ריח גוף רע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריח גוף רע
    ממי
    21/03/2009

שלום אני בת 53 , לפני חמישה חודשים הופסק לי המחזור החודשי ולאחר חודש ימים התחלתי להריח את עצמי עם ריח גוף משונה דומה לריח מתכת , זה לא זיעה מרובה כי אני לא מזיעה , הריח נמצא בכל מקום מעור לאו דווקא בבית השחי אם אני מריחה את כפות הידיים , ואת כל היד , אם בפנים , ואם בשערות הראש , בכל מקום , מאז אני מתקלחת פעמיים ביום , ומיד בעודי מתנגבת אני מריחה את הריח , שום דבר לא עוזר , התחלתי לקחת ויטמין אבץ כבר שלושה שבועות והריח פחת מעט אבל עדיין יש ריח ,,,,, בדרך כלל אני לא סובלת מריח גוף וגם לא מזיעה , הדבר מאוד מאוד מציק לי ואפילו מונע ממני להיות בין חברה, אודה לכם מראש וסליחה על אורך ההודעה ,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריח גוף רע

הוספת תגובה

• ריח גוף

ד``ר עומר טופול
    22/03/2009

ממי שלום,
    נשים רבות מתארות את אותה תופעה אשר אותה את חווה בתקופת המנפאוזה.
    הדבר נובע מאותו חוסר איזון הורמונלי אשר מסחרר ומשגע את כל הכימיה של הגוף.
    קיימים על המדפים מספר תכשירים טבעיים אשר מסייעים לייצב את הגוף בתקופה זו, אולם אמליץ לפנות לנטורופת או מטפל ברפואה סינית, על מנת לקבל יעוץ והתאמה אישית, כמו גם לווי כולל על מנת לסייע לך לעבור תקופה זו במינימום אי-נוחות.
    בריאות שלמה ושיעבור מהר ובקלות
    עומר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה קטנה

ממי
    24/03/2009

בראשית תודה על התשובה המהירה,, שכחתי לציין שאני נמצאת בארה"ב ולא יודעת בדיוק לאן לפנות , האם יש לקנות תרופה בלי מרשם רופא ? תודה שוב ,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לממי בארה"ב

ד``ר עומר טופול
    24/03/2009

ממי שלום
    אני משוכנע שניתן להשיג תרופה/תוסף זה ללא מרשם רופא גם בארה"ב. אלה יהיו מבוססים על
    black kohosh / cimicifuga rasimoza
    או על dang gui - tank kwei/ angelica sinensis
    אלו הם צמחים (שמות פופולארים/לטינים),
    יופיעו לחוד או ביחד בהרכבים המיועדים לטיפול בסימפטומי מנפאוזה.
    בברכה
    עומר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה מכל הלב

ממי
    25/03/2009

בתקווה שהריח נובע מתופעות לוואי של מנופאוזה, ולא מדבר אחר , כי יחסית התופעות הנפוצות כמו גליי חום ומצבי רוח עברתי בשלום כי לא היו כל כך דרסטי,עזרת לי מאוד לפחות רוממת אותי מיאושי ודכאוני, לפעמים מנקרת בי המחשבה אולי משהו פסיכוזי דבק בי ,ושוב תודה מכל הלב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה