צינון מתמשך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צינון מתמשך
    ויקי
    26/02/2008

שלום, בני מצונן כבר חודש שלם, סובל משיעול ונזלת, אני מאמינה במתן תרופות לכן מרבה במתן מזון חם, חליטות תה, חימום ועדיין זה לא עוזר...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צינון מתמשך

הוספת תגובה

• מרק עוף חם

יוסי שיינברג
    27/02/2008

אני הייתי מצוננת ואמא שלי באה והכינה לי מרק עוף חם ,
    חשבתי לא לכל אחד יש מי שיכין לו מרק חם כזה וטוב . ההיתי רוצה לבוא עם המצרכים ולהכין מרק חם בביתכם מה דעתכם?הייתם מזמינים?
    אשמח לשמוע כמה שיותר תגובות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צינון מתמשך

28/02/2008

שלום רב!
    ברמת אפשרות הטיפול הביתי באמת נראה כי עשית הרבה דברים למען בנך.
    אמליץ לתת תרסיס מי מלח לאף לפחות 3 פעמים ביום. מי המלח עוזרים לנקות ולחטא את דרכי הנשימה העליונים.
    בנוסף, עליך לחזק את מערכת החיסון שלו. זאת ניתן לעשות על ידי שימוש נרחב בפרוביוטיקה (חיידקים ידידותיים החיים במעיים שלנו).
    ניתן לתת בצורת אבקה, כפית מדידה אחת פעמיים עד 3 פעמים ביום עד לשיפור ואז לרדת בהדרגה. ממליץ גם כאשר ירגיש טוב להמשיך עם פעם אחת ביום לאורך החורף.
    לבריאות
    ד"ר גוניק ND

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה