מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גמילהגילי09/08/2007
שלום, בני בן שנתיים התחיל לאחרונה גמילה מחיתולים, לאחר המלצה של יועצת לגיל הרך.
תהליך הגמילה היה מהיר יחסית כולל הורדת טיטיול בשינה. לפני כשלושה ימים, הילד היה צריך קקי בפעוטון, אך לא הצליח לעשות, בעקבות כך המטפלת אמרה לו שיעשה בתחתונים. (מאוחר יותר, אמרה לי שפחדה שיעשה עצירות...).
מאז בשלושה ימים האחרונים, הוא הפסיק לעשות בשירותים עם הישבנון, ועושה בתחתונים. הלילה קם בשלוש לפנות בוקר עם קקי בתחתונים. מהרגע הראשון היה ברור לי שהמטפלת טעתה, אבל איך מתקנים את הטעות???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמילה
טל קבסה09/08/2007שלום גילי, תהליך הגמילה הינו תהליך הדרגתי ויש בו עליות ומורדות,לעיתים עקב דבר מסויים ועיתים פשוט מעצם היותו תהליך.מה שאני מנסה לומר לך הוא שגם אם נעשתה טעות,הרי שמטבע הדברים עלולה היתה להיות רגרסיה גם ללא קשר.חשוב שלא להילחץ ולא להלחיץ את הילד, הניחי את הישבנון או הסיר במקום חשוף לעיני הילד, השאירי אותו ללא תחתונים-הרי כל כך חם , הקריאי לו את סיר הסירים והכל ללא לחץ ובהנאה. נסי להסביר לו שקקי עושים בשירותים ובכל פעם שאת רואה אותו מתאמץ הזכירי לו את הסיר. עם הזמן זה יסתדר אך עלייך להיות סבלנית ולהשתחרר מתחושה שנעשתה טעות גורלית, קצת סבלנות והכל יסתדר..
אשמח לעידכונים
קיץ נעים
טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)