ריטלין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריטלין
    פרנקה גזית
    18/06/2008

בני בן ה 13 לוקח רטלין ואני מתה להתפטר מהרעל הזה האם יש תחליף שיוכל לקחת ללא הרטלין ויעשה את אותה השפעה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריטלין

הוספת תגובה

• תחליף לריטלין לילד בן 13

19/06/2008

שלום פרנקה גזית!
    תחילה הרשו לי לומר כי ישנם מקרים חמורים בהם ריטלין מאוד יעיל. אינני דוגל בתרופה זו אך גם לא הייתי מכנה אותה רעל (בייחוד כשהתרופה ניתנת לילדך).
    כעת, זהו זמן מצויין לעשות שינוי ולעבור לחלופה טבעית (חודשי הקיץ יאפשרו לכם לזהות האם התחליף הטבעי יעיל).
    התחליף הבטוח והטוב- אומגה 3. ישנם מוצרים אשר הוכחו כיעילים עד מאוד (מגובה מחקר), אשר מסייעים להפרעות קשב וריכוז וכן היפראקטיביות. על המוצר להכיל אומגה 3, B12 וחומצה פולית. ניתן להגיע לכמות של 2000 מ"ג אומגה 3 בסה"כ ליום (בד"כ כשתי כמוסות ביום).
    כמובן שתזונה יכולה גם כן לעזור. אני ממליץ על אבחון נטורופתי מקיף על מנת לאבחן איזו תזונה תהיה הטובה ביותר עבורו.
    לבריאות ובהצלחה!
    ד"ר רואי גוניק ND

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש את האלספה פוקוס - שזה אומגה 3

טובה כ.
    13/07/2008

של טבע אלטמן והוא עושה את העבודה מצויין במקום0 ריטלין. רמת קשב יותר גבוהה, ריכוז ויכולת תקשור. ולשמחתי זה בלי התופעות לוואי שהיו לנו בריטלין.

ממליצה בחום.
    ספרי איך היה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה