מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מידע לגבי קדחת השחתדנה04/02/2008
שלום,
אני סובלת מזה שנתיים מבעיות בעיניים המתבטאות בצריבה, גירוד, דמעות וטשטוש בראייה. בפעם האחרונה כשהייתי אצל רופא העיניים נאמר לי שמדובר בקדחת השחת. הייתי רוצה בבקשה להבין קצת יותר על הבעיה ומהי הדרך הטובה ביותר להתמודד עימה? טיפולים רבים שקיבלתי לא עזרו לי והדבר פוגע מאוד בתפקודי היומיומי.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קדת השחת
ד``ר בן רנר04/02/2008בקצרה .שם עממי לתופעה אלרגית עונתית המתבטאת בנזלת גרד בעיניים קשיי נשימה וגרד .התופעה תוארה כבר לפני מאתיים שנה ונובעת מרגישות לפריחת הצמחיה העונתית.פרטים תוכלי למצא בהקשת הערך בגוגל .הטיפול הוא תרופתי וחיסוני(אימונוטרפיה) המתבצעים בהצלחה מרובה במרפאות האלרגיה.האיבחון ע"י תבחיני עור
דר' ורנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחה והתנפחות השפהעינת03/02/2008
אני סובלת מזה כ 3 חודשים מפריחה מגרדת מאוד בשעות הלילה בגב בבטן בצאוור ובידיים שנעלמת בבוקר. כ 3 פעמים בנוסף לפריחה הופיעה אצלי גם נפיחות בשפתיים.
הייתי אצל מומחה לאלרגיה והופנתי לסדרת בדיקות דם והתגלה IgE178 שהבנתי שמצביע על אלרגיה.
שלשום שוב הופיעה פריחה בשתי הידיים במהלך הלילה, אך הפעם הפריחה לא נעלמה (ואף הוחמרה)במהלך היום ושוב נפיחות בשפה כאבי גרון קשים וגם חום 38.5 .
הייתי אצל רופא וקיבלתי פרדניזון שעליי לקחת במשך חמישה ימים. יש לציין שאני חיילת המשרתת באזור הערבה בסדנאות של רכב וטנקים כך שאני חשופה לשמנים, דלקים וחומרים כימיים אחרים., הנפיחות הופיעה בזמן שעשיתי תורנות מטבח. האם יש קשר בין הדברים? וכיצד עליי לטפל בתופעה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה
ד``ר בן רנר03/02/2008לעבודתך במטבח אין קשר אך לחומרים האחרים ייתכן וכן .פני מחדש לאלרגולוג הצבאי שימשיך בברור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אריוס - טיפול למשך חודש ימיםדליה03/02/2008
קיבלתי טיפול באריוס למשך חודש האם זה לא תקופה ארוכה מידי ?
האם זה לא מזיק למשך זמן. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איראוס
ד``ר בן רנר03/02/2008לא זו תקופה מקובלת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום,יש לי שאלהעינת02/02/2008
יש לי אלרגיה וקיבלתי לטיפול בה תרופה בשם פרדניזון.
לכל יום כדור אחד במשך חמישה ימים.
מתי עליי לקחת את התרופה?בוקר / צהריים / ערב? ואחרי או לפני האוכל?
אשמח לתשובה בהקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי עליי לקחת את הפרדניזון?
ד``ר ולרי טפליצקי03/02/2008שלום רב, עדיף בבוקר ואחרי אוכל.
בברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורטיקיהמ.ק01/02/2008
אני בן 48 ומזה חודשיים וחצי אני סובל מפריחות וגירודים בכל הגוף בעיקר בערב ובבוקר. בבדיקות דם שביצעתי לפי בקשתו של אלרגולוג פרטי אליו הלכתי - נמצא הכל תקין למעט חריגה באנטי קרדיופין Igm (הטווח היא 0-7 ולי יצא 10.3). אציין עוד שאני בריא בד"כ , עושה ספורט ויוגה.
שאלותי הן :
1) האם בגילי שכיח "לחטוף" אורטיקיה כרונית?
2) האם המחלה הנוראה הזו - יכולה לנבוע מ"לחץ" נפשי ו/או "סטרס"
3) האם טיפול בעזרת אנטיהיסטמינים יכולה להעלים לגמרי את הפריחה והגרד? אצלי זה עדיין לא קורה למרות נסיונות מצידו של האלרגולוג (שעל פניו נראה לי רציני מאוד ומבין )
4) האם היא באמת עוברת ? אם כן - מהו הטווח שלה כי לפי קריאה בפורמים בנושא היו רבים שטענו שהם סובלים שנים רבות מהמחלה ( אפילו 9 שנים)
5)האם טיפול אלטרנטיבי יכול להקל / להעביר את המחלה?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורטיקריה כרונית
ד``ר בן רנר02/02/2008המחלה נפוצה בכל הגילים עם מהלך משתנה עליות ומורדות הטבות והחמרות.הטיפול האנטיהיסטמיני הוא המומלץ .לטיפולים אחרים תופעות לוואי בלתי רצויות והשימוש הבם רק במקרים קשים ועקשניים המפריעים לתפקוד היום יומי.טיפול "אלטרנטיבי" אינו אפקטיבי כלל.בסיכום סבלנות .והמשך מעקב אצל האלרגולוג המטפל בך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאבי30/01/2008
אני בן 31 סובל אלרגיות הבאות לידי ביטוי בנזלת ועיטושים
כבר שנים שאני מנסה מספר רב של טיפולים,חיסונים {כשנה וחצי} ותרופות שונות
אך עושה רושם ששום דבר לא ממש עוזר וכל רופא פשוט רושם מקבץ נוסף של תרופות שיקלו עלי ליום או יומיים בלבד . שאלותי הן 1האם יש או יהיה איזשהו חיסון בפיתוח שיפתור אותי מה"עונש" הזה?
2 אני מרגיש שככל שאני מתבגר ההתקפם נעשים חזקים יותר וגם אני לאחרונה חוטף לאחר כל התקף ווירוסים כגון פציאליס {תסמונת בל} ודלקת ריאות . יכל להיות שמערכת החיסון שלי פשוט עייפה ופגיעה יותר?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ההתקפם נעשים חזקים יותר
ד``ר ולרי טפליצקי31/01/2008שלום רב,
על תתייעש,
תפנה שוב לאלרגולוג, תשקול שוב לקבל טיפול תרופתי ממושך ולבצע חיסונים,
תבקש לבדוק מערכת החיסון,
תתייחס במיוחד לנוכחות של אסטמה אלרגית, יתכן וקיימת אצלך אסטמה קלה שלא מטופלת וזה חושף אותך להתפתחות דלקת ריאות,
תפנה גם לרופא אא"ג ותשאל על אפשרות וצורך של ניתוח אף.
תמיד יש "חיסון בפיתוח" אבל עדיין אין שום דבר יעיל יותר מחיסונים הרגילים ותרופות וטיפול סביבתי.
בברכה
ד"ר טפליצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה ל- PPDשלומית12328/01/2008
אני צובעת את שיערי במשך שנים, לפני כמה שניפ פתחתי אלרגיה ל- PPD
אני מאוד רוצה להמשיך לצבוע את שעירי .
ברצוני לדעת האם יש צבעי שיער ללא חומר PPD?
וממה מתפתחת אלרגיה לחומר הזה ?
אני בת 54.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר PPD
ד``ר בן רנר29/01/2008ביש מזל.הרגישות מתפתחת משימוש ייתר בצבע הנ"ל.מדובר במרכיב של הצבע השחור .מכיוון שהיצרנים משתמשים בו לגוון צבעים אחרים הוא נפוץ כמעט בכל התכשירים.עליך לחפש אחר המרכיבים של צבע יהשיער ובמידה ומצאת את החומר הצבעים פסולים אפשרות נוספת צביעה בצבע בהיר -בלונד. בהצלחה
דר' ורנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמורן27/01/2008
הם אסתמה קשורה חאלרגיות?
כמו כן, האם ילד להורים מעשנים בבית הוא בעל סיכוי גבוה יותר לאלרגיות ולאסתמה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למורן
ד``ר בן רנר28/01/2008אלרגיה היא אחת הגורמים לאסטמה ובילדים כ80% לגבי העישון צדקת. ילד למשפחת מעשנים סיכויו לפתח אסטמה גדולים מאשר ילד למשפחה בה לא מעשנים. ולכן כנראה שכיחות האסטמה בעולם מחד והמחלות האלרגיות מאידך הם במגמת עליה בניגוד לכל שאר המחלות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגי לקרדיט האבקחסוי23/01/2008
אני בן 14 וחצי ובסביבות גיל 10-11 עשו לי בדיקות לאלרגיהו אני אלרגי לקרדיט האבק{אבק הבית}
אני ישן אם כרית מיוחדת כבר שנתיים+
אני רוצה לדעת איך אני משפר את המצב עד הצבא,מאוד חשוב לי להגיע ליחידה מובחרת בצבא
שיפור הכושר הגופני יכול להועיל?
תודה לעונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגי לקרדיתהאבק
ד``ר בן רנר24/01/2008במידה ואתה בריא אין מה לדאוג.תבחין אלרגי חיובי ללא תלונות לא אומר דבר.שיפור הכושר תמיד טוב.ובקשר לצבא הגיוס לחידה זו או אחרת יעשה לפי מצבך הרפואי בפועל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש פתרון כמעט מלא לקרדיט האבק
זהר13/02/2008שלום רב !
שמי שטיג זהר, מטפל ברפואה סינית, מומחה לאלרגיות וכאבי ראש.
בעל נסיון רב מאוד בטיפול בנזלת אלרגית.
יש לי כ 80% הצלחה בטיפול בנזלת אלרגית.
אתה מוזמן ליצור קשר ל 0506075060
אשמח לתת פרטים נוספים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לקרדית אבק הביתאלרגיה לאבק22/01/2008
שלום רב,
כיום אני בת 21, בגיל 13 גלו בבדיקות רגישות לאבק הבית. מאז המצב רק מחמיר. לפני הצבא ובזמן הצבא עשיתי חיסונים שהפסקתי כי לא הרגשתי שום שינוי משמעותי. אני סובלת מנוזלת כלל שנתית, סימנים קשים של גירוי לחמיתי ושל גודש נזלי, דמעות והתעטשויות רבות.
בנוסף בגלל שהאלרגיה מחלישה לי את מערכת החיסונית אני חולה הרבה פעמים בשנה, לא מפספסת שום וירוס, מצטננת בכלות, וזאת על אף שאני שומרת על עצמי טוב ומתלבשת טוב.
אני ממש סובל מאלרגיה שלי! :(
בבקשה תעזרו לי, אולי ידועה לכם שיטה שתוכל לעזור לי, מרפואה רשמית אם לא, אז אולי משהו מרפאוה אלטרנטיבית שעזרה בהצלחה לאנשים אחרים עם בעיות דומות.
מודה מראש,
דריה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לקרדית אבק הבית
ד``ר בן רנר22/01/2008זו בעיה של רבים הסובלים מנזלת אלרגית.במידה וקבלת חיסונים מסודרים לאורך של לפחות שנתיים ללא כל תגובה,סימן שאין לצפות להקלה בטכניקה הזו.במידה ולא ואו חוסנת רק לחלק מהאלרגנים ניתן לנסות שוב.בכל מקרה גשי למרפאה האלרגית באזור מגוריך וקבלי יעוץ.טיפולים אלטרנטיבים אינם התחום שלי ויעילותם נמוכה אם בכלל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה אתה יכול להגיד על שיטת IPEC?
דריה22/01/2008ומה אתה יכול להגיד על שיטת IPEC?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה אתה יכול להגיד על שיטת IPEC?
ד``ר בן רנר22/01/2008הפורום הזה הוא פורום של רופאים מומחים באלרגיה ולא של רפואה אלטרנטיבית על ענפיה השונים.לגבי השיטה ששאלת,הקשר שלה לארלרגיה כקשר בין מזרח ומערב.ועדיף להתרכז בעיקר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפתרון כמעט מושלם
זהר13/02/2008שלום דריה !
שמי שטיג זהר, מטפל ברפואה סינית, מומחה לאלרגיות וכאבי ראש.
בעל נסיון רב מאוד בטיפול בנזלת אלרגית.
יש לי כ 80% הצלחה בטיפול בנזלת אלרגית.
אתה מוזמן ליצור קשר ל 0506075060
אשמח לתת פרטים נוספים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגישות לחלב ולסוייהתום21/01/2008
שלום רב
אנו הורים מודאגים לתינוקת בת חמישה חודשים. האכלה הקבועה שלה בחודשיים הנה סימילאק טופ - על בסיס קבוע כאשר לא נצפו בעיות. לאחרונה החלה אצלה פריחה על היד וכמו כן פצעונים ואדמומיות על הפנים. הומלץ לנו לנסות להשתמש בסימילאק איזומיל. לאחר יומיים חל שיפור מיידי במצב הפנים, וכנו כן הפריחה ביד השתפרה אף היא, לעטמת זאת החלה להופיע פריחה בצוואר, ואף פריחה על הידיים. אנו אובדי עצות, הייתכן כי מדובר ברגישות לחלב והן לסוייה?
מה מומלץ במקרה שכזה?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגישות לחלב ולסוייה
ד``ר ולרי טפליצקי22/01/2008במקרים נדירים תתכן אלרגיה לחלב פרה וגם לחלבון סויה.
ניתן לאבחן זאת על ידי טסטים אלרגיים עוריים או בבדיקת דם.
בקרים כאלה משנים תזונה לנוטרמיגן.
בברכה
ד"ר טפליצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ד"ר
נטלי06/02/2008אנחנו בהמלצתך ביצענו בדיקות לרגישות: סויה, חלב פרה וביצים-הטסטים לא הראו רגישות.
האם אתה עדיין ממליץ לעבור לתחליב חלב שהמלצת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההטסטים לא הראו רגישות
ד``ר ולרי טפליצקי09/02/2008קשה להמליץ במקרה כזה. כנרא אין לילד אלרגיה לחלב פרה וסויה. אז למה להימנע מהם?
ד"ר טפליצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לריח גוףחגית21/01/2008
שלום, האם הגיוני שיש לי אלרגיה לאדם מסויים? בכל פעם שאני פוגשת אותו אני מתעטשת ללא הפסקה. חשבתי שאולי זה בושם, אבל הוא שם כל פעם בושם אחר. ממה זה עשוי לנבוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לאדם מסויים?
ד``ר ולרי טפליצקי21/01/2008שלום רב,
נכון, לפעמים זה אלרגיה לבושם ולמרכיב משוטף של בשמים שונים מסוג FRAGRANCE.
תבקשי לא להשתמש בבושם, דאודורנט מבושם, קרם גוף מבושם וכל דבר מבושם.
בנוסף יתכן אלרגיה לחתול או כלב אם לאיש יש בעלי חיים בבית ואת אלרגית לבעלי חיים..
בברכה
ד"ר טפליצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה פתאומית לבננותחגית19/01/2008
שלום
אני בת 24 ובזמן האחרון אני לא מסוגלת לאכול בננות ברגע שאני אוכלת זה גורם לי לכאבי בטן איומים ומשתקים. הכאבים היו למעלה מה שיכול להיות גם הקיבה. כל חיי אכלתי את הפרי וזה נראה לי ממש מוזר. האם יש משהו במה שאימי אומרת שזו נסיגה בחוזק של מערכת החיסון? כיצד מונעים זאת?
אני לא נוגעת בבננות יותר כי עשיתי 3 פעמים נסיונות להיות בטוחה שזה מזה ואין ספק!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן אחרי אכילת בננות
ברוב המרקים אלרגיה לבננות תגרום לא רק לכאב בטן. תופיעה גם פריחה ונפיחות.
בכל זאת ניתן לאבחן אלרגיה לבננות על ידי טסט אלרגי עורי מדוייק.
אין "נסיגה בחוזק של מערכת החיסון" במקרה של אלרגיה. זה רק תגובה מיוחדת של הגוף לחלבונים או חומרים אחרים.
בברכה
ד"ר טפליצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לחלב (מופנה לד"ר טפליצקי)liat19/01/2008
שלום רב,
יש לי תינוק בן 7 חודשים ככל הנראה מגיב לא טוב לתמ"ל חלבי (למטרנה ולסימילק)
כבר כ4 חודשים ישנה קשקשת רצינית ,גרד רציני ביותר הוא מגרד עד זוב דם
ועל הפנים יש אדמומיות חזקה ,פצעים שמידי פעם הופכים לדלקות ומעיין כוויות.
שמנו לב שאחרי המטרנה זה מוחמר.
גם טיפוליים חיצוניים ע"י רופאת עור: הרבל בלנאום,אקסרה,אדרמה וקסרל לא הועילו אלא רק גרדו והציקו עוד יותר.
לפני יומיים עברנו לתרכובת מזון להיפואלרגנים -נוטרמיגן ואכן ישנה מעט הקלה זה כבר פחות אדמומי.
יש לנו תור אלייך ל29 לחודש ,האם אתה חושב שיש אפשרות לאבחן אלרגייה בגיל כה צעיר?
והאם זה בסדר לחכות עד ה29 או שאלרגיה לחלב יכולה להיות מסוכנת?
תודה רבה!!!
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לחלב
מתנצל על התגובה מאוחרת בגלל בעיות סרוור.
את בדרך הנכונה.
להפסיק מתן מוצרי חלב כולל פורמולה חלבית, להמשיך בינתיים עם נוטראמיגן.
את יכולה להקדים ולהגיע מחר .22.01.08 בשעה 16.00. לא לתת תרופות אנטיהיסטמיניות החל מהיום או ב3 ימים לפני הבדיקה
בברכה
ד"ר טפליצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לשים סוף לקרדית האבק ולנזלת,איך?סתם אחד18/01/2008
שלום :)
אני אלרגי לקרדית אבק + רגישות קטנה לכלב.
בין השאר נזלת אלרגית (מהאלרגיה לאבק לא?).
אני מטופל ע"י לורסטין + נזוקורט.
בכללי התרופות עוזרות ואני מרוצה.
עקב העובדה שאני סובל מעור יבש וההתמדה שבצריכת התרופות (כדור פעם ביום וספריי פעמיים ביום) החלטתי לטפל ע"י חיסונים.
1.האם זה צעד חכם לאור הנתונים הנ"ל? והאם זה יפתור לי את האלרגיה + הנזלת?
2.כמה חיסונים זה ? כמה חודשים טיפול ? ולאורך כמה שנים עמידות ?
3.איפה אפשר לעשות את זה באיזור ירושלים (בית חולים שעובד עם צה"ל,כלומר גדול)?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוף לקרדית ולנזלת
ד``ר בן רנר21/01/2008פנה למרפאה האלרגית בהדסה עין כרם יטפלו בך היטב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגישות לחלב ולסוייה
ד``ר בן רנר21/01/2008קיימת רגישות כפולה אך יש להוכיח זאת בתבחיים ספציפיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)