מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בנייה לעצמי היכנסו דחוף........amalia29/11/2008
הי, עשיתי בנייה לעצמי לפני כארבעה ימים ולאחר יומיים הבחנתי בקוטיקולה מעין התרוממות קלה איך להסביר מעין צבע לבן כאילו הרבה זמן כבר חלף ... כמו פירוד קל של הציפורן מהקוטיקולה אני מקווה שהבנתן.. עבדתי עפ"י השלבים עד השלבים הסופיים ז"א קודם מרחתי שמן, שטיפת ידיים , פראנצ' ואח"כ סילר. הבנתי שטעיתי רק היה מאוחר מדי. אני מעוניינת לתקן זאת כך: להוריד את הסילר והלק עם המכונה בעזרת הראש כסף העבה, לעבור עם הראש יהלום על הפינישים בצדדים ובקוטיקולה גאטור, למרוח סילר, שמן , שטיפת ידיים, ופראנצ'. תקנו אותי בבקשה אם אני טועה... סליחה על המגילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את לא טועה. זה מה שצריך לעשות.
אילנה כסיף30/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמורן27/11/2008
שלום רב, שלום רב, אני בת 23 ומאוד נמוכה, לכן אני נוהגת לעמוד הרבה על קצות האצבעות. ידוע לכן במקרה אם זה עושה לי נזק? ואיזה נזק בדיוק? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למורן
אילנה כסיף28/11/2008שלום מורן, מן הסתם עמידה על קצות האצבעות אינה היציבה הטובה ביותר עבורך. אני היתי ממליצה לך לקנות נעלים עם פלתפורמה המגביהות את הנועלות אותן ולא יוצרות לחץת על מפרקי האצבעות.
ברגע שאת עומדת על האצבעות נוצר לחץ על המפרקים העדינים באצבעות. עמוד הדרה משנה את צורתו ויש עומס רב על הברכיים ועל הקרסול. בקיצור לא מומלץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה על מכונת שיוףמירב24/11/2008
אני רוצה המלצה למכונת שיוף לשימוש עצמי. למה אני צריכה לשים לב כשאני קונה מכונה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכונת שיוף
אילנה כסיף28/11/2008שלום מירב,
מכונות שיוף מקצועיות הן עסק יקר (מעל 1000 ש"ח למכונה סבירה) ומכונות שיוף על בטריות לא שוות את ההשקעה. כך שאם את רוצה באמת טיפול כמו שצריך גשי למכון טיפולי - הם גם יודעים את העבודה וגם תקבלי פינוקים על הדרך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סילרדיקלה24/11/2008
שלום, יש לי בניה מעל 5 שנים אצל תותחית.. השיטה שלה למילוי היא טבילה ומיד אחרי זה אקריל. אחרי הדוגמא היא שמה לי סילר. שמתי לב שבפעמים האחרונות - הסילר פשוט מתפוצץ - אחרי כמה שעות. במיוחד עם פרנץ' לבן רואים את זה. מה הסיבה? האם כשהאצבעות קפואות מקור זה משפיע????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעדי
סיון24/11/2008תגידי מה זאת אומרת השיטה למילוי טבילה ואז אקריל? מה היא עושה לך את שתי השיטות? בפעם הראשונה היא טובלת לך באקריל ואחר כך היא ממלאת במכחול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לסיון
דיקלה24/11/2008ממש ככה.. זה שומר על הבניה עד למילוי הבא.. עד היום - מעולם לא נישברה לי ציפורן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסילר מתפוצץ
אילנה כסיף24/11/2008הסיבה שסילר עשוי להתפוצץ הוא שהלק לא היה יבש. הסילר יוצר שכבה קשיחה מעל הלק שעדיין רטוב והוא פשוט זז מתחת לסילר ומפוצץ אותו. בפעם הבאה המתינו כמה דקות עד ליבוש מלא של הלק ואז מרחו סילר. זה יפתור את הבעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צירפניים מורמותדניאל23/11/2008
שלום רב, עשיתי בניי ציפרניים באקריל. בפעם הראשונה עשיתי פרץ' קבוע עם סילר. היו התרוממויות של חלק מהצפרניים. אמרה לי הבונה כי זה יתכן בפעם הראשונה, כמו כן יתכן שזה מהסילר, ואם זה ימשיך אז כנראה שזה בגלל שהציפורן שלי מייצרת הרבה שומן. בפעם השנייה לא עשיתי סילר. עשיתי את המילוי רק לפני יומיים וכבר אני רואה התחלה של התרוממות חלק מהצפרניים. האם זה אכן כפי שאומרת הבונה שלי, או שזה קשור למקצועיות שלה וכדאי לעבור למישהי אחרת תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדניאל
אילנה כסיף23/11/2008אני מניחה מהשאלה שזו פעם ראשונה שאת עושה בניית ציפורניים. מכיוון שבונת הציפורניים עדיין לא מכירה אותך ואת לא מכירה אותה יש תהליך של הכרות. שזה אומר שעכשיו עליך לגשת אליה ולומר לה שיש לך התרוממות והיא תתקן לך - לדעתי - ללא חיוב נוסף. ואז בודקים שוב את הנושא כעבור שבועיים.
כתבי לי איך מסתדר לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצרפניים מורמות
דניאל24/11/2008אילנה שלום, הייתי אצלה אתמול כדי להראות לה שכן רק לפני יומיים עשיתי את המילוי. היא אמרה שייתכן שזאת כיוון שהציפורן שלי שומנית. בכל מקרה תנסה בפעם הבאה למרוח חומר חזק יותר סביב הציפורן לפני הבנייה. (אותו חומר שמונע פטרת ומצמיד את המילוי לציפורן הטיבעית או משהו כזה). בכל מקרה אמרה שאמתין כרגע למועד המילוי ולא תיקנה, וכן לא דיברה על פיצוי כל שהוא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואיך את מרגישה עם זה?
אילנה כסיף24/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצפרניים מורמות
דניאל25/11/2008האמת לא טוב כלל, ואפילו חשבתי לעבור כבר למישהי אחרת. מה דעתך? לעבור למישהי אחרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדניאל
אילנה כסיף28/11/2008תראי, אני בעד ללכת אליה ולומר לה מה את מרגישה ומה את מצפה ממנה לעשות. לומר לה בכנות -תשמעי שושנה, אני מרגישה שלא קיבלתי מה שהובטח לי וכאשר באתי לומר לך שיש בעיה בחרת להתעלם- שלחת אותילחכות למילוי- אני צריכה להתהלך שלושה שבועות עם ציפורנים לא תקינות- אני לא חושבת שזה בסדר. בואי תראי מה את יכולה לעשות בשביל שאני איהיה מרוצה.
אם תדברי אליה יפה - בלי לפגוע - ותאמרי לה מה את מצפה שיקרה בסוף הפגישה הזו בינכן יקרו שני דברים - או שהיא תתקן לך את העבודה או שתעשי את החשבון של עך אם להמתין למילוי או למצוא פתרונות אחרים.
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון של המילוי??
amalia29/11/2008הי, איך אפשר לתקן את המילוי? והאם היא מתכוונת להתרוממות בצדדים? או בקוטיקולה? יש דבר כזה התרוממות בקוטיקולה? או שהלבן שמבצבץ אחרי יומיים זה מסיבה אחרת? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סילרחני21/11/2008
שלום רציתי לגעת מה דעתכם לגבי סילר כי כל אחת אומרת משהו אחר בכללי אומרים שהסילר גורמת לסדקים וזה גם מיושן ולא עושים כבר עבודה עם סילר מה דעתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סילר
אילנה כסיף23/11/2008הדילר הוא ג'ל. סילר אוטם חדירת מים, וחוסך שני שלבי ם בתהליך העבודה - שלב ההחלקה ושלב ההברקה. כל סילר הוא טוב כל זמן שמשתמשים בו נכון. אין למרוח סילר על לק - יש סילר שכן ניתן למרוח על לק והוא נקרא סילר פלטיניום או סילר פיניש- אם את מחליטה למרוח סילר על לק בדקי שהלק יבש לחלוטין ולא הסילר יתפוצץ.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת ציפורנייםאתי21/11/2008
היה לי ארוע ועשיתי הדבקת ציפורניים (התאכזבתי מאד , זה יצא גרוע) . כעת אני רוצה להסיר אותן בבית אמרו לי לטבול את האצבעות באציטון . אני טבלתי אותן כחצי שעה ואכן הרוב ירד אבל מה שמודבק ממש על הציפורן לא יורד . האם יש לכן עצה כיצד להסיר אותן ? אודה לכן על תשובה מהירה כי זה מציק לי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת ציפורניים
איילה עובד21/11/2008אתי שלום
האצטון שאיתו מומלץ להמיס ציפורניים מלאכותיות הוא אציטון 100%. רוכשים אותו אצל ספקי מוצרים לבניית ציפורניים. כנראה שהאצטון שאת השתמש בו היה מדולל ולכן לקח לך הרבה זמן להמיס ולא הצלחת לגמרי.. בכל מקרה שייפי בעדינות את השאריות שעל הציפורן וטבלי מחדש למס דקות..סביר להניח שבפעם השניה תצליחי. אל תשכחי לשמן היטב את הציפורניים לאחר ההמסה עם שמן מזין כלשהו והבריקי אותם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספק לומרי בניית ציפורניים ומכונת שימורן20/11/2008
שלום לכולן, אני מתגוררת בירושלים ולומדת בניית ציפורניים. מישהי מכירה סוכן באזור ירושלים עם מחירים סבירים וחומרים טובים. אשמח להמלצתכן לגביי מכונת שיוף, שם של מכונה ושם של איש קשר שאפשר לרכוש אותה. אני מעוניינת לעבוד בתחום לכן חשוב לי מכונה טוב,חומרים טובים אבל מחירים סבירים. תודה, בנות....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספק של חומרים וציוד מירושלים
סיון22/11/2008היי מורן שמי סיון ואני בונת ציפורניים ממבשרת ציון ישנו ספק שאני עובדת איתו והוא חבל על הזמן, אדיב זמין תמיד לשירותך, ובא עד אלייך, הוא עובד עם גלרי אקדמי ועם המוצרים שלהם, ואת לא תתחרטי הוא אחלה, אז שמו אלעד בצלאל והנייד שלו הוא: 050-3344014 ביי ובהצלחה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף עזרה בעייה מוזרהאדוה20/11/2008
שלום בנות - אני חייבת את עזרתכן ... יש לי לקוחה שמגיעה אליי כל שבועיים בערך לסידור הציפורנים הטבעיות שלה ולמריחת לק , אתמול היא הגיעה וכל הציפורנים הטבעיות שלה היו נראות מוזר יש להם מן קו-חריטה -מדרגה כזאת , באמצע הציפורן וזה מופיעה בכל 10 האצבעות ממש כאילו שהיא הורידה בנייה .מרחתי לה שמן ושייפתי אם בלוק 3 שלבים וזה עדין נמצא. מה שכן הייתי מזיזה לה את העור בעזרת המכונה יש סיכוי שזה מזה ... ומה אפשר לעשות עכשיו זה נראה נורא ? חייבת עזרה דחופה כדי להחזיר ללקוחה תשובה ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה מוזרה? לא כל כך!
אילנה כסיף20/11/2008שלום אדווה,
התאור של הציפרנים מראה שהגברת עברה טרואמה סיסטמית -כלומר קרה לה משהו שהשפיע על כל מערכות הגוף לפני מס' חודשים . יתכן שהיתה חולה מאד או שעברה איזשהו סוג אחר של טראומה אשר בגללה לא הגיע דם לשרש הציפורןדבר שמנע צמיחה רגילה של הציפורן. תשאלי אותה. אין כל דאגה בעיניין. הציפורניים אמורות לצמוח רגיל וה"קו" יעבור כשהציפורן תצמח. הפתרון הטוב ביותר שאת יכולה להציע לה הוא לבנות על הציפוניים כדי שלא יראו את הקוים. אם את מחליטה לבנות הקפידי להוריד שומן ולכלוך בקו הזה אסור שתשאר בועת אויר בקו זה - זהו פתח לצרות! שייפי עם משיף עדין באזור זה ומלאי בחומר בניה - לא מומלץ טבילה אבל ניתן.
מקווה שעזרתי לך וגם לגברת שבטיפולך.
אני מבינה שאת משתמשת במשייף חשמלי בתהליך המניקור. היתי ממליצה לך בחום להחליף את המשייף לדוחף עור מתכת טוב אשר אין סכנה שיפגע בציפורן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאדווה
איילה עובד21/11/2008התופעה שאת מתארת בהחלט נגרמת משימוש במכונה החשמלית!!! אין צורך לדחוף עור במכונה חשמלית.יש דוחפי עור ממתכת נהדרים. בכל מקרה לפי מה שאת מתארת הקו יילך וייעלם עם גדילת הציפורן. את יכולה לשייף בעדינות את הציפורן בעזרת משייף עדין ואחכ להבריק עם עור צבי
.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בונת ציפורניים מקצועית חבל"זקורין19/11/2008
ממליצה בחום על מי שבונה לי ציפורניים כבר למעלה משנה. עושה עבודה מקצועית!!! הציפורניים נראות טבעיות לגמרי,מחזיקות מעמד בין טיפול לטיפול (ואני אחת שמומחית בלישבור אותן ולקלקל אותן בעבודות הבית). אשמח לתת פרטים שלה לכל מי שתפנה אליי למייל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקורין -
אלה20/11/2008באיזה אזור היא עובדת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בנוזל אקריל בהריוןסיון19/11/2008
שלום שמי סיון ואני מתעסקת בבניית ציפורניים באופן יומיומי , כבר 4 חודשים. כרגע אני בהריון, ממש בהתחלה ורציתי לדעת את ההשלכות בהריון אם הן קיימות בשימוש בנוזל האקריל האבקה והדבק, שלכולם יש ריח חריף. אני לאחרונה חשה גם כאבי ראש לאחר שימוש רצוף באקריל, אחרי 5 או 6 לקוחות, מה זה אומר? אשמח אם אקבל תשובה אפילו גם ממישהי במצבי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עם הרגשות לא מתווכחים.
אילנה כסיף20/11/2008שלום סיון וברכות על כך שבקרוב תהי אמא.
כמו שכבר כתבתי כאן בעבר, אחזור ואומר שהחומרים איתם אנו עובדות הינם חומרים איריטנטיים- כלומר גורמים לרגישויות. במיוחד במצבך כשההורמונים משתוללים והגוף אינו מתפקד רגיל - את בודאי מתעיפת יותר בקבלות בשל מצבך ההריוני.
יתכן שכאבי הראש והסחרחורות נובעים מעייפות אבל יתכן בהחלט שזה מהחומרים. את מכירה את עצמך הכי טוב ואם יש לך חשש שזה מהחומרים נסי לעבוד בג'ל. לג'ל אין ריח והוא בהחלט גורם פחות אלרגיות אם עובדים איתו נכון.
מזל טוב וכתבי לי מה דעתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנייה בהריון- לאילנה כסיף
סיון22/11/2008היי אילנה, תודה שנתת לי את תגובתך, בעניין האקריל וההריון, ניסתי לעבוד מעט בג'ל אך ללקוחות חדשות בבנייה חדשה היו לי הרבה התרוממויות, שברים וסדקים וזה לא עבד יפה, מה גם שנראה לי שאינני יודעת לעבוד כפי שצריך עם ג'ל, בשל התנסויותיי המעטות עם חומר זה. מבחינת הריח והקלילות שבו הוא התאים לי ביותר כרגע בשלבי ההריון המתפתח. וחוץ מזה מה אעשה עם שאר הלקוחות הקבועות שלי המעונינות אך ורק להמשיך את מילוי הבנייה בשיטת האקריל? אותם זה לא כל כך מעניין מהריח ומכאבי הראש, תמיד הן יכולות ללכת למישהי אחרת מבחינתם.... אז חלק העברתי לטבילה שזה בסדר גמור מבחינתי והשאר - 10 מהן מעוניינות אך ורק באקריל עם מכחול. אוף מה עושים? אני כל כך אוהבת את המקצוע, והמצב די מבלבל.... מה את ממליצה לי בסופו של דבר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסיוון
אילנה כסיף23/11/2008אומרים אצלנו, היהודים, אלוהים סוגר דלת ופותח חלון. קחי את הבעיה והפכי אותה ליתרון.בניה בג'ל היא יוקרתית יותר ויקרה יותר. ברגע שאת עוברת לעבוד בחומרים יקרים יותר וגובה יותר כסף חלק מהלקחות יעזבו ויגיעו במקומן לקוחות אשר יהיו מוכנות לטיפולים ברמה גבוהה יהיו מוכנות לשלם עליהם - כי הם יותר טובים.לצורך כך עלייך לשדרג את עצמך!!! התמקצעי בג'ל למען בריאותך. זו הדרך להגיע ללקוחות טובות ונאמנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כסיסית ציפורניםרחלי18/11/2008
שלום רב הבן שלי הוא בן 8 עוד מעט והוא כל הזמן כוסס ציפורינים ממש עד הבשר ואם אין לו ציפורן אז הוא מתחיל עם העור יש לו ממש קילופים של העור מעל הציפורן מרוב שהוא כוסס ואוכל אותה על הזמן אני לא יודעת אם יש קשר אבל הוא נגמל מהמוצץ בגיל 4 בערך וקצת אחרי זה הוא התחיל עם הכסיסה של הציפורנים. האם זה תורשתי כי גם בעלי כוסס ציפורנים אבל לא כמו הבן שלי . ניסיתי פעם אחת מרה בהתחלה זה קצת עזר אבל בסוף הוא התרגל לטעם וקסס עם המרה או בלי מה עושים ? אני פשוט אובדת עצות הוא לא ילד עצבני בדרך כלל הוא ילד מאד חכם ונבון ואפילו ילד מחונן (לא יודעת אם יש קשר) מחכה לתשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילד כוסס ציפורניים
אילנה כסיף20/11/2008רחלי שלום,
כסיסת ציפורניים היא כמו עישון/מוצץ לצורך העיניין. זהו הרגל!!! הילד התרגל לכסוס ציפורניים. המרה היתה עבורו בדיוק כמו סיגריה מפלסטיק שמנסה מישהו מרוצה להגמל מסיגריות. זה לא ממש עובד. כולם יודעים את זה ובכל זאת מענים את הילדים עם מרה - מתוך כוונה טובה כמובן, הרי אף אחד לא יחשוד שאת רוצה בכוונה שיהיה לו מר בפה. - זה מובן מאליו.
מכיוון שתארת את אביו כוסס ציפורניים (לא, זה לא תורשתי) הוא כנראה למד את התנועה מאבא.
מה האני מציעה לך לעשות - וזה עובד - בדוק- זה טיפול משפחתי. אבא והילד יפסיקו לכסוס ביחד(!) כמאמץ משפחתי להפסקת ההרגל. בכל פעם שאבא יראה את הילד עם אצבע בפה הוא יאיר לו ולהפך - כשהילד יראה שאבא כוסס הוא יגיד לאבא להוציא את היד מהפה.
ככה יוצרים חוויה מודעת ומשותפת וזה פשוט עובד.
בהצלחה.
אני אשמח לשמוע איך זה עובד עבורכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בנייה בירושליםאירה16/11/2008
שלום, אני מחפשת משיהי שעושה בנייה באזור קריית יובל בירושלים, אולי אתן יכולות להמליץ לי על מישהי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היועץ
אלעד בצלאל24/12/2008אירה שלום ברצוני להמליץ על2 בונות ציפורניים שעובדות עם מוצרים של גלרי ניילס בקרית יובל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום ..אלה14/11/2008
יש לכן מקום מקצועי וטוב לעשות בו בנייה ? :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר באיזור ראשון*
אלה14/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה על הטעות -
אלה14/11/2008איזור ראשון לציון מערב =)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבונת ציפורניים בראשל"צ מערב
מירב24/11/2008כן. במספרת "מרקו ספדי" במרכז מסחרי אשלים גילי 050-4606778
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבונת ציפורניים מראשל"צ
רעות14/11/2008הי , אני בונת ציפורניים את מוזמנת להתקשר 0546736737 רעות המחירים שלי הינם: בנייה חדשה 180 שקל מילוי 80 שקל הכולל קישוט באבני קריסטל וסברובסקי, מתכות , וכו'
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לך אולי תיק עבודות ? ( =
אלה16/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיק עבודות
רעות16/11/2008תיק עבודות- רעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרעות - בניית ציפורניים
רעות16/11/2008הי אלה, אני מצטערת אבל ניסיתי לעלות תיק עבודות שלי אבל לא הצלחתי, אם תרצי אשלח לך למייל שלך רק תשלחי את הכתובת.... רעות- 054-6736737
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרעות - האימייל שלי :
אלה17/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאלה
רעות18/11/2008הי , אני מצטערת אבל יש לי בעיה במחשב אני לא מצליחה להעלות תמונות לא בפורום ולא במייל ויקח זמן עד שאני אסדר בכל אופן את מוזמנת לבוא ולראות עבודות שלי בבית אני גרה בראשל"צ אם תרצי הטלפון שלי 054-6736737 ביי....... רעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבניית ציפורנים מקצועית בראשון
אדוה22/12/2008היי אני נמצאת בראשון לציון בשכונת נאות אשליים אני המון זמן במקצוע ואני לוקחת 160 כולל פן מתנה אז אם את מעונינת תקבעי תור ב0525651486
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות בבקשה היכנסוamalia12/11/2008
הי, לאחר שהלקוחה הגיעה אלי למילוי הבחנתי בכתם ירקרק מתחת לבניה שהיה על פניו מאוד בולט בעת המילוי אך כשהורדתי את הציפורן הכתם לא בכלל בכלל נורא אפילו קטן מאוד המסתי כמובן את הציפורן אך מה שהבחנתי לתדהמתי הרבה שהציפורן הטיבעת הפכה כמעט כולה ללבנה ואפילו המרקם שלה היה כמו נייר מאוד מאוד דק ולבן חשבתי לרגע שנזב חלק מהציפורן המלאכותית לא האמנתי לראה עיני . מה לדעתכן קרה פה... תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם בציפורן
אילנה כסיף20/11/2008הי עמליה,
לא כל כך ברורה לי התקרית. האם היתה לגברת ירקת מתחת לבניה וכשהסרת את הציפורן המלאכותית הכל התפורר? האם היה לציפורן ריח של פטריה?יתכן שזו פטרת לפי תאור הכתם הלבן המתפורר. זה בדרך כלל מלווה בריח מאד ברור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)