מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רגישות בציפורנייםשרית20/04/2009
שלום
שמי שרית, לפני מס' שנים הייתי עם בניה קבועה בציפורניים. פתאום ביום בהיר התפתחה לה אלרגיה.
לאחרונה שמעתי על הג'ל.
ואתמול עשיתי בניה בג'ל.. אבל הבוקר קמתי שוב עם אלרגיה.
תוכלי לומר לי למה עוד יש אפשרות לאלרגיה? כי מאוד נזהרתי לא להיות במגע עם האקריל..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה
אילנה כסיף21/04/2009שלום שרית, אני מצטערת לקרוא על האלרגיות שפיתחת. לשאלתך, הארגיה היא תגובה של הגוף שלך לחומרים חיצונים. את פיתחת אלרגיה לחומרי הבניה השונים ובאותה מידה את יכולה לפתח אלרגיה לאפרסקים או לפרחי אקליפטוס הגוף שלך מגיב לחומר כימי באמצעות אלרגיה.
את עדיין יכולה להיות מטופחת עם ציפורניים טבעיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בנייה בג'לחני10/04/2009
שלום אילנה
שמי חני והתחלתי לבנות בגל מאחר וגיליתי אלרגיה לאקריל התחלתי לבנות כך שייפתי את הציפורן ומרחתי את הג'ל וייבשתי 3 דקות במנורת הUV כך שלוש פעמים ואז נטרלתי באלכוהול מרחתי פראנץ וסיימתי בסילר אבל הציפורניים כבר יום למחרת החלו להיסדק וזה קרה לי כמה פעמים
יכול להיות שהג'ל לא טוב או שפשוט יש טכניקה אחרת ממה שאני מכירה איך זה עובד???
אני אשמח לתשובה בנושא
תודה והמשך יום מקסים
חני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חני וחג שמח
אילנה כסיף13/04/2009לא ציינת באיזה ג' את עובדת. חשוב מאד שהג'ל איתו את עובדת יהיה מאיכות טובה - זה משמעותי! דבר נוסף כדי לבנות בג'ל צריך שמישהו יראה לך פעם אחת איך עושים את זה יש חשיבות רבה למבנה הציפורן הבנויה בג'ל אם המבנה אינו בנוי נכון - הציפורן תסדק. וכן, יש מספר טכניקות לעבודה בג'לים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי חייבת עזרהshiran01/04/2009
למה אסור למרוח מחזק מסביב לעור של הציפורן?????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשירן
אילנה כסיף03/04/2009שום דבר לא מחזיק על העור. כל חומר שתשימי פשוט יתקלף. מחזק ציפורניים נועד למריחה על הציפורניים בלבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התרממותליאת30/03/2009
אני בונה חדשה כחודשיים במקצוע ועשיתי כ-10 בניות או מילויים.
כל מילוי או בניה שעשיתי התרממו הציפורניים אחרי כמה ימים והן נראו לא יפה .
האם תוכלי להסביר לי עם אייזה ראשים להשתמש בכל שלב ?!
כי בסוף הבנייה השתמשתי עם הראש הכסוף בצורת ריבוע כזה ( לא יודעת את השם )
והוא ממש הרס לי את כל המילוי כל החומר פשוט יצא החוצה וזה בכלל לא הייה נראה כמו מילוי .. מדוע זה ככה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התרוממות
אילנה כסיף01/04/2009ליאת חמודה, את חדשה במקצוע ולכן עדיין עושה טעויות. הבעיה שלך אינה נובעת משיוף או ממשייף כזה או אחר. ההתרוממות נובעת מניגעה של חומר בעור. הקפידי להדק את החומר לציפורן ולא להגיע איתו על העור. אחר כך שייפי עם משייף חבית קרביד שגם מחליק והמשיכי בפצירות ובלוקים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקר מחירים עבודה מהביתמיקה200828/03/2009
שלום
לבנות שעובדות מהבית כמה אתן התחלתם לקחת על בנייה ציפורניים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיקה שלום
איילה עובד29/03/2009אני מציעה לך לעשות סקר שוק באזור מגורייך... התקשרי למס' טכנאיות ציפורניים שעובדות בבית ותשאלי על מחירים ואחכ תעשי ממוצע.. שלא תהיי הכי זולה ולא הכי יקרה וכך תתאימי לך את המחירון שמתאים לך.. צריך לקחת בחשבון גם את איכות המוצרים שאיתם עובדים וגם את המקצועיות שלך ואם איזה טכניקות את עובדת..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפוח עור הידייםak21/03/2009
שלום, השאלה היא עבור אישתי. יש לה ידיים מאוד יבשות ומאוד לא מטופחות - היא בת 33 והידיים נראות מאוד מבוגרות והציפורניים מוזנחות. כיצד מתחילים לטפל? מה יכול לעזור כטיפול ראשוני? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפוח ידים
אילנה כסיף22/03/2009שלום לבעל של...
מתחילים תמיד ביפול מניקור במכון הטיפולים. אתה יכול לקנות לה מתנה טיפול מניקור במכון יפה ומפנק כך שהיא תהנה מהמתנה. כשהיא תראה כי טוב היא תמשיך. מה גם שזה חשוב לך ואני בטוחה שהיא תשמח לשתף איתך פעולה בדבר שהוא מפנק עבורה ואסטטית בשבילך.
כל הכבוד לך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה. אני אזמין טיפול...ואעדכן
ak23/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם לא היית אומר כאילו שהיינו יודעות
אפרת23/06/2009שגבר כותב... חמוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכונת שיוף MIOרונית18/03/2009
שלום קיבלתי מכונת שיוף MIO 120S והייתי רוצה לדעת אם אוכל לקבל הוראות הפעלה בעברית אפילו תמורת תשלום בתודה מראש רונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רונית שלום
איילה עובד18/03/2009קודם כל תתחדשי.. אני יכולה להבטיח לך שקבלת מכונה מעולה אחת מהטובות שיש היום.. ההפעלה מאוד פשוטה .. ואפשר לקבל הסבר בטלפון. לא עבדת בעבר עם מכונות שיוף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכונת MIO
רונית20/03/2009הי אילה קניתי ממך את KUPA 3000 אך לצערי לא עבדתי בתחום ונאלצתי למכור את כל הציוד שקניתי וקניתי הרבה הכל בנייל סטודיו חיפה. היום אני עושה רענון בנייל סטודיו ורציתי לדעת שהמכונה הזו MIO היא בסדר. אני רוצה להגיע אליכם לקורס גבות השבוע אז אני אשאל לגבי המכונה. .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחליף לבניית ציפרנייםאפרת14/03/2009
אני עושה בנייה כבר כמה חודשים ודי נמאס לי כל 3 שבועות לעשות מילוי ולשבת כשעה וחצי שעתיים בשביל זה. הבעיה היא שהציפורניים הטבעיות שלי מאוד חלשות וגם שהייתי שמה מחזק ציפורניים זה לא היה עוזר והן היו נשברות. רציתי ללדעת האם יש דרך או תחליף לבנייה. אולי יש איזה חומר למרוח על הציפורניים הטבעיות שיכול להקשות אותן ? והאם אני יכולה לעשות את זה בבית? אודה לתשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחליף בניה
אילנה כסיף15/03/2009אפרת שלום,
מי שרוצה להיות יפה כל הזמן צריכה להשקיע... את יכולה להיות יפה ומטופחת גם בלי ציפורניים מלאכותיות אבל זה יאלץ אותך לבקר במכון אחת לשבוע עד 10 ימים לצורך טיפול מניקור ובנוסף שימוש קבוע במחזק ציפורניים. מכיוון שכבר ניסית, לדברייך, מחזקי ציפורניים שלא עזרו ואת רוצה להסיר את הבניה נסי בפעם הבאה את מחזק הציפורניים של OPI. הוא נקרא נייל אנבי (NAIL ENVY) הוא הוכיח את עצמו גם במקרים קשים של ציפורניים חלשות.
מה שלא תחליטי לעשות ישיה לך בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיקום ציפורניים לאחר בנייהmichal.men14/03/2009
שלום לאחר מספר חודשים החלטתי להסיר את הצפרניים הבנויות. כתוצאה מכך אני ממש סובלת ממספר תופעות. הצפורניים שלי, שגם לפני הבנייה היו חלשות מאוד, ממש כמו נייר. כל פיסת צפורן שגדלה לי מתקפלת ואף מכל מכה או שפשפוף קטן נחתכת וגורמת לי לחתכים וכאבים. יש לי על חלק מהצפורניים מעין שארית של הצפורניים שהיו מודבקות כי אי אפשר היה להוריד אותם מכיוון שהצפורניים שלי היו כל כך דקות והיו לי פיצוצים בחלק מהציפורניים ואי אפשר היה להוריד את הצפורן הבנוייה כי זה ממש נתפס על הצפורן שלי. יש לי צפורן אחת שממש נחתכה לי בערך באמצע ועכשיו זה נראה ממש רע.אשמח לשמוע המלצה טובה כדי שאוכל לשקם את הציפורניים שלי. כרגע הם גם נראות רע וגם מאוד כואבות לי. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיקום ציפורניים לאחר בניה
אילנה כסיף15/03/2009שלום מיכל, בדיוק עניתי על השאלה שלך למשתתפת הפורום הקודמת ותוכלי לקרוא בפרוט את התשובה שם. בכל אופן אם מצב הציפורניים שלך כה חמור הייתי ממליצה לך להתחיל בציפוי על הציפורן הטבעית של ג'ל המסה אשר ניתן להסיר ללא שיוף כעבור שבועיים שלושה. הציפוי ייצור ציפורן נאה למראה וימנע את הכאבים והקילוף. כאשר הכאב יעלם והמראה של הציפורניים יוטב תוכלי לעבור לשימוש במחזק ציפורניים כדי לשקם את הציפורניים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קניה סיטונאית של חומרים לפדיקורבלה12/03/2009
שלום אני פדיקוריסטית מרחובות .עד היום קניתי אצטון , פצירות, פילינג וכו במחירים גבוהים. מחפשת ספק סיטונאי באזור רחובות ,ת"א ובסביבה תודה בלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספק ברחובות
רונית21/03/2009אופז ניילס-חברה ותיקה 15 שנים שרות מעולה משלוחים
ממליצה
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בניית צפורניםנטע10/03/2009
האם יש מצב שבנית ציפורנים תוריד את גמישות הציפורן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא הבנתי את השאלה האם תוכלי לפרט ?
אילנה כסיף10/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא
ספיר10/03/2009היא תעשה אותה עוד יותר חלשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בניית ציפורניים והריון...מיכל לוי08/03/2009
היי רציתי לדעת האם זה מסוכן לעבוד בבניית ציפורניים בזמן ההריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בניית ציפורניים והריון
אילנה כסיף08/03/2009שלום מיכל,
כפי שכבר כתבתי כאן בעבר, במחקרים שנערכו בעשרים השנים האחרונות לא נמצא קשר ישיר בין חומרי בנית ציפורניים לבין מומים בוולדות ביחס לאוכלוסיה הכללית. אולם עדיף תמיד לנקוט משנה זהירות. עבדי עם כפפות ועם מסכה כדי להמנע כמה שיותר מחדירה של חומרים לתוך הגוף.
מזל טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חידוש ציפורן אחרי בנייהרויטל02/03/2009
שלום התחתנתי לפני שבועיים ולכן עשיתי בנייה, עתה אני מעוניינת להסיר אותה ואני מבינה שהדרך הנכונה לעשות זה היא לגזוז את הציפורן עד לאן שניתן ואז להמיס את היתרה באציטון רציתי לדעת מה היא המלצתך בנוגע לחידוש הציפורן הטבעית, האם יש חומרים שרצוי להשתמש בהן לשיקום, האם יש טיפול כלשהו? אודה לתשובתך המהירה, רויטל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיקום ציפורניים לאחר הסרת בניה
אילנה כסיף03/03/2009שלום רויטל ומזל טוב!
יש מספר דרכים לשקם ציפורניים לאחר בניה.
1. חיזוק במחזק ציפורניים. שימוש במחזק ציפורניים איכותי לפי הוראות השימוש יתן תוצאות טובות. הבעיה היחידה היא שהתהליך לוקח זמן ומסירות.את צריכה להקפיד על הטיפול ומשך השיקום יקח בין 4-6 חודשים.
2. ציפוי הציפורנים בג'ל הניתן להמסה. שימוש בג'ל כזה יקנה לך ציפורניים יפות ללא צורך בשיופים מיותרים. הטיפול מעט יקר אבל בהחלט מומלץ. אחת לשלושה שבועות תגיעי למכון הטיפולים שם ימיסו את הציפוי וישימו ציפוי חדש. הציפוי עצמו יגן על הציפורנים שאט אט צומחות מתחת לציפוי.
ויהיו יפות מהרגע הראשון ועד שתחליטי להפסיק.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בג'ל באזור ת"א
הילה10/03/2009אשמח אם תוכלי להמליץ על מקום שבו ניתן לעשות את הטיפול שתיארת באזור ת"א תודה מראש על תשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש המון מכונים שעושים טיפול בציפוי
אילנה כסיף13/03/2009אנחנו יושבים ברמת גן ונשמח לתת לך שרות. בתל אביב יש מכונים רבים כמו קרנית מלמד, אי-קו ועוד רבים אחרים שעובדים עם מוצרי IBD.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה, ציינת שהטיפול
הילה19/03/2009מעט יקר האם את יכולה לומר סדר גודל של מחיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למכירה כל הציוד האישי שלי..amalia28/02/2009
שלום לכולן, עקב פרישה מהתחום לאחר כ שלושה חודשים אני מוכרת את כל הציוד החדש כולל ריהוט ב 30% הנחה , חשוב לציין כי לא נעשה בו שימוש , הכל חדש .לפרטים 050-6766821 כל הקודמת זוכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עמליה שלום
איילה עובד02/03/2009אפשר לשאול למה את פורשת ככ מהר? אני מקווה שלא התייאשת כי זה לא מספיק זמן בשביל להצליח....
מאיפה את בארץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאילנה - מאיזה איזור את?
שרונה03/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשרונה
אילנה כסיף05/04/2009שלום רב, אני יושבת ברמת גן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאיפה את בארץ ?
ספיר10/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התרוממותדניאל18/02/2009
שלום לכולם אני חדשה בעסק אז בטח השאלה הזו כבר הרבה מאחורייכם אבל בכול זאת, עשיתי את הקורס שלי בנייל סטודיו והעבודה שלי ממש יפה אבל ההתרוממויות משגעות אותי. הלקוחה יוצאת מרוצה עד השמיים אבל אחרי מס' ימים מופיע לה לבן מסביב לציפורן- לא בכל הציפורניים. השאלה שלי האים אני צריכה לדאוג לסגור את הציפורן עם שיוף טוב יותר(אני עובדת גם עם מכונה וגם עם פצירה), חומרים אני לוקחת רק מנייל סטודיו ועוד שאלה :יש לי לקוחה שהציפורניים מתקלפות לה כמו קליפה של שום המדירכה המליצה לי לעשות לה את השיטה המשולבת - אבל במילוי מה עושים? הודה לך אם תעני לי כי אני כבר חולמת על זה בלילה וזה אוף...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין שאני עובדת בשיטת אקריל
דניאל18/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתרוממויות
אילנה כסיף18/02/2009דניאל חמודה,
מאד נגעה ללבי המצוקה שלך. לידיעתך, יש בונות ציפורניים ותיקות שמתמודדות עם בעיות התרוממות ולא תמיד זה באשמתן. אם את עדיין חדשה בתחום הציפורניים הקפידי מאד לא להגיע עם חומר הבניה לעור או מעליו. השאירי רווח של מילימטר אחד בין החומר הבנוי לעור מסביב לציפורן. אל תחששי ! אנחנו הרי דוחפות את העור לפני הבניה והוא יחזור וימלא את הרווח הזה בסוף הבניה.
מאד חשוב לא לדחוף את החומר לכיוון הקוטיקולה עם המכחול אלא להדק אותו בתנועת מכחול כשהקצה של המכחול מגיע עד לאזור הקוטיקולה ולא נוגע בה.
יתכן גם שאינך מכינה נכון את הציפורן לפני הבניה. חשוב לדחוף את העור ולהסיר את הקרום שעל הציפורן לחספס את הציפורן ולשים אקולייזר.
לשלאלת לגבי מילוי בשיטה המשולבת - בדיוק כמו בבניה: הגיעי לגובה אפס שימי אקולייזר עשי טבילה אחת והוסיפי את הכדור של המילוי.
אני מאחל לך חלומות נעימים : )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת מדהימה-תודה רבה!
דניאל20/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)