מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מכה "קלה" לשם חינוך.נעמה23/01/2008
איך מבחינת הורות טבעית נחשבות מכות לשם "חינוך" ?(קלות על היד או על הישבן)
אני טוענת שאסור להשתמש בשום גילוי אלימות כשזה מגיע לילד. בעלי לא מסכים וטוען שמכה קלה על היד רק מטיבה לילד סורר..
הילד רק בן שנתיים ולדעתי אסור אפילו לצעוק עליו בגיל כזה.
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכה "קלה" לשם חינוך
28/01/2008שלום!
אינני פסיכולוג ולכן יהיה לי קשה לתת לך את הפרספקטיבה שלי לעניין זה. אני מאמין כי ילדים זקוקים לגבולות על מנת לסייע בכיוון חייהם ולהעניק להם תחושת ביטחון. אינני חושב שאלימות מחנכת, היא בעיקר מדכאת. אני כן חושב שילד שמרביץ להוריו, חשוב שידע כי אסור לו לעשות זאת, ילד שנותנים לו לעשות מה שבא לו גם אינה דוגמה טובה, שכן הוריו לא נותנים כיוון, דבר אשר מתפרש פעמים רבות אצל ילדים כ"חוסר איכפתיות". מנסיוני המושג "חוסך שבטו שונא בנו" לא התכוון בדיוק ל"תאהב את ילדך על ידי מכות", אלא יותר על ידי הנהגת כיוון ומשמעת.
בברכה
ד"ר גוניק ND* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)