חיסונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיסונים
    יונית
    20/07/2008

אני ממש לא רוצה לתת חיסונים לילדי (מכל מיני סיבות מובנות) אבל מופעל עלי לחץ רב מהסביבה. אני מוכנה להתפשר ולתת לילד חלק מהחיסונים האם תוכלו לעזור לי ולהגיד לי מאלו חיסונים עדיף להמנע . כלומר מה מהם הם הכי מסוכנים. אלו מהחיסונים פחות מסוכנים וכדאי לתת וכו כל מה שאני יודעת עכשיו שאני לא אביא לבני את החיסון המשולש מ מ ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיסונים

הוספת תגובה

• חיסונים לילדים

21/07/2008

יונית שלום!
    חיסונים זה באמת תחום מורכב. אני דוגל בהחלטה משותפת של שני ההורים. כאשר שני ההורים אינם מעוניינים לחסן, הדבר קל בהרבה ואז באמת ניתנות אלטרנטיבות הומיאופתיות.
    כאשר רק אחד ההורים אינו מעוניין, יש צורך להתגמש ולמצוא את שביל הזהב (שבד"כ עובד הכי טוב).
    אני ממליץ על פיצול החיסונים. אין צורך לתת מחומשת אלא לתת כל חיסון בנפרד. אמנם זה אומר שהילד יידקר יותר פעמים אבל הגוף יעבור את החיסונים באופן קל יותר. דבר שני- יש לבדוק האם החיסון מכיל כספית. יש לבקש את החיסונים ללא הכספית ואם אין לקופת החולים אז ניתן לרכוש באופן פרטי בבתי מרקחת מסויימים המיבאים אותם.
    אני חושב שחיסון ה-MMR באמת חיסון בעייתי ואם לתת אותו אז בגיל מאוחר ככל הניתן (גם אחרי גיל 3).
    שעלת, חיסון הידוע כבעל הכי הרבה סיבוכים. אם ניתן להמנע עדיף. יחד עם זאת, מומלץ להיות תחת מעקב של נטורופת/ רופא סיני אשר יוכל לתת מענה לטיפל בשיעול ומחלות אף, אוזן וגרון.
    מקווה כי עזרתי
    לבריאות!
    ד"ר גוניק ND

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה