אוהב בעלי חיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוהב בעלי חיים
    שרית
    02/09/2007

הבן שלי בן 3 ומת על בעלי חיים. הוא פשוט קורן מאושר כשהוא יכול לגעת בכלב ופינת ליטוף זה שם נרדף לגן עדן בשבילו. הבעיה היא שזה לא נעצר בחיות חמודות, הוא גם מבסוט מחרקים למיניהם וכבר הביא לי בהתלהבות גו'ק והייתי צריכה את כל הריסון העצמי בשביל לא לצרוח. מה לעשות איתו כשמצד אחד אני שמחה שיש משהו שהוא אוהב ככה, מצד שני, בקצב הזה אמא תחטוף שבץ...?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוהב בעלי חיים

הוספת תגובה

• היי שרית

טל קבסה
    03/09/2007

קודם כל כל הכבוד על האיפוק שהפגנת למראה הגוק...על מנת שלא "להרוג" לילד את הסקרנות הכל כך מרגשת שלו הייתי מנסה להסביר לו שיש חיות שמאד אוהבות להיות בחוץ ולהנות מהטבע ושאם הן בטעות מגיעות הביתה הן מאד מתבלבלות ומבקשות מיד לצאת החוצה.. לעומת זאת, אם יש לך אפשרות ורצון אפשר לאפשר לו לגדל חיה בבית...ישנו ספר נפלא שעוסק בחקר הטבע ובעלי חיים שנקרא "טיולים קטנים בעיר הגדולה" של ארדית ביטמן, מאד ממליצה על מנת לנתב את הסקרנות גם למקום של למידה..
    תהנו..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה