מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חיסון אדמתמיכל20/05/2009
שלום,
בבדיקת דם שגרתית במהלך ההריון הראשון שלי נמצא כי אינני מחוסנת נגד אדמת (רמת נוגדנים מתחת לגבול התחתון) ולכן המליצו בטיפת-חלב על קבלת החיסון באופן מיידי למניעת המחלה בהריון הבא. נושא החיסונים מעלה בי חששות ואני לא ששה למהר ולהתחסן.
אני יודעת שלהומיאופתיה קלאסית יש יכולת לטפל ולרפא מקרה של אדמת ולכן אני חושבת שהסיכוי להידבקות הינו נמוך ואם כן נדבקים ישנן דרכים לטפל. .
אני מודעת ליתרונות ולחסרונות החיסון.
מה דעתכם? האם אני לוקחת סיכון מיותר? או שההססנות במקומה ואין לי מה לרוץ ולהתחסן?
תודה רבה ,
מיכל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסון אדמת
ד``ר עומר טופול20/05/2009מיכל שלום,
כפי שכתבת, קשה ליעץ במקרה כזה וההחלטה נופלת על כתפייך.
ישנם מקרים מעטים בהם החיסון עצמו מוביל לשורה של תופעות לוואי כך שעלול לצאת שכרך בהפסדך. מאידך הדבקות באדמת במהלך ההריון מסכנת באופן מוחשי את העובר.
כפי שציינת בפנייתך, את מודעת לכל זאת ואכן ההחלטה קשה.
בכל מקרה, אם תחליטי להתחסן, ממליץ לעשות זאת בליווי של הומיאופת או נטורופת על מנת לצמצם את ההשלכות ואת תופעות הלוואי האפשריות.
בברכה
עומר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיסון והומיאופתיה
מיכל21/05/2009תודה רבה על התשובה, אכן ההתלבטות קשה אבל זה נושא שצריך להתייחס אליו בכובד ראש. לאחר בירור קיבלתי המלצות על טיפול בהומיאופתיה קלאסית. לפי הבנתי ההומיאופתיה עזרה מאוד במקרים של נזקי חיסונים וישנם גם פיתרונות חלופיים לחיסונים כמו חיסון הומיאופתי שמקנה חיסון מסויים לתקופה קצרה.
כל טוב,
מיכל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)


.jpg)
