מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לענייןאולגה10/08/2009
שלום לכולם רציתי לדעת איזה חומרים לבניית צפורניים נחשבים להכי טובים ולא יקרים? אני חושבת שחומרים של חברה ישראלית יותר מתאימים למזג האוויר שלנו- די חם בחוץ ;-). עד עכשיו השתמשתי ב nsi אבל לאחרונה צפורניים לא מחזיקות אפילו שבועיים. מבאס מאוד. חשבתי לעבור לחומרים של נייל סטודיו.האם אקריל שלהם הוא חזק? אסמח לתשובתכן. תודה ויום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוצרים לבניית ציפורניים
איילה עובד12/08/2009אני ממליצה בחום על הסדרה החדשה של נייל סטודיו - הקריאיישן. אקריל מאוד נעים ונוח לעבודה..מופחת ריח ושיופים. אבקה מגיעה בארבעה הגוונים - שקוף.אטום.טיפקס וורוד בהיר. בקשי דוגמית מהסניף הקרוב אליך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ג'למירי08/08/2009
שלום,
האם ג'ל עשוי מחומר אקריל רק יותר מרוכז או מחומרים טבעיים בלבד?
האם מי שתיהיה אלרגית לאקריל תיהיה אלרגית גם לג'ל?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ג'ל
אילנה כסיף09/08/2009הי חגית,
ג'ל הינו אוליגומר. יתכן בהחלט שמי שאלרגית לנוזל אקריל לא תהיה אלרגית לג'ל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזק ציפורנייםאילנה04/08/2009
מעוניינת לקנות מחזק ציפורניים טוב , איזה מומלץ ביותר?
שנים כוססת ציפורניים, רוצה להתפטר מההרגל הכיצד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזק ציפורניים
אילנה כסיף04/08/2009הי אילנה,
לטעמי האישי ומינסיוני אני תמיד ממליצה על NAIL ENVY של חברת OPI. הוא פשוט עובד, כמובן אם משתמשים נכון. וכמובן לא שלכוח לשים שמן הזנה מסביב לעור.
המחזק עכשיו אגב במבצע - קונים מחזק מקבלים שמן הזנה מתנה(המתנה בשווי 73 ש"ח.)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צפורניים מתפצלותליהי ש03/08/2009
כבר תקופה די ארוכה ( כשנה) כמעט כל הצפורניים שלי מתפצלות למרות שאני מקפידה לגזור אותן עד האצבע במטרה להפטר מהחלק המפוצל. אני גם מנסה למרוח מחזק ולא עוזר.
1. מה יכולה להיות הסיבה
2. האם בניית צפורניים אפשרית במצב כזה? ואם כן איזה סוג.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפורנים מתפצלות
אילנה כסיף04/08/2009שלום ליהי,
ציפורניים מתפצלות יכולות להתרחש ממספר סיבות החל בתזונה וכלה בגנטיקה.
האם ניסית מחזק ציפורנים? אם את לא רוצה להתעסק עם הציפורניים מדי יום את יכולה בהחלט לעשות בניית ציפורניים. ישנם לא מעט טכניקות וחומרים לבנית ציפורניים כך שמה שנוח לך וזמין לך זה בסדר. מה שהכי חשוב זה הסניטציה במכון הטיפולים. על זה אסור לך להתפשר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרנץ לבן של חברת N&Dלירן02/08/2009
היי ברצוני להיג לאחת הבנות בפורם ציפורניים שאני לא זוכרת את שמה שהמליצה לי על פרנץ לבן של חברת N&D היא פתרה לי את הבעיה שהיתה לי תמיד הפרנץ של n&d לא מצהיב ונשאר לבן ומבריק כיאלו מרחתי אותו באותו יום למרות שעברו כבר שלושה שבועות וגם לא מיתפוץ חובה אצל כל בונה ועוד טיפ קטן יש להם גם מיבש לק מדהים אז ביי בנות ותודה לך ממליצה יקרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איפה ניתן להשיג את הלק של N$D ???
סקרנית06/08/2009חיפשתי אותו היום ולא מצאתי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרווחדניאל01/08/2009
שלום,
אני בן 16 וכילד נהגתי לקסוס הרבה את הציפורניים (עד היום זה ככה, אבל אני מנסה להפסיק). עכשיו הם לא מגיעים עד סוף האצבע, כלומר, נשאר חלק שלא מכוסה ע"י הציפורן כמו שצריך להיות, הורוד של הציפורן לא מגיע עד הסוף ומשאיר קצת פחות מחצי ס"מ לא מכוסה שמשם מתחיל לגדול הלבן של הציפורן. חשבתי אולי להאריך אותן ולגזוז קצת מהלבן עד שהורוד יגיע לסוף, אבל אני לא בטוח אם זה יעזור. זה פשוט לא הכי אסתטי ככה, אז חשבתי שאתן תעזרו לי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדניאל
אילנה כסיף02/08/2009האם מפריע לך שיש קצת לבן בציפורניים ? אם זה לא מפריע עדיף לא לגעת עד שהן ארוכות. ככה הציפורן תתארך ויהיה פחות חלק לבן עם הזמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נראה לי שהבנת אותי נכון
דניאל02/08/2009שלום,
לא התכוונתי ללבן של הציפורניים, את זה גוזרים.
צירפתי תמונה, סימנתי בקו שחור מאיפה הציפורן שלי בערך מסתיימת, מהקו השחור פחות או יותר מתחיל לגדול הלבן, לא כמו אצל כולם. אצל כולם מהסוף של האצבע מתחיל הלבן, אצלי נשאר עוד בשר שעליו גודל הלבן. אני יודע שקשה להבין בלי לראות כמו שצריך, מקווה שתביני.
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפי התמונה ששלחת לי הכל נראה תקין
אילנה כסיף02/08/2009לא ברורה לי הבעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתמונה היא לא שלי...
דניאל02/08/2009זהו שהתמונה היא לא שלי, לקחתי אותה מהאינטרנט בשביל לנסות להמחיש את הבעיה.
אצלי, מהקו השחור שסימנתי - מתחיל בערך לגדול הלבן. במקום שהלבן יתחיל לגדול בסוף האצבע. אני בעצם רוצה שהלבן יתחיל לגדול מסוף האצבע, שהורוד יגיע עד הסוף ולא חצי ס"מ לפני, זה כנראה בא ממתוצאה של הרבה קסיסות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לכולם...מיטל28/07/2009
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי מיטל השתמשת בטיפס פרנץ?
אילנה כסיף29/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעט אציטון ?
מיטל02/08/2009כן. בתמונה השתמשתי בטיפס פרנץ'.
האמת שרציתי לנסות את העט אציטון, למרוח פרנץ' לק לבן ואז לעצב את הסמיילי עם הלק אציטון...
עבדת פעם עם העט אציטון? שווה לקנות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעט אציטון
אילנה כסיף02/08/2009בודאי שעבדתי עם עט אציטון . אבל היום אני כבר לא עובדת איתו. אם את רוצה שקו החייכן בפרנץ יהיה מדויק את יכולה להשתמש במכחול מס' 2 משיער טבעי. לטבול אותו באציטון ולנקות איתו את החייכן כך שהוא יוצא חד ומדויק. לגבי לק שגלש לעור, קודם כל שלא יגלוש אבל אק גלש אז כשאני מורחת מייבש לק אני עוברת איתו על הגלישות ומסירה בעזרת דוחף עור עץ או פלסטיק.
תנסי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. אני אנסה.
מיטל07/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת בנייהלילי28/07/2009
שלום. לפני כמה ימים שאלתי שאלה ולא נעניתי. אני מניחה שמדובר בטעות בתום לב. להלן שאלתי ואני תקווה שהפעם אקבל תשובה.
"יש לי כרגע בנייה בציפורניים (אקריל). אם לא ארצה להמשיך בבנייה, האם אפשר פשוט לתת לציפורניים לגדול, לקצר מדי פעם, וכך להתפטר מהבנייה? או שהסרת הבנייה היא אך ורק ע"י טבילה באצטון? "* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילי שלום,
אילנה כסיף29/07/2009אפשר לקצר עם פצירה את הציפורניים אבל הקשר בין הציפורן בטבעית לאקריל יתרופף עם הזמן ומים עשויים להכנס בינהם. לכן ההמלצה היא להמיס את האקריל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפורנייםחן25/07/2009
אני בת 12 , ואני מנסה לגדל ציפורניים בידיים בגודל לא ממש ארוך , אבל גם שלא יראו קצוצות.
כל פעם שאני מנסה , הציפורניים מתלכלכות ונהיות שחורות.
איך אוכל לגדל ציפורניים מבלי שהן יתלכלכו ?
בתודה , מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכל שלום
אילנה כסיף27/07/2009אז ככה, מה שאת צריכה כדי לשמור על ציפורניים מטופחות זה פשוט מברשת ציפורניים קטנה שתעזור לך בשמירה על ניקיון הציפורניים. כשאת שוטפת ידיים שפשפי עם המברשת את הציפורניים (במיוחד איפה שיש לך שחור) הלכלוך יצא ואת תשארי עם ציפורניים ארוכות ונקיות. הקפידי תמיד לשייף אותן שלא יהיו ארוכות מדי ושימי שמן הזנה על העור כדי שהן תמיד יהיהו מטופחות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה : )
חן29/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חדשה בתחום..רינת23/07/2009
היי, אני עדיין מתלמדת. רציתי לדעת מה דעתכם על העבודה שלי.
אשמח לקבל ביקורת ומחמאות מאנשים שמבינים:) :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חדשה בתחום
מיקי23/07/2009הי רינת,
גם אני מתלמדת , עבודותייך לכאורה נראות מעניינות אולם אני חושבת שאם תבוא לי לקוחה ותבקש את כל הקרנבל הזה אסרב לעשות לה... סורי, צריך מינימום של אלגנטיות אנחנו נשים...
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדהים לדעתי...
מיטל24/07/2009אם לקוחה תבקש כזה דבר אעשה לה בשמחה...
כל אחת והטעם שלה !!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי רינת את בדרך הנכונה
אילנה כסיף24/07/2009העבודה שלך יפה והקישוטים צבעוניים.
תמשיכי ככה, ותשכללי את מה שאת כבר יודעת ותגיעי, בלי ספק, רחוק מאד.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום אני צריכה עזרהדינה23/07/2009
כל פעם בשבועיים נשברות ציפורניים מהשורש מלמטה זה מאוד כואב לי ואני לא מצליחה לגדל , , עכשיו שסוף סוף הציפורניים שלי ארוכות , ואחת מהציפורניים שלי התחילה להישבר מהשורש וגם תמיד שמתי לק מחזק וזה לא עזר
מה לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי דינה
אילנה כסיף24/07/2009מה פרוש כל שבועיים הציפורנים נשברות מהשורש? הן נשברות באיזור של העור/אצבע או פשוט החלק הלבן שצמח קצת נשבר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההן נשברות באזור העור/ האצבע
דינה27/07/2009בדיוק מתחת לציפורן הלבנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סגירותמורן22/07/2009
שלום...הייתי רוצה לדעת מאיזה מבין הראשים צריך לעשות את הסגירה הסופית מסביב לעור השפיצי או העיגול? (לפי התמונה שצירפתי )..כי שהלקוחות חוזרות אליי..אז הגדילה לא יפה...אשמח לתשובה מהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סגירות
אילנה כסיף22/07/2009מורן חמודה,
השתדלי לעבוד מדויק ולא לעלות על העור או להניח הרבה חומר באיזור העור. כך לא יהיו לך התרוממויות והצמיחה תהיה חלקה ושטוחה. את יכולה לשייף עם שני הראשים שצילמת.אבל אם העבודה לא מדויקת ימשיכו להיות לך התרוממיות או צמיחה לא יפה. כל הסוד של בניה טובה טמון בהנחת החומר נכון.
בהצלחה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מורן22/07/2009אני מאוד מודה לך על העזרה !!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קורס בנייהאור19/07/2009
הי לכולן...
אני מעונינת ללמוד בניית ציפורניים + מניקור ופדיקור בבי"ס דיאנה בתל אביב, האם למישהי יש אינפורמציה על המקום, האם מישהי למדה שם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימודים
אילנה כסיף20/07/2009הי אור,
אני מאמינה גדולה במראה עיניים. אל תתעצלי! לכי לבקר שם ותתרשמי לפני שאת משלמת . כך עליך לנהוג לגבי כל בית ספר שבא בחשבון מבחינתך.(- לדעתי בכל אופן) ורק אחרי שהתרשמת במו עינייך תחליטי. להתראות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקורס בניה
אור21/07/2009הי אילנה,
בקרוב אהיה תלמידה שלך... יום מקסים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה כיף!!!!!! לשתינו!!!!!!
אילנה כסיף22/07/2009מתי את מתחילה?
אני מאחלת לך הצלחה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקורס בניה
אור23/07/2009הי אילנה,
אני מתחילה בקורס הקרוב שנפתח ב-23.8.09, אין קורסים לפני, אבל עד אז אני עושה סוג של עבודת הכנה בקריאה בפורום של השאלות והתשובות... מבחינתי כרגע זה סינית אבל בכל זאת מנסה להבין את התיאוריה....
דרך אגב, אני מתחילה עם המניקור פדיקור ובשאיפה לשלב את בניית הציפורניים, שאלתי היא האם לשלב את שניהם במקביל או כל אחד בנפרד.
תודה ויום מקסים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאור
אילנה כסיף24/07/2009לדעתי האישית כדאי לשלב לימודי פדיקור עם בניית ציפורניים וללמוד את הקורסים יחד מסיבה שיווקית. ברגע שאת מתחילה להשקיע אנרגיה בחיפוש אחר לקוחות והצלחת להביא לרוחה אחת, היא תוכל להחשף לטיפול אחד בלבד אם תוכלי באותה הזדמנות לחשוף אותה לעוד דברים שאת יודעת היא תקח את זה בחשבון כשתמליץ עליך לחברות וגם תוכל לנצל את כישורייך לטובתה.
מה גם, שככל שתסימי את הקורסים מוקדם יותר תוכלי להתחיל לעבוד מוקדם יותר ...
מה שתחליטי, שיהי לך בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משולבת / טבילהמיטל19/07/2009
היי
אני מנסה להתגבר על ה"פירורים" שנשארים לי בבניה המשולבת, אז חשבתי לעבוד בדרך אחרת אבל אני לא בטוחה שהיא טובה, אשמח אם תגידו לי את דעתכן המקצועית. אז ככה:
אני טובלת, מנקה את הפירורים עם לטיפה של נוזל אקריל ,אח"כ שוב טבילה ומנקה עם לטיפה של נוזל לבסוף משייפת ואז סילר.
זה יכול לעבוד? ? ? ! !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיטל - משולבת
איילה עובד19/07/2009בשיטת הטבילה וגם המשולבת לא אמורים להיות פרורים.. האבקה מתמזגת יפה עם הדבק.. אולי האבקה גסה מדי? או שאולי את לא שמה מספיק דבק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוראות למילוי ציפורניים בבית - דחוףמיקה16/07/2009
שלום
יש לי בניית ציפורניים כבר שנה ויותר. לאחרונה החלטתי לעשות מילוי לעצמי (קניתי את כל החומרים הדרושים)
אשמח לקבל פירוט של שלבי העבודה (אני משתמשת באבקת אקריל ואקריל נוזלי עם מכחול לא טבילה)
אני יודעת איך עושים רק לא זוכרת את השלבים
תודה מראש
מיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיקה שלום
אילנה כסיף16/07/2009בניית ציפורניים הוא תחום הדורש הכשרה ולכן לא אוכל להסביר לך בפורום איך עושים מילוי. זה מורכב. לכי לבונת הציפורניים שלך לצורך מילוי (אני בטוחה שהיית מרוצה ממנה) או לכי ללמוד באופן רציני איך בונים ציפורניים.
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מיקה- הנה השלבים בקצרה:
מיטל19/07/20091.קודם כל את דוחפת את העור ומשייפת קלות את אזור המילוי כדי שיהיה מחוספס.
2. משייפת את הציפורניים עם המכונת שיוף עד שהן שטוחות לגמרי.
3. מקצרת ציפורנים לאורך הרצוי עם המכונה או משייף ידני.
4.מורחת פריימר בתפר שבין הציפורן שלך ושל המילוי.
5.טובלת את המכחל בנןזל ומיד באבקה כך שנוצר לך "כדור" אבקה בקצה המכחול. את כדור זה את מניח באיזור המילוי , טופחת ומושכת את החומר לאורך הציפורן.
6.כמו שלב 5 כך את עושה כאשר את מניחהכדור נוסף באמצע הציפורן ואח"כ עוד כדור בסווף הציפרן.(סך הכל 3 כדוריםלכל ציפורן)
7.משייפת, מיישרת עם המכונה.
8.מעצבת צורה עם פצירה ידנית
9.משייפת עם "יהלום" מסביב לצפורן
10.שמה קישוט, אבנים..
11.מרחת סילר
ו..שלום על ישראל ! יש לך ציפורניי יפות.
כמובן שצריך תירגול אבל לאט לאט תנסי על עצמך ותילמדי!
כל הכבוד על היוזמה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)