מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תודה רבהשני15/04/2015
תודה רבה אילנה על ההבהרות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה רבה - תגובה
אילנה כסיף19/04/2015באהבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא הבנת את השאלהשני14/04/2015
לקונאד יש גם לק ג׳ל לציפורן טבעית בלי קשר לחותמות רציתי לדעת אם אפשר להשתמש בכל ההכנה של קונאד חלק ג׳ל ושהצבע יהיה של opi סתם לדוגמא....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא הבנת את השאלה - תגובה
אילנה כסיף15/04/2015לדעתי הג'ל של קונד הוא ג'ל שנועד לבניית ציפורניים ולא לציפוי שאפשר בקלות להחליף.
אז אם השאלה היא האם אפשר לשים את הג'ל של OPI במקום לק או במקום סילר מעל לבניה בג'ל הרי שהתשובה היא בהחלט כן.
במילוי שייפי את שכבת ג'ל הצבע בצעי מילוי בחומר הבניה ושוב שימי ג'ל צבעוני לסיום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונאד ושאר חברות...שני13/04/2015
היי שאלה נוספת...יש אפשרות לעבוד בשיטה של קונאד בג'ל רק שהצבעים יהיו opi/ibd? כאילו התהליך עם החומרים של קונאד גם הסילר של קונאד ורק שכבות הצבע של opi/ibd? מישהי ניסתה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונאד ושאר חברות... - תגובה
אילנה כסיף13/04/2015הי שני,
חותמות אפשר לעשות רק עם לק לחותמות או לק רגיל (לא כל סוגי הלקים מצליחים) לא ניתן עם ג'ל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סילר על לק ג'לשני04/04/2015
היי בנות...יש לי שאלה: אני משתמשת בלק ג'ל של opi ןגם בibd הטופ קוט תמיד של opi, כשאני מנטרלת את הדביקות עם ה-ness של opi הברק ממש יורד לי מהציפורן, המליצו לי לנטרל עם אלכוהול אך לצערי גם עם זה הברק יורד...לפני כמה ימים נתקלתי במוכרת שהברק של הג'ל שלה העיף אותי והיא סיפרה לי שהקוסמטיקאית שלה שמה לה על הגל סילר של בנייה?? זה אפשרי בכלל??? מה אפשר לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סילר על לק ג'ל - תגובה
אילנה כסיף06/04/2015הי שני,
הברק יורד רק מסיבה אחת שאני יכולה לחשוב עליה וזה שהוא לא יבש. בדקי מתי החלפת נורות UV.
לגבי סילר של בניה על ג'ל לק- הוא יתפוצץ משום שהג'ל רך והסילר קשיח ודק.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ezflowגל לק24/03/2015
שלום
אני עושה אצל מקצועית גל לק של ezflow והוא גל מעולה.
רק יש בעיה קטנה שהקצבות של הציפורן כעבור כשבוע לפעמים אפילו פחות משחיר וזה מאבד את היופי. הרם אפשר למנוע כך? יש מה לעשות?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ezflow - תגובה
אילנה כסיף24/03/2015שלום רב,
האם זה קורה בכל הצבעים או עם צבע ספציפי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכל צבע
גל לק25/03/2015בכל צבע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכל צבע - תגובה
אילנה כסיף25/03/2015לפעמים יש צביעה מצבע לשיער או בגד שמוריד צבע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת לק ג'לשיר05/03/2015
שלום רב-אני עובדת כבר 3 שנים עם לק ג'ל(IBD),מכירה את כל השלבים הנכונים של הסרת הג'ל.
מעבירה פצירה על הסילר מכל אצבע,מניחה חומר (remover של opi) על צמר גפן בכמות נדיבה וסוגרת עם נייר כסף ממתינה 10 דקות ובין לבין הידיים נכנסות למנורת לד לזירוז החימום.
אחרי שעשיתי את כל זה ,לאחרונה,הג'ל לא יורד,הוא לא מתקלף כמו שצריך להתקלף,ואז נוצר מצב של שיוף טיפה אגרסיבי על הציפורן הטבעית עם פצירה ודוחף עור,שזה כמובן לא תקין.
אני מבקשת עזרה פה,לקוחות עשויות לא לחזור בגלל דבר כזה ואני באמת לא יודעת מה לעשות,השלבים אותם שלבים,לא חידשתי כלום מבחינת הלקים או הסילר.
אודה לך על תשובה,שיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת לק ג'ל - תגובה
אילנה כסיף08/03/2015הי שיר, ראשית כל האם את משתמשת בpower bond? שנית, כפי שכבר כתבתי כאן , זמן ההמסה המינימלי הינו רבע שעה ורק אחר כך בודקים. אם הציפורן היתה משוייפת מדי או שהג׳ל היה מעל שבועיים על הציפורן זמן ההמסה יתארך.
אגב, אין כל צורך להכניס את הידיים לחימום במנורה. את יכולה לעטוף עם כפפת דלי ומגבת- הרבה יותר יעיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת לק ג'ל
שיר08/03/2015היי,ראשית תודה על התשובה
שנית- אני אכן משתמשת בbonder(פריימר של לק ג'ל) ,עושה את כל התהליך כמו שצריך,אבל לא ממש הבנתי כשכתבת על השיוף ,אני משייפת לא באגרסיביות את הסילר ואז מניחה את הצמר גפן עם המסיר ג'יל.
האם יכול להיות מצב שהג'ל בסיס גורם לבעיה כזו?
תודה שיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת לק ג'ל - תגובה
אילנה כסיף10/03/2015הי שיר, תנסי לעשות את מה שתיארתי וקודם כל האריכי את זמן ההמסה. כפי שציינתי, החומרים לא נמסים בעשר דקות...
ספרי לי אם זה עובד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בנושא לק ג'למורן קנזי16/02/2015
ערב טוב
הבנתי שיש חומר שנקרא ג'ל אוברלוק או משהו כזה
שאמור לתת עובי לציפורן ולחזק אותה ובכך למנוע התקלפות
הלק ג'ל
שאלה ראשונה....
איך הוא נקרא?
שאלה שנייה...
מכיוון שהוא מאוד יקר (עלות בנייל סטודיו 300 שח בערך)
רציתי לדעת האם הוא באמת הכרחי כי להרבה לקוחות שלי
הציפורן נחלשת ובכך הגל לא מחזיק והאם זה רווחי להשתמש איתו
לכל לקוחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנושא לק ג'ל - תגובה
אילנה כסיף19/02/2015שלום מורן.
הג׳ל נקרא axxium הוא אכן מעבה את הציפורן ומומלץ להשתמש בו כאשר הציפורניים ש״ח הלקוחה מאד גמישות או מאד ארוכות.
עובדים בו כמו עם ג׳ל בניה.
לגבי החלשות הציפורניים דל הלקוחות שלך: כעקרון שימוש נכון בג׳ל אינו מחליש כת הציפורניים. למעשה, השפעת הג׳ל היא כמו לק. אנא בדקי מה מה בתהליך העבודה שלך עשוי לגרום להחלשות הציפורניים למשל, שיוף שטח הציפורן עם מכונה או פצירה גסה, שימוש באצטון או פריימר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- bio sculpture gelד01/02/2015
שלום , הומלץ לי על bio sculpture gel לחיזוק הציפורניים. רציתי לדעת מה דעתכם בנושא. מה החסרונות והיתרונות של טיפול זה? אשמח לתשובה בהקדם
תודה,
דינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר bio sculpture gel - תגובה
אילנה כסיף01/02/2015הי דינה,
איני רוצה להגיב ספציפית לגבי מוצר זה או אחר אבל באופן כללי אין ג'ל שמחזק את הציפורניים .
הציפורן מרגישה קשיחה יותר כאשר היא מצופה בג'ל.אולם בהסרת הג'ל הציפורן חוזרת להיות כפי שהיתה לפני כן (בהנחה שההסרה של הג'ל בוצעה נכון...)
אם את רוצה לחזק את הציפורניים השתמשי במחזק טיפולי ואם אין לך סבלנות לחכות לפעולת המחזק הרי שציפוי הציפורנים בג'ל הוא פתרון נהדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לק ג'ל לציפורניים קצרותמורן קנזי01/02/2015
היי לכולן
מניסיוני הקצר בתחום אני שמה לב שכאשר אני עושה לק גל ללקוחה
עם ציפורן קצרה זה לא מחזיק מעמד אפילו שאני שמה את המקשר
וסוגרת פינות היטב
המליצו לי להשתמש כשכבה ראשונה ב axxium גל
רציתי לדעת אם הוא באמת יכול לעזור להחזיק את הג'ל יותר זמן ואם כן
מה השלבים לפי הסדר שעליי להשתמש איתו.
אני עובדת עם ג'לים של opi וכמו כן כל המוצרים הנלווים גם הם של
Opi.
תודה רבה לעונות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לק ג'ל לציפורניים קצרות - תגובה
אילנה כסיף01/02/2015שלום מורן, AXXIUM נמרח לפי הסדר הבא: בסיס 1 דקה במנורה צבע כל שכבה 2 דקות וטופ 3 דקות.
בציפורניים ללא קצה חופשי גם האקסיום לא תמיד מחזיק והרבה פעמים זה לא בגלל החומר אלא בשל התנהלות הלקוחה. כן, גם לה יש אחריות : )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרנצ' בלק גלליטל25/01/2015
שלום,
יש לי שאלה בנוגע לפרנצ' בלק ג'ל לצפורניים טבעיות,
למה הג'ל הלבן נסדק ומתפוצץ לי?
הסדקים מופיעים לי רק בפרנצ'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרנצ' בלק גל - תגובה
אילנה כסיף25/01/2015ליטל שלום. מריחת קו הפרנץ׳ חייבת להיות מאד דקה. ויש לחזור על המריחה פעמיים. מריחה עבה גורמת לתופעות שציינת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי בקשר ללק ג'לשם07/01/2015
היי אני חייבת עזרה! אני התחלתי לעשות לעצמי לק ג'ל והזמנתי לקים מהאיביי והמכונה uv שעובדת מצויין.
הזמנתי את החברה gelpolish ואני עושה את כל השלבים בצורה נכונה, וגם הלכתי למישהי מקצועית שתעשה לי עם הלקים שלי שהזמנתי - ולא משנה מה הלק אחרי 5 ימים מתפוצץ וכולו סדקים ולאחר מכן מתקלף.
השאלה שלי, אם אני אזמין נגיד את החברה opi רק צבע לק ואני אשתמש בביס וטופ של הgelpolish יש סיכוי שעדיין הוא יתפוצץ? כי זו שעשיתי אצלה אמרה שכנראה הצבע לק מעורבב עם לק רגיל וזה לא ג'ל מלא, ולדעתה זה לא קשור איזה בייס וטופ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי בקשר ללק ג'ל - תגובה
אילנה כסיף11/01/2015שלום רב,
חשוב לציין שהג'ל הינו מוצר מקצועי המצריך הכוונה והדרכה ולימוד החומרים ואופן התנהגותם. הג'לים, כמו כל דבר אחר בעולם, אינם מתאימים לכולם ולכן יש ללמוד ולהתמקצע.
למה שלא תלכי למקום מקצועי שעושה ג'לים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לק ג'לאודליה29/12/2014
אני משתמשת ללקוחות שלי בלק גל של opi ו-ibd ןמייבשת במנורת לד של opi. בחודשים האחרונים חוזרות אלי לקוחות שלאחר מס' ימים כל הציפורניים מתלכלכות בצבע שחור ואי אפשר להוריד עם שום חומר.האם אתן מכירות את התופעה הזו?ואם כן מה הפיתרון אשמח מאד מאד לעצות ותגובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לק ג'ל - תגובה
אילנה כסיף31/12/2014הי אודליה,
התופעה הזו לא שכיחה אבל יכולה לקרות עקב צביעה של הג'ל (בצבע לשיער או ג'ינס/בגד שחור /צבעוני שמדמם צבע).
ניתן להסיר את הצבע עם מסיר לק.
הג'ל בעקרון אינו מחליף צבע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהOPI או IBD
שמרית20/02/2015הי
רציתי לדעת איזה לק גל (בסיס וטופ) עדיף לקנות ולהשתמש OPI או IBD* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהOPI או IBD - תגובה
אילנה כסיף01/03/2015הי שמרית,
שניהם טובים. ב IBD יש חומר נוסף בשם POWER BOND אותו יש לשים (ללא צורך בחשיפה למנורה) לפני ג'ל הבסיס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהopi וIBD
אמרל27/04/2015זה בסדר אם אני אקנה פריימר של IBD ואשתמש בBACE וTOP COAT של OPI ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהopi וIBD - תגובה
אילנה כסיף28/04/2015בקר טוב אמרל.
אכן הבנת נכון. אין צורך לשים פריימר לפני Base. סטנד איד ופרימר הינם חומרים שונים לגמרי ויש להם שימושים שונים לחלוטין. אין להשתמש בפריימר לפני ג׳לק משום שהמסה אחרי שימוש בפריימר היא מאד ארוכה ולעיתים אפילו יש לשייף את החומר.
לא לחינם אלו חומרים מקצועיים שנועדו לשימוש של אנשים שעברו הכשרה מתאימה.
אם את משתמשת בחומרים של OPI אין צורך להוסיף פריימר של ibd.
יום נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכונת ג'לויקי18/12/2014
היי,
איזו מכונת ג'ל ממולצת ? וכמה וואט עדיף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכונת ג'ל - תגובה
אילנה כסיף18/12/2014הי ויקי. לכל חברה שמייצרת ג׳לים יש העדפות שונות.
יש גם סוגים שונים של מנורות UV /LED.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף וחשוב! לק גל!דניאל10/12/2014
האם אפשר לשים טופ ובייס של חברה אחת, וצבע לק של חברה אחרת?
למשל טופ ובייס של cnd וצבע פאני באני של opi* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף וחשוב! לק גל! - תגובה
אילנה כסיף11/12/2014אני מאמינה ב"אין חכם כבעל ניסיון " תנסי. וספרי לנו איך היה. אני חושבת שאין סיבה שזה לא יצליח. בסיס של OPI מחזיק מצויין צבעים של חברות אחרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת לשאלה
בטי10/02/2015האם ניסית להשתמש בבייס וטופ של חברה אחרת מהלק ג'ל? אשמח אם תעני גם באיזה סוג את משתמשת. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת לשאלה - תגובה
אילנה כסיף10/02/2015הי בטי ברור שניסיתי. זה הרי המקצוע שלי??
לי הכי עובד הבסיס של OPI מכמה סיבות. 1. אין צורך בפריימר נוסף 2. הוא מחזיק את כל סוגי הג׳ל שבדקתי (ובדקתי לא מעט). 3. הוא יורד בקלות רבה במסיר ג׳ל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לק לחותמותפולי27/11/2014
יש לי לק לחותמות של STAMPING לבן, אבל משום מה כאשר אני עושה את החותמת על ציפורן, ההדפס לא לגמריי לבן אלא טיפה שקוף.
מה יכולה להיות הסיבה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לק לחותמות - תגובה
אילנה כסיף30/11/2014נערי היטב את הבקבוק לפני השימוש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)