמין. תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פתיחת עסק קטן של לק ג'ל-אשמח עזרה - תגובה
אילנה כסיף06/03/2016הי דניאל,
אם תחום המניקור מעניין אותך לכי ללמוד קורס פדיקור מלא או קורס בנית ציפורנים.
ללמוד רק לק ג'ל זה לא מספיק.
דמייני שאת הולכת למאפרת והיא יודעת רק לשים אי ליינר. לא להתאים מייק אף, לא לצייר שפתיים .... רק אי ליינר. כך שזה לא מספיק מבחינת ידע.
שנית, כאשר את עובדת עם מוצרים ללא אישורים של משרד הבריאות או מכונות ללא אשיור של מכון התקנים הישראלי את עוברת עברה פלילית. שלישית, עסק לא יכול להזדכות במע"מ או במס הכנסה על רכישות באינטרנט כך שמכל הבחינות זה לא כדאי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לק גל על ציפורן טיבעית רוצה לקבל עזרהלנה05/03/2016
אני רוצה להתחיל לעשות לעצמי לק ג'ל לבד על ציפורן טיבעית איפה אני יכולה לקנות את כל המוצרים כולל מנורה ואיזו והאם זווה לקנות את הכל באליאקספרס או שחבל על הכסף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לק גל על ציפורן טיבעית רוצה לקבל עזרה - תגובה
אילנה כסיף06/03/2016ראשית כל אנא הקפידי לרכוש מוצרים בעלי אישורים של משרד הבריאות. שנית יש לקג'ל בפארמים ובחנויות טיפוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה ללק עצמו או אולי לחומר שמרחו לי בהתחלה?אילנה כסיף01/03/2016
שלום לכולן אולי תוכלו לעזור לי.
לפני 5 ימים עשיתי לק ג'ל בציפורניים באחד המכונים. מרחו לי לפני תחילת העבודה נגיעה של חומר שקוף מסריח ששכחתי את שמו ואז מרחו את כל שאר הדברים שקשורים לג'ל.
הלק מחזיק לי ולא זז.
לפני 3 ימים התחיל לגרד לי בטירוף בכל האצבעות לאורכן ומסביב לציפורן.
לפני 5 שנים עשיתי בנייה ופיתחתי את אותה הרגישות ולכן הפסקתי.
אבל למה עכשיו שוב פעם יש רגישות. הרי לא עשיתי אקריל. לאיזה חומר אני רגישה? .
מה כדאי לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה ללק - תגובה
אילנה כסיף03/03/2016אכן נראה שאת מתארת אלרגיה. אנא הסירי הג׳ל ושאלתי במכון את שם החומר כך שתדעי ממה להמנע בעתיד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)