מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סבוראה אצל תינוקותעדי09/08/2011
שלום
לביתי בת חודש וחצי הופיעו פצעונים קטנים ואדומים (גבשושיים) .
מרחתי לה משחה טבעית להרגענ זה אמנם עזר במעט אך היום זה חזר ו"בגדול" עם פצעי חררה על הגב כתפיים ובטן.
הלכתי איתה לרופאת עור מומחית שאבחנה שזה חררה וסבוראה ונתנה לי למרוח משחה שמכילה סטרואידים.
אני כמובן לא הולכת למרוח ליפתי משחה עם סטרואידים על הפנים.
איזה טיפול טבעי מתאים לסבוראה?
לחררה אני משתדלת לקלח אותה כמה שיותר ולהלביש אותה בבגדים מאווררים.
תודה וערב טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבוראה אצל תינוקות - תגובה
ד``ר עומר טופול11/08/2011עדי שלום,
האם את מניקה? אם כן - יתכן שיש משהו שאת אוכלת שגורם למתוקה ריאקציה כזו שדומה לאלרגיה.
במידה והיא מקבלת פורמולה אזי יתכן שהבעיה נעוצה שם.
בכל מיקרה זה נראה כאילו הגוף מנסה להיפטר ממשהו וזה יוצא דרך העור.
הדבר מצריך בדיקה מעמיקה ולא על רגל אחת.
לטיפול בחררה והפצעונים ממליץ על משחות הומיאופתיות של weleda שניתן להשיג בבתי מרקחת או תחליבים המכילים תמציות צמחים של קומדיס המשווקים על ידי "זן צמחים". יש להם יועצים שיוכלו להמליץ על התכשיר המתאים ביותר אם בכלל, בהתחשב בגיל הרך.
03-6414434
בברכת בריאות שלמה ומזל טוב
עומר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)