גמילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה
    גילי
    09/08/2007

שלום, בני בן שנתיים התחיל לאחרונה גמילה מחיתולים, לאחר המלצה של יועצת לגיל הרך.

תהליך הגמילה היה מהיר יחסית כולל הורדת טיטיול בשינה. לפני כשלושה ימים, הילד היה צריך קקי בפעוטון, אך לא הצליח לעשות, בעקבות כך המטפלת אמרה לו שיעשה בתחתונים. (מאוחר יותר, אמרה לי שפחדה שיעשה עצירות...).

מאז בשלושה ימים האחרונים, הוא הפסיק לעשות בשירותים עם הישבנון, ועושה בתחתונים. הלילה קם בשלוש לפנות בוקר עם קקי בתחתונים. מהרגע הראשון היה ברור לי שהמטפלת טעתה, אבל איך מתקנים את הטעות???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמילה

הוספת תגובה

• גמילה

טל קבסה
    09/08/2007

שלום גילי, תהליך הגמילה הינו תהליך הדרגתי ויש בו עליות ומורדות,לעיתים עקב דבר מסויים ועיתים פשוט מעצם היותו תהליך.מה שאני מנסה לומר לך הוא שגם אם נעשתה טעות,הרי שמטבע הדברים עלולה היתה להיות רגרסיה גם ללא קשר.חשוב שלא להילחץ ולא להלחיץ את הילד, הניחי את הישבנון או הסיר במקום חשוף לעיני הילד, השאירי אותו ללא תחתונים-הרי כל כך חם , הקריאי לו את סיר הסירים והכל ללא לחץ ובהנאה. נסי להסביר לו שקקי עושים בשירותים ובכל פעם שאת רואה אותו מתאמץ הזכירי לו את הסיר. עם הזמן זה יסתדר אך עלייך להיות סבלנית ולהשתחרר מתחושה שנעשתה טעות גורלית, קצת סבלנות והכל יסתדר..
    אשמח לעידכונים
    קיץ נעים
    טל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה