מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אומנהאור שלום11/06/2013
שלום לכולם,
עמותת אור שלום פועלת למען ילדים ובני נוער בסיכון, ומוצאת להם בית חם ואוהב. כיום, מעל חמישים ילדים מחפשים משפחות אומנה שיפתחו להם את הדלת לעתיד טוב יותר.
אנחנו מצרפים את סיפורה של בשמת, שיחד עם בעלה אמיר הפכו למשפחת אומנה לתינוקת מקסימה בשם אנה:
"מכירים את זה שיש כלב עזוב שכבר לא נובח? ככה היא הייתה. תינוקת שכבר לא בוכה.
היא לא בכתה, לא הוציאה הגה בהתחלה.
היא הייתה תינוקת בת שבועיים ושכבה בבית חולים, במקום שלא התאים לה.
כשקיבלנו את השיחה, מיד אמרנו כן. זה תפס אותי מהרחם. זה תפס גם את אמיר.
נסענו לבקר אותה פעם אחת ואחרי זה לקחנו אותה אלינו הביתה. מאז היא אצלנו. ילדת האומנה שלנו.
היא נכנסה לנו ללב. כל יום אנחנו רואים את השינוי, כל יום אנחנו חווים את ההתפתחות, הקשר שלנו ואת החיבור.
היא הייתה צריכה לעשות בדיקות: בדיקות ראייה, בדיקות שמיעה – המון בדיקות.
תוך כדי זה שהתרוצצתי איתה בבתי חולים, פתאום הבנתי - היא פה. אני בשבילה, והיא בשבילנו.
אנחנו נותנים לה קרקע, ביטחון, חיוך, חיבה, חום, אהבה.
היא גדלה עכשיו במקום נורמלי, עם אמא ואבא ואחים שיציקו לה.
אנחנו נותנים לה תיק עם דברים טובים לחזור איתו הביתה.
אולי יום אחד היא תוכל לחזור לאמא שלה.
היא תעשה אותנו מאושרים בזה שהיא הייתה איתנו. וגם בזה שהיא תחזור הביתה חזקה, ילדה מאושרת.
אני מרגישה שכל המשפחה שלי זכתה בגדול וגם הזוגיות שלנו.
עברנו תהליך של להיות יחד, ללכת יד ביד, אני יודעת היום שאף אחד מאיתנו לא לבד.
יש עוד המון ילדים בעולם. ילדים שצריכים משפחת אומנה."* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אומנה - תגובה
ד``ר עומר טופול18/06/2013רספקט.
עומר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)