עייפות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עייפות
    נעמה
    28/08/2008

בזמן האחרון אני נמצאת במצב תמידי של עייפות פיזית. הרגשה שאין לי הרבה אנרגיה .יש לי גם כאבי ראש (אני לא יודעת אם יש קשר) באופן די קבוע. קצת פרטים על המקרה הספציפי שלי: אני בת 15, ישנה כ-9 שעות כל לילה, עובדת 3 שעות ביום עם ילדים, אוכלת די בסדר (אולי אפשר קצת לשפר את העניין הזה), לא כל כך מתעמלת בזמן האחרון. האם שינוי בהרגלי האכילה וההתעמלות ישפרו את המצב? או שיש לכם טיפים אחרים בשבילי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עייפות

הוספת תגובה

• עייפות

ד``ר עומר טופול
    29/08/2008

נעמה שלום.
    כמובן שכדאי לשפר את התזונה ולהקפיד על פעילות גופנית יומיומית, אולם מעבר לזה הייתי ממליץ לערוך בדיקות דם מקיפות על מנת לשלול אפשרות של אנמיה מחוסר ברזל או ויטמין B12. כמו כן רצוי לבדוק תפקודי בלוטת התריס (גם בבדיקות דם). במידה ומתגלים חסרים יש להשלים אותם בעזרת תוספים מתאימים. בכל מקרה רצוי לגשת עם תוצאות הבדיקות לנטורופת על מנת לקבל יעוץ מקצועי בנושא גם עם התוצאות "בטווח הנורמה". הנטורופת יוכל להמליץ על צמחים, תזונה ותוספים אשר מגבירים את רמות האנרגיה ומסייעים להתגבר על העייפות.
    לבריאות
    עומר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה