מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נזלת אצל ילדיםאליאור25/10/2007
שלום,
בני בן 4 אלרגי לחלב. בנוסף יש לו נזלת תמידית ובכמות גדולה מאד. רופא א.א.ג. שלל שקד שלישי אבל גם אמר שנזלת אלרגית בגיל כזה היא לא סבירה. האם זה כך? ואם זו בכל זאת נזלת אלרגית האם כדאי לברר את המקור שלה או שבמילא אין הרבה מה לעשות?
תודה
אליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נזלת אצל ילדים
ד``ר ולרי טפליצקי25/10/2007שלום רב,
השאלות שלך מצויינות,
תקחי את ילדך בהקדם לאלרגולוג כדי לברר את כל הנושא של האלרגיה.
כדי שיקבל טיפול נכון, צריך לדעת למה הוא אלרגי ורצוי לטפל גם בנזלת באופן מיטבי בשביל למנוע התפתחות לקויה של הלסת העליונה בעקבות נשימה תמידית דרך הפה.
הילד בינתיים סובל, מנוזל כל הזמן.
גם נושא של אלרגיה לחלב צריך לברר ולקבוע האם אכן מדובר באלרגיה או סוג אחר של רגישות. זה ניתן לקבוע על ידי טסטים אלרגיים.
בהצלחה
ד"ר ולרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בזריקותיונית24/10/2007
הלכתי לרופא אלרגיה בגלל שיש לי דמעות וצינון תמידי בגלל אבקן כלשהו. הרופא אמר שאני אצטרך לעבור סידרה מאוד ארוכה של זריקות שתמשך שנים. יש עוד פתרון אחר חוץ מזה, כי לא ממש בא לי לעבור את כל התהליך הזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בזריקות
ד``ר ולרי טפליצקי24/10/2007את צודקת שטיפול חיסוני הוא טיפול ממושך וזה תהליך.
עדיין נשארת לך אופציה להיצמד לטיפול תרופתי כולל תרופות אנטיהיסטמיניות וסטרואידים.
ישנם גם הצעות מרופאים הומאופטיים ורפואה אלטרנטיבית.
ניתן גם לשנות אזור מגורים לאזור אחר שאין בו אבקנים ספציפיים שאת רגישה אליהם.
הטיפול החיסוני הוא רק אחד הטיפולים הקיימים באלרגיה, אבל היעיל מכולם.
בברכה ד"ר ולרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגישות לויטמין Dאבינועם22/10/2007
שלום למומחה,
אני בחור בן 35 עם מחלת עצם מולדת וכעת סובל מאוסטיאופורוזיס. לאחרונה גילו אצלי בבדיקת דם חסר חמור בויטמין D והרופאה נתנה לי תוסף מתאים.
כל פעם שאני לוקח את הטיפות (calciferol drops) אני מתחיל להתגרד ולהרגיש עקצוצים בכל הגוף. גם כשהחלפתי אותן בטבליות הרגשתי צריבה בכל הגוף.
עד שלא אתקן את החסר בויטמין לא אוכל לקבל טיפול למחלה.
מה עושים? האם זו אלרגיה? אם כן האם יש תרופות לטפל בעקצוצים המטרידים?
אני חבר בכללית וגר בנתניה. האם כדאי לפנות לרופא לאלרגיה לאבחון מקיף?
לרופא המשפחה אין פתרונים....
אשמח לתשובה
אבינועם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגישות לויטמין D
ד``ר בן רנר22/10/2007כן בהחלט .ממצא לא שיגרתי .גש לברור אצל האלרגולוג המקומי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עמותת אלרגיות מזון - מפגש 3שלומית רדר21/10/2007
המפגש יתקיים אי"ה ביום שני ה-22/10/07 בשעה 19:30, ב עמותת עצה רח' מנחם בגין 14, רמת גן. (העמותה יושבת באזור מתחם הבורסה- ).
הערב יתחלק לשלושה נושאים עיקריים ;
בחלק הראשון נסכם במספר מילים את השתלשלות העיניינים עד כאן.
בחלק השני הנוכחים יציגו את עצמם ויספרו מה בעצם הכי מפריע להם
בחלק השלישי נחליט באילו מטרות נתחיל ואיך, נתחלק לקבוצות עבודה ונתחיל לעבוד.
אני צריכה מתנדב לרישום פרוטוקול במפגש ומתנדב נוסף לאיסוף מפתח מהמקום יום קודם.
לאחר שאקבל אישורי הגעה מכם אזמן את אחד מרופאי האלרגיה שיצטרף אלינו למפגש.
אנא אשרו הגעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עמותת אלרגיות מזון - מפגש
ד``ר בן רנר22/10/2007עלי והצליחי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נזלת אלרגיתלימור20/10/2007
שלום ד"ר!
יש לי כבר 4 שנים נזלת כרונית. בהתחלה הזנחתי כי חשבתי שמדובר בתקופה.
אך לאחר התייעצות עם רופא אאג. הוא אמר שיש לי אלרגיה מסוימת
שמתבטאת בהרבה התעטשויות ונזלת כרונית. ובשביל זה לקחתי הרבה כדורים
נגד אלרגיה נזלתית כמו: היסטפד, לורטדין, נוסידקס. וכן תרסיסים למיניהם כמו: אלגרו ופליקסונז.
לא אכחיש שהכדורים עזרו, אך השפעתם היא ליממה בלבד. ואני מוכרחה לקחת אותן
מידי יום כדי שלמחרת לא תהיה לי את הנזלת המטרידה.
בכל מקרה, הרופא אמר באופן חד משמעי שזה הטיפול היחידי בשבילי.
ואין מה לעשות. והפנה אותו בנוסף למומחה לאלרגיה.
רציתי לשאול אם בכ"ז יש דרך אחרת, מכיון שאיני רוצה כל חיי ליטול כדורים...
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נזלת אלרגית
ד``ר בן רנר22/10/2007ניתן לבצע טיפול אימונוטרפי היינו זריקות חיסון לאלרנים המחוללים .וניתן להלחם ע"י טיפול סביבתי מתאים. והכל אם וכאשר אמנם תמצא סיבה אלרגית לתלונות שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקיצור תסבלי בשקט, מבין אותך
שלומי05/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התפתחות של אלרגיה למתכותד``ר בן רנר18/10/2007
שלום,
בזמן האחרון כשאני הולכת עם שרשראות אני מרגישה גירוד חזק, דבר שלא היה בעבר, יכול להיות שתתפתח אלרגיה שלא הייתה קודם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה למתכות
ד``ר בן רנר22/10/2007בהחלט כן.ייתכן ופתחת רגישות לניקל או קובלט או אפילו זהב או מתכת נוספת ..ניתן לבדוק במרפאה האלרגית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטלתי טלפסט 180 מ"ג ואאריוסשרית16/10/2007
ומסתבר שאני בתחילת ההריון האם זה אפשרי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: שרית
ד``ר בן רנר22/10/2007שתי התרופות לא נלקחות בהירון מהסיבה שלא נבדקו דיים מבחינה בטיחותית לעובר.זאת לא אומרת שקורה משהו במידה ונטלת מבלי לדעת בתחילת ההירון והפסקת.הדבר נפוץ מאד ולא דווח עד עתה על בעיה כל שהיא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לחלבזיוה15/10/2007
בתי בת 4 בעוד חודש אלרגית לחלב ומוצריו מגיל 8 חודשים שגילינו ע''י אכילת רבע כפית של מעדן חלב קיבלה גירודים נוראיים בפנים קוצר נשימה בתוך 5 דקות והתנפחות הפנים כמו בלון ע''י נט''ל היא הועברה לביה''ח וע''י בדיקות דם נאמר לנו שהיא אלרגית לחלב מאז למעט מקרים בודדים ובטעות היא לא מקבלת שום דבר חלבי וכן לא נוגעת. כל חצי שנה אני עושה לה בדיקת דם כשלצערנו האלרגיה שלה רק גוברת ובפעם האחרונה של בדיקה יצא 95 לפני 7 חודשים.בפעם האחרונה שהיינו איתה בביה''ח נאמר לנו שתגובת האלרגיה הקיצונית שלה אחרי גיל 4 תעבור כי בגיל זה כל אזור הגרון גדל האם זה נכון?האם האלרגיה הזאת יכולה לעבור?גם במקרה קשה כמו שלה?
אודה לכם על תשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לחלב
ד``ר בן רנר22/10/2007מה שנאמר לך נכון !אם עדיין לא חלפה הרגישות לא נורא.עדיין יש תקווה שתחלוף .סבלנות וחזרי על הבדיקה אחת לשנה
אציע לבצע תבחיני עור !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביציםעתליה15/10/2007
בני בן ה- 7 סובל מתופעות אלרגיות של גרד ופריחה בחודשיים האחרונים. ישנם ימים שאין כלום. בשבוע האחרון לא אכל חלבון ביצה וגם לא היו תופעות. אתמול אכל חלבון ביצה בערב ולפנות בוקר הופיעה פריחה וגרד.יכול להיות שהוא אלרגי? האם זה קשור לכך שאכל יותר מידי חלבונים בשנה האחרונה (בין 2-3 ליום)?אם כן מה עלי לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביצים
ד``ר בן רנר22/10/2007ייתכן והוא סובל מ"אסטמה של העור" או בשמה הנכון "אטופיק דרמטיטיס"מזונות שונים וכמויות שונות גורמות לו לפרוח.יש מקום לבצע תבחיני עור למזונות נפוצים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה ?אורית15/10/2007
כל פעם שאנחנו ( אני וחבר שלי ) נוסעים לביקור אצל משפחתי בצפון , קריות , אחרי כמה שעות או בוקר יום למחרת חבר שלי מתחיל להתעטש בלי הפסקה והוא אומר שחנוק לו הוא לא ממש יכול לישון ...
אחרי ביקור אצל רופא נאמר לו שאין לו אסטמה אז מה זה יכול להיות ..אני מבינה שיש זיהום אויר בקריות אבל עד כדי כך
בכל אופן מה אפשר לעשות בנידון?
אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה אורית
ד``ר בן רנר22/10/2007בד"כ זה קורה שיש בסביבה אלרגן מגרה כגון אבק חיות בית ועוד בדקו אצל אלרגולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בת 11 חודשים-אלרגיה?יעל14/10/2007
שלום רב,
ביתי בת 11 חודשים, החודש נחשפה לראשונה לבמבה וחלמון ביצה , בשני המקרים מיד בעת המגע איתם, הופיעה לה פריחה אדומה מסביב לפה והתפשטה מעט לצוואר. האם הדבר אומר כי היא אלרגית לבוטנים וביצים? לאן כדי לפנות לשם בדיקת אלרגיה, דרך רופא הילדים? ונאמר לי כי זה יחלוף עד גיל שנה ולכן אין טעם בבדיקות .מה נכון ובאמת עליי לעשות?
בתודה מראש יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת 11 חודשים-אלרגיה?
ד``ר ולרי טפליצקי14/10/2007שלום רב,
אודם סביב הפה ובצוואר לפעמים תגובת גירוי בלבד ולא אלרגיה. האלרגיה ניתן לאבחן בקלות על ידי טסטים עוריים אצל רופא אלרולוג - בקשי הפנייה אצל רופא ילדים או גשי ישירות לאלרגולוג.
אלרגיה אשר התחילה בגיל 11 חודש בד"כ לא תעלם תוך חודש כלומר עד גיל שנה.
בהצלחה לך ולתינוקת.
ד"ר ולרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זו אלרגיה?עדי בן נחום14/10/2007
שלום רב. אני סובלת מזה שנתיים בקילופי עור זוועתיים עד למצב שהעור חשוף, פצוע וכואב מאד. מתגבר במים. מופיע רק ביד ימין ורק בשלוש אצבעות. לעיתחם מגרד. הלכי לשר"פ וזה הפנה אותי לטסט פטריות(שיצא שלילי) ולטסט אלרגיות(כנ"ל) ואמר שזו כנראה אסטמה של העור. לפי מה שראיתי אסטמה של העור נראית אחרת לגמרי ממה שיש לי, וגם המשחה שלטענתו תרפא הכל וך ימים אינה עובדת. מהי התופעה הזו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם זו אלרגיה?
ד``ר ולרי טפליצקי14/10/2007שלום רב,
קשה מאוד לאבחן מחלת עור בלי לבדוק ולראות את העור.
כילוף עור קשה זה לא סימן של מחלות עור אלרגיות.
תחזרי ליעוץ רופא עור.
ד"ר ולרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת התגובה החיסונית שלי לאדמתאיילת14/10/2007
השבוע גיליתי כי אני נמצאת בשבוע 7 להריון ובתי בת השנה עדיין לא מחוסנת לאדמת.
מידת הנוגדנים לאדמת שהתקבלה בבדיקות הדם שלי הינה: 24. (זאת למרות שחוסנתי לאחר ההריון הקודם). ידוע לי שרק רמה של מעל 30 מהווה חיסון למחלה.
אני מעוניינת לדעת האם ישנן בדיקות נוספות שיכולות לבחון באופן מדויק יותר את התגובה החיסונית שלי לאדמת במטרה לדעת האם אני אכן מחוסנת או לא.
ידיעה ברורה יותר תקל עליי מניסיונות המנעות ממפגש עם ילדים ושאר חרדות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת התגובה החיסונית שלי לאדמת
ד``ר בן רנר14/10/2007בדיקת הנוגדנים היא הבדיקה היחידה לקביעת רמת החיסון .בעיקרון את מחוסנת נכון שרמת הנוגדנים איננה גבוהה אך ידוע שרמתן יורדת עם השנים .סביר שזה יספיק .בכל מקרה פני לרופא הנשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורי אלרגיה והריוןשרית14/10/2007
אני סובלת מאלרגיה- אורטיקריה כרונית מאז ההריון הראשון.
כיום יכול להיות שאני שוב בהריון ובשבועות האחרונים לקחתי מידי פעם כדורי אלרגיה מסוגים שונים.
האם מותר לקחת כדורי אלרגיה בהריון? האם זה יכול להיות מסוכן?
אשמח לקבל תשובה מהירה
שרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדורי אלרגיה והריון
ד``ר בן רנר14/10/2007ניתן בהחלט אציע LORATADINE
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטלתי כדורים מסוגים שונים
שרית14/10/2007נטלתי כדורים מסוגים שונים: טלפסט 180 מ"ג, לורטדין ואאריאוס
האם זה מסוכן? מסתבר שאני בהריון בשבוע 4-5 ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אטופיק דרמטיטיסליאור13/10/2007
שלום רב, אבקש לדעת מהם התסמינים המוקדמים להופעת אטופיק דרמטיטיס אצל תינוק בן ארבעה חודשים ומתי המחלה "מתקבעת" (הבנתי שבהתחלה הכתמים האדומים באים והולכים ולבסוף נשארים).
כמו כן אני מבקשת לדעת האם אטופיק דרמטיטיס הינה מחלת עור או אלרגיה- בקיצור- למי אני פונה אם יש בי חשד/חשש שלילדתי הקטנה יכול להיות אטופיק?
תודה וערב טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אטופיק דרמטיטיס
ד``ר בן רנר13/10/2007התסמינים הראשונים הם גרד ותפרחת בפנים ובקפלי העור .המחלה היא מחלת עור על רקע אלרגי ומכאן השם "אטופיק" .המחלה חולפת במרבית המקרים במהלך ההתבגרות ללא גיל מדויק.גשי לרופא האלרגיה במקום מגוריך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תגובתך, אבל
ליאור13/10/2007מה הכוונהב"גרד"? תינקת בת 4 חודשים לא יודעת לגרד..אני מבולבלת.
מזה כחודש ימים מופיעם כתמים אדמדמים בהירים מאד על המצח ונעלמים אחרי כעשרים דקות. כמו כן מופיעים כתמים על הגב, בית השחי, לפעמים בעורף והיום ראיתי גם אחד בקרקפת. מעט מאד, בהירים מאד, לא מחוספסים ולא עושה רושם שמגרדים לה. אבל זה כבר חודש ככה. אציין שבתי סובלת גם מרפלוקס אם יש בכלל קשר ולפני כשבועיים עברה מהנקה מלאה לשילוב עם אנפמיל AR. האם התיאור שלי יכול להתאים לאטופיק? חודש ימים כבר?
תודה שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)