פריחה מהחיתולים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פריחה מהחיתולים
    ורד
    08/10/2007

לבת שלי יש פריחה מהחיתולים, ניסיתי תרופות שהרופא נתן, לרחוץ אותה הרבה, טלק, ג'לים על בסיס אלוורה - כלום לא עובד. יש לכן עצה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פריחה מהחיתולים

הוספת תגובה

• היי ורד

טל קבסה
    08/10/2007

תפרחת טיטולים יוצאת לא אחת, מהטיטולים עצמם עקב החומרים הקיימים בהם(כמו חומרי הלבנה למינהם), ולכן קודם כל הייתי ממליצה להחליף לטיטולים אורגניים(גם מתכלים)-ניתן לרכוש בחנויות טבע בעלות כמעט זהה לחלוטין, או בחיתולים רב פעמיים העשויים כותנה נושמת.
    לגבי התפרחת עצמה, הרתיחי 2-3 כפות קווקאר (שיבולת שועל) בליטר מים, סחטי וסנני את המים והוסיפי אותם לאמבטיה-עובד כמו קסם. כמו כן ניתן לשים תמצית ארומטית לבנדר (לדאוג לקנות מחברת איכותית) באמבטיה, או לטפטף 2 טיפות בכוס מים פושרים ולשטוף את אזור הטיטול עם המים וצמר גפן. שמן זית נקי יכול לעזור גם כן, בעיקר למצבי אודם וכמניעה, כמו גם שמן שקדים.
    אם הפריחה היא פטריתית-אני מניחה שהרופא ציין, תני לילדה פרוביוטיקה(תוספת חיידקים טבעית) באופן פנימי (למשל באבקה לתוך בקבוק-לא ציינת בת כמה הילדה),ואף ניתן למרוח את האבקה על האזור הנגוע.
    חשוב מאד לאוורר כמה שיותר את האזור.
    לאחר החלמה של האזור, רצוי או לשמן עם מעט שמן או לא לשים כלום. עודף שימוש במשחות אינו מומלץ לשמירה על עור בריא.
    נסי ונשמח לעידכונים
    באהבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה