מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גבותאיילת18/01/2009
צבעתי למשהי את הגבות והשיער הלבן לא נצבע? מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צביעת גבות
אילנה כסיף21/01/2009הי איילת,
באיזה צבע השתמשת? האם זכרת לנקות את אזור הגבה מזומניות? האם זכרת לשים קרם חמצן 3%? האם השארתל את הצבע די זמן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצבע גבות
איילת21/01/2009ניקיתי עם מי פנים את הגבה שמתי אותו כמות צבע וחמצן שמתי 10 דק ולא צבע שום שערה לבנה? אולי כי הצבע זול? משהי אמרה לי לשים את הצבע ישירות על הגבה לכמה דק להוריד ואז לצבוע רגיל שוב- הגיוני? אוף מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנראה שצבע שאת משתמשת אינו איכותי
אילנה כסיף25/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הידוק חומר האקריל שאלהחן-לי18/01/2009
כשמגיעים עם האקריל לאזור הקוטיקולה לסגירת המסגרת האם מניחים את הכדור קצת רחוק מהקוטיקולה ועם הבטן של המכחול משטיחים ואחר כך עם קצה המכחול מהדקים בצורת טיפוף?האם ההידוק של החומר במסגרת חשוב?ובמידה והאקריל ממש טיפה נגע בעור למטה האם כאשר אני עושה מסגרת עם מכונה השאריות יורדות זה בסדר?הכוונה שהמסגרת נשארת יפה והדוקה למרות שחלק מזהרי נגע בעור והמכונה פשוט הורידה את השאריות האם זה בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסור לגעת בעור עם חומרי הבניה
אילנה כסיף21/01/2009משתי סיבות האחת היא שזה גורם להתרוממות והשניה היא שהחומרים עשויים לגרום לאלרגיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר להדבק אמריקאיתחן-לי18/01/2009
שלום ובוקר טוב בהדבקה המריקאית לימדו אותי להדביק טיפס כמו בבניה (לא על כול הציפורן) שיוף מדרגה וכו מריחת אקולייזר ושתי שכבות של סילר ולמנורת לייבוש סילר האם השיטה הזאת טובה?ואשמח לשמוע מכן שיטה נוספת כי הבנתי שיש עוד שיטות תודה ויום טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבקה
אילנה כסיף21/01/2009הדבקה אמריקאית בדרך כלל עושים עם טבילה אחת וסילר כדי לתת מעט חוזק לטיפס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ג'ליםאיילת14/01/2009
יש למשהי ג'ל טוב לבנייה להמליץ לי, אני ניסיתי את הIBD הוא מעולה לטבעיות אבל לא חושבת שזה טוב גם לבנייה שתהייה חזקה כמו אקריל? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גל לבניה
אילנה כסיף14/01/2009שלום איילת,
הג'ל של IBD נחשב בטוב מסוגו לבניית ציפורניים לא רק בארץ אלא בכל העולם. באירופה למשל 90% מבונות הציפורניים משתשות בג'ל של IBD.יתכן שיש בעיה ספציפית אצלך בטכניקת העבודה - בלי להעליב- ואפשר לפתור אותה בקלות.
אגב, יש לIBD סדרת ג'ל חדשה לבניה שנקראת XTREME והיא מגיעה ב 4 צבעים לבן טיפקס שקוף ורוד סומק וורוד סוכריה.
בבניה בג'ל חשוב להקפיד על מבנה כי אם מבנה הציפורן הבנויה אינו נכון הציפורן תשבר. שוב - הג'ל חזק בדיוק כמו האקריל ויש לו גם גמישות מה שמונע שבירות. החומרים חדישים ומעולים לכל הדעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהג'לים
איילת14/01/2009הי אילנה בקשר לתגובתך יש לי את הSOAK OFF של IBD הוא מעולה והוא לא לבנייה חזקה הוא לטבעיות ובנוסף סתם רציתי המלצה לבנייה חזקה בג'ל כמו אקריל ממשהי שמכירה כי לא ניסיתי את המוצרים הרגילים של IBD רק את הג'ל להמסה.... ורציתי חוות דעת , יש לי אבקת אקריל של EZFLOW והיא מעולה אך הריח מטריד אותי וחשבתי לנסות לעבור לג'ל בהדרגה או אפילו לדעת טוב את שניהם כי כל לקוחה עם דרישות שונות....... בברכה איילת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבנים נדירות לבונות ציפורנייםמורין13/01/2009
שלום לכל בונות הציפורניים,
שמי מורין ואני סוכנת של רשת שמייבאת ומשווקת קישוטים ואבנים נדירות ביופיין ומכל הסוגים לבניית ציפורניים.
אני משווקת בעיקר באיזור הצפון.
המכירה היא בסיטונאות ובמחירים חסרי תקדים!!!
.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כיצד ניתן ליצור איתך קשר מורין?
דיאן14/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בניית ציפורניים ופסוריאזיסטניה13/01/2009
שלום, משום מה היו אמורים להעביר את ההודעה שלי לכאן, אבל אני לא רואה אותה... בכל אופן אני כותבת שוב ומקווה שיענו לי. יש לי פסוריאזיס (ואני מטופלת משחתית בדייבובט) נגעי הפסוריאזיס נמצאים גם באזור האצבעות בכף היד. רציתי לדעת מהניסיון שלכן האם ניתן לעשות בנייה, ומה הניסיון של קוסמטיקאית לעבודה במקרים מסוג כזה? יש חומרים אחרים לשימוש? למשל אל- אלרגיים או משהו כזה? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את לגמרי צודקת!
אילנה כסיף14/01/2009ההודעה והתשובה היו אמורים לעבור. בכל אופן, אם הציפורנים עדיין לא נגועות בפסוריאזיס והמצב שלהן בריא, ניתן בהחלט לבנות עליהן. במידה ויש בעיה בציפורניים רופא עור צריך לאשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לאבקה המשקמתחן-לי12/01/2009
ראשית כול אני מודה לכן על העזרה שלכן . ולשאלתי... רכשתי בנייל סטודיו את האבקה המשקמת קבלתי הסבר מבנות הצוות (חשוב לי לציין שקבלתי יחס חם עם המון סבלנות והסברים ברורים) אך למרות זאת בקשר לאבקה המשקמת רציתי הסבר יותא מעמיק. ניסיתי אותה על ציפורן שלי .היה לי מן כתם לבן ואכן האבקה עשתה פעולה מדהימה .האם צריך להניח ולמרוח את האבקה על כול משטח הציפורן או רק נקודתית על האזור שמיועד להסתרה? מכיוון שהגוון שקיבלתי הוא ורדרד אטום נוטה לחום ויש הבדלים בין שאר הציפורניים. אשמח לקבל הסבר מפורט איך להניח האם לשייף וכו...... יום מקסים ושקט לכולן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבקה משקמת
איילה עובד12/01/2009אכן זו אבקה מדהימה אשר שידרגה לנו בהחלט את שולחן העבודה.
אני משתמשת בה בכמה הזדמנויות..
בבניית פרנצ קבוע אני מניחה כדור של אבקה משקמת באיזור החיבור בין הורוד ללבן.. ואחכ ממשיכה עם אבקה בהירה יותר. בצורה זו לא רואים ככ מהר את הצמיחה של הציפורן..וזה ייתרון בבנית פרנצ.
במקרים של הסתרת ציפורן טבעית פגומה אני משתמשת על כל הציפורן במשקמת .. רק קצת יותר רטוב כדי שלא יהיה חזק מדי.. או מערבבת עם אבקה בהירה יותר.
בכל מקרה אסור לתת לחומר להתייבש ואחכ לחזור עליו עם אבקה אחרת. צריך לעבוד עם האבקות אחת אחרי השניה כדי שלא יהיו כתמים ורודים על הציפרן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התרוממות ציפורןמירב11/01/2009
ערב טוב עשיתי מילואי ביום שלישי שעבר והיום הטיפס התרומם קלות בצד התבקתי עם הדבק עד למילואי הבא האם זה אפשרי לעשות זאות נראה לי שזהו ציפורן מתחילת הבניה דרך אגב את המילואי עשיתי כפי שהסבת לי ויצא מהממם זה נכון שהרוב עושים פרנץ דדרך אגב לא קיבלתי את הקישור בקשר לתמונות תודה מירב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי מירב
אילנה כסיף11/01/2009הקפידי כשאת מדביקה טיפסים שהם אכן יהיהו מודבקים גם בפינות כי אם לא זה מתרומם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מטבילה לאקריליעל מאיו10/01/2009
אם את בניית הציפורניים עשיתי בשיטת הטבילה אוכל את המילוי לעשות עם האקריל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בודאי!
אילנה כסיף11/01/2009בעקרוון ניתן לשלב בין של שיטות הבניה- כל זמן שאת מבינה מה את עושה ומנצלת את המיטב בכל שיטה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מילאוי בזמןמירב07/01/2009
ערב טוב בניה בטבילה אחרי כמה זמן יש שוב לעשות מילואי אני עושה כל שמונה ימים האם זה סביר במילאוי צריך לשייף שוב ולוריד מדרגה עם ממיס טפיס או שישר לעשות מילואי האם את יכולה להמליץ לי על אתר שיש בו דוגמאות פשוטות לקישוטי ציפורנים תודה מירב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מילוי
אילנה כסיף11/01/2009שלום מירב,
מילוי מקובל לבצצע אחת לשבועיים- שלושה תלוי בקצב צמיחת הציפורן הטבעית.
בטבילה יש לשייף את כל הציפורן כדי להוריד מעט עובי וכמובן להוריד מדרגה לגובה אפס. ואז יש/ למרוח אקולייזר ולעשות שתי טבילות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על אקולייזרחן-לי06/01/2009
האם מורחים את האקולייזר לפני הדבקת הטיפס ועל כול הציפורן הטיבעית?? ידוע לי שרק על הציפורן הטיבעית לאחר שיוף המדרגה ולפניי הפריימר אשמח לקבל תשובה על כך . ערב שקט ונעים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקולייזר
איילה עובד07/01/2009האקולייזר הינו חומר המאזן חומציות..(ph)..ואפשר להשתמש בו במספר שלבים במהלך העבודה שלנו. מורחים אותו על הציפורן הטבעית ללא חשש שייגע בעור. אפשר אפילו פעמיים. כל חומר שנמרח עלהציפורן אחרי מריחת האקולייזר ייצמד יותר טוב לציפורן הטבעית:
לפני הדבקת הטיפס
לפני מריחת האקריל
לפני מריחת לק עלציפורן טבעית!!
לפני מריחת סילר.
כל מקצועית צריכה להחליט מתי עדיף לה לשים אותו.. כך שאת יכולה למרוח אותו לפני ההדבקה או אחרי ההדבקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוזלים של נייל סטודיו שאלהחן-לי06/01/2009
שלום וערב טוב. אני עובדת עם חומרים של נייל סטודיו. הבנתי שיש נוזל רגיל ללא חומצה ונוזל רגיל עם חומצה. רציתי בבקשה לדעת מה ההבדל בנהם והאם זה נכון שנוזל שמכיל חומצה "עמיד"יותר מהתרוממות הציפורן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחן לי
איילה עובד07/01/2009הנוזל הרגיל השקוף של נייל סטודיו לא מכיל חומצה והנוזל הכחול/סגול מכיל מעט.
לנוזל הכחול יתרון נגד הצהבה בגלל הפיגמנט שמכיל.
שני הנוזלים עמידים ואם עובדים נכון אין התרוממויות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורדת ציפורנייםשירן06/01/2009
יש לי שאלה:עשיתי תקופה בערך כחצי שנה בניית ציפורניים ואני מעוניינת להוריד אותם,איך אפשר להוריד אותם מלבד החומר המוכר אציטון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשירן שלום
איילה עובד07/01/2009החומר הכי מוכר וזמין הוא האצטון. יש לחברת opi ממיס אקריל פחות חריף מהאצטון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כנסו דחוףף!אדווה06/01/2009
שלום... רציתי לדעת אם גיל 15 זה גיל טוב לבנית ציפורנים?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדווה שלום
איילה עובד06/01/2009קחי בחשבון שבניית ציפורניים זה לא משהו זמני.. את מתחייבת לתהליך מתמשך ויקר. אם היית הבת שלי הייתי אומרת לך לחכות קצת. תטפלי בציפורניים הטבעיות שלך בעזרת מחזק איכותי ואלי יצמחו לך הציפורניים הטבעיות ולא תזדקקי לבניה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לוקחת רק 20 ש"ח כל פעם
רותי03/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחיר טיפול ציפוי ג'ל לצפורן טבעיתאיילת05/01/2009
אני לא יודעת כמה צריך לגבות על ציפוי צפורן טבעית בג'ל צבעוני? שכל טיפול כולל גם הסרת סט והנחת סט חדש( צבע חדש לאחר חודש)?... מה מחיר לדבר כזה? כמו מילוי או יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחיר ציפוי
אילנה כסיף06/01/2009מקובל לגבות בסביסות 150-220 ש"ח. תבדקי באזור מגורייך אצ המחירים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחיר ציפוי
איילת06/01/2009אם זה ביו סקלפצר זה 120 אם זה משהוא אחר זה 80? אני מרגישה כאילו 120 זה גבוה נורא ואף אחת לא תהיה מוכנה לשלם על כך? אבל אם חושבים על זה זה קצת מניקור כל פעם והסרת סט לג'ל צבעוני אחר והג'ל עצמו ייקר זה ממש עבודה אבל אם אנשים ישלמו כזה סכום? או להתחיל ב80 ולראות איך זה הולך ולאט לאט מעלים?... מה את חושבת? אני תקועה עם זה? ***את יודעת ציפוי בלי הערכת הצפורן, ככה איך שהיא, כמה נראה לך לפי הנתונים שציינתי של באר שבע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיילת
אטל אטום06/09/2011hi Aelet, im tathili be 80 shah ihie meod kashe lealot at ha mehir be atid, ve gam im igalu et ze be havra at alula leabed at ha teuda shelah be bio
hamlaza sheli tathili be 100..... im at zriha ezra dabri iti 0547679686* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיילת
אילנה כסיף11/01/2009שלום איילת אין קשר אם לחברה שמייצרת את הג'לים - אגב, ורק להשכלה כללית בלי חלילה לפגוע באף אחד, לפי נתוני סקר שנערך בארה"ב זכה הג'ל של IBD לציפוי הציפורן הטבעית בתואר חביב הקהל המקצועי.. כמו שציינת ציפוי זה אופנה זה עבודה זה חומרים וזה זמן לכן יש לתמחר בהתאם. אם לוקים 120 באזור שלך לכי על זה המחירים בצפון ובמרכז הם כמו שציינתי קודם.
גביית מחיר לטיפול הוא פונקציה של המיומנות שלך אם את שולטת בחומר לכי על זה בלי פחד ובלי נקיפות מצפון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)