נזלת ושיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נזלת ושיניים
    דנה
    17/11/2008

1. בני בן חמישה חודשים. כשאני קמה אליו בלילה אני שומעת שנשימתו כבדה, מחרחר, כנראה מאף סתום. בכל יום לקראת השינה (לפעמים גם בבוקר) אני טובלת קיסם אוזניים במי מלח ומכניסה מעט לנחיריים ואח"כ מנקה מעט את הנזלת שהתרככה גם עם קיסמים. האם שימוש יומיומי כזה יכול לגרום ליותר נזלת? 2. איך אפשר לעזור לו עם החרחור בזמן השינה? 3. בני מגרד את החניכיים ומרייר הרבה ומבדיקת רופא הילדים ככל הנראה מתחילות לצמוח לו שיניים תחתונות. איך אפשר להקל על אי הנוחות שלו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נזלת ושיניים

הוספת תגובה

• נזלת ושיניים

17/11/2008

דנה שלום רב,
    רצוי לרסס מי מלח ישרות לנחיריים בשעות שהוא ער. זה אפקטיבי בהרבה. מי מלח על מקל אוזניים ניתן לעשות בעת השינה. אני ממליץ להמנע מלנקות ולהכניס את מקל האוזניים לעומק הנחיריים, הדבר עלול לדחוף הנזלת פנימה.
    מי מלח בתרסיס בשימוש יומיומי יהיה יעיל מאוד ויסייע לשחרר את הגודש היכול להשפיע על כל מערכת אף אוזן וגרון.
    שיניים: בהחלט ייתכן כי מדובר בתחילתה של בקיעת שיניים. אני ממליץ על הומיאופתיה קלאסית בשם "קמומילה" בדילול 6C
    יש לתת לו 2 טיפות ישירות לפה, פעמיים עד 3 פעמים ביום.
    אשמח לדעת כיצד זה עזר.
    לבריאות,
    ד"ר גוניק ND

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

דנה
    18/11/2008

האם שימוש יומיומי בתרסיס לא עשוי להגביר את הנזלת עקב ייבוש הסינוסים? היכן ניתן לרכוש את ה"קמומילה" ולמה הכוונה ב"דילול 6C"?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מי מלח

20/11/2008

דנה שלום,
    שימוש יומיומי במי מלח לא אמור לייבש את הסינוסים. הבעיה היא בשימוש בתרסיסים רפואיים היכולים לייבש את הרירית. מי מלח בטוחים לשימוש כאשר השימוש הוא במידה.
    דילול 6 C הוא דילול הומיאופתי. בכל בית מרקחת הומיאופתי ידעו לתת לך את התרופה בדילול זה.
    לבריאות!
    ד"ר גוניק ND

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה