שיעול נבחני יותר משבוע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיעול נבחני יותר משבוע
    עינבל
    17/12/2009

שלום רב,
    יש לי תינוקת בת שבעה חודשים, בריאה ועדיעין יונקת, לפני כשבועיים קיבלה נזלת ולאחר מכן שיעול נבחני ונשמע שעם ליחה, רואה מעט שיפור אך לא עובר לה לגמרי. שמתי לה מכשיר אדים בלילה ו2 טיפות שמן אקליפטוס לימוני על המיטה. האם יש עוד מה לעשות? חוץ מחלב אם היא אוכלת דייסה של מטרנה (חלבית) ומרק עוף ולפעמים פירות. תודה מראש על תשובתכם!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיעול נבחני יותר משבוע

הוספת תגובה

• נזלת ושיעול

ד``ר עומר טופול
    17/12/2009

עינבל שלום,
    ראשית ממליץ להפסיק דייסה חלבית ולעבור לדייסה על בסיס צמחי ללא חלב.
    שנית ממליץ לנסות תכשיר טיפות הומיאופתי מהסידרה של REKEWEK שנקרא R49.
    יש לתת 2-3 טיפות במעט מים 3 פעמים ביום למשך כשבוע. אמור לטפל בנושא הנזלת וגם בשיעול והליחה.
    אנא ידעי אותנו באשר להתפתחויות לצורך מעקב.
    בברכת בריאות שלמה
    עומר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך...

עינבל
    29/12/2009

ראיתי את תשובתך רק עכשיו, עדיין יש שיעול ונזלת והמצב לא השתפר. הייתי אצל רופאת ילדים והיא נתנה טיפול באינהלציות, מה שאני מנסה להמנע ממנו.
    אנסה את המלצותיך החל ממחר, מקווה שלא מאוחר מדי, תודה על תגובתך ואעדכן אותך בקרוב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רציתי לשאול שוב

עינבל
    30/12/2009

השיעול לא השתפר וזה נמשך כבר כחודש, האם המלצותיך נשארו אותו הדבר? את הדייסה החלבית הורדתי מהיום, ואת האינהלציות לא נתתי עדיין. האם לתת לה את הטיפות כמו שהמלצת? אשמח לכל טיפ....תודה רבה שוב ורק בריאות לכולם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיעול

ד``ר עומר טופול
    30/12/2009

שלום עינבל,
    המלצתי עדיין תקפה,
    אנא נסי וידעי אותי בתוצאות.
    בברכה
    עומר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה רבה !

עינבל
    07/01/2010

המשכתי את הטיפול לפי המלצותיך, הנזלת נעלמה כעבור יומיים והשיעול עדיין לא לגמרי, רק קצת בבקר. עזרת לי מאד!
    תודה מקרב לב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה