טיסה לחו"ל עם הילדה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיסה לחו"ל עם הילדה
    קרן-אור
    18/09/2007

אני טסה עוד כמה שבועות טיסה ארוכה (מאוד) עם הילדה שלי שהיא בת 3. מאמהות אחרות שמעתי שטיסה עם ילדים זה סיוט והן הציעו לי לתת כדורים לפני הטיסה אבל אני נרתעת מזה. יש לכן אולי עצה למשהו טבעי בשביל הטיסה ואיך בכלל אפשר לעזור לה להסתגל לארץ חדשה בקלות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיסה לחו"ל עם הילדה

הוספת תגובה

• היי קרן אור

טל קבסה
    20/09/2007

טיסות ארוכות יכולות להיות לא פשוטות עבור ילדים ועל כן הייתי מציעה להקבוע אותן לשעות אחרהצ כך שמרבית שעות הטיסה יעברו בשינה. כמו כן רסקיו יכול לעזור להרגע והעביר את זמן הטיסה יותר בנעימות.לגבי הההסתגלות לארץ חדשה-לא כתבת האם מדובר בטיול או בזמן שהות קצר או מעבר לתקופה ארוכה יותר..כמו כן חסרים לי פרטים על אופי הילדה ודרכי ההתמודות שלה, אך באופן כללי אם תתנו לה תחושת בטחון ואת הידיעה שרק הדברים החיצוניים הם שמשתנים והדברים הפנימיים נשארים איתנים, ואם תדעו לעטוף את הכל בעטיפת התרגשות ושמחה על השינויים סביר שהדבר יעבור יחסית בקלות.
    את מוזמנת לעדכן בפרטים יותר ספציפיים אם יש לך צורך
    בהצלחה ושנה נפלאה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה