מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אנטיביוטיקות חוזרות לתינוקת בת שנהלולי26/01/2012
שלום, מאז שנכנסה למעון (לפני 5 חודשים בערך) בתי לא מפסיקה להידבק במחלות שבסוף מסתבכות למשהו חיידקי (באבחון רופא כמובן). זה התחיל בדלקת אוזניים, ואח"כ כל פעם שהתחיל איזה צינון שהמשיך עם חום זה הסתבך בסוף למשהו דלקתי. אח"כ סמפונות, ואח"כ גרון. לפני 3 שבועות קיבלה אנטיביוטיקה בפעם השלישית, והיום שוב אבחנו לה דלקת ראות (עשו לה צילום ריאות) והתחלנו שוב טיפול במוקסיפן במינון יותר גבוה. רציתי רק לציין שלפני כחודש התחלתי לה טיפול הומאופתי שמיועד לחיזוק המערכת החיסונית וטיפול בדרכי הנשימה ועכשיו אני לא בטוחה שזה עוזר...
שאלתי היא האם יכול להיות שיש משהו שאני עושה לא בסדר? האם זה נורמלי? אצל הגדולה שלי כמעט כל ההידבקויות היו ויראליות לכן אני חוששת שאולי יש פה משהו לא בסדר...
אשמח מאד לתשובתכם
תודה ובריאות לכולם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנטיביוטיקות חוזרות לתינוקת בת שנה - תגובה
ד``ר עומר טופול29/01/2012לולי שלום,
לא סיפרת בת כמה ביתך.
על כל פנים ההדבקויות התכופות של ביתך עם חשיפתה לילדים אחרים בפעוטון היא נורמלית ואף חשובה לצורך פיתוח המערכת החיסונית אצלה.
לעומת זאת הנטיה להסתבכות בזיהום חיידקי בעקבות כל חשיפה שכזו מעידה על חולשה מסויימת של מערכת החיסון באספקט הבקטריאלי.
ממליץ להמשיך ולהתמיד בטיפול ההומיאופתי שהתחלת.
כמו כן ממליץ שימוש בתמצית אכיניצאה שנקראת אכינפורס שמיובאת על ידי אלטמן.
כ10 טיפות שלוש עד חמש פעמים ביום בזמן מחלה. כאשר אינה חולה ניתן לתת פעם ביום או יומיים לצורך תחזוקה.
כמו כן ממליץ לתת ויטמין C וויטמין D על בסיס קבוע.
בברכה
עומר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, איישם זאת.
עינבל29/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדרך אגב, מדובר על תינוקת בת שנה.
עינבל29/01/2012מקווה שהמלצותיך תקפות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמניסיון
אנונימית09/07/2012אני מכירה מישהו שבתקופת הגן כל הזמן נדבק בדלקות שונות והרופאים רשמו לו כמויות עצומות של אנטיביוטיקה עד שפיתח רגישות מאד חזקה לפיניצילין...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדרך אגב, מדובר על תינוקת בת שנה. - תגובה
ד``ר עומר טופול27/08/2012עינבל שלום,
בגיל שנה עדיף בין 5 ל10 טיפות של אכינצאה בזמן מחלה.
כאשר בריאה לא הייתי נותן מנת תחזוקה.
כן לתת ויטמינים C ו D.
בברכה
עומר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה...היא כבר בת שנה וחצי כעת
עינבל27/08/2012האם תשובתך עדין תקפה? כמה טיפות? והאם מתאים גם לילדה בת 3?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנטיביוטיקות חוזרות לתינוקת בת שנה - תגובה
ד``ר עומר טופול21/09/2012לולי שלום,
על פי הרפואה הסינית אין להתחיל לחזק (את מערכת החיסון) לפני שנפטרים לחלוטין ממחולל המחלה (פתוגן) וזאת על מנת שלא להעניק חיזוק לפתווגן במידה וזה עדיין חבוי בגוף.
תני לילדה טיפות ABC KID וTRAUMEEL.
התחילי לתת לה פרוביוטיקה במקביל לאנטיביוטיקה אך במרחק מספר שעות זו מזו.
סיימי את קורס האנטיביוטיקה אך המשיכי עם הTRAUMEEL..
המשיכי את הפרוביוטיקה למשך מספר שבועות ותתחילי במקביל לתת חיזוק למערכת החיסונית.
כמו כן כדאי לפנות לאיש מקצוע בתחום הרפואה הטבעית על מנת ללוות את התהליך ולבצע את ההתאמות הנדרשות.
בברכת שנה טובה ובריאות שלמה
עומר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)