מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- 3 שאלותמ.21/09/2008
שלום רב, הבן שלי עלה לגן חובה. ילד מקסים, מאוד חכם וחברותי. מהגן יש להטים דיווחים על התנהגות מאוד לא טובה כבר שנתיים ומשהו, שמאופיין בתקופתיותץ תופעות כמו שמדווחים בגן לא רואים כמעט אצלנו בביתץ אנחנו נמצאים בטיפול אצל פסיכולוגית התנהגותית, וניכר שיפור מסוים. המליצו לנ לפנות לרפואה האלטרנטיבית, והמאבחנת, אחרי שיחה איתנו ואם הילד, ממליצה על תרופה הומאופטית. מה שמאוד מטריד אותי הם הדברים הבאים: 1 - האם רק שיחה מספיקה כדי לדעת איזה תרופה לרקוח לילד? 2 - מה הבקרה ומי בודק את איכות התרופות ההומאופטיות? קיים גוף רישמי? 3 - בעצם איך אני יודע שמה שאני נותן לילד שלי לא יפגע בו יותר? כמו שבודאי שמת לב, ני מאוד חושש וספקן, ומנסה לקבל את כל האינפורמציה בעד ונגד לפני שאני מתחיל טיפול לילד שלי. בתודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הומיאופתיה
ד``ר עומר טופול22/09/2008למ. שלום
תשובות לשאלותיך:
שיחה, תשאול והתבוננות הם הכלים האיבחוניים של ההומיאופת. התשאול מתבצע הן לגבי הילד והן לגבי ההורים.
למיטב ידיעתי אין גוף רישמי בארץ אשר בודק את איכות התרופות ההומיאופתיות. אולם בתי המרקחת העוסקים בתחום נוהגים להביא מוצרים של חברות אירופאיות ידועות אשר עומדות תחת פיקוח יצור ובקרת איכות המקבילים לזה של חברות תרופות.
תרופות הומיאופתיות הינן בעלות מקדם בטיחות גבוה במיוחד וניתן להשתמש בהם גם בהריון, בהנקה ולתינוקות. על אף הנאמר יתכנו ריאקציות - תגובות לטיפול העשויות להתבטא בפן הפיסי, הנפשי או ההתנהגותי. יש לשים לב לתגובות מסוג זה ולדווח להומיאופת. רצוי להיות בקשר טלפוני עם ההומיאופת על בסיס שבועי או דו שבועי לצורך דיווח ועידכון.
לבריאות
עומר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)