מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קשיי הרדמות בערביעל30/09/2014
שלום, בני בן החודשיים מתקשה מאוד להרדם בלילה. הוא יונק באופן מלא, למעט פעמים שאינו רגוע ואז אני נותנת לו תוספת בבקבוק. ביום, נרדם ללא קושי אך בערב, לאחר הנקה, מתקשה להירדם. הוא אינו בוכה אך ניכר שחש אי נוחות. הידיים קופצות, מעט מתכווץ וכאמור אינו נרדם. סיטואציה זו חוזרת על עצמה יומיום מהשעה 19:00 ועד השעה , 23:00 ואפילו יותר, כשנרדם. אני מנסה הכל, מנשא, ידיים, עגלה, אך זה לא עוזר. אני לא חושבת שזה גזים כי הוא לא בוכה...
זה חוזר על עצמו גם כאשר אני מוסיפה בקבוק וגם כשלא..
מה זה יכול להיות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשיי הרדמות בערב - תגובה
ד``ר עומר טופול30/11/2014יעל שלום
ראשית יש לוודא שאת אינך שותה משקאות מעוררים כגון קפה או קולה שכן אותם חומרים מעוררים עוברים בהנקה ועלולים לגרום לילדך קשיי הרדמות.
בברכה
עומר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם יש לכם ביטחון עצמי?
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)