חייבת עזרה שאלה של חיים ומוות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חייבת עזרה שאלה של חיים ומוות
    טניה
    19/09/2009

אני אמא לילדה בת 4 חודשים. תינוקת שלי מניקה באופן מלא, לפני כשבועיים חזרתי לעבודה והתחלנו לתת לה חלב שאוב בבקבוק (אני שואבת ע"י ספקטרה")בנוסף גן שמתי התקן מינרה המכיל פרוגסטרון. שמתי לב כי תפוקת החלב שלי הולכת ופוחתת. בהתחלה שאבתי במשאבה דוצדדית כ200-250 סיסי ועכשיו בקושי 80-100 משני הצדדים. מה לעשות איך לגרום לשד לחזור לתפוקה הקודמת?אי לי מספיק אפילו לארוחה אחת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תפוקת חלב

ד``ר עומר טופול
    20/09/2009

טניה שלום,
    אכלי שקדים שהושרו במים. הכיני מרתח זרעי דלעת ושתי כוס ביום מהמרתח.
    בנוסף, עיסוי השד והפטמות יסייע בשיפור זרימת החלב. גם לתת שעורה מסייע ביצור חלב לכן שתיית בירה שחורה עשויה לעזור.
    הקפידי לשתות מספיק מים. אם את לא שותה, מנגנון ההגנה שלך מאט ולבסוף מפסיק את ייצור החלב.
    לבריאות!
    עומר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תפוקת חלב

01/10/2009

טניה שלום רב,
    ארצה להוסיף לדבריו של ד"ר טופול.
    במרכז החזה, פחות או יותר בגובה הפטמות, ישנה נקודת דיקור היעילה מאוד להעצמת תפוקת החלב. על ידי עיסוי עדין עד בינוני בנקודה זו למשך 2-3 דקות ביום ישפר גם הוא את המצב. כמו כן, מומלץ לקבל תמיכה/ טיפול מקצועי מנטורופת אשר יוכל לעמוד את המצב ולתת תמיכה לגופך במקביל להתקן ששמת לאחרונה.
    בברכת בריאות שלמה
    ד"ר רואי גוניק ND, OMD

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה