שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    מיכל
    17/02/2008

שלום רב,

אני מתעניינת לדעת האם יש מקום לפנות לטיפול הומאופתי במקרה של אבחנה של "שקד שלישי" בתינוק בן שנתיים?

האבחנה אינה חד משמעית (לא נעשה צילום) ולתחושתי המצב גם עוד לא קריטי.

בנוסף, הרופא המליץ על טיפול באינהלציות עם מים בלבד - אשמח לדעת מה דעתך על כך כיוון שאני מתלבטת אם להתחיל בטיפול זה. טיפול תרופתי סירבתי בינתיים לתת (מייבשי ליחה למיניהם) אך לגבי האינהלציות יש לי התלבטות - מהי התועלת ומה הנזק האפשרי שבאינהלציית מים?

תודה מראש ויום טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שקד שלישי?! טיפול הומיאופתי

22/02/2008

שלום רב!
    טיפול הומיאופתי או סיני יכולים לעזור עד מאוד למצב זה. הנסיון שלי מראה כי ילדים מגיבים מצויין לטיפול ובד"כ התוצאות די מהירות. גם אם מדובר בשקד שלישי, עדיין מדובר בבלוטה השייכת למערכת האנדוקרינית של בנך. בשיטות הטבעיות מסייעים באיזון מערכת זו וכך גם התופעות הקשורות משתפרות עד מאוד.
    אם מדובר באינהלציה של מים בלבד אין הדבר מזיק. תתחילי עם מכשיר אדים קרים. תדאגי שישתה מספיק מים! אשמח לעזור להמשך טיפול.
    בברכה,
    ד"ר גוניק ND

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה