מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיעול נבחני יותר משבועעינבל17/12/2009
שלום רב,
יש לי תינוקת בת שבעה חודשים, בריאה ועדיעין יונקת, לפני כשבועיים קיבלה נזלת ולאחר מכן שיעול נבחני ונשמע שעם ליחה, רואה מעט שיפור אך לא עובר לה לגמרי. שמתי לה מכשיר אדים בלילה ו2 טיפות שמן אקליפטוס לימוני על המיטה. האם יש עוד מה לעשות? חוץ מחלב אם היא אוכלת דייסה של מטרנה (חלבית) ומרק עוף ולפעמים פירות. תודה מראש על תשובתכם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נזלת ושיעול
ד``ר עומר טופול17/12/2009עינבל שלום,
ראשית ממליץ להפסיק דייסה חלבית ולעבור לדייסה על בסיס צמחי ללא חלב.
שנית ממליץ לנסות תכשיר טיפות הומיאופתי מהסידרה של REKEWEK שנקרא R49.
יש לתת 2-3 טיפות במעט מים 3 פעמים ביום למשך כשבוע. אמור לטפל בנושא הנזלת וגם בשיעול והליחה.
אנא ידעי אותנו באשר להתפתחויות לצורך מעקב.
בברכת בריאות שלמה
עומר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך...
עינבל29/12/2009ראיתי את תשובתך רק עכשיו, עדיין יש שיעול ונזלת והמצב לא השתפר. הייתי אצל רופאת ילדים והיא נתנה טיפול באינהלציות, מה שאני מנסה להמנע ממנו.
אנסה את המלצותיך החל ממחר, מקווה שלא מאוחר מדי, תודה על תגובתך ואעדכן אותך בקרוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרציתי לשאול שוב
עינבל30/12/2009השיעול לא השתפר וזה נמשך כבר כחודש, האם המלצותיך נשארו אותו הדבר? את הדייסה החלבית הורדתי מהיום, ואת האינהלציות לא נתתי עדיין. האם לתת לה את הטיפות כמו שהמלצת? אשמח לכל טיפ....תודה רבה שוב ורק בריאות לכולם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיעול
ד``ר עומר טופול30/12/2009שלום עינבל,
המלצתי עדיין תקפה,
אנא נסי וידעי אותי בתוצאות.
בברכה
עומר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה !
עינבל07/01/2010המשכתי את הטיפול לפי המלצותיך, הנזלת נעלמה כעבור יומיים והשיעול עדיין לא לגמרי, רק קצת בבקר. עזרת לי מאד!
תודה מקרב לב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)