חיסונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיסונים
    ס
    09/09/2007

אני ממש לא רוצה לתת חיסונים לילדי (מכל מיני סיבות מובנות) אבל מופעל עלי לחץ רב מהסביבה.
    אני מוכנה להתפשר ולתת לילד חלק מהחיסונים
    האם תוכלו לעזור לי ולהגיד לי מאלו חיסונים עדיף להמנע . כלומר מה מהם הם הכי מסוכנים. אלו מהחיסונים פחות מסוכנים וכדאי לתת וכו
    כל מה שאני יודעת עכשיו שאני לא אביא לבני את החיסון המשולש מ מ ר
    אני מנסה ל"חרוש" את האינטרנט ורוב הכתבות שאני קוראת או בעד חיסונים או נגד בצורה מוחלטת
    עדין לא מצאתי אתר שיענה לי על דרך אמצעית לחסן אבל תלוי כמה תלוי מה תלוי באיזה גיל וכו
    הייתי מאוד רוצה לשמוע חוות דעת אישית בקשר לענין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיסונים

הוספת תגובה

• תגובה

עינת דולב-הדס
    10/09/2007

הי נטלי,
    אני יכולה לתת לך אך ורק את דעתי האישית אבל אני חייבת להקדים ולומר שאני לא מתמצאת לעומק בעניין החיסונים וזו אינה חוו"ד מקצועית. אנ יבאופן אישי כן חיסנתי את שני ילדיי אבל רק בגלל שלא הבנתי מספיק כדי לא לעשות זאת, כל פעם שנתתי חיסון עשיתי זאת ברגשות מאוד מעורבים כי ידעתי שאנ ימזריקה להם רעל במודע. מצד שני לא רציתי לקחת את האחריות הגדולה של לא לחסן. במדינתנו רוב הילדים מחוסנים ולכן זה מאוד בעייתי להחליט לא לחסן כי אז יש סיכוי שדווקא הילד הלא מחוסן יחטוף את המחלות. לגבי המ מ ר החיסון המשולש הוא כולל בתוכו את החיסון נגד חצבת, לאחרונה התגלתה מגפת חצבת באיזור ירושליים שעלולה להתפשט בכל הארץ ואז היא יכולה להגיע לילדים הלא מחוסנים גם אם אינם מגיעים למסגרת על בסיס קבוע. בכל אופן הנושא מאוד שנוי במחלוקת. הייתי ממליצה לך לחקור טוב טוב את הנושא לפני ההחלטה וכמובן שבסופו של דבר ההחלטה כמו גם האחריות היא שלך.
    בהצלחה ושנה טובה ומלאה בריאות
    עינת דולב הדס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• read carfuly

Aby
    14/09/2007

make sure you are reading websies that are from a known sourse

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה