שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    יולי
    31/08/2008

שלום רב, שלום רב, אני בת 18 ויש לי ציסטה עקשית בשחלה. היא לא מכאיבה, לא גורמת לדימום, אבל גם מסרבת להעלם. אשמח מאוד אם יש לכם עצה, מה לעשות כדי להשמידה. אשמח אם התשובה לא תהיה רק : לכי לאיש/ת מקצוע, כי כבר ניסיתי דיקור, הומאופתיה הוצאתי כסף רב וכלום לא עזר.תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר עומר טופול
    31/08/2008

ליולי שלום.
    הלוואי ויכולתי לאמר לך שאם תיקחי תוסף כזה או אחר, או תימנעי ממזון כזה או אחר, אזי הבעיה תיפתר והציסטה תעלם. מצער אותי לשמוע שניסיונך עם אנשי המקצוע הוליד אכזבות ובזבוז כספים. מניסיוני בטיפול במקרים דומים ( אולם לעולם לא זהים), מצאתי ששילוב של דיקור ופורמולות צמחים סיניות מותאמות אישית, ביחד עם ניקוז הומוטוקסיקולוגי מלווה במשטר תזונתי מתאים, הצליחו להעלים או לצמצם משמעותית ציסטות בודדות או מרובות בשחלות. מאידך ראיתי גם מקרה בו ציסטה עקשנית סירבה להיעלם בזמן טיפול, אולם נעלמה באופן ספונטני ללא כל טיפול מספר שנים מאוחר יותר. במידה והציסטה אינה "מפריעה" כעת לאיכות חייך ואיננה גדלה ומתפתחת, הברירה בידך באם לנסות ולטפל או רק להמשיך במעקב ולטפל מאוחר יותר במקרה הצורך.
    לבריאות
    עומר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה