טיפול לאחר חיסון מחומש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול לאחר חיסון מחומש
    מירב
    26/01/2010

שלום רב,
    ביתי בת שנה, עד היום לא עשיתי לה את החיסונים הנדרשים משום שאני בדעה כי מערכת החיסון בגוף הפעוטות לא חזקה דיה. היום בתי בת שנה ולמרות שאני עדיין לא ממש שלמה ובטוחה שכדאי לעשות את החיסונים המצפון שלי לא שקט והחלטתי כן לעשות לה את החיסון.
    שאלתי:
    האם לאחר קבלת החיסון (המחומש) ישנו טיפול ו/או טיפות הומיאופתיות בכדי להחליש את ה"חומר" הניתן בחיסון המחומש?
    נא תשובכם בהקדם
    תודה מראש :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול לאחר חיסון מחומש

הוספת תגובה

• מניעת נזקי החיסון

ד``ר עומר טופול
    26/01/2010

מירב שלום,
    רצוי להתחיל ליטול הכנה הומוטוקסיקולוגית כשבוע לפני החיסון ולהמשיך למשך מספר שבועות לאחריו. אותה הכנה אינה "מחלישה" את החיסון אלא מונעת פגיעה אפשרית במערכות הגוף ומאפשרת ניקוז מלא של הרעלנים בתום תהליך ההתחסנות.
    אנא צרי קשר על מנת לקבל מרשם להכנה שכזו אשר תיוצר על ידי בית המרקחת.
    בברכה
    עומר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמא יקרה

לימור
    25/04/2010

בני בן שנה וחודש, עשה את החיסונים הדרושים , גם את האחרון במנה אחת ואפילו לא עלה לו חום , בנוסף שמעתי מנשים רבות על חיסוני גיל שנה שעברו ללא תופעות לוואי. לכן הייתי רוצה להרגיעך לגבי החיסונים, הם מתונים וומותאמים לגיל בהשגחת משרד הבריאות ונעשו שנים רבות על אלפי אם לא מיליוני ילדים. החיסונים הורכבו מתוך מחשבה רבה ונתונים לגבי הסיכונים למחלות בחברה המערבית ובפרט בישראל.
    תבורכו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיסונים

26/04/2010

לימור שלום רב,
    חשוב לדעת כי למרות דבריך, אנו עדים לתופעות לואי שונות מתופעות קלות ועד לחמורות ביותר.
    אינני נגד החיסונים אך כן רואה צורך בשימוש מושכל בהם. כמו כן, הטיפול ההומיאופתי המקביל משפר את חיוניותו של הילד/ה ומונע תופעות לואי אפשריות (לא רק מיידיות אלא גם עתידיות)
    בברכה
    ד"ר רואי גוניק ND, OMD

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה